Примерът на Борисов е зараз(р)ителен

Сюжетът с Динко, ловецът на нарушители по българската граница, си го бях забранил за коментиране. Той е толкова безспорен герой, че няма какво да кажа повече по въпроса за неговото юначество. И аз съм нещо като човек- не искам да си навличам  гнева на очарованите от Динко Граждани за Европейско Респектиране на Границата на България.

 

http://clubz.bg/37317-dinko_ot_qmbol_vazmuten_sam_posegnaha_da_me_biqt_da_me_rygat

 

Позволявам си плахо само да обърна внимание, да не го подценявате. Примерът на Борисов ражда подобия. Динко сподели наскоро в един репортаж, че тъкмо Бойко му е кумирът.

Динко е борец не само в спортния смисъл на думата. Прилика номер едно с каратиста.

Комуникатор е. Камерата го обича и той нея. Убеден е , както сам споделя пред пърхащите репортерки с микрофон ( прилика номер две), че е бил обречен да го дават по телевизора.

Говори точно като своя кумир- кратко и ясно за всеки подобен съгражданин и съселянин. Това е прилика номер три с автора на репликата „ и аз съм прости, и вие сте прости, значи ще се разберем”.

Динко обаче е талантлив мутант. Развива се с изпреварващи темпове в областта на вождизма. На Борисов му трябваха няколко години да скромничи и да обяснява, че е „много малък” , макар да беше скокнал от охранител на двама царе ( от Правец и от Мадрид) направо в трона на охранителя на държавата на поста главен полицай на републиката, шеф на армия от 60-70 хиляди охранители на нашата сигурност.

Динко не страда от този порок. Бяха му нужни само няколко седмици публичност. Вече поздравява от телевизионния екран със „здравейте , българи” и зове да застанем зад него, ако сме такива.

Кой казва, че Бойко нямал алтернатива? Още малко старание от страна на медиите и скоро Борисов ще може да се отдаде на мачлетата , делегирайки управленската щафета на достоен заместник по свой образ и подобие.

 

 

19 мнения за “Примерът на Борисов е зараз(р)ителен”

 1. https://news.bg/politics/iskat-izvinenie-ot-plevneliev-za-falshifitsirane-na-levski.html

  “От Общобългарският комитет “Васил Левски” искат извинение от президента Росен Плевнелиев за реплика, която не е писана от Апостола на свободата, но бе казана като цитат от него.”

  Дефиниция за падението на един безродник! Общобългарски комитет “Васил Левски”???

 2. Що ли не съм изненадан. На всичкото отгоре имат и физическа прилика. И същото тъповато излъчване. Колко е вярна поговорката. Краставите магарета през девет дерета се подушват. ДГД и за двамаат от една долна, мръсна гад.

 3. Откак излезе геройството на въпросния (медиен, досущ кат Боко) герой не мога да спра да се чудя как така сам и невъоръжен човек може да задържи 14 други, пък и агресивни при това. Просто не ми излиза от главата тая чуденка.

 4. “Той ги лови, а пък онези после ги пускат…”

 5. Поредния гаф на майката природа с гените на тези прости момчета. Жалкото е че са кумири на много други никочели и плиткоумни наши съотечественици, за съжаление претежаващи право на глас.

  Не желая да ме управляват “Шарикови” и “Швондери”

  Хубавото е че тяхното време си отива.

 6. А какво да кажем за днешните глупости, които изприказва по повод фалшивия сигнал за атентат и за обидите по адрес на американските дипломати. Мисля че зад този случай, стои нещо повече и че май на ББ започва да му тежи маската на “прозападен” политик.

 7. Динко ли? Поредният идол-бабаит, създаван от дебилните ни медии. Този дали е прочел и една книга?

  А за Повелителят на магистралите отдавна се каня да напиша една хасковска приказка, която съм чувал като дете:

  “Ляб няма да ядем, ама от Асково до Арманли – хасфалт.”

 8. Хората вече не казват “винетка”, а “Свинетка”, мислейки си за ЛилЕто Павлова. Чувам, че в момента се обсъждало въвеждането на свинетни стикери и за велосипедите. Даже се спорило дали да струват трийсет и седем или четиресет е седем лева.
  Парите били необходими за поддръжка на велоалеите, но най-вече – за посрещане на все по-нарастващите нужди на управляващите. :-

  Здраве и добро настроение на всички съмишленици.

 9. От словесния образ и снимките по-горе,освен ментални са налице и антропологически сходства между коментираните херои,което е още един плюс за Динко.
  Така че,ако неговия образ бъде доразвит правилно от правилните медии(блиц,пик и т.н.) и от правилните хора(митко гест.,андрей райч. и др. такива другари),не виждам проблем на следващите избори Динко да отмени сегашния премиер.

 10. Мислех си, че корумпираната съдебна система е фундаменталният проблем, но сега се замислям дали “журналистиката” в България не е поне също толкова сериозен проблем.
  В смисъл, че и двете са причина за редицата свинщини, които следват и се разклоняват във всяка система в държавата.

 11. Жея
  Ето това не мога да понеса.
  Гаврата с Българските светини от *лъжепатриотите*.
  Кои участвуват в този *Общобългарски комитет *Васил Левски*?
  Да не са същите ченгета анти българи както при *Стефан Стамболов*.Руски мекерета.
  До кога ще позволяваме да ни се подиггават.
  Четиридесет и пет години писаха лъжливата българска история.
  И сега продължават.

 12. Винетка за велосипед?? Аз може ли да предложа такса “Тъп Политик”.
  Нали трябва да ги поддържаме и тях.
  А за “Свинетка” ще има двойна такса.

 13. Абе Динко само се е защитавал. Бежанеца е искал да му вземе АТиВето и динко му е ударил два-три шута.

 14. Двукраките подобни на Борисов и Динко са срам за всяка нация!

 15. визуалната прилика между двамата настрана, само можем да предположим кумира на тоз неандерталец що народ е загробил като бос на една от най-големите структури за рекет и наркотици в БГ.

 16. Извинявам се за правописните грешки

  Да се чете

  “Поредния гаф на майката природа с гените на тези прости момчета. Жалкото е че са кумири на много други нискочели и плиткоумни наши съотечественици, за съжаление притежаващи право на глас.”

 17. Ако аз охранявам границата би ми било извънредно подозрително присъствието на кое да е цивилно българско лице в близост до оградата, или браздата, независимо дали е с оръжие, или с фотоапарат, дали е на АТВ, или пеш! Поведението на такива като ДинкУ ми приличат повече на действия срещу конкурентни трафиканти, отколкото на естествена реакция на буден гражданин.
  Затова още по-подозрително е поведението на Полиция и Прокуратура, които не се самосезираха, а трябваше да реагират на сигнал на една правозащитна организация.

 18. Браво и на Битиви, че участва активно в популяризирането на всякакви супер-неандерталци. Едната водеща поне имаше здравия разум да сложи въздушни кавички на “герой”.

 19. Г жо Савова,Винетка тъп политик озна4ава да останат без заплати и съдия изпълнител да им търси още Защото в света има ,тъп по -тъп и най-тъп.А колкото до винетките защо,не на каруци,бебешки коли4ки,инвалидни,или вси4ко което се движи,най ще ме изкефи циганин с винетка Управленците ни запо4ват да прили4ат на БЕНИ ХИЛ ШОУ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.