Пред МОЧА с плакати на палачи на 11 май от 18.30

На 11 май от 18.30 ч. българите, които не признават любовта към окупацията като форма на българско освобождение, са приканени да дойдат с плакати пред Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА)  на известни палачи, поставили се в услуга на съветския окупационен режим.

 

 

https://demontirane.org/2016/04/20/%D0%BF%D1%81%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB/IMG_9384

20 мнения за “Пред МОЧА с плакати на палачи на 11 май от 18.30”

 1. Смъртта изисква приличие… Казваме “Бог да прости басиста на любэ!”-убит в типични за родината си обстоятелства… Виж, ако продълаваше да свири по митингите на атака в солнечната Болгария- щеше да си е жив и здрав и с мезонет в Камчия, нещастникът!
  Стига толкова- но наистина не са ми ясни чисто музикалните мотиви на феновете на путинската придворна група – извън путинайците и атакаджиите! Ето илюстрация (само за здрави зрители!)

 2. Снощи се зачетох в дневника на граф игнатиев и стигнах до края на частта: ‘9 июля. Бивак на р. Янтре в с. Бела’:

  “Toute modestie à part* могу сказать, что я сослужил эту службу России, действуя систематически в том смысле на заблудших овец в течение 12 лет. Никто и не вспомнит и не заметит трудового результата, спасибо мне не скажет, но дело само за себя говорит, и моя совесть меня удовлетворит.
  То же самое можно сказать и о болгарах. Старик Суворов заметил намедни, что никогда в прежние войны они пальцем не шевелили, чтобы нам помочь, и стакана воды не давали. Теперь иное. Откуда подъем народного духа, самосознания, убеждения в Солидарности с нами, желание избавиться от турок и идти с нами? Медленная, черная работа продолжалась долго. Экзархат послужил к объединению болгар и сознанию их славянства. Тяжелая борьба, мною выдержанная из-за них с турками, европейцами и греками, приносит плоды. Если их поведут разумно, то окончательные плоды могут быть хороши. Опасаюсь, что события у нас{31} собьют болгар с пути, мною им указанного. Уже и теперь проявляются безобразия своевольства. Первые эшелоны войск наших встречаются везде как избавители. С каждым новым эшелоном болгары заметно охлаждаются: у них отнимают коров, волов, птицу, продукты (недавно казак отрубил в Систове руку болгарину, защищавшему своего вола), врываются в дома, ухаживают за дочками и женами и т.п. Болгары жалуются, расправы не находят. Того и смотри, будут молить Бога, чтобы поскорее избавил от избавителей.”

  Не принадлежи към съветското време, но като задал линията (днес) на исаков, решетников и сие, т.е. с мисъл за руската окупаторска генеалогия, нека ПАЛАЧЪТ–ПАНСЛАВИСТ игнатиев да бъде включен.
  Как е допуснал, че неговият “трудов резултат” ще остане незабелязан?

 3. Всички пред МОЧА!
  Изключително оригинална идея. Би било хубаво, първият партиен и правителствен ръководител, пазещият още цървената си книжка на бекапеец бойко методиев борисов да бъде поканен също да присъства с портрета на любимият МУ тодор христов живков. Дето бил построил, две българии. Без да се уточнява малката но съществена подробност, че едната е за правоимащите, другата на всички останали които бяха превърнали комунизЪма в “лично дело”. Е, и норми уж се гонеха и “за оня момък” се бачкаше, с две думи, пей сърце за минало незабравимо. Пусто бяхме млади и никой не ги вземаше насериозно глупостите на отговорните другари.
  Увлякох се но гарантирам присъствие на сестра ми. Ще се опитам да ангажирам и приятели-съмишленици.

 4. A в Пловдив на Алъоша ,в Бургас и другаде също трябва да се организира такъв протест

 5. Еveryone else,

  ШАПО до земята за цитата и споделения размисъл!

  ЖОРЖ, там сме!

 6. Умопомрачителната истина за руският мир в новорусия. Нарочно двете изпаднали вече от модата словосъчетания са без кавички. Хора със слаби нерви е препоръчително да не четат. Не съм плакал от 28 февруари 2009г. когато си замина Великият Сони-котарак за който бях готов да разделя наполовина остатъка от живота си.

  http://obozrevatel.com/blogs/53647-kto-oni-fashistyi-ili-iduschaya-navstrechu-smerti.htm

 7. Представьте себе, если бы слово получили те люди, которые Путина ненавидят совершенно по другим причинам.
  Вы что, думаете, все 10% — это передовые прозападно настроенные продвинутые граждане, которые хотят жить в нормальном обществе? Да ничего подобного! Нас едва 1%. Еще 9% ненавидят Путина за то, что Савченко судили, а не отрезали ей голову сразу. Кто-то не может простить ему того, что не бомбят Киев. Кто-то не может простить ему того, что мы с вами еще не болтаемся на фонарях. И представьте себе, всем этим людям, я уж не говорю про эти кодлы лысых писателей, которые обслуживают нынче режим в идеологическом смысле, было бы предоставлено слово. Вот тогда было бы действительно стыдно за весь этот процесс. Но, по счастью, он был очень хорошо отрепетирован и отрежиссирован.
  Александър Нежзоров

  http://echo.msk.ru/programs/personalnovash/1750836-echo/

 8. @ СТАМБО | АПРИЛ 20, 2016, 17:35

  Стамбо, винаги съм се възхищавал на здравите ви нерви – четене в Пик, Блиц, Стандарт, 24 часа…, а сега и слушане на Любэ, за които всеки, който е поне малко изкушен от музиката (независимо дали като творец или като почитател) знае че това което правят не музика, а е нещастен опит за пропаганда на руснащината на “музикалния фронт”.

  Ето и малко противоотрова:

 9. Сарданапал, скъпи приятелю, благодаря сърдечно!

 10. Кога господин Путин ще разбере, че нацвъканите въоръжени войници са символи на най голямото клане и масово ограбване на България. Той губи много повече като подържа бандата от престъпници, които търчат и вият да го убеждават да пази тези плашила като символи на пропадналата им власт. Ако някой иска може да си ги вземе в Русия, където може да имат стойност. В България те имат зловещо значение. Ако е за войната българската армия се би дввет месеца до Клагенфурт в Австрия. Тези воиници не са се били в България или за България. Паметниците са бивша мрачна заповед на КПСС и БКП.

 11. Браво! Тази вечер по Панорама другаря Стефан Цанев бе изваден предпразнично от нафталина да се покае пред не знам обаче кой точно Господ че, уж той бил написал опасно появилата се напоследък в публичното пространство фраза “Който ни освободи, той ще ни пороби”, а не била казана от Апостола на Свободата Васил Левски, дръзнал да ПРАТИ НА МАЙНАТА ИМ руските царски емисари, тръгнали да слагат ръка на Българското освободително движение. И ето че отново настъпи часът на другаря Цанев – тежката артилерия на мнимото българско десиденство – отново да си поставя мръсните пиески, в които на ВОЛЯ за пореден път да оплюе свещения български народ затова, че СИ БИЛ ОБЕСИЛ САМ едва ли не АПОСТОЛА, защото бил РОБСКИ, нали? Ами като е толкова голям спец по въпроса, защо не вземе да напише сега една нова пиеса този път ЗА ТОЗИ СЪЩИЯ НАРОД, който беше излъган за ИСТИНСКАТА РОЛЯ на лица като Каубарс, Игнатиев, Дондуков, Гурко – отбор убийци, предвестници на по-късните СВЕТОВНИ КАСАПИ и ТЕРОРИСТИ Ленин и Сталин, изредили се на десетки народи, включително по няколко пъти и на българския, за да стигнем днес до ДВА МИЛѝОНА души от същия този народ да живеят извън България! Ще му плавнат ли очите на другаря във високоблагородна артистична влага за тези ДВА МИЛѝОНА ДУШИ, на които днес бяха отнети повечето изборни секции в чужбина, или и тях той счита за ПРЕДАТЕЛИ НА ЛЕВСКИ, както малкото честни хора, които все още стоят в България да му гледат ЖАЛКИТЕ ИНСИНУАЦИИ под вещото ръководство на “водещия” Василев? Запомнете, че ние българите никога не сме били РОБИ! Роб е този, който крие историческата истина и желае да бъде ПЕТКАН, а не Робинзон!

 12. @ РОБИНЗОН | АПРИЛ 23, 2016, 06:22

  Стефан Цанев заема достойно място сред плеядата “творци”, “интелектуалци” и “авторитети”, готови да ближат ръката на всеки господар.

  Невероятно мрънкало, което най-сериозно се самовъзприема като философ, мъдрец и въобще като такъв, за когото трябва да сме благодарни на съдбата, че сме негови съвременници.

  Най-ужасното при Цанев обаче е невероятната му плодовитост. То да видиш “творчество”, братче! Романи, стихосбирки, хроники, пиеси, есета – десетки хиляди страници. Акад. Дончев – друг “голям творец” и фалшив будител на българите – с неговите 7-8 книжлета изглежда направо смешно.

  “Дълбочината на съвременния писател обикновено е оптическо явление.” (Н. Г. Давила)

 13. Гнусният моча трябва да бъде разрушен във всеки град на Свободна България!
  Българи, само от нас зависи.

 14. SCHOPENBERG, свободните държави нямат на територията си военни бази на чужди армии.

 15. Към KODAS:
  “SCHOPENBERG, свободните държави нямат на територията си военни бази на чужди армии.“

  ПРАВИЛНО „kodas“! Свободните държави нямат на територията си военни бази на чужди армии, те имат и се радват на сътрудничество и безкористната помощ, оказвана им от армиите на други свободни и близки за тях страни. Чужди за нас БЪЛГАРИТЕ са фосилите на армията на съветския съюз/русия, които отнемат част от свободата ни и затова трябва да се премахнат.

 16. @ KODAS | МАЙ 1, 2016, 21:45

  Човек трябва да е крайно злонамерен или пък да е дебил, за да твърди, че военните бази за съвместно обучение са “американски бази” или че СССР през 1944 год. ни е освободил от “фашизма”.

  http://www.mod.bg/bg/doc/cooperation/bilateral/USA/AgreementBGUSA.pdf

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.