Изберете: българин, циганин или човек сте

ОБНОВЕНА НА 1`8 АПРИЛ 2016 В 9.30 : https://www.24chasa.bg/Article/5436758

Омразата срещу циганите в България има оправдания, с които на моменти е трудно да се спори ( освен от философски, естетически, някакви си човеколюбиви – направо предателски спрямо българщинАта позиции, според циганофобите).

Крадат. Просят. Раждат. Лъжат. Вкупом.

За разлика от нас, които не крадем, не просим, не раждаме и не лъжем. С малки изключения, видни в огледалото.

Във видеото, заснето от “върховен” българин ( българщинАта му е видна и от трикольора в края на ръкава на якето му), можете да проверите на чия страна сте : на циганите, на българите или на малцинството, което претендира, че най-важно е да си човек.

https://www.actualno.com/topnews/bylgarin-prebiva-brutalno-ciganin-zashtoto-mu-kazal-che-sa-ravni-video-news_535036.html

23 мнения за “Изберете: българин, циганин или човек сте”

 1. кошмарно е!
  Просто нямам думи вече от булгаристан-патриотарските простотии!
  Ако си баща на тва цигане …

 2. Когато някой се опита да квалифицира циганите, а обикновено това не е в положителен аспект, винаги питам – а Вие къде седите в класацията спрямо професор Чирков, или Ибряма, световно известен музикант? Решаването на ромския проблем трябва да започне с декларирането на неговия генезис – Московската инструкция за разпарчетосването на българския народ на македонци, турци, цигани и т.н., за да могат да бъдат създавани конфликти между отделните групи. Важното е да се знае, че всички тези сме братя българи. Друг важен факт е, че циганите и българите сме на 4 място по крадене:

  1. Комунистите крадат милиарди.

  2. Руснаците крадат милиарди – “Длъжни сме да съберем данъците на онези 300,000 руски и съветски фирми, неплащани от 2001 г. Дето е приказката, и 50 милиарда лв. са пари!”
  – ”Секретни документи проговарят – Русия разкъсва българска плът, иска да сме безропотно племе” – http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/37023-sekretni-dokumenti-progovaryat-rusiya-razkasva-balgarska-plat-iska-da-sme-bezropotno-pleme.html

  3. Ченгетата крадат милиони.

  4. Циганите и българите крадем каквото намерим, за да оцелеем!

 3. Лоши хора има във всяка нация. Аз трябва ли да разказвам случаи, когато мангали удрят шамари на паметника на Пеньо Пенев и му бутат цигари в устата а после се снимат с него обругавайки го в центъра на града. Или как други мангали тормозеха баща ми на село в 14,00 със чалга а едни умрели милиционери ми даваха акъл по телефона да не съм ги закачал ??? Ей тоя същия съм сигурен, че бие както българчета така и циганчета, както и много цигани вършат същото.

  Господарите на Ефира да ходят да се гръмнат. Всички видяхме какви мекерета са и на кой служат!!! Постоянно експлоатират някакви теми, които са болезнени за обществото но никога не посочват истинските виновници за страданията и язвите на Народа. Защото ако не играят по свирката ще берат ягоди в Англия. Нали така !!??

  И циганите между другото един ден ще ги изядат с парцалите. Защото те хубавите Българи ги мразят и искат да ги няма, затуй един ден внуците на комунистите ще живеят заобградени от океан църни манги !!! България ще я разпърчосат на руско черноморие , турска тракия и тук там по балкана ще има някой българин да напомня за един славен и велик народ, който някога е съществувал но дошли комунстите и го изгорили. Айде да живее чалгата, купувайте фесове и учете турски. Руския си го знаете. трябва да сте в крак с новото бъдеще, което ни готвят.

 4. С десет (непълни реда) Иво е казал всичко по “циганският проблем”.
  баце, по повод решаване на бежанскаат “криза” отначало басово се дърлеше, че “всяка помощ за държавата е добре дошла”. После, МУ скочиха откъде ли не. Вкл. и най-вече подейства отразяването на безумието от световни медии. Даде пълен назад. Сега му предлагам да насочи енергията на нашенският жалък аналог на ескадроните на смърта към “мангалите”. И утре пак, ама вие не ме разбрахте. Няма и няма управия с резервният отбор на бесепето-сбирщина от мутри, мильовци, слугинаж, попревтасали метреси, псевдополитици трета и нагоре цедка.
  ДГД от една долна, мръсна гад.

 5. Само дето няма бутон да изтрие гледаното в мозъка ми. “Висшето същество”се опиваше от собствената си агресия и злоба. Срам ме е като българка…. Ако се питат някои как се радикализират хората – ето как.

 6. Това ми прилича на учебен филм от 30те години на миналия век предназначен за есесовските части. Знаех, че морално сме много деградирали, но това….Не се правя на света вода ненапита, не мога да кажа, че обожавам циганите, но да налитам и да бия човек, който нищо не ми е направил-не. Просто нямам думи.

 7. Имам чувството, че на международно ниво на руснаците, а на национално ниво – на комунистите (разбирай БСП-та, АБВ-та, ГЕРБ-ери, Атакисти и тем подобни русофли, идиотофили и т.н.) започва да им стяга около врата и се чудят как да предизвикат някакъв конфликт. Пък ако е на етническа основа, още по-добре. Така ще се маскират съвсем в създадената суматоха. А пък в организиране и отиграване на такива номера те са майстори.

 8. Как хубаво започна седмицата. Пари нЕма, действайте.

  Президент Владимир Путин поручил выделить 150 миллиардов рублей из замороженных пенсионных накоплений на поддержку Внешэконбанка (ВЭБ), рассказал министр финансов Антон Силуанов, сообщает 16 апреля РИА Новости.
  «Президент дал поручение про 150 миллиардов рублей на ВЭБ», — сказал Силуанов.
  8 апреля «Ведомости» писали о том, что Путин одобрил идею поддержки ВЭБа за счет замороженной части пенсий. По данным газеты, до конца года обязательства ВЭБа по внешнему и внутреннему долгу оцениваются в 300 миллиардов рублей.
  ВЭБ несет убытки уже второй год — 250 миллиардов рублей в 2014 году и 73,5 за первое полугодие 2015. Изначально он задумывался как институт развития. Но кредитование нерентабельных проектов, таких как Олимпиада в Сочи, привели банк к огромным долгам. Кроме того, антироссийские санкции закрыли ВЭБу доступ к фондам на Западе, что только усугубило ситуацию.

 9. Няма ли как това нещо да бъде видяно от следствие и прокуратура?

 10. Преди доста време беше. Отворям кутия шоколадови бонбони на улицата, за да почерпя приятел. Наблизо минават мъж и жена. Импулсивно подавам кутията и на тях. Благодарят и двамата, но действията им – смущаващо странни. Жената вади чиста салфетка, увива ръката си в нея, повдига един бонбон, слага бонбона в ръката на мъжа. Следя движенията и недоумявам. Питането, цяло в погледа ми сигурно е било. Мъжът каза: “Да не ги е гнус после хората, да си вземат и те. Цигани нали сме”. Попари ме.
  Престорих се, че го цапардосвам и ‘ядосано’ извиках: “Аа-хаа, вие двамата не искате да признаете, че ви е гнус от нас”. Смяхме се много.

 11. Изгледах видеото и съм безмълвен. Тов не е човешко, това е животинско. Това е еманацията на на сбърканите идеали -“аз мога да се гавря с теб, защото ти си никой”.
  Липсата на човешко отношение е в основата на сбърканото ни общество.
  Сигурно този бабаит ходи на църква на всеки голям празник и се кръсти, но не познава основните принципи на християнството.
  Това е резултата от изкривеното възпитани.
  Ще ви дам някол примера.
  Вчера чух моя приятел да казва, “тези цигани ми промениха мнението за тях, работят да се скъсват, само че не знам дал ще дойдат утре”.
  Също вчера чух многоуважавана от мене пенсионерка да казва, не си пращайте децата в САЩ и Европа, в БГ е най-добре, внукът ми завърши училището, който Бойко е завършил, в русия е хубаво…
  Когато бях 5ти клас, отказах да купя на по-големи от мен ученици, купониза столовата, защото не им се чакаше. Те не бяха цигани, но аз си изядох боя..
  Сан Франциско, 2015, полицията разговаря културно и човешки с бездомен в окаяно състояние, предполагам, че не се беше къпал от месец(и).
  България, случайно минаващ гражданин, удря Волен Сидеров , след като полицаите го държат, по-късно се оказва, че и той подкрепя русия.

 12. Между другото този боклук, който бие циганчето не е никакъв Българин. Името Българин, идва от много дълбока древност и означава светъл, богу озарен и харен човек. За съжаление, комунизъма на руските изроди, поквари много българи превръщайки ги в това, което виждаме на клипа. Моля не пришивайте името Българин на тези, срамещи нацията малоумни идиоти.
  Първото нещо, което направиха тези изроди, беше да унищожат просветените, истински Българи, след това взеха вярата на Народа по римски маниер и накрая го превърнаха в Боклук, обладан от мания за величие но с робски манталитет, принуден да служи на фалшиви идоли. Предателство към Рода и Нацията, Предателство към Историята на Родината, Предателство към най-светлите личности и идеали на Народа им. На това ли му казвате Българин ??? Да, Аз избирам Българин и ви казвам, наречете се и вие Българи и бъдете такива!!

 13. При ТАКИВА водещи теми и “журналисти”…

  https://www.24chasa.bg/Article/5436245

  вече всичко е възможно в движението към пълното оскотяване на страната ни… СРАМ ме е, че това се пише на родния ми език!

 14. Саморазправата,насилието особено срещу падналия,независимо дали е българин или чужденец се толерира от днес управляващите.Насилниците ги издигаме за герои.Какво да кажем повече.Оскотяваме.
  Б.Б започна отдалече изпълняването на сценария за президент.
  С актива на Герб няма проблем.Никой не смее да се обади.По лошо и от конгрес на БКП.
  Сега ще подкрепят Патриотите,които на свой ред са с АБВ ,а от там и *достойната кандидатка*.А народът дали ще има думата? Едва ли.Сигурно и Доган ще се присъедини.
  За това беше и вчерашното прослушване на представителите на Герб.Напред към победата.Москва ще е доволна.Бойко-маладец.
  Пълен отврат.

 15. Всъщност хората се делят само на две категории – глупаци и юнаци. Глупак лозе копае, юнак вино пие.

 16. Нашенска приказка гласи. Няма две без три. Та, след инфото, че взелият на ръчна раззия падпалковник лилипут.ин е секвистирил част от замразеният резерв на пенсионните фондове на матушката още две новини с много добър тренд. Първата е наближаващата политсмърт на компанейрос Дилма Русеф. Долната камара я отцепи. В сената шансовете за оцеляване на “наш’то момиче” са нищожни. Ерго, водещата тухла на БРИКС у киреча. И втората, за да станат три от три обещаните благини е провалът на срещата на нефтоизносителите в Доха. Резултатът там е еднозначен:”ще гледаме да видим”.
  Процес пошьол, таварищи дежурни тролове по БЛОГА НИ.

 17. Съдът спря забраната на Общината в София да се провежда Луков марш.Наистина няма сила,която да спре истинските патриоти да почитат националните герои на България,какъвто е генерал Луков.
  Истината винаги тържествува.Това е голям пробив.

 18. Сега в България живеем в епохата на Homo Bulgaricus – еволюционното звено между Homo Sovieticus и Homo Sapiens.

  Този витален и войнствен проточовек започна да набира сили и да завзема обществени територии още преди 20-ина години, но след инаугурацията на ББ за главатар на държавата ни вече се възцари, стана, така да се каже, хегемон, воден идеологически от своя аванград – ГЕРБ.

  Веждито, Цвъки, Ценко Чоков, Кобрата, Божо, Динко, Джизъса, Перата, този от видеото по-горе… “името им е милион” – те задават тона и определят посоката. Това е гербариàтът.

  А ние, ако продължаваме така пасивно (с цъкане с език, възмущение или осмиване по форумите) да наблюдаваме вакханалията на примитивите, много скоро ще последваме ромите като поредната обществена група (в случая на интелектуален, а не на етнически признак), подлежаща на потискане и репресии, поради несъвместимостта ѝ с идилията на широките патриотарско-милиционерски маси.

 19. До Georgi Nikolov
  До къде ще му стигнат на путин,150млрд.рубли,като са всъщност само 2 млрд. Долара.
  Агресиятя е навсякъде.Тези,които подкрепят побоя над цигани и бежанци,са изроди.Така се насажда агресия срещу всеки.Скоро ми се случи,велосипедист в градина,която е междуулично пространство,нарочно да ме блъсне много силно с колело, и естествено избяга,за да ми внуши,че правото е само негово,макар,че там се пресича за отсрещния тротоар.Премиера ни носи лична отговорност за насилието,заляло страната , под знамето от свинските опашки.Нали е бил застрахУвател,един дол дренки с биячите.

 20. Това видео е червена лампичка, че нещата в България вече са отишли на много, много зле…

 21. Сцената,показана във видеото представлява жалък опит да се предизвика напрежение!Прокоратурата
  да разкррие “режисьора“ и кой му е
  платил-путиноид комуноид или обикновен идиот Певевскич!

 22. https://www.24chasa.bg/Article/5437445

  “8-годишни циганчета пребили и ограбили мъж в “Люлин” (обновена)

  Две момчета на 8 г. и две момичета на 9 и 10 г. са задържани заради грабеж на възрастен столичанин, съобщи от МВР. Децата са циганчета, живеят в незаконния катун на ул. “Суходолска” в София. Регистрирани са в МВР за кражби.
  През октомври 2015 г. 61-годишен мъж от кв. “Люлин” подал сигнал, че е ограбен, докато се прибирал вкъщи от работа и минавал по обичайния си маршрут.
  Малко след 22 ч човекът бил нападнат от група деца. Съборили го с удари на земята и продължили да го налагат. Ударили го с кол по главата, ритали го по цялото тяло. В суматохата издърпали от ръцете му мъжка чантичка и побегнали. В нея имало стотина лева, лични документи и телефон.”

  Може ли и сега да дойдат гейовете от Евророма, да се полигавят малко на тази новинка ????? Кой направи тези деца престъпници ??

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.