ОЛИгофрените на руската ОЛИгархия се ОЛИват

Разликата между разбирането за  ОЛИгархията и ОЛИването  в пропагандата (за да не кажа  ОЛИгофренията)  у нас е тънка като дебелата нишка между Пеевски и майка му в медийния бизнес, свързан с русофилията. Тя паразитира върху левичарските, антикапиталистически увреждания в мозъците на българчетата (по аналогия с изкования напоследък термин „либералчета” спрямо  прозападно настроените българи).

 

На вниманието на  туземните борци срещу капитализма, които по правило са и путинофили, сайтът Клуб Z e предоставил полезна информация за шизофреничните крайно (глупави) леви поклонници на  руския краен ( циничен) вариант на авторитарен капитализъм.

 

Щастливата женитба е стандартен завършек на руските приказки, в които се казва, че „ и аз бях там, ядох и пих, и по брадата ми потече…”

 

Другарки и другари, насладете се на руската приказка за сватбата на детето на руски милиардер, която пресъздава приказния ( руски) свят на комунистическия капитализъм , на капиталистическия комунизъм под формата на путинизъм.

 

http://clubz.bg/37437-golqmata_ruska_svatba_na_sina_na_miliardera_snimki

18 мнения за “ОЛИгофрените на руската ОЛИгархия се ОЛИват”

 1. Извинявам се за клишето но освен баналното ДГД от една долна, мръсна гад, нямам нито сили, нито въображение да взема “отношение” по този пореден връх на родната чалгарщина.

 2. До Анонимен. Ако е на линия го моля да посочи линка за руският сайт даващ статистиката за ескалацията на терористичните атентати в Европа след анексията на Крим и агресията в Украина. Няма да пожаля време и усилия да го сведа до възможно най-голям брой виртуали.

 3. ——————————————————————————–

  ЕС обръща малко внимание на РУСИЯ, също както се обръща малко внимание на психично болен човек, който си вади пишката пред хората и пикае…
  —————————————

  12 художници от град Варна нарисувахме с думи Русия …
  Три милиона и 12 сме българите, които МРАЗИМ РУСИЯ, пикльо… !

  ТИ, колко сте ?

  ***
  РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА
  ——————————————————————————————-

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”,
  РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
  РУСИЙО, ТИ “ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА,
  РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ,
  РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО,
  РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА !
  РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА
  ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ…
  РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ,
  ТИ САТАНИНСКАТА,
  ТИ ПОДЛАТА,
  ТИ ЛУКАВАТА,
  ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ !

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА,
  ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО –
  МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО,
  ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ.
  ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА !
  ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА !

  ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ
  И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !
  КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ !
  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДИТИ !
  ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ,
  ВЪН !
  РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ,
  ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА,
  СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  АМИН !

  —————–
  пп

  БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА
  на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите –
  РУБЛОФИЛИ, членове на партиите :

  БСП, ДПС, АБВ, АТАКА –
  ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… !

  ——————————————————————————–

 4. Koйто как иска да го разбира за мен е еднозначно. Хитрата сврака, с двата крака.
  Ледът се пука, г-да съдебни заседатели. В Хага да подготвят едно крило в затвора за обичайните запоздряни днес и ефективно осъдените утре членове на кремълската ОПГ (Организирана Престъпна Група).
  http://glavpost.com/post/27mar2016/blogs/81523-andrey-shipilov-a-kak-vy-uznali-tovarisch-pushkov.html

 5. Слава Украины, героям слава.
  Слава приятелям.
  Пусть грохнет болшевицкое зло.

  Роман, Правы сектор Лвова

 6. И аз да напиша.
  Украинският език е по близък до българския от руския.
  Общи са ни и приятелите, и врагът.

 7. Голяма радост: Путин рапортувал на Бокова, че Асад е освободил Палмира – http://clubz.bg/37467-putin_dokladva_na_bokova_palmira_e_svobodna
  Погледнете снимката, как да не се просълзи човек като ги види тия двамцата с оранжевите лентички. Има ли още някой който да не е наясно чия кандидатура е Бокова. Поне за мен не е българска. Все пак да се знае, да не стане някаква грешка.
  Още един линк – как бившите ни управници препраха не само парите, а и дечицата си,които пак ни управляват – http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/70282-sprete-represiite-srestu-sina-na-todor-zhivkov.html

  За “филията”на русофилите – http://kultura.bg/web/%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%80/

 8. До GEORGI NIKOLOV | МАРТ 27, 2016, 21:02
  ————————–
  Ето го линка даващ статистиката за ескалацията на терористичните атентати в Европа след анексията на Крим и агресията в Украина. Това е видео изготвено от украинската секция на Радио Свобода:
  https://youtu.be/r8yeEGf3I1s

 9. “Тя паразитира върху левичарските, антикапиталистически увреждания в мозъците на българчетата”

  В тая връзка бих желал да запитам всички совки, жужолюбци и прочия ляворезбови мишоци – след като в СССР се е леело мед и масло, то защо другаря Путин вече цели 16 години не въвежда централно-плановата икономика, която беше гръбнака на СССР ? Защо, м? 🙂

 10. Россиянам надо беспокоиться не о курсе, как таковом, который безусловно будет «проседать», а о том, что валюты может просто не остаться на кармане», – заявил бизнесмен.
  Касаясь вопроса о российской экономике в целом, Потапенко с иронией сказал: “говорить о российской экономике достаточно бессмысленно: либо российская, либо экономика – одно из этих слов лишнее

 11. Какво да добавя още – моят прадядо е бил извесно време градинар в Русия точно по времето на голодомора.Едвам се е добрал
  до България и прабаба ми го е върнала към живот в Лясковец,където са живеели.За съжаление нямам запазена снимка от онези години.
  По подразбиране,намирам пълна аналогия с днешните путинови времена и маниери на Путиновия олигархичен кръг .Все едно ,че руснаците живеят като Алиса в огледалния свят.

 12. До всички путинофилчета и путиноиди в Русия и България: Путинова Русия и Путин днес хвалите, но предопочитате да живеете в богатите страни от Европейския съюз, САЩ или Канада! Справка – дъщерята на Путин живее в Холандия, синовете и дъщеричките на много наши бивши комунистически величия живеят пак в ругания от тях Запад. Справка – дъщерята на бившия съветник на Тодор Живков и настоящ лидер на пръкналите се комунистически партии в България след 1989 г. Костадин Чакъров живее в Лондон, а не в Москва. Отвратително лицемерие!!!

 13. Точно тези, олигарсите домакини и гостите на пищното сватбено тържество ще подпалят черджето на путлера. От обстановката и програмата се вижда, какво се цени в Русия.
  Не можах да установя, между певците да е бил поканен Козбон (извинявайте, на тази незначителна личност не се постарах да запомня името, но предполага ме сещате кой имам пред вид).
  Псуват и мразят запада, ама на думи. Иначе тоалети, коли, аранжименти и лукс по западному. Дори и путлра ще предпочете да се изнесе на запад, за да може да си папа спестяванията.
  Така, че тролове, заложили сте на битата карта! За тези от вас, които са изскочили от дупките съжалявам, отметнати сте и имате само два варианта. Или чемодан и Сибир, или топли дрешки и у централниьо. По демократичному, можете да избирате!

 14. Случайно попаднах на една дискусия с Олигофрени и какво научих.

  Определението за русофоб било:

  Цитирам Другаря “журналист” на 24 часа валери найденов.

  “Важно лично обстоятелство е, че НЕ съм женен за рускиня. У нас най-върлите русофоби са все руски зетьове. С изключение на един, който се оженил за немкиня, докато следвал в Русия за шпионин.”

  Вижте как описва пък курвето Даря Асланова:

  “Която от време на време гастролира в НАШАТА ГЛУХА ПРОВИНЦИЯ (Това трябва да е скъпата му родина България??), за да посъбере фрази от видни български интелектуалци, публицисти и други умни глави. След това пише едни интересни статии за България.

  След което Другаря “журналист” ни осведомява за славното началото на кариерата и:

  “В началото на кариерата си Даря се е прочула с едни сексрепортажи (според мен измислени) и ги е илюстрирала със свои фотографии по еротично бельо.”

  Това пък е без коментар
  “Всъщност г-жа Асламова е сериозна политическа репортерка. През април Владимир Путин награди 300 руски журналисти за “ОБЕКТИВНОСТ при отразяване на събитията в Крим”. Сред наградените бе и тя.”

  И накрая ни се дава обяснение за това Кой вкара в България, уж американската демокрация а то всъщност какво било.

  “Но аз нищо не крия – щом сексът вдига тиража, на ви секс…
  “Комсомолская правда” винаги е поддържала огромен тираж. В ранните години на прехода вестникът го удари леко на “порнуха”, за да ошашави бабите от “Правда”. Незабравим връх бе репортажът от снимките на някакъв сексуално-исторически филм, в който Екатерина Велика се съвкуплява с жребец в московски парк.”

  Накрая Олигофренът ни осведомява за своите корени от където всичко става ясно:

  “Баща ми, който е бил съветски партизанин в Крим по време на Великата отечествена война, е получил накрая само медал “За победата във Великата отечествена война” с лика на Сталин.”

  https://www.24chasa.bg/Article/4493610

 15. статуята на ленин изглежда е от злато – като за руски милионери/милиардери

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.