Най- известният по света нашенец убил за кеф жираф- нема такова животно

Стоичков стрелял и избивал за кеф африкански животни- необичайно много на брой и по разнообразие ( от жираф до по-дребни животинки).

http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Stoichkov-na-safari-pozira-do-trupove-na-zhiraf-zebra-i-krokodil-ga_626629.html

 

Нек’ви либералчета ( по Андрей Райчев) обаче в бедната му родина се възмущават завистливо, където подобията на Стоичков най-много да гръмнат някой евтин двукрак макак и да ги дадат по телевизора. Щото шопът е казал за жирафа: нема такова животно. Следователно нема как да бъде отстреляно чак толкова високопоставено нещо.

 

Абе, либералчета, кои сте вие , че да плюете по най-известния българин, бе?! Вие знаете ли, че от Барселона до  всеки бар в Цейлон Стоичков е първото и единствено име на българин, което ще ви кажат!

 

Същото е и с Гошо Тарабата – прост, но запомнен в международното пространство просто като Георги Димитров. Известен с простотията си българин като никой друг наш съселянин на неговия международен ( работническо- ) селски терен.

 

Същият син(д)ром се наблюдава напоследък и с най-преуспялата руска кандидатура от български произход Ирина Бо(й)кова (не че е проста, напротив, но не е просто за обясняване , ако си прост или се правиш, че не разбираш връзката).

Издигнаха я най-официозно, а либералчетата ( по Андрей Либерайчев ) я дърпат обратно в ЮНЕСКО да страда на този нисък пост, вместо да я подкрепят да покори и върха на ООН (самият Путин й се отчита за успехите на своя главорез над другите главорези в Сирия).

Стоичков бил сгрешил, като убил за кеф жираф?

Нема такова животно (нямам предвид жирафа).

19 мнения за “Най- известният по света нашенец убил за кеф жираф- нема такова животно”

 1. Възмутена съм от такова безумно поведение на Стоичков,че и съпругата му.По нищо не се различават от Георги Първанов или налудните сафарита в резиденция Воден и в Африка на Пенчо Кубадински!
  Всъщност не съм изненадана от опростачаването на Стоичков,стил “Бай Ганьо в банята”.Явно от времето на Алеко
  нещата не са се променили.Тъжно!

 2. какво тук значат някакви… жирафи … нали. имахме един дървен глава (викаха му ‘държавен глава,’ не знам защо – нито главата му като глава, нито държавата като такава, ама нейсе), който обичаше да отстрелва редки видове. Е, дал пример на земляците си.

 3. “Гоце”, “Ицо” … – “eлитът” се забавлява…

 4. Хората са казали “На прост човек пари не му отиват.”Добре спечелил си ги е хубаво ама за такава простотия ли трябва да ги дадеш?То голямо удоволствие да затриеш беззащитното животинче,ако е някой вреден дивеч разбирам ,това явно е комплексарщина.

 5. Сайта на испанската фирма е затворен ??? обаче можем да прочетем следното…

  “Насладете се на лова в Южна Африка в ранчото на нашия испански имот с размер 9,900 хектара и в нашите концесии от 150,000 хектара в Африканската савана по границата между Лимпопо с Ботсвана в луксозни апартамента. Предлагаме 34 различни животински видове за отстрел.
  Нашите Клиенти са Нашия Приоритет.”

  Отдолу е поместен кратък списък на отстрелваните
  животинки.

  Лъв, Слон, Бивол, Носорог, Леопард

  Е Браво стоичкофф!!! И ти се нареди рамо до рамо със убийците на природата!
  Който го види тоя боклук, да му удари два шамара от името на беззащитните животинки.

 6. Г-н Инджев,
  Поздравявам ви за сношната изява по БТВ.
  Успяхте да кажете много неща в защита на истината.
  Особено силна беше репликата *дали Левски е казал фразата -който ни освободи…….
  Важното е че Раковски я е написал и тя не може да се изтрие от историята.
  А Раковски е първият учител на Левски .Учехме го още в ония мракобесни комунистически години ,че Раковски е идеолога на българските революционни борби.
  По стар комунистически маниер решиха да обсебят всички светли личности на България и да ги направят по свой образ и подобие.Така е и с Ботев,и с Стамболов.
  Правят го по един нахален и безкруполен начин.
  Но не са познали.Гледам предаването по БНТ история БГ,новите млади професори говорят истините за отношението на Русия от онези години.За напъните й да ни окупира.

 7. Да започна с най-важното. ДГД от една долна, мръсна гад.
  Имам обосновани предположения, че нациконата (голям футболист беше) но като публична личност след приключване на кариерата пресечена нула искрено се кефи на влиятелният лилипут.ин който редовно го “начуква” (да вляза в лексикона на мутрите) на тъпите западняци. Косвени доказателства в този смисъл-бол (“особа приближена” на Жельо Желев, на Петър Стоянов, на баце, до мига в който последният не можа да удолетвори едни нарастнали имотни апетити в идеалният център на столицата на Ицата. Колкото до първите двама след приключване на мандата им на държавни глави, кой-откъде е.). Беше споделил “искрено и лично”, че главният мотив да стане футболна звезда е бил за да бъде един ден на “ти” с випаджиите (актуалните). Ни повече, ни по-малко.
  Много силна сатира на Иво и споменаването на тав. Лайнарова (бок на турски е лайно) и Гошо Дамаджаната, друг популярен прякор на “вожда и учителят на бг народ” е съвсем на място. Всички изброени в контекста на чудесната сатира ми напомниха на един стар соц виц. В името на келепира, останалото (морал, чест, професионално достойнство, родолюбие и прочие “лигавщини”) са за наивният матРиял.
  Ето го и вица. В името на спасяването на мира сме готови да положим всякакви усилия, та ако ще и камък върху камък да не остане на планетата.

 8. Шапо пред тази, никому неизвестна рускиня. Как хубаво “нахрани” ублюдката грам филипс.

 9. @ патриотите

  Най ми хареса този цитат от сайта на испанската сафари фирма:)

  “Предлагаме 34 различни животински видове за отстрел.
  Нашите Клиенти са Нашия Приоритет.”

 10. Преди няколко години един подобен български простак, след като се постара да се разбере (но не пряко, а “от ухо на ухо”)ловния му подвиг, заяви категорично пред медиите: “Не съм убил архар!”.

 11. ТОВА Е ТОЙ !

  Простакът е кремък- корав и могъщ,
  Простакът е демон без лик, вездесъщ
  Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
  Удариш на кухо, простакът звучи.

  Простакът не чака, не знае предел
  и стига простакът до своята цел,
  Защото простаци край него вървят
  и дават му знаци и правят му път

  Надкласов, безкласов, без род и съюз,
  но винаги касов, но винаги в плюс
  Без ден да протакаш, дори да кърви
  война на простака до смърт обяви

  За срам на Европа, на всичките нас,
  когато докопа в ръцете си власт
  По страшен от спина, по-жилав от рака,
  сега за сега се оказа простака.
  /Радой Ралин/

 12. Казали сте всичко, вече на човек му идва да вие
  ДОКОГА НАД СТРАНАТА НИ БАЩИНА
  ЩЕ ВИЛНЕЙ ТАЗИ СТРАШНА ПРОСТАЩИНА!?

 13. Спомен от времето, когато Стоичков беше станал ‘означаващо’ за България. Бях в Барселона за седмица и придружих мои познати до болницата, където брат им лежеше потрошен след катастрофа. Когато споменах че идвам от България, човекът се опита да скочи от леглото. Не стана, заради гипса, но изкрещя като на световно: ‘Христо Стоичков!’

  За огромно съжаление, това е същият Стоичков, който каза в 1912 г. –
  “Горд съм, че съм познавал големия човек Тодор Живков. Бил съм у тях, много пъти ме е привиквал. Трябва да сме горди, че сме имали хора, които са мислили.”

  Имам респект към качествата на футболиста, но той не е в състояние да компенсира отращението от невежеството на човека.

 14. @ Georgi Nikolov

  Благодаря за видеото. Евала на тази жена!

 15. Да се чете ‘2012’, извинете.
  Напоследък съм в началото на миналия век и оплесквам датите.

 16. https://www.24chasa.bg/Article/5396697
  Актуално! Да ни е честит паметника на хр. стоичков! Винаги съм се срамувала когато се идентифицира България с него.
  Интересно е, че сутринта новината завършваше с изречение как министъра на спорта обещал пари за инициативата с паметника, а сега това изречение липсва. Ако дава от личните си джобни пари – да, но от парите на данъкоплатците е най-малко е неморално!

 17. Болгар, Болгар… Негоподобните свинечовеци и паметник се канят да му вдигнат – приживе.

 18. Стоичков е велик футболист – беше и ще си остане такъв. Стоичков е и голям простак – беше и ще си остане завинаги… Но кейджибийското първеню с претенции за световна, не само слава, но и власт, ни срами много повече. ( тези от нас, на които е останало поне малко срам).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.