Вицепрецедента Попова

 

Вицепрезидентът Маргарита Попова, която нито веднъж не се е възмутила от господарското поведение на руски политици спрямо България ( като зам. председателя на руската Дума Жириновски, нападал не веднъж арогантно българския президент Плевнелиев), напусна проруската си нирвана, за да се скара на един турски политик и на българския президент.
http://www.mediapool.bg/margarita-popova-pak-atakuva-prezidenta-i-vanshniya-ministar-news247876.html

 

Акцентът в изявата на Попова не е в чутовната заплаха от думите на турски депутат, говорещ при това образно ( за разлика от , да речем, един Алексей Пушков, шеф на комисията по външна политика в руския парламент, злобно възкликнал по адрес на България „ да ви е яд” във връзка със спирането на „Южен поток”). Тя откровено се заяжда с президента Плевнелиев при това по темата, превърната от проруската пропаганда у нас в нейна основа теза след влошаването на отношенията между побратимите Путин и Ердоган.

 

При това е забележително, че Попова се възмущава не от нещо, което държавният глава е направил, а от това, че не е направил онова, която тя смята за правилно. С други думи, кара му се , че не мисли и не действа като нея.

 

По този начин Попова всъщност отнема възможността на президента да коментира каквото и да било по случая без това да изглежда като козируване на Петата колона след конското, което публично му чете видната й представителка.

 

 

Като се им предвид и фактът, че Попова демонстрира пред света ( за пореден път) разнобой в единствената пряко избирана българска демократична институция, тя все повече се откроява като опорна точка на Петата колона в България, чиято цел е да услужи на евразийската хибридна война срещу евроатлантическата ориентация на България. “Вицето” създава вицепрецедент вторият човек в йерархията в президентската институция да я разрушава от вътре, вместо да си подаде оставката в знак на несъгласие с президента ( какъвто прецедент имаме с Блага Димитрова при подобна ситуация, макар и с обратен знак при случая със свалянето на правителството на  Филип Димитров с участието на президента Желев, довело до управлението на проруската корпорация “Мултигруп”под формата на т.н. кабинет Беров ).

 

 

14 мнения за “Вицепрецедента Попова”

 1. Ако президентът акумулира трудно виреещата позитивна енергия в България, то Попова си е откровен кадър на отказващата да изчезне Империя на злото! Пожелавам доброто да надделее!

 2. маргито(това по баце) е винаги готова и често-често го прави, да счупи посредственомера на русофилщината. Явно КОЙ отдавна я о(т)глежда за да я пусне наесен по президентската пързалка. Мотото на кампанията ще е в духа на преписваната на цар Борис III максима: “Винаги с Германия, никога срещу Русия”. Перафразирана с днешна дата, хем с парите на ЕС, хем с идеите и целите на ЕАС (раззия). Сиреч и душата в рая и … в ……. . Ако мине, де.
  Да припомним за всеки случай отново КОЙ е КОЙ за България.

  http://frognews.bg/news_109979/Zaharii-Stoianov-e-otgovoril-na-vaprosa-KOI/

 3. БЛАГА ДИМИТРОВА!!- маргарита попова??
  От математиката (а и от редица други науки) е известно, че не е възможно и не могат да се правят сравнения, между две несравними “величини” (даже думата величини е неподходяща)! Разликата между двете “дами” (ако може думата дама да се употреби за попова) е огромна, както от небето до земята или в библейския смисъл, както от Господа и дявола (или от Рая до Ада)! Срам и позор е за България, че вицепрезидент ни е тази гадна твар! А Фанагория, едва ли представлява някакъв интерес за нея!

 4. Все още се помни достойната постъпка на г-жа Блага Димитрова, когато марксистът- ленинец Желев сътвори “Боянските ливади”, след едно “ДС мероприятие” на Бриго Аспарухов. След това последният се извини, че нещо се бил объркал,на което не се даде гласност и властта премина, там където беше замислена в периода на “Перестройката” – “Мултигруп”.
  А вицето Попова е кадър и докторант в новия “Библиотекарски институт”.
  Плюс това е и преподавала в “Милиционерския институт”, чиито кадри ги виждаме и ВСС и за какво стават.
  А, някой спомня ли си за бившия председател на този превзет от “петата колона” институт, за моя съсед и познат, достолепният проф. Тодор Боров?
  Някой спомня ли си за неговите двама сина: акад.Иван Тодоров, най-младият български академик по физика,чел лекции по цял свят и другият световно известен интелектуалец, вече от Париж Цветан Тодоров?
  Такива хора от новия институт не могат да излязат. Могат да се предложат за президент тарикати като акад. Воденичаров и “вицето” Попова. За повече акъл нямат!

 5. Вицепрезидентката Попова не спира да доказва безсмислието на поста “Вицепрезидент на Република България”!!!
  Едва ли може да се намери по-излишен синекур от този, който заема в момента Попова. При това в България никак не липсват синекури за партийните номенклатури!

 6. С това си заявление Попова може би кандидатства за добра служба след президентските избори.

 7. Всички управници, изпълзели от утробата на милицията (в най-широк смисъл), независимо дали са пожарникари или просто милиционери, нямат интелектуални възможности да управляват сложни системи като държави. Такива хора са обречени, не само защото са крадци, a защото страдат от тотална липса на визия за живота и света.

 8. А не трябва ли в крайна сметка да се реагира. В България си мерят достойнствата руският и турският президент. Знаем, че Дост е силно турски подчинено, дпс руски.

 9. Място за изненади няма. “Мозъчният център” на ДС действа по старото изтъркано клише – “Желев-Семерджиев”. Къртицата попова не случайно беше подпъхната в президентската двойка. Мисля дори, че БОРЕТО е прав – гадините с тази цел заложиха измишльотината “вице” още в конституцията /си/.
  Отделна тема са напъните на войнстващата посредственост-попова за “шестица”.
  ОТВРАТ отвсякъде!!!

 10. Ясно е, че маргаритка е топуз на крака на Плевнелиев поставен от геройкото, за да бъде контролиран и вкаран в желаните от рубладжиите релси.
  Наскоро чух по Дарик, че се е състояла среща по покана на атлантическия клуб с американския посланик, където и присъствала и сарайско-библиотекарската компания. На тази среща соломон паси настоятелно е искал от посланика да каже ще подкрепи ли Америка бокова за Генерален Секретар на ООН.

 11. Щях да пропусна – ще запомня квакащото безсмислици “вице” с израза /цитирам по памет/:
  “…институциите са длъжни да изпълнят задълженията си…”
  Тежка задача – много да плещиш и нищо да не казваш! А – и да звучи някакси “консенсусно”, “надпартийно” и обезателно русофилистично!

 12. Държавните глави в Европа се събрали на обяд. Всичко добре, ама английската кралица по някое време пръднала. Веднага французинът рипнал, извинил се със стомашно неразположение – и излязъл. След този дребен инцидент държавните глави продължили обяда.
  Английската кралица пак пръднала. Изчервен, италианецът се извинил, и си излязъл. Обаче английската кралица пак … Тогава Бай Тошо още дъвчейки, дигнал ръка и заявил: “Народна Република България поема третата пръдня на английската кралица!”

 13. ================================================================================

  За ВИЦЕПРЕЗИДЕНТКАТА:

  12 художници от град Варна нарисувахме с думи Русия …

  (изпрати на приятел)

  ***
  РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА
  ——————————————————————————–

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”,
  РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
  РУСИЙО, ТИ “ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА,
  РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ,
  РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО,
  РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА !
  РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА
  ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ…
  РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ,
  ТИ САТАНИНСКАТА,
  ТИ ПОДЛАТА,
  ТИ ЛУКАВАТА,
  ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ !

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА,
  ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО –
  МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО,
  ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ.
  ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА !
  ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА !

  ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ
  И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !
  КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ !
  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДИТИ !
  ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ,
  ВЪН !
  РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ,
  ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ…

  А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

  РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА,
  СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  АМИН !

  —————–
  пп

  БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА
  на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите –
  РУБЛОФИЛИ, членове на партиите :

  БСП, ДПС, АБВ, АТАКА –
  ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… !

  ——————————————————————————–
  Речник:
  – сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука…
  – ” ГУЛАГ ” –
  Главно
  Управление на
  ЛАГерите – Затвори за политически репресии в Съветския съюз.

  ================================================================================

 14. Евразийската маргарита е скромен служител на кремълската колонизаторска мисия. Щях напълно да забравя за нейното съществуване, ако не я стискаха от време на време за миризма.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.