Презрението на на висшата съветничка от БСП е прозрение за собствената й низост

четвъртък, 31 март 2016 г.

Аз по-хубав комплимент за г-н Президента не мога да се представя – да вбеси така силно една комунистическа динозавърка е най-голям комплимент!

Ничтожний Роско! Автор: другарката Велислава Дърева
Кратък мой коментар: Таваришч-другарката Дъ-рева-Или-Дъ-не-рева беснее. 🙂 Аз по-хубав комплимент за г-н Президента не мога да се представя – да вбеси така силно една комунистка това е най-голям комплимент: поздравления, г-н Президент!!!”
Това е написал колегата блогър от Пловдив Ангел Грънчаров в отговор на един пасквил на Дърева, на който бях решил да не отговарям, за да не го популяризирам след онези, които се хранят с пасквили, т.е. са тревопас(квил)ни.
А бих имал основание да отговоря. Защото Дърева ми прави комплимент, като прикачва етикет на лицата, който мрази по дъревски.  Лепва им умалително-обобщителното “ивоинджевчета”. С други думи, освен президента, оплюва лично скромната ми личност като обобщена мишена на болшевишката й злъч.
Наистина е чест за мен да бъда припознат като главен враг на най-злобния туземен представител на просъветската пропаганда, който не може да се въздържи да не наруши инструкцията да премълчи изнасяните от мен факти за обесването на Левски с руско съучастие и прочее свинщини, скривани от българите десетилетия наред. Ето защо Дърева се е опитала да съвмести несъвместимото: хем да не ме споменава, хем пък да даде воля на отровното си перо , но чрез демонстрация на презрителното умаление “ивоинджевчета”.
Ако има някаква практическа забележка, която трябва да добавя като пояснение, това е във факта, че Дърева дефилира през целия преход като уж независим публицист, който говори от свое име. Всъщност тя е сред виновните за несгодите през същия този, оплюван редовно от нея преход, защото вирее комфортно в партийните висини на най-голямата и най-дълго управлявалата партия през този период в качеството си на член на Висшия съвет на БСП. Това казва всичко за нея ( но явно не говори нищо на продуцентите на телевизионните предавания, които я канят като “независим коментатор”, сякаш не е сред онези, които хората мразят само при споменаването на думата “политик”).
Дърева най-напред беше наградена с орден за партийните си заслуги от партийния си вожд Първанов, промъквал се на върха на държавата.
Голяма любов беше между тях! После обаче Първанов кривна от партийната правда с паралелен проект и праволинейната другарка беше упълномощена да го наплюе публицистично за това. http://flip.bg/cluster/eb63964b5abd5b59c4e4b8b5cd75d867
“Обикновената” журналистка беше част от вътрешния кръг и на премиера Станишев, с когото заедно представиха една смешна книга.
Адски “независимата” Дърева беше в интимно-партийни отношения и с властелина на прехода Андрей Луканов- помните ли тези прегръдки от старото време?
Членовете на ОСД Велислава Дърева и Андрей Луканов четат партийния вестник ДУМА, за да бъдат контра на органа си.

60 мнения за “Презрението на на висшата съветничка от БСП е прозрение за собствената й низост”

 1. ДГД за дърева-барева от едно ивоинджевче, по съвместителство, да не обидя и баце, че пренебегвам конгениалната МУ квалификация, долна, мръсна гад.

 2. Червената рублоядка нещо се е надър(дър)вила и пак си е отворила катранената уста.
  Из въздуха се носи зловонието на комунистический кенеф.
  Моля, пуснете водата!

 3. Съжалявам, господин ИНДЖЕВ,
  Но този път няма да споделя позицията Ви по темата! Изповядвам ненарушими принципи – по злощастно белязани по Божията промисъл, по сакати и увредени /физически, ментално и емоционално/, по ощетени от съдбата създания, „камък не хвърлям”.
  Дори непреодолимите усещания на погнуса и състрадание, предизвикват у мен болка по собственото ми несъвършенство, отнемащо силата ми да изпитам любов и към враговете си, и към най-отблъскнащата земна твар дори, както ни учи Иисус!
  🙂

 4. Имаме една поговорка, искат да ти извадят очите, а ти изписват вежди!
  Комунисти и подлогите им са толкова ограничени, че не разполагат със словесен материал дори когато искат да те обругаят.
  Единствените прилагателни, които им идват в главите са първо педераст, след това ченге, милиционер и предател. Толкова им е беден речника, че не са в състояние да изберат подходящи думи дори и за поругаване. Те се хващат за такива, които са останали в съзнанието им като синонимите за мерзост и простотия, а в същност това е служебното им определение.
  Да наричат някого Ивоинджевче, или президентче, е фактически толкова необидно, колкото когато наричаха нашата младеж чавдарчета или пионерчета. Или бяха още тогава против това?
  До прозрението явно трудно би могла да достигне една твърде ограничена личност, че едно умалително в повечето случаи придава изящност и се употребява за млади същества, които са непокварени и достойни за любов.
  Но да не изискваме прозрения и положителни качества от хора напълно лишени от тях!

 5. Не знам Дърева на какво прилича повече-на призрак, или на таласъм… Наистина е голям комплимент да вбесиш такова чудо(или по-точно грешка) на природата.

 6. Дърева е класически болшевик с кучешко сърце и зъби. Отврат отвсякъде!

 7. Гордея се, че се чувствам ивоинджевче! А дали някой би искал да е дъревче? Съмнявам се.

 8. Как се пръкнаха толкова прости,нахални и със самочувствие?Тях червеното знаме роди ги!Те комунистите не знаят какво е възпитание,деликатност,изискани обноски ,чувствителност!Скоро говорих с едно българче,завършило във Великобритания и останало там.Каза ми,че парите не са най големия проблем,за да не се върне в България, а такива като Дърева…..В Лондон има паметник на животните ,загинали по време на война/Animals in War Memorial/,а в България няма за хората.Почетени са само “братушките освободители”с МОЧА!Да ,другарке Дърева,младите си отвориха очите,на тях не може да им разправяте,че”американски войници,пияни от Кока Кола,безчинстват във Виетнам”!Ах ти тарикатко Дърева,каква си манипулаторка и зловредна!

 9. Комунистическа вещица, жертва на ексхумация.
  Какво очаквате да приказва – неща от отвъдното, зли и прокобни, но и смешни, макар и кошмарни – защото са на един будилник разстояние.
  Казват, срещу такива много помагат глава чесън, китка босилек, канче светена вода… но най-добре бодро съзнание!

 10. Колко мъка е насъбрала тази от несподелени и непреживени любови?
  Те са я озлобили към всеки, който би могъл да ги засенчи.
  Сега остава да покаже любовта си и към неуспели кандидати (другите поне станаха това, към което са се стремили).

 11. А за нейната най-тайна любов какви неща се пишат??? 🙂 :0)

  Студентка МГИМО Алиса Харчева подарила Путину котенка
  http://tltgorod.ru/news/theme-5/news-25076/
  Игорь ЭЙДМАН:Путин боится, что его старая любовница Кабаева обо всем узнает
  http://glavpost.com/post/31mar2016/blogs/81779-igor-eydman-putin-boitsya-chto-ego-staraya-lyubovnica-kabaeva-obo-vsem-uznaet.html

 12. “…да даде воля на отровното си перо…”
  Запознах се с пасквила. Перото, с което въпросната п/а/тица е писала, най вероятно произхожда от най-смрадливото ѝ място /под трътката/…

 13. Би следвало да забранят показването на това нещо от снимката слес 18ч. по телевизията – все пак има малки деца. Статията й не успях да прочета, въпреки че след заглавието още извадих и използвах стария си противогаз.

 14. Браво г-н Президент!! Комплименти и от мен!!

 15. Господин Инджев,
  Поздравявам Ви с впечатляващото участие в един от сутрешните блокове на телевизия “Европа”! За няколко минути казахте неща, които други хора не биха успели да съберат за часове.
  Най-официално Ви каня на 7 и 8 април в Централния военен клуб, където ще се състои научна конференция на тема „АДЕКВАТНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ОТБРАНИТЕЛНА ПОЛИТИКА В НАЦИОНАЛЕН И СЪЮЗЕН КОНТЕКСТ И НЕОБХОДИМОTO РАЗВИТИЕ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ ДО 2025 г.”
  Организатор е атлантическата общност у нас, неправителствени организации с патриотичен и некомунистически профил.
  Ще дискутираме как да противостоим срещу хибридната заплаха от СССР (Русия), КГБ и ДС. Ще разговаряме за стъпките, които държавата и обществото е редно да сторят, за да не бъдем консуматор на сигурността, произвеждана от съюзниците от НАТО.
  Апропо, заради изчадия като Дърева днес е тъжен ден за българската държава. Оказа се, че страната ни предстои да бъде осъдена за 600 млн. евро от “братска” руска компания. Същата “братска” компания, която чрез Р. Овч., президент Гоце и други национални предатели толкова напираше да ни построи изключително изгодно “централата на бъдещето” АЕЦ-Белене. Оказа се, че обичта на “братушките” не била толкова безкористна. Даже е по-скъпа от прагматизма на “империалистите” от САЩ. Както винаги.
  Сега ще трябва да си платим и да отгладуваме и тези 600 млн., както толкова други преди тях.
  Но това не е толкова лошо. Можеше да ни обръснат и с повече. Но ще имаме пълното основание отново да им кажем: “Не ви щем ни меда, ни жилото!”.
  Старите картоиграчи казват: “Щом ти тръгне лоша карта, когато и да станеш от масата, все си на кяр.”
  На хаирлия да се!
  А Р. Овч. още ли е представител на държавата (от ГЕРБ) в управата на “Лукойл”? Това не се ли наричаше симбиоза?

 16. Туй дърлева е като бсп – дърта ялова мома, със всичките атрибути.

 17. Имам обосновани предположения че, другарката дърева-бърева е пут.инофилка.
  Надявам се от долният текст да получи удолетворение. Любима думичка на късният пръв партиен и държавен ръководител тодор ж. томов.

  http://glavpost.com/post/1apr2016/blogs/81826-oleg-panfilov-pri-vide-chemodanchika-putin-podprygival-ot-vozbuzhdeniya-erzal-na-stule-i-pytalsya-natuzhno-ulybatsya.html

 18. Дърева – жива ли е още тая дърта лесбийка? Браво, дълголетница.

 19. Мисля си,че това същество,Дърева,не заслужава вниманието което й се отделя,въпреки че получава трибуна в някои електронни медии.Презрението е единственото средство способно да поприглуши комунистическата атавистика и да я накара да замлъкне.Всякакви коментарии или спорове с чугунените комунистически глави вдъхва в последните чувството на значимост!

 20. в. дърева е бъдещата Т. Дончева след двайсетина години.

 21. Лесно е да освободиш свободен човек вързан с белезници но как се освобождава свободен човек с поробена душа ??
  Това може да стане само със Божия закрила и Божия благословия, тъй като само Бог може да спаси човешката душа! Само Той знае нейния скрит живот и нейните пътища и мечти.
  Само Той може да промени съдбата на всяко живо същество и Той го прави със огромна любов, интелект, вяра, мъдрост и уважение! Като висш майстор, който с поклон побеждава съперника си!
  Нека се поклоним и на другарката дърева и да и пожелаем един по-щастлив и достоен живот.
  Да отвори очите си за красотата на Божия свят и да види Прекрасната Хармония с която Съзидателя ни е сътворил!

 22. А тези руснаци явно не четат техните дъреви-бъреви. Искат да бъдат експлоатирани на мах от най-гадните капиталисти-империалисти. Вижте и само снимката на статия в меката пропутинска газета.ру посветена на мизерията в съвременна раззия.
  http://censor.net.ua/news/382249/vse_bolshe_rossiyan_podayut_zayavleniya_na_grinkartu_posolstvo_ssha_v_rf

  http://www.gazeta.ru/business/2016/03/31/8152805.shtml

 23. Комунистите се самоизяждат във всички измерения.

 24. Вече се изказах за отвратителния пасквил на другарката Дърева на 29.03.Сега само ще добавя,че Всевишния я е “дарил”неслучайно с нелицеприятна външност и омерзителна душевност.Затова си мисля,че тя заслжава повече съчувствие,отколкото омраза, по-христянско е!?А за коментара на г-н Инджев,поздравления!

 25. Президента бил добър, защото Дърева го плюела. Добре, ама се оказва, че Дърева плюе по двама президенти, бивши комунисти:
  “После обаче Първанов кривна от партийната правда с паралелен проект и праволинейната другарка беше упълномощена да го наплюе публицистично за това.”
  Та според критерия на Грънчаров, Гоце също заслужава похвала, нали?

 26. Вечно “обективната” и разбираща от всичко Дърева – силно любеше (“Андрей”, “Желю”) , люби и сега (Гоце, Путин, е, и…Бог), а мрази (президента Плевнелиев, И. Инджев) – наистина безценен комплимент.

 27. Росен Плевнелиев – втори мандат Президент!

  Сега – за Велислава Дърева. Лични спомени. Да останат в историята чрез блога.

  Велислава Дърева беше член на първия Координационен съвет на СДС в Пловдив от дек. 1989 до Изборите за ВНС на 10/17 юни 1990. Дотолкова сме били инфилтрирани.
  Участваше в заседанията на КС на СДС като Зам.-предс. на Клуба за гласност и преустройство на Желю и Петко Симеонов. Това беше комунистическо котило. В неговото ръководство в Пловдив тогава освен нейната хубост ненагледна участваха Петър Стоянов, Огнян Сапарев, брат му Славян Сапарев и прочие бивши и бъдещи ченгета, комсомолци и комунисти.

  СДС тогава се създаваше и отначало не се познавахме. Оформиха се 15 партии и дружества – който иска, да ги търси. Участвах В КС на СДС Пловдив от самото начало като Зам.-предс. на НДЗПЧ /Независимото Дружество за Защита Правата на Човека/ на Илия Минев в Пловдив.
  Координационният съвет на СДС беше по двама представители на всяка организация. Представете си заседанията в началото – 30 души и едно голямо надвикване. От тогава ми е прозрението, че “Викането не е аргумент”.

  И от тогава с Велислава Дърева съм лично скаран. Тя ме наричаше само “оня краен елемент с брадата”, а аз на всяко заседание я съветвах да се изкъпе, защото е крайно време. Няколко месеца ходеше с един непран сив пуловер /pool over/, който ухаеше на мандра.
  Сигурно още ме помни.

  Майната и – после се върна при своите.

 28. Винаги,когато зърна някъде снимка на Велислава Дърева,и си спомням за култовия филм “Хубава жена”!!! 🙂

 29. Само ще споделя: възхитен съм !
  Огромно удоволствие от великолепната статия, от блестящите попадения!
  Другари ! /от БКП – БСП, АБВ – в които все още тлее нещо човешко / – засрамете се!

 30. Г-н Тинков, всяка жена може да бъде хубава, стига да има малко 1. желание, 2. умение и 3. пари за това. Дърева никога не е била бедна, но винаги е изглеждала като клошарка, явно си е мърла по природа. Кой уважаващ себе си комунистически крадец ходи цял живот с черни зъби?!
  Статиите й пък чета винаги най-много до средата, защото налудничавата им, многословна пропага(н)дност ми идва в повече. Колкото повече такива като нея хулят Президента, толкова по-симпатичен ми става. А ивоинджевче да се наричам, втора радост е за мене.

 31. @ Уважаемите форумни анализатори:
  Аз съм на 10 часа разлика, но следя какво става в България, а с Ivo.bg лягам и ставам. Следя изявите на Иво Инджев по телевизиите, на запис естествено. От Иво явно не може да се очаква, че ще дава гластност на изявите си, затова имам лична молба за информация кога (дата), в коя телевизия и в кое предаване се е изявил стопанинът на този блог.
  Благодаря ви и бъдете здрави!!!

 32. До СИМПАТИЗАНТКА НА ДСБ:
  Не разбирам защо се обръщате точно към мен ив какво по-специално се опитвате да ме убедите.
  Опирайки се обаче на скромните си познания, смея да твърдя, че:
  1. Не всяка жена може да бъде хубава.
  2.Човек /жена/ може да бъде хубав и без да е надарен с привлекателна външност.
  3. НЕЩОТО, което коментираме безнадеждно се разминава с представите ми за жена.

  Статиите на НЕЩОТО не чета – не съм мазохист.
  Опитите за плюене в посока обратна на земното притегляне винаги завършват неприятно за плюещия, както личи и от коментарите по конкретния повод.
  По моя самооценка все още се боря за званието ИВОИНДЖЕВЧЕ!
  Бих Ви препоръчал да насочите вниманието си към появилото се в блога ДЪРЕВЧЕ, под ник-а MIKA.

 33. Това човеко(НЕ)подобно същество (Дърлева), изтъкано от злоба, омраза и завист, не може да изпита радоста и щастието от семеен живот, любов и обич към деца и внуци и удоволствие от професията си и свободата с която разполага! И най-малкото има право да се държи така вулгарно невъзпитано и пренебрежително към личности, като Президента Плевнелиев и Иво Инджев, които многократно превъзхождат интелекта на въпросната особа! Не можах да разбера, какво иска да каже т.н. “ГЕРОНТОЛОГ” със сравнението и “преположението”, което прави с Татяна Дончева за след 10 години (предполагам, че Т.Дончева е по-млада от Дърлева или поне, така изглежда).

 34. Да е жена – не е жена, да е мъж – не е мъж, да е от третия пол, не прилича и на това, и затова – Съществото дърева!

 35. Ядрено-химическото излъчване от извънземното на снимката говори и без коментар за безнадеждно тежкия багаж затворен в него.

 36. Братя, недейте с омраза! Вие я изкарахте, все едно “е праена у г*з”.
  Все пак, тя имаше смелостта да разобличи най-мерзостната фигура от близкото комунистическо минало – Крадеца на романи. За тази своя позиция беше пребита /през 1988 г./ и със счупено чене. Макар да има известна прилика с г-жа Бокова, като излъчване, гардеробът й е някак по-арт…

 37. Бъъррррррреваааааа!!!

  Иво, слагай червена точка бе!

  Спешно взимам 3 в 1:

  -Отивам да пикая на син камък;
  -да ми леят куршум;
  -да си сложа муска от див чесън.

 38. Малко комунистическо-ченгесарски хумор от 90-те /чут случайно от ченге от ДС, тогава вече бизнесмен/ – който от партийните другари сгафи, наказанието му е една нощ с в.дърева.

 39. “Край непаханых идиотов – надо же такое сказать – “теряем доверие крымчан”. Да кому оно нужно это доверие? Кто его заказывал? Горный – известный sanktas simplicitas. А вы, дорогие крымские любители русского мира заказывали камни с неба – получите и не ропщите. А серьезно, вы крымчане, которые стремились умереть в России, вы действительно полагали, что Путин, человек, который глазом не моргнув топил своих подводников на Курске, взрывал дома на Каширке, утюжил Грозный под ноль, а теперь воспылал к вам безудержной страстной любовью к вашему убыточному региону? Вы уверены, что Крым он взял не на продажу, а из-за чувства духовного родства, сакральных скреп и прочей ахинеи типа единения русских, которых он не считая хоронит в безымянных могилах на Донбассе? Не смешите его Искандеры. Наивность русского человека не искоренима. Если вы еще не поняли, то рекомендую задуматься – самое время, чтобы принять правильное решение. “Боливар не вынесет двоих” так и Крым в своем естественом состоянии может содержать не более 200тыс чел. Остальные 1800 тыс должны исчезнуть. Можно умереть, можно переселиться в Приморье – на выбор. Путину нужен Крым для обустройства военной базы и только.”

 40. Г-н КАУН НИКОЛОВ:

  Навременно Ваше включване. И гардеробът влезе като силен аргумент!
  Нека не подценяваме ‘вероломната’ потентност на комунистическата естетика. Нямам и грам съмнение, че тук споменаваната персона има повече бъдеще, отколкото настояще.
  Един ден някой първолак (сред правнуците ни) ще изпише в търсачката:

  “Communist witches on top. Charisma, personal hygiene, and magic. Bulgarian communist aesthetics (XX-XI century).
  Uncommon approaches to the dеspicable.”

  и словосъчетанието? ‘Велислава Дърева’ ще светне в първите десет предложения.

 41. По вестникарските бутки се продава брошура “ДУМА” за 0.60 лева без да е написано КОЙ е издателя. Това не е ли незаконно.. .За ДЪР..ДОРОВА не ми се дърдори.

 42. Както въоръжените жалони на окупатора стърчат почти е всеки град, така наемницата Дърева стои да плаши президента. Сами си ги избирате и пазите, а после плачите и викате да ви спасяват. Кой ще си мръдне пръста, ако сами не искате да го направите. И Господ да слезе от небето няма да Ви помогне.

 43. Да вбесиш Велислав Дърев.Отлично постижение на президента !!!!

 44. @ КАУН НИКОЛОВ | АПРИЛ 1, 2016, 23:02

  “Братя, недейте с омраза!”

  И аз все това казвам – да няма argumentum ad hominem, ама…

 45. ================================================================================

  Бори́с Влади́мирович Стома́хин
  Мой персональный сайт
  http://stomahin.info/

  —————————————-
  – Политические взгляды :

  «С Россией нет и не может быть никаких переговоров, о которых так много говорил Аслан Масхадов. Россию можно только уничтожить. И её надо уничтожить, — это мера превентивной самообороны рода человеческого от той изуверской дьявольщины, которую несет в себе Россия со времен первых массовых убийств и казней за критику властей, со времен взятия Новгорода и Казани. Русских надо убивать, и только убивать — среди них нет тех нормальных, умных, интеллигентных, с которыми можно было бы говорить и на понимание которых можно было бы надеяться. Должна быть введена жесткая коллективная ответственность всех русских, всех лояльных граждан России за действия избираемых ими властей, — за геноцид, за массовые убийства, казни, пытки, торговлю трупами… Никакого деления убийц на мирных и немирных, сознательных и невольных отныне быть не должно».

  «Убивать, убивать, убивать! Залить кровью всю Россию, не давать ни малейшей пощады никому, постараться непременно устроить хотя бы один ядерный взрыв на территории РФ — вот какова должна быть программа радикального Сопротивления, и русского, и чеченского, и любого! Пусть русские по заслугам пожинают то, что они плодили».

  «Смерть русским оккупантам! Смерть изуверской кровавой империи! Свободу порабощённым ею народам!»

  «Нормальные русские, конечно же, есть, это несомненно. Горсточка нормальных, рассеянная среди океана мрази и нечисти, таки имеется. И один из главных признаков нормального русского, — то, что он, прочитав правду про этот океан, окружающий его, не начнет возмущаться, не сочтет себя оскорбленным за всю толпу своих звероподобных алкоголических соплеменничков. Наоборот, он только горько усмехнется, подтверждая этим, что написанное о них — действительно горькая правда и что он не может отождествить себя с этим бессмысленным стадом двуногих скотов, пьющим и ворующим сбродом. И уж конечно, нормальный русский на написавшего эту правду про сброд не побежит писать донос по 282-й статье…»

  «Дело в том, что русские в центральной России не являются, по сути, народом. Как ни грустно констатировать, но это не народ, а спившийся сброд. Массовое, уже отмеченное международным организациями как запредельное, потребление алкоголя (18, что ли, литров на душу?) – вот их настоящее».
  ================================================================================

 46. ====================================================================================

  + Дядо Борис Ялнъзов от с. Крапец – Варненско. Полуграмотното 17 годишно селянче е било обявено за американски агент” Бил съден и осъден на 10 год. присъда в лагер на “ГУЛАГ” намиращ се на полуостров Въйгач (Северен ледовит океан) в СССР. След края на абсурдната присъда е бил въдворен за 10 год. в село Чита – Грузия
  —————————————————————————————————————————————————————————————————-

  + Дядо Борис Ялнъзов казваше:
  ” Руснаците не са човеци ! Всички руснаците са явни или прикрити изроди…
  Няма добри руснаци… Аз тях добре ги познавам, мамицата им… Господ да ги убие”

  С тези обобщения дядо + Борис Ялнъзов, започваше да ми разправя спомените си за лагерите на смъртта в СССР. Описваше картинно преживяното и по време на разказите му ме побиваха тръпки. Спомените, които ми разправяше,
  той ги е бил записал в 32 тетрадки, но жена му (рускиня) го предава в руското консулство във Варна. ДС обискират
  дома му и прибират записаната, негова жива истина за кървавата Русия.

  +Дядо Борис Ялнъзов казваше още:
  ” За всичките злини, които са се случвали в миналото и се случват и ДНЕС на българите, са виновни подлите, долните, презряните, мерзките, гнусните кървавите злодеи от КРЕМЪЛСКАТА ЧЕРВЕНА БАНДА. Тази клика от професионални узорпатори, крадци и убийци, по свой образ и подобие програмираха и създадоха българската комунистическа кървава шайка БКП-БСП, сбирщина от извратени подлеци – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, клика от обучени в Москва палачи – кръвопийци “.

  ————————————————————————————————————————————————————————————————————-
  Хора, бъдете живи !
  Благославям Ви да дочакайте Радостта от окончателното срутване на Русия – Империята на Злото !

  ОСЛУШАЙТЕ СЕ !
  Вече дерат шевовете на съшитата с окървавени конци злокобна руска империя !

  ПОМИРИШЕТЕ ЗЛИЯТ СЕВЕРЕН ВЯТЪР !
  Откъм умиращата Русия се носят талази миризма на мърша !

  Текли са… и днес текат червени реки от кръвта на избитите от руснаците милиони човеци – мъченици.
  Душите на милионите жертви и днес още витаят над комунистическа Русия и чакат деня на Възмездието !

  Майор Путин от КГБ-ФСБ, направи голямо добро на човечеството !
  Той обедини хората от целия свят в омразата им към 86% червени руски изроди от 135 милионното население на Русия.
  Този път Съдбата няма да отложи Гибелта на неизмеримото, безмерното, голямото, чрезмереното, необхватното, необятното, огромното, обширното, несъизмеримото, безкрайното, безконечното, безбрежното, безграничното, безпределното, грамадното, просторното, неограниченото, нескончаемото, вечното, несметното, неизчислимото, неизброимото, безбройното, БЕЗДЪННОТО ЗЛО – РУСИЯ !

  В деня на кончината на хищника Русия, ще чуем камбаните на Радостта !

  БОЖИЯТ БИЧ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ще се вдигне над Русия за да Въздаде Правда според делата ѝ !

  ================================================================================

 47. ====================================================================================

  Путина надо отстранять от власти в России соединенными усилиями всего человечества !

  ====================================================================================

 48. Не съм имал/а намерение да се заяждам с Вас, г-н Тинков. Обърнах се към Вас, защото не споделям мнението Ви, че Дърева не е виновна за отблъскващата си външност. Според мен е виновна за физическата си нечистоплътност и немарливост към външния си вид. Нямаме принципни различия с Вас, тук спорът ни е за един детайл и би било глупаво да го продължаваме.

  Все пак и аз виждам някакъв трагизъм в образа на Дърева и той идва оттам, че тя се опита да бъде опозиция на своите в “зората на демокрацията”, но същите по най-бруталния начин я вкараха обратно в релси и тя бързо плю на всякакви принципи и обърна възгледите си на 180 градуса. Щеше да е по-достойно да беше сменила професията тогава – времената бяха такива, че много хора не работеха това, което бяха учили. Но не знам дали тези, които тогава я убиха като публицист, са й дали възможност да избира. Така че Дърева може да е виновна за физическата, но може би е по-малко виновна за духовната си нечистоплътност. Което не значи, че трябва да си губя времето със словесната й диария.

 49. До къде може да стигне един извод, направен от не друг, а от руснака Борис Стомахин, предоставен ни от господин Гончев!
  Ето само встъплението–„С Россией нет и не может быть никаких переговоров, о которых так много говорил Аслан Масхадов. Россию можно только уничтожить. И её надо уничтожить, — это мера превентивной самообороны рода человеческого от той изуверской дьявольщины…“
  Това е тотална изява на един човек, в истинският смисъл на думата, който е съгласен дори да бъде принесен „в жертва“, само и само за да се спаси човечеството.
  Той дори привежда като допълнение, защо не би трябвало да бъдат избавени от тази превантивна самоотбрана и няколкото хиляди други негови сънародници несъгласни с руската политика, но плуващи в океана на съгласието на върхушката им. Той посочва и къде е вината им. Питам се, не поради крайността на съждението, а най–философски, ще дойде ли един такъв момент, когато такъв (наш) българин, ще направи подобно изказване относно нашата нация, след като е установил колко безнадеждно тя е инфицирана от същото руско влияние, от което за много българи тяхната страна, спрямо Русия, е без значение.

 50. Ето какво става, когато няКОЙ, подтикнат от /не/ЯСНИ подбуди, изпадне в състояние на творчески делириум.

  Явно доста се е надценила другарката Дърева, за да се опита глупаво да играе ролята на божествената Пандора, използвайки “Дума” като Епиметеев дом.

  С този пасквил, достоен за отпечатване върху тоалетна хартия, гореспоменатата показа до къде може да достигне “литературното” падение на един “журналист” и най-после успешно оглави класацията за журналистическа простащина и дърташки слугински език.
  С подобна “езикова проституция” може успешно да се кандидатира, а и спечели конкурса за председател на БСП.
  В заключение и с огромно неуважение мога само да напиша:
  Великомудрая Дърева,
  Не се посрамвай с пошлости – нима не знаеш какво е казал учителят Дънов: “Има някои думи, има някои шеги също, които, ако ги изговаря човек, целият се оплесква. Ако слуша такива думи и шеги, също се оплесква. Те са като експлозиви, затова е хубаво да не си служи с тях, нито да ги слуша.”

 51. Чета коментарите,без да съм чела статията или тв предаване,незнам!Чета,за да се смея!И аз ставам за смях,даже и в този случай!И на мене е имало кой да се смее!И дай Боже,да има кой и в бъдеще!И непрекъснато ме пързалят!Е,по прости от мене,но аз така си мисля!А как ли пързалят Дърева и споменатата Татяна?Лошото за жената в политикатае,че мъжете непременно ще се възползват от нея,а пък тя ще има предпочитания към един или друг,а може да са двама,трима!Но когато се предизвикат много коментари,от страна на антикомунисти,когато се предизвика тяхното вдъхновение,тогава статиите са направени под диктовката на друга личност,тогава се пишат глупости и предизвикват смях и духовитост към автора!Всички знаем за нападките към Президента от къде са и защо са!Иво Инджов е омразна личност за комунистите!Като че ли ги няма защитниците,достатъчно се плаща за статията на Дърева!Тези,които дърпат конците в БСП,рядко се явяват по телевизията и не влизат дори в ръководството!Всички разклонения се отделят по заповед или по желание,но продължават да обслужват БСП,защото иначе как ще се отделят!Все по-вече се убеждавам,че това не е никаква партия,а по скрита и подмолна организация от всяка мафия!

 52. Чак сега остана време да отворя пасквила на трансдырева. Леко надмина очакванията ми. След няколко изречения отрова, изведнъж коментарът на г-н Ив. Терзийски ми стана много близък.

 53. Да искаш с всякакви долни средства да скриеш една истина, казана от Апостола и документирана от Захари Стоянов, означава, че се отричаш и от двамата великани на нашата история в полза на Русия. Така както през социализма в учебниците по история пишеше , че в Освободителната война са били убити 200 000 руски войници /реално 16000/, така и сега продължават опитите да се скрият истините за миналото ни. И защо е всичко това.

 54. Към СИМПАТИЗАНТКА НА ДСБ:
  Разбира се, че няма място за спор, особено ако обърнете внимание на емотикона в края на първия ми пост по темата. Не очаквах, че някой ще приеме несъгласието ми със стопанина на блога буквално. Явно иронията, която вложих не е прозвучала особено сполучливо.
  Никакъв трагизъм в образа не намирам – и най-отблъскващите и на пръв поглед абсурдни твари са всъщност полезни и поради това по свой начин потребни и хармонични с нормалното, доколкото му контрастират. Така дефекантите са перфектна храна за растенията и неизбежно необходим за затварянето на хранителната верига етап – просто прекият контакт с тях предизвиква у нормалния човек неприятни усещания.Тезата е детайлно разработена от Р. Бредбъри…
  🙂

 55. Не я съдете толкова строго , тя не знае какво прави.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.