Общите антиевропейски цели на ИДИЛ с всеки путинофил

Сайтът The Intercept , цитиран от OFFNews, публикува анализ за истинските цели на терора , упражняван именно в Европа от т.н. Ислямска държава ( ИДИЛ), които сякаш са писани в Кремъл от гледна точка на разбиването на европейското единство като главна цел на (завистливата) Москва. http://offnews.bg/news/Mneniia_56/Krajnata-tcel-na-IDIL-e-da-razbie-Evropejskiia-saiuz_626406.html

 

 

„Убеждението на ИДИЛ, че действията им подкопават европейската интеграция предполага наличието на по-сложен план зад атаките, от това да се породи сляп терор.

 

Атаки като тази в Брюксел почти сигурно ще изострят заплахите за ЕС. Иронично е, че разбиването на европейската интеграция е цел, която Ислямска държава споделя с крайнодесни европейски партии, но и с руския президент Владимир Путин.

 

“Тази атака, заедно с други скорошни събития на континента, подсилва каузата на Русия и крайнодесни партии, които искат да сложат край на европейската интеграция”

 

Такааа…Хайде сега да п(р)огледнем какво се случва в България.

 

Тук на върха на властта са се окопали едни граждани, които претендират, че са за европейското развитие на България. Човек трябва да е дебил, за да не види допирните им точки с ИДИЛ по линия на сервилното им отношение към Путин, разбивача на европейското единство. Тон дава самият собственик на ГЕРБ Борисов, който се кълне(ше) в легитимността и важността на руската примка за Украйна „Южен поток” дори и след като ЕС принуди Путин сам да я отреже и да се заиграе с „Турски поток”, в който цамбурна, подхлъзнат от собствената си авантюра в Сирия.

 

Ще кажете, че това е „стара история”. Обаче Борисов и днес потвърждава, че единството му с потърпевшите от руския енергиен шантаж не му е приоритет. В близкото минало той обосноваваше своята пристрастност към корупционния руски „Южен поток” с подмятания ( досущ като други путинофили в България) от рода на „значи за „Северен поток” може, а за „Южен поток не може да се сътрудничи с Русия, така ли?”.

 

Изведнъж, в критичен момент за европейското единство, нашият премиер е наредил пълно мълчание във връзка с растящата съпротива срещу продължението на „Северен поток”, което заплашва да запази руския енергиен натиск в региона. http://www.investor.bg/evropa/334/a/osem-dyrjavi-ot-es-s-novi-vyzrajeniia-sreshtu-severen-potok-2-213265/

 

 

Да, звучи пресилено да се обвинява Борисов в някакви симпатии към варварите от ИДИЛ. Но пък кой казва, че той се ръководи от симпатии, а не от зависимости, срещу които не може да се противопостави?

 

 

 

 

 

9 мнения за “Общите антиевропейски цели на ИДИЛ с всеки путинофил”

 1. “Ислямска държава” заплаши Европа с нов джихад до отмяна санкциите срещу Русия и признаване анексията на Крим !!!

 2. Няма сила на земята която да ме убеди, че кремълският гном и идилци не преследват едни и същи цели. Разбиване на ЕС и принуждаване на САЩ да се върнат към изолационизма.
  Даже за байборисова България, пионка в геополитическите игри няма да се изненадам ако по “молба” на лилипут.ин е била съзнателно пропусната от “оня списък” на 60 държави на които ДАЕШ обяви война. баце сега щедро се отплаща на джуджи1 с опнатият до а-а скъсване на сухожилията шпагат.

 3. Нали така 36 година есесер на Сталин докара на власт в Германия чичко Мустачко, като забрани на комунистите да влизат в парламентарен съюз със социалдемократите и така “Ледоразбивачът” на Световната революция успя да дойде на власт без да има мнозинство в Райхстага. След това по поръчка пак на Москва Гьорги Димитров – Тарабата използва Ван Дер Любе, подобно както сега Путин използва Барауй в Брюксел, да подпали Райхстага, и така да даде повод на Хитлер да подгони всички комунисти и социалдемократи към концлагерите. Москва има един дълбок исторически комплекс за АЗИАТЩИНА щото колкото и да са тъпи те усещат че са на к.чи г.з в Азия, а през това време ние на Запад в Европа са къпим в мед и мляко, а също и в меко сирине, разбира се, което наскоро обаче беше добито и в Раша от тебешир, картон и соево брашно, смесени със мас.

 4. ================================================================================

  Европейският съюз започна да купува шистов газ от САЩ

  БЪЛГАРИ, ДА Е ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТТА НИ ОТ РУСИЯ !

  Към Захари Стоянов:
  – БАЙ ЗАХАРИ, БЪДИ ЗАЕДНО С НАС НА ВСЕНАРОДНОТО БЪЛГАРСКО ТЪРЖЕСТВО !

  БЪЛГАРИЯ – ЗАБРАНЕНА ТЕРИТОРИЯ ЗА РУСНАЦИ, ДОКАТО АЛКОХОЛИЦИТЕ НЕ ИЗТРЕЗНЕЯТ ОТ ПАНРУСИЗМА СИ !

  РУСИЯ ДА БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА НА 30 МАЛКИ ДЪРЖАВИ !

  Швейцарският нефтохимически гигант” Sviss Ineos Group Holdings” е в очакване на първия танкер, натоварен с шистов газ, произведен в САЩ, на 23 Март, 2016 год.

  Преди няколко години американският шистов газ за Европа беше неизгоден (скъп) продукт (стока), но технологията на производството на газа през последните няколко години се подобри и сега вече, купуването на газ от САЩ е изгодно за европейците, даже и с включването на цената за транспорта
  през Атлантическия океан.

  Американците носят на купувача – Швейцарският нефтохимически гигант ” Sviss Ineos Group Holdings”
  шистов газ – етан, произведен в месторождението “Marselus” – Western Pennsylvania.

  Многохилядният персонал, зает в производството на шистов газ в шистовият щат – Western Pennsylvania се радва на споразумението, сключено с европейската държава – Швейцария за доставка на шистов газ, като цяло, тъй като произведените количества са достигнали такива обеми, че капацитът на газопроводите и местата за съхранение на газа вече не са достатъчни.

  ================================================================================

 5. “Но пък кой казва, че той се ръководи от симпатии, а не от зависимости, срещу които не може да се противопостави?”

  Аз дори не съм сигурен, че Винетуто иска да им се противопостави! Не изглежда много притеснен от мераците на Москалите. Изобщо цялата партия на герба е една сбирщина от интересчии, чиито интереси не поставят на първо място Българския интерес а собствения и тъй като съществуват в България,
  понякога интереса им съвпада с националния но само понякога, когато двата интереса имат допирни точки.
  Такива Ганьовци (от всички партии) превръщат държавата и народа в бедно нещастно слугинче, Пепеляшка, принудено да търка с парцала в собствената си къща, обслужвайки чужди натрапници, вместо да бъде неин стопанин.
  Ние се превърнахме в умалено копие на Русия. Богата България с гладни Българи, изхранващи се със Китайски Боб, Китайски Фъстъци, Лютеница от Китайски домати, Кюфтета от Бразилски и Македонски Умрели Крави, За кремвиршите дори ме е гнус да го напиша, Сирене от Китайско или кой знае от къде сухо мляко, Сладоледи, Фафли, Бисквити със Палмово масло от на майна си райна и т.н. Този целия Комплекс от Отрови може да направи само едно нещо! Тотално изтъпяване на населението и намаляване на живота му, за което има доста признаци!!!

 6. За да довърша в Предаване на Ути Бъчваров, беше поканена госпожа, която съвсем убедено твърдеше (под облещения поглед на Ути), че Генно Модифицираните Продукти били супер необходими заради увеличаващото се население. Тази госпожа, явно е част от все по-яко затъпяващото и застаряващо Българско население.

 7. Как така Близкият Изток, изповядвал в продължение на десетилетия краен антиамериканизъм, изведнъж стана заклет враг на Европа, борещ се за разпадането и унищожението на ЕС?!

  Откога е тази омраза и от какво е породена?

  Кой има изгода от отслабването на ЕС? (Защото аз не виждам какво биха спечелили Даеш и ислямистите като цяло от разпадането на Европа.)

  Кой подпомага и насочва действията на Даеш срещу Европа?

  И кой се радва от постигнатото в тази посока?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.