Защо Сидеров “пропусна” да митингува срещу турския колега на Цацаров

 

 

Честно казано, разочарован съм от най-патриотичната партия ( нали да обичаш преди всичко Русия у нас е връх на патриотизма). „Атака” пропусна да организира един гневен митинг срещу посещението на турския главен прокурор в България Мехмет Акарджа.

 

 

Озадачен съм. Значи за премиера на Турция Ахмед Давутоглу можеше да протестира на 15 декември в София, а за главния обвинител на Турция, приет с почести от премиера, президента и вътрешния министър ( освен от колегата си Цацаров) – не може? Ето какво прогнозира тогава на митинга Сидеров (любимеца на водещия офицер на публичната руска агентура в България генерал Леонид Решетников, специалист от КГБ по въпросите на България) :

 

“Сега турският министър-председател е дошъл тук, в България, за да уреди поредната пратка незаконни мигранти, които да влязат тук – 500 хиляди. Той ще дойде тук, за да наложи на България нови унижения. И тук този васал, който е зад стените на властта ще се прегръща с него и ще му обещава още и още, и няма да постави въпроса за обезщетенията за тракийските имоти – 10 млрд. евро.”

СРЕЩУ ТАЗИ ДЕМОНСТРАЦИЯ НА БЛИЗОСТ МЕЖДУ ДВАМАТА ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ НА БЪЛГАРИЯ ТУРЦИЯ СИДЕРОВ НЕ ПОСМЯ ДА ДЪРЖИ РЕЧ- СНИМКА ОТ В. “24 ЧАСА”

 

„Васалът”, пояснявам, не е Борисов, който разполага с цялата власт в България, а президентът Плевнелиев. Сидеров му вмени за пореден път влияние, с каквото държавния глава не разполага по конституция. Но такъв ни е той Сидеров- знае с кого не бива да се закача.

 

По същата причина не се закача и с турския главен прокурор, когато гостува на своя колега Цацаров, в иито ръце попадна съдбата на атакаджията. Защото Сидеров междувременно беше осъден за хулиганство на обществено полезен труд ( каква ирония на фона обществено вредния му труд в политиката!). Нашата прокуратура не беше особено настоятелна в защитата на държавния интерес хулиганстващият путинофил да си получи заслужената ефективна присъда. И как сега Сидеров да се заяжда по повод демонстрацията на топли отношения между Цацаров и Акарджа?

 

А би могъл. Имаше много поводи.

 

Например не е ли кощунствено тъкмо на 12 април в деня, когато цялото прогресивно човечество празнува излитането на първия съветски другар и човек в Космоса, един турчин да похапва български заек в Пловдив и дори да си позволява да се моли в местната джамия? https://www.24chasa.bg/Article/5427409

 

Някои руски русофоби смятат, че Гагарин изобщо не е летял в космоса и че е бил спуснат с парашут от самолет при постановка, режисирана от Кремъл за целите на пропагандата. Но руските русофоби не тревожат българските русофили, които любят, тачат и милеят всичко съветско като родно. http://ulis.liveforums.ru/viewtopic.php?id=2095

 

Както и да е. Можем да запишем пропуска на „Атака” в графата „пропуснати ползи”, които все някак ще бъдат наваксани. Например с днешния протест в парламента с искане да бъде закрита новата партия на Лютви Местан ( която всъщност още не е „открита”, предстои съдебната й регистрация), припозната от „Атака” като турски троянски кон и като най-голямата опасност за България.

 

Ако си спомняте, подобни изблици на просветление от „Атака” имаха някога спрямо Ахмед Доган, но откакто той беше осветен като щит и ятаган на руските интереси в България, Сокола беше припознат от рублофилите за „най-големия българин”. Съответно големите българи от „Атака” не оспориха нито веднъж този факт(ор) в отношенията с Русия.

 

Така че Сидеров е като българските медии- знае с кого да не се закача и кога да „пропусне” да се направи на велик пред някой турчин, опасен за личното му добруване по линия на българското му другаруване.

 

28 мнения за “Защо Сидеров “пропусна” да митингува срещу турския колега на Цацаров”

 1. Уникален парламент е българският! В него има двама депутати признали се и осъдени за хулиганство. Докога ще се търпи това позорящо обстоятелство в страна членка на ЕС?
  ДПС и Атака винаги са били скачени съдове и са се допълвали в лова на балъци, които за съжаление никак не са малко.

 2. В случая Воленчо или е бил пиян като тараба, или малкия Воленчо не е бил съвсем добре с коремчето (нормално за новородени). А може и рубличките да са посвършили. Та Волен евентуално да го мързи да организира “проява” за жълти стотинки. Всяко нещо е пари, а за Атака това са много пари.

 3. Иво, пак в десятката. Само едно малко допълнение: понеже рублофилите са много бавнозагряващи, предлагам вместо “прогресивно човечество” да се чете “прогресивное человечество”, за да не се морят горките да разбЕрат за какво става дума.

 4. Честит Рожден Ден Господин Инджев!
  Пожелавам много здраве и радост на Вас и Вашето семейство!

 5. До Иво Инджев

  Честит Рожден ден!
  От сърце желая здраве, сила и късмет!

 6. Тези хора са Съветски Кавъри на истинските Родолюбци и Христови ученици. Ролята им е да недопуснат раждането в Политическия живот на България на Българи, милеещи за Рода и Родината си. Да попречат на Чистия Ум , Сила и Воля за Прераждане от веригите на Комунистическото робство!!!
  Абсолютно всички Партии насадили се в Парламента като Болни Квачки мътещи вмирисани яйца са Ментета, по-малко или на 100%, в които едва едва мъждука Национална Отговорност и Загриженост за Майка България и за чедата и!!!
  О, Българино, Жална ти Майка с тези Болни квачки. Яйцата им са оплодени от Лешояди!!

 7. Господин Инджев, честит рожден ден! Желая здраве и щастие на Вас и семейството Ви! Все така остро перо, точен мерник, и достатъчно просветителски и осветлителски книги, за да има една по-добра България!

 8. Да пожелаем здраве на рожденика и на хората, които обича!

 9. Иво, Честит Рожден Ден! Всичко хубаво!Здраве, Любов и Успехи!
  Благодаря ти!

 10. На първото заседание народните представители Трябва да полагат следната Клетва:

  Заклевам се в Името на Господ Иисус Христос, да Обичам, Тача и Милея за моята Родина, Република България и за моите сънародници, Българския Народ. Да работя усъдно и неуморно с цялата си воля с всичката си сила и здрав разум за Увеличаване на нейното Благосъстояние и за Здравето, Щастието и Богатсвото на всички нейни граждани. Заклевам се да спазвам Конституцията и законите на България, да не ограбвам и лъжа народа си, да се боря като Лъв с Враговете на Родината си и по Божия Воля да ги побеждавам, като във всичките си действия се ръководя от интересите на Българския Народ. Ако присъпя тази Клетва, нека бъда наказан и поразен от най-тежко Проклятие и Позор да тегне над рода ми, докато не измия срама от греховете си и не получа прошка от Бог и Народа си. Заклех се.

 11. По темата. Браво!
  сега, поздравявам донЧО киКотовци от предишата статия с РД на Стопанинът на БЛОГА НИ с две есета на Иля Варламов. Ако имат поне акъл на врабче или хамсийка ще вденат колко сме “фобофили” в посоката САЩ–геополитическа сила и Русия-регионален фактор.
  http://varlamov.ru/1600650.html
  http://varlamov.ru/1601465.html

 12. Г-н Инджев,ЧРД!Желая Ви здраве,на Вас и семейството ви,успехи в нелекото будителско дело! Суважение Марга

 13. Ако правилно съм прочел-Date of birth
  16th April 1955 – Така, че ЧРД! Пожеляния за здраве и дълголетие в личен и обществен план!

 14. Нищо ново за БЛОГА НИ но колкото повече, толкова повече. И пак, дежурният пропуск. България и покрай нея останалите балкански и източноевроперйски страни са изпуснати от коментарите в приложената статия. Наистина, баце и ко правят и невъзможното да сме дори извън периферията на задължителното “вас още ли ви има и за какво се борите, ако позволите да попитаме”.
  https://rufabula.com/news/2016/04/16/snowden

 15. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН г-н Инджев!
  Желая Ви всички хубави неща в живота на Вас и прекрасното Ви семейство!
  С уважение: dimitari

 16. Честит рожден ден на Иво, щастие и здраве на цялото му семейство!

  Чудех се защо вчера някакъв “дон” (ни в клин ни в ръкав) се опитваше да разпръсква отровата на омразата, а то било, за да помрачи предстоящия личен празник!

  По принципа на махалото на 16 април освен лоши неща, като терористичния атентат в “Света Неделя” 1925 г., организиран и финансиран от болшевишка Русия, са се случили и хубави неща – точно 30 години по-късно се е родил един от най-ярките и убедителни разобличители на руския тероризъм в България!

 17. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВО!
  БЪДИ ЖИВ, ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ СЪС СЕМЕЙСТВОТО, ПРИЯТЕЛИТЕ И ЧИТАТЕЛИТЕ, НЕУСТОИМ И НЕПРИМИРИМ!

 18. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  ЗДРАВЕ, ОБИЧ И МНОГО, МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ, ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ БЛИЗКИ ДО СЪРЦЕТО ТИ!
  КРЕПКА ДА Е ДЕСНИЦАТА ТИ, НЕСЛОМИМА ВОЛЯТА, НЕИЗЧЕРПАЕМИ СМЕЛОСТТА И ДРЪЗНОВЕНИЕТО, ЗА ДА ПРЕБЪДЕ СВЕТЛОТО ТИ ДЕЛО!
  НА МНОГАЯ ЛЕТА!
  сем. Тинкови
  Видин

 19. Честит рожден ден, г-н Инджев!

  Желая ви от сърце много щастие – лично и семейно – като човек, баща, съпруг и приятел, а в професията – повече позовавания на вашето мнение и повече цитирания на написаното от вас от страна на световните медии, пък и от онези от българските, които успеят да преодолеят вцепенението и отворят очи и уши за това, което наистина се случва около нас.

 20. Честит рожден ден,господин Инджев!!!Бъдете жив,здрав и много обичан!!!

 21. “Защото Сидеров междувременно беше осъден за хулиганство на обществено полезен труд ( каква ирония на фона обществено вредния му труд в политиката!)…..” 🙂 Яко смех… Остраки за пСидераки!

 22. Честит рожден ден, г-н Инджев!

  Бъдете здрав Вие и близките Ви и все така дръжте неуморно факела на морала и истината! Докато има хора като Вас, България не е загубена и българският народ има надежда!

  Р.S. Моля извинение за закъснението, но едва днес успях да вляза в Интернент. За изненесеното в статията Ви освен поздравления, казвам само – за подобни хора като разобличилия се вече окончателно лакей на Кремъл и подобните му – отврат, отврат и пак отврат!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.