Задействаха и Татяна Дончева като руска мина преди изборите

Още една руска мина гръмна на подстъпите към президентските избори, след като на 10 ноември миналата година задействаха кандидатурата на русофила Стефан Воденичаров.

http://www.mediapool.bg/initsiativen-komitet-izdiga-shefa-na-ban-stefan-vodenicharov-za-prezident-news241651.html

 

С обходна маневра по женския фланг вчера задействаха и Татяна Дончева с презумпцията, че така ще получи свежо основание да грее от телевизионните екрани и да плаши гаргите с псевдореволюционната си реторика срещу (ни)КОЙ.

 

http://offnews.bg/news/Politika_8/Modelat-TOJ-se-usmihva-ot-zagrabeniia-biznes-i-ot-vsichki-medii-galer_626932.html#ad-image-0

 

Едва ли Дончева си прави илюзии за крайния резултат от участието си в минирането на кандидатпрезиденското поле. Тя е още едно мюре в това поле. Въпросът е кого обслужва.

 

Вие представяте ли си сериозен кандидат за президент, който да няма мнение по външполитическите приоритети на държавата, пребиваваща в двата най-мощни конгломерата в икономиката и отбраната в света, каквито са ЕС и САЩ?

 

Дончева и дума не е изрекла на тази тема. Никой не я и пита. Българската журналистика катери нови и нови върхове на автоцензурата, чието съвършенство се състои в това да знаеш какво да не питаш, за не питаш после за нова работа.

 

Дончева се прави на прокурор по отношение на безадресната мафия, но за заплахите от хибридната война срещу България, която има точен адрес, не се намери досега някой да я разговори . Тя видимо не се натиска сама да поеме инициативата да хване за рогата този бик. Защото той всъщност е мечка. Руска при това.

 

В предаване на БНТ на 10 май миналата година Дончева беше толкова възмутена от позицията ми, че Русия не е освободителка, че определи тази теза като „най-уродливата”. Не била чувала по-уродлива от нея.

 

 

За руската мечка от устата на Дончева можете да чуете само онова , което тя си знае от началното училище в НРБ.  С този лековат багаж прескочи от адвокатстването на руската мафиотска корпорация „Мултигруп” в политиката по върховете на БСП , за да се спусне после с парашута на личната си партия в битката за държавната субсидия.

 

 

За Дончева Русия е мечка освободителка. Дважды. От това намирисва като  във вица за прасчо, когото Мечо пух попитал каквото яде , на което Прасчо отвърнал, че е банан, но смърди ужасно защото го яде за трети път.

25 мнения за “Задействаха и Татяна Дончева като руска мина преди изборите”

 1. Ама вижте и името, моля ви се.
  Татяна. На коя от бабите си е кръстена?
  На руската баба.
  Това много хубаво е описано в “Задочните репортажи” – “…Когато два пъти щяхме да ставаме шестнайста република, по-пъргавите българи започнаха да кръщават децата си с руски имена, за да им е по-лесен животът.”

 2. ====================================================================================

  Има закон за защита на животните, от който се подразбира, че маймуни не могат да се кандидатират за президент, най-вече заради първичното интелектуално равнище и осрания червен задник…!

  ====================================================================================

 3. Г-н Инджев, много ми харесва, когато пишете така – всяко изречение плющи като шамар. По-кратко и съдържателно няма как да се коментира проблематичната кандидатура за президент на Дончева и дано (поне някои от) телевизионните Ви колеги, които много внимателно Ви четат, задават поставените от Вас въпроси на всички кандидати за президент, защото те са важните въпроси във времето, в което живеем. И те са тези, на които президентът Плевнелиев вече 4,5 години дава най-адекватните отговори, с което е вдигнал летвата за другите кандидати по-високо отвсякога.

  ВТОРИ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ!

 4. Е,хайде, г-жа Дончева – Честито!
  Не сте знаела, че е лошо да Ви гази…
  Мечка! За бананчето…
  Ама как хубаво Ви пасна патетично-революционната схватка с /ни/Кой !

 5. И самата Дончева смърди ужасно, за кой ли път вече…

 6. Все още се питам, какво търсеше на конференцията на ДСБ?
  Иначе трябва да им признаем, че са царе на заблудата.

  Най-голямото ми опасение е че дори и да скъсаме пъпната връв между кремъл и локалните мурзилки, ще трябва много време да се прочистим от отровата и да тръгнем напред.
  Твърде много станаха хората, по етажите на властта, който просто са …….. и се нагаждат към всяка партия на власт.

 7. Замислих се за момент, че нещата приличат малко на футболен мач. Има център-нападатели, защитници, вратари и агитки. Да обаче противниковият отбор и той играе на същата страна. И големият цирк, който ни предстои да видим е, че ще има някой, който ще тича гол по стадиона, за да привлече вниманието. Иначе се сетих още нещо, детски спомен. Играеха отборите на СССР и нашите. Руснаците ни вкараха гол и коментаторът с неохота се развика: “Браво на братушките”. Още ги има такива.

 8. Съвършено!
  Да се направя про форма и аз на пик-льовец и да изригна по повод на поредната мераклийка за държавен глава. Преди по-малко от месец, ти да видиш, въпросната персона събра от гостите най-много овации на националното събрание на ДСБ.Първата мисла след учудването ми какво прави тази одиозната кака на форума на единствената елитна демократична политформация беше, тия луди ли са или да. Само преди 2-3год. си спомням прекрасно, че на аналогична сбирка на която вероятно едно 80% са били същите хора най-аплодиран беше Стопанинът на БЛОГА НИ. (Бурни и продължителни ръкопляскания, преминаващи в овации. Всички стават на крака). И сега, честа да събере най-много положителни чувства на присъстващите топдемократи на България се падна на … таня дончева. Деградация на мах.
  Не става така, дами и господа. На няколко пъти, давайки най-доброто от себе си успявах пряко и косвено да докарам 20-тина гласа за ДСБ и на последните парламентарни избори съответно за РБ. Хич не разчитайте повече на мен ако се поддате на “обаянието” на габонката кунева-пръмова. Която ще направи всичко (ама всичко) каквото зависи от нея да бъде кандидат-президент не само на РБ но и на цялата “десница” (визирам най-паче “машината за изборни победи” щабът на Цвъчко-герб на баце. При положение, че последният се откаже да прави голям шлем.
  България, най-сетне има ЛИЧНОСТ, достойна за Президент. И това е сегашният титуляр. Всичко останало да използвам част от жаргонният лексикон (той друг и няма) на банкянското слънце е шменти-капели, дрън-дрън ярина, ти ли ме бутна или сам си паднах.

 9. Татяна Дончева си е свестна.Сигурно има много кусури, но е от нашата страна на барикадата, поне що се отнася до мафията, нейния говорител Тиквоний, Цецерон,Цацаратурата, Гоце и т.н.

 10. Какво е търсила на конференцията на ДСБ? Ами това им е целта – винаги да има внедрени агенти. Така беше с СДС на времето. Внедриха ги навреме, заеха ръководни позиции, направиха си прехода, благодарение на признатите от “десидента” Желев за законни фалшифицираните избори. И така и до днес не успява “отлюспването”.

 11. До Стою
  Не е свестна .Тимео комунеос ет дона ферентес

 12. Мините са милиони но идва процеса на Разминиране! Изпитвам огромно съжаление към тези поробени души. Само Бог знае кой от тях ще получи втори шанс! Съветвам ги вместо да носят икони на Свети Цар Тервел и др. по манастирите като наш Божо, да направят нещо за нещастните си душици, като например покаяние и пречистване и отказ да служат на други като тях поробени господари. Нека да признаят Истината за Свещена и освободят Милостта, Състраданието и Любовта в себе си.

 13. Дотук станаха двама кандидати, за които няма да гласувам.

 14. Утре всички ще разберат, че царят е гол 🙂 Четете тук:
  http://krug.novayagazeta.ru/
  В течение года 380 журналистов из лучших изданий мира изучали 11,5 млн файлов об офшорах и искали в них чиновников и политиков из своих стран. …
  В результате совместной работы мы нашли в офшорном досье 12 бывших и действующих лидеров своих стран (президентов и премьеров), 128 политиков и чиновников (не говоря уже об их родственниках и друзьях) из стран ЕС, Бразилии, Китая… Например, в файлах нам удалось найти офшоры премьер­ министров Исландии и Пакистана, короля Саудовской Аравии, президента Украины, детей президента Азербайджана, членов семьи лидера Китая Си Цзиньпина, отца премьер­ министра Великобритании Дэвида Кэмерона и других. О многих из них мы расскажем в ближайших сериях. Кроме мировых лидеров, в документах нашлись офшоры международных преступников и людей, связанных с наркоторговцами и террористами.

  И только в России, чиновники которой, кстати, стали одними из лидеров по числу принадлежащих им офшоров, посчитали это расследование «попыткой раскачать обстановку» в предвыборный период. В файлах нам удалось обнаружить одного из ближайших друзей Владимира Путина, руководителей крупнейших госкомпаний, депутатов Госдумы, родственников руководителей администрации президента, губернаторов и высокопоставленных силовиков.

 15. До СТОЮ – и какво й е свестното? Няма бивши комунисти. А и нейния път е доста криволичещ. Не е важно какво бърбори, а какво прави. Нейните пози вече омръзнаха.

 16. Като сме го ударили днес на честитки към кандидат-прэзидэнты, да не пропуснем да чэститым и на таварищ-милиaнэрa банoв и эго силиконовая матрьошка эвгэния.

 17. До: @ПАТРИОТИТЕ | АПРИЛ 3, 2016, 20:16

  Вие в предишната деноминация не бяхте ли ДЖИНДЖИФИЛ?

 18. @Сарданапал
  Беше. А в по-предишната беше ‘диване’.

 19. Aктивираха и честните капиталисти Баневи – те пък ще изкарват България от ЕС и директно в Евразия.

 20. Осемнадесет баби, хилаво изтърсаче!

  В състояние на “ИДЕЙНА БЕЗИДЕЙНОСТ”, не количеството, а КАЧЕСТВОТО на “мат`риала” определя СТОЙНОСТТА на “ПРОДУКТА” !

  А когато пък “бабите” са в трета и четвърта възраст, или “втора ръка”, ПРОДУКТЪТ от “детеродния процес” е или изродче, или по меко казано същество в “неравностойно положение” .

 21. Към САРДАНАПАЛ и СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ:
  Бих казал, че никоя сериозна служба по национална сигурност не би се лишила от такива Profilers.
  Поздрави!

 22. Ами докато има Ани Цолова, Викито Николаев, Антон Хекимян и т.н. ще ги има и Дончева и Иво Христов и Шаренкова и ….
  После драгите ми водещи не били част от “вкиснатата манджа” в България.

 23. Дончева на звук го е докарала, но на миризма – никак не може…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.