Интервю с Валери Найденов показва как може да бъде изобличен непобедимият иначе цинизъм

 

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/73048-naydenov-varni-kostyumite-na-tatko-si.html

 

Не познавам Мила Владкова от Мелбърн и не знам дали е журналист. Но и да не е, незавършеното й интервю с журналиста Валери Найденов, публикувано в сайта Faktor.bg, може да служи за пример как трябва да се разговаря с дебелокожи майстори на тънката комунистическа ирония, която през годините използва от позицията на претенцията за превъзходство един от бащите на днешната журналистическа поквара, владеещ изкуството на ехидството. Мила Владкова му отнема това оръжие със забележително самообладание и вещина.

 

Няма да правя обзор на „боксовите отношения” ( по израза на един мой съученик за враждата с родителите му), които имам вече трето десетилетие с родителя на таблоидния цинизъм в българската журналистика. От тандема с Блъсков именно Найденов е водещият мозък, а колега му в този бизнес е занаятчията, както сам се хвали. Двамцата така се бяха самозабравили в успеха си по опростачване на медийното пространство, че се изобразяваха „на майтап” като Кирил и Методий в собствените си „часови” вестници.

 

Интервюто на Мила Владкова поставя акцент, който е в основата на „боксовите” ми отношения с Найденов от началото на 90-те години. Сякаш е продължение на скандал с 25 годишна давност между моя милост и него.

 

Преди четвърт век, в отговор на голямо водещо заглавие във вестника му, според което радиоактивен облак се носел към България, БТА цитира опровержение на съответната служба, следяща радиоактивната обстановка. Найденов, който беше главен редактор на „24 часа”, истеряса срещу моята личност с обвинения във вестника си, че директорът на БТА Иво Инджев искал да му запушва устата.

 

Това ме провокира да му напиша кратка бележка и да я изпратя по секретарката си да му я връчи лично със следния въпрос:  Защо, когато беше кореспондент на БТА в Москва, не написа нищо за атомния облак, който идва към България от СССР, а сега публикуваш измислици за несъществуващ такъв? Май си переш гузната съвест със закъснели предупреждения за несъществуваща опасност от нещо подобно, бях добавил в бележката.

 

Безпомощният да каже нещо смислено по въпроса главен редактор на най-тиражния за времето си вестник в България отвърна от страниците на творението си, че (сега вече) бил длъжен да „удари камбаната” . Подразбираше се, че можел да си публикува лъжи от особено опасен тип, защото е „честен частник” ( Блъсков и Найденов  се изживяваха като журналистическия аналог на „Първа частна банка”) и никой няма право да го опровергава.

 

 

Интервюто на Мила Владкова с Найденов в наши дни е нещо като  продължение на онзи скандал, но в режим на (незавършен) диалог. То показва, че да очакваш от циник да си признае вина, не е възможно, но поне може да го изобличиш.

39 мнения за “Интервю с Валери Найденов показва как може да бъде изобличен непобедимият иначе цинизъм”

 1. Прочетох наситеното с факти, незавършено интервю на Мила Владкова​ “Найденов, върни костюмите!”. Единствената дума, която изплува в главата ми беше “МАРОДЕРСТВО”. Някой съмнява ли се, че мародерството в България след септември 1944г. е било “привилегия” на убийците. Нещо, като днешните мутри, но легални и защитени от новия комунистически режим. Забогатяване, чрез убийства, лагери и присвояване, облечено в изразите “Национализация и конфискация” в името на “народа”. Няма съмнение, че наследниците на някогашните мародери (между които са Бокова и Найденов), са лишени от всякакво чувство за отговорност и “поемат вината само с мезета”. Днес, тези мародерски потомци са преуспели политици и бизнесмени. Гадно е но факт, станал възможен благодарение на “претенциозният” български избирател.

 2. Браво на Мила Владкова-размаза ,,со кротце,со благо”тази муха!

 3. Рядко гнусен плазмодий…

  Иначе парцалът, на който България и особено езикът дължи много от своето опростачване, оскотяване, мутризиране и чалгизиране, сега наподобява рецидивист на преклонна възраст, но хич не се лъжете! Вярно, останаха назад в годините образци като “Мазното скача, май, топлото пада, мръвката дреме, илачът мърда”, “Таксиметров шофьор не уби за малко огромна курешка, бере душа, май”, “Цигани се тъпчат в асансьор, падат отвисоко” и пр.
  Ама я виж комунделската и рубладжийската линия в парцала на плазмодия, виж и оная, каква беше- Кр.Кръстева с върха “…и в този миг Генералът ме представи на Ален Делон… Подмокрих се неудържимо между двамата..”, Носителката на Журналистическата Награда Кенефно биде с кръстосани хавлии за бърсане на властнически задници- всичко си е на мястото!
  Да не си разваляме Гергьовден с тези влечуги!
  Честит на всички приятели от блога! Наздраве!

 4. „…..как може да бъде изобличен непобедимия иначе цинизъм“

  Вече не е трудно. Благодарение на Вас и на такива като Вас. И няма нищо случайно, г-н Инджев. Нито поканата Ви за участие, нито дадената Ви последна дума на конференцията в Хелзинки. Не съм запознат с приетата Хелзинкска декларация в подкрепа на свободата на словото, но съм убеден, че там някъде в нея е влязло това Ваше „…..руснаците са жертва на собствената си пропаганда“.
  Ето, това е новото истинско признание за БЪЛГАРИЯ. Световно признание за БЪЛГАРИЯ и за един, може би най-големия, от днешните и непреклонни синове.

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

 5. Помня (почти) всичко важно от историите на Продев-Найденов-Блъсков. След мимикрията на БКП в БСП на дванадесетия им конгрес, който стана незнамкойси, Дума пое “курс на въоръжена борба”. Найденов и Шумналиев бяха заместници на Продев. Беше 1990 година. След падането на правителството на Луканов в края на годината, Найденов, Блъсков и компания направиха пресгрупа 168 часа с пари от ПЧБ и пренесоха стила на Дума в своите вестници. Найденов публикуваше гнусотии под псевдонима Перо Филипски (Калоян Стоев е негов духовен брат), там се подвизаваше и Григор Лилов.
  Едно заглавие от 24часа, което ще хвърли мост към стила на PIK, за да е ясен генезиса на подобни медии:
  “Борче бастисва бостан угробва дърта даскалица”
  Недялков по него време си вадеше хляба с разни порно вестничета.

 6. Браво на тази дама МИЛА ВЛАДКОВА, която с помоща на словото (което би следвало да владее и нейният опонент), успява да “размаже” самодоволната гадна физиономия на валерката, заедно с сополите на побратима му и съдружник петьо (сопола)! Браво момиче!

 7. Браво на момичето, което постави на място изключително неприятния ми журналист,Валери Найденов, на когото току-що, от интервюто, разбрах потеклото и това ми обясни всичко. Включително и добрата ми интуиция, която не ми е изменила. Какво да кажа? Повечето комунистически отрочета с бащи с ватенки си приличат по няколко фундаментални черти: ехидни, цинични; с неразвита съвест и съзнание и липсващо слово, заменено с ругателства /последица от слабата бащина функция/;учили, ама все нещо недоучили. И как само блесна липсата му на елементарно възпитание – или по-точно – възпитанието на ватенката; когато нещо не ти харесва, когато не ти дават да водиш монолози, а те вкарат в диалог – бегом марш!

 8. ====================================================================================

  На примитивните кремълски КГБейци, много им се било искало да владеят света, но азбучна истината е, че простаци – алкохолици свят не могат да владеят… и сега руските роби, които гласуват за кремълските КГБейците, го научават по трудният начин. Гладуват !
  ————————————————————————————————————————————————————————————————————

  Още една прекрасна новина за България, която е лоша, ама много лоша, за Кремъл !

  На 04 Май 2016 год., САЩ и ЕС са одобрили строителството на газопровод, на който най – хубавото му е, че заобикаля Русия !

  Съединените щати и Европейският съюз са одобрили изграждането на “Южен газов коридор”, който ще осигури доставка
  на газ от Азербайджан за ЕС, заобикаляйки Русия.

  Това се посочва в окончателния отчет на Съвета по енергетика на САЩ и ЕС, която се проведе на 4 май във Вашингтон, предаде Агенцията за икономическа информация “Prime”.

  “Съветът отново потвърди решително подкрепа си за изграждането на Южния газов коридор, а също така и изграждането
  на ТрансАтлантически газопровод (TAP) Съветът подчерта и голямото значение на междусистемната връзка Гърция – България, както и изграждането на терминали за втечнен природен газ в Хърватия и Гърция, ако има търсене на пазара”, – се казва в изявлението на агенция “Prime”

  Съветът изрази намерението си да продължи работата по диверсификацията на доставките на суровини в страните от ЕС, включително и създаването на алтернативни енергийни пазари в съседни държави.

  Съветът приветства сътрудничеството на Съединените щати и Евр опа по “подкрепи Украйна”, включително и усилията да се гарантира енергийната сигурност на Украйна в средносрочен и дългосрочен план.”

  Заседанието на Съвета за сътрудничество проведено във Вашингтон в сряда, се председателстваше съвместно от държавния секретар на САЩ Джон Кери и главата на европейската дипломация г-жа Федерика Могерини.

  Южният газов коридор е един от приоритетните проекти за Европейския съюз. Той предвижда транспортирането на 10 милиарда кубически метра азербайджански газ от Каспийския регион през Грузия и Турция към Европа, с последващо увеличаване на обемите за транспортиране до 20 милиарда кубически метра.

  На 3 март Европейската комисия одобри споразумение за изграждане на Трансадриатически газопровод
  (Европейската част на Южния газов коридор), между Гърция и енергиен холдинг “TAP” AG, който е изпълнител на проекта.

  На 04 Май държавният секретар на САЩ – Джон Кери, заяви преди срещата си с върховния представител на ЕС за външните работи и политиката по сигурноста – г-жа Федерика Могерини, че изграждане на газопровод за руски газ – “Северен поток – 2”, по руски проект, ще има пагубен ефект върху страните от Източна Европа и затова газопровод за руски газ – “Северен поток-2”, която единствена цел е да заобикаля Украйна, НЯМА ДА СЕ СТРОИ !

  ================================================================================

 9. @ GEORGI NIKOLOV

  Честит имен ден, колега!

  С най-искрени пожелания за здраве и благополучие!

 10. @ KIROV:
  Прав сте! А същият този “избирател”, който би трябвало да измете без остатък комунягите от властта още през 1990-та, има самочувствието да твърди: “Глас народен – глас Божи!”

 11. Тясно им става на всички обучени агитатори, на които им се наложи да отговарят на въпроси подготвени от съзнание, което не е било обект, или е устояло на облъчването с “модерна българска журналистика”.

 12. Първото, което ми идва в главата, щом някой спомене името Валери Найденов или Петьо Блъсков, са любимите им, олицетворяващи ги изрази като “изуй гащи” и “непрани гащи”, които произнасяха с показно сладострастие в компанията на ортаците си от т.н. клуб “Възраждане”- Васил Божков-Черепа, Илия Павлов, Добромир Гущеров, Ирена Кръстева- мама Праска, Слави Трифонов и т.н.

  Същите “блъсковчета” и “найденовчета” бликаха като гейзери от всяка страница на фамозните им порно таблоиди, с които целенасочено развратиха българската журналистика и превърнаха грамотния читател във вулгарен лумпен, защото точно от такъв имаха нужда Петоколонните “възродители”, преродили се днес в “патриоти”.

 13. @ Мила Владкова

  Великолепен е този материал! И интервюто, и фотографията, и въпросите, които отварят края.

 14. На сайът Гласове тенденциозно се изтриват с комунистически парцал всички мнения срещу БСП и в подкрепа на президента на РБ, демокрацията, глобализма и Трансатлантическото сътрудничество. Ето един пример от Форума на Гласове, където е изтрит постинг в подкрепа на Трансатлантизма, за да бъде оставен само отговора на Фьолкише Беобахтер, който показва колко много се любят комунизма и нацизма и путлеризма

  Beobachter на 06.05.2016 в 13:49

  Ето ви и илюстрацията за щети в момента – по-горе. А какво ще стане след като ГМО-то, даже и без дългата ръка на Масква, масово започне да се ръфа тук? Със сигурност щетите в междуушията ще се увеличат с довеждане на пациентите до летален край… :>(

  По-горе, ама го няма по-горе, на 06.05.2016 в 17:51

  защото го изтриха с КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПАРЦАЛ, а е оставен само Фьолкише Беобахтер – още едно доказателства колко много се обичат комунизма и нацизма – само с тази разлика че Гудерянката ви изгори мъдити на 22 юни 41 година и Умре новее съветски човек, за да се изроди до днешните Беобахтери

 15. Какъв глупак е само този в.н! Сам да се разкриеш така!Писал бил 500реда ама публикували само 5!!!!!Това и щерка ми,която е на 3г няма да повярва! Такъв един чист ще излезе този…..!

 16. Честит празник на Стопанина и на всички съфорумци!

  Не знаех за “боксовия мач”, г-н Инджев, още повече ми се издигате в очите!

  Чувал съм от общи познати, че съществото “найдьонов” освен ехидно, било злопаметно, коварно, а и страхливо – като всички политически милиционери (“агент САшо”, управление II-IV-I на ДС). Но това, че се е самопровъзгласил за “баща на съвременната българска журналистика”, просто ме втрещи – сиреч, поема вината за чалгаризацията на последната! Интересно, с какви мезета?!?!

  Иначе, от материала във “Фактор”, освен лъчезарното усещане за умно и одухотворено присъствие на авторката г-ца Владкова се “изкефих” и на коментарите. Особено на един, дето казва, че агитаторите блъсков-“сополя” и найденов заслужават да бъдат пребити с дръжки от лопати:)lol

  http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/73048-naydenov-varni-kostyumite-na-tatko-si.html

  Респект!

 17. АНТИЕВРАЗИЙСКАТА ВОЛЯ НА КАЗАХСТАН е все по-артикулирана политически; та дори и за ‘невниманието’ на самовлюбените евразийци.
  Тази кремълска пчела се е справила горе-долу добре със събирането на данни: http://riss.ru/analitycs/29935/

 18. @GEORGI NIKOLOV
  Честит Имен Ден уважаеми приятелю, колега съфорумник и съмишленик! Бъди здрав и много щастлив!

 19. Плужеци като гореизложеният, от години играят сатанинско хоро върху народната связ и физическо съществуване. Няма да ги изброявам, защото ще стане много дълго и ще пропусна доста от тях.

 20. Наздраве на всички!
  Благодарност към GEORGI NIKOLOV за неуморната щедрост! За подбраните линкове, споделени със заразителен ентусиазъм!
  Жив и здрав!

 21. Забелязвате ли покрай репортажите от църквите все по-нахалното изтъпанчване на разни женици, закачулени с руски басмяни забрадки като колхознички край обора, дето отдавна няма крави или с бели чаршафи като руски калугерки? Още болхары с валенки и новгородски кафтани не са се появили, но е въпрос на време.Не става дума за практически пожелателното у нас църковно предписание женската глава да е покрита в храма, а точно за руското й забрадясване?
  И това е особено видимо в окупираните от руските мутри български територии между Дуранкулак и Резово при активния колаборационизъм на местната им агентура, пардон!- успешните кметове на мафиотската банда, е, има и от БСП, много ясно, класиката не трябва да се пренебрегва!
  Няма да чуете и дума за тази заплаха от “патриотичните” ченгета, които вече и Мищо Константинов взеха да тревожат като конкуренция с постоянното си киснене и лаене в телевизиите. Но- единият от тарторите им ясно каза-ние си гледаме избирателите. Пък избирателите им искат, ако може, да живеем в 19 век, да ходим с цървули, искат цигани на сапун, искат Русия, искат Добри Джуров, искат македонско девойче, ракия и туршия, искат цяла Турция да стане кратер на вулкан- и толкоз. Но “патриотичните” ченгета са верни на избирателите си и им го дават с примитивното си лаене, което отврати българите отвъд и отсам Атлантика.
  А на кого са верни онези евроатлантици, които НИЕ изпратихме в парламента?
  Нещо по въпроса за изгонването на руската сган от България като заплаха за сигурността да продумат?
  По този въпрос между тях и любамыр каларав няма да видите и чуете разлики.
  Затова – на следващите избори- голосуйте за любамыр каларав!
  “Руска Сърбия-движение за руско -сръбско държавно обединение” на изборите оня ден получи 13000 гласа, но в Болхарская Задунайка шансовете са несравнимо повече. На нас ще остане гордата поза, че вече сме преследвани дисиденти в тоталитарна тирания, а не мамени граждани в псевдоевропейска криминално-фасадна квазидемокрация.

 22. Дарагой товарищ Стамбо,

  Спеша за бутылька “КГБсткое Игристое”! Вы убедихте меня да се посветя на палитиката аканчательно!
  Това судбоносно решение аз вземам в день на Святого Георгия, когато утром рано закичил святогеоргиевску лентичку, с коллорадския жук, позвонил в ГРУ секцията на “Незабравка” да честитя на ребятата там “С праздником!”, и се поклонил на священата ми книга- мемуарыте на Георгий Жуков!

 23. Валерката е тарикат, но си намери майстора. Костюмите ако не ги върне, да си ги запази за спомен.

 24. Благодаря на всички ПРИЯТЕЛИ от БЛОГА НИ!
  С ръка на сърцето, най-хубавите

 25. продължение
  ми мигове са когато отварям, Ivo.bg и четч, чета, чета. Повярвайте ми, нямам насищане.
  Пожелавам си само истините тук да стигнат до всеки който се чувства Българин.

 26. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ДРАГИ ЖОРЖ!

  А ето и материал към предишен мой пост. За информация на др. Бокова, кухоглавите й клакьори,и по повод Световния ден на джаза…

  http://www.slovo.bg/old/litforum/106/czhivkov.htm

 27. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НИКОЛОВ
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
  МИЛА, СТРАХОТНА СИ.

 28. @ Стамбо

  Де да беше нашествието на колхозните “бурки” само от Дуранкулак до Резово! Плъзнали са из Петрич и Рупите, заселват се край гроба на Ванга, всичките ни балнеокурорти са пълни с постоянно пребиващи руски граждани! Какъв им е бизнесът, основание за дългосрочния престой, никой не знае и никой не се интересува. Данъци не плащат… Вече започнаха да се показват в улични анкети и интервюта, акъл дават на руско-български, изискват от местните власти! Необезпокоявани строят нови затворени жилищни комплекси, ограждат най- живописните ни природни кътчета, всяко минерално изворче, всяка природна забележителност, сякаш им е бащиния…
  Само в София все още “стъпват на пръсти”, щото има потенциална опасност софиянци да се усетят какво става. Така са ги инструктирали: засега да се въздържат от демонстрация на присъствие, да не се чуват и да не се виждат, да стоят предимно в сателитните си затворени селища около столицата.

  Сега пък искали БЕЗСРОЧНИ концесии,което си е де факто приватизиране на печеливша българска публична собственост и някакви публично-частни партньорства!
  ДОКОГА?

  ИМАТ ЛИ НАМЕРЕНИЕ ВЛАСТИМАЩИТЕ НИ ИЗБРАННИЦИ ДА ИЗРИТАТ ТАЗИ РУСКА НАПАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ И КОГА?

  ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС УЛТИМАТИВНО И НАСТОЙЧИВО ПО МЕДИИ И ПРОТЕСТНИ АКЦИИ, ДОКАТО БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ОТ ПУБЛИЧНОСТТА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ЗАКОНОДАТЕЛНО. ИЛИ ДА СИ ХОДЯТ!

 29. И като е за рубладжийските калимявки, прочетете с наслада цитирания тук начин на СТЕФАН СТАМБОЛОВ да озапти предателската им дейност като върли кремълски мекерета! Само някой почитаем русофил да не ми припява, че, видите ли, имат свои убеждения кешишите, за любовта към Освободителката, народа, Дяда Иван, традицията, православието!Нищо подобно! Рубли!Рубли!В звонк! В книжа! Още рубли!И още някоя рубла отгоре! Ето я и копейката като черешка за пъклените предателства на православните скотове! А в случаите с Григорий и Климент- освен рублите и копейките е имало и девчонки! Поръчани от богоудното заведение “Красный фонар” на Мадам от ул. Купецкая за сметка на Азиатския департамент!

  http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/73077-divotiite-na-dionisiy-ili-tzarkvata-ni-kato-shou.html

 30. Към Георги Николов,ЧИД!Желая Ви здраве и все такава упоритост!Чета с удоволствие Вашите коментари.Още веднъж-всичко хубаво!

 31. До Георги Николов
  Честит имен ден на патерица и от мен!
  Да сте жив и здрав и все така да пишете!

  До SMS
  Бащата на Добромир Гущеров през 30-те е бил известен пловдивски джебчия. Като влезел в някое кино, след него в залата влизал и портиерът и високо обявявал: “Уважаеми гости, току-що тук влезе Гущера. Проверете си парите!”
  Всичките са такива – деца на убийци и крадци.

 32. Валери Найденов и Валери Симеонов.
  Много валерки ватенки станаха.
  Не мислите ли?
  Накрая ще стане като през 1925 – бягство от България с лодките и право при Путин да ги назначава за началници на Коминтерна.

 33. На сто години историите се повтарят.

 34. Австралийката е явно от български произход и съвсем явно е млада. Четвърт век след фиаското на комунистическите режими в Европа , тя е решила да изучава съветската комунистическа пропаганда при това на Фейсбук и съвсем при това с помощта на комунистически функционер.
  Странен подход…Ако е очаквала че един съвременен , доработен(ъпгрейдван ) комунист ще й се притече на помощ и ще й обясни с подробности похватите на комунистическата пропаганда в Съветския Съюз и България, напразни очаквания е имала Мила.
  Действително тя позапуши устата на комунето, но огромната паст, която всеки комунист притежава не може да бъде запушена по никакъв начин.
  Скоро не съм припомнял случая с разговора на Иво Инджев с една комунистка в едно телевизионно студио.
  По въпроса за фашизма и фашистката преса в България преди Девети, той извади вестник от тези години, когато вече е бушувала Германо-Съветската война. В рекламните карета се видяха названия на съветски книги и филми. Поне в три града по време на войната са провеждани седмици на съветското кино.
  Какъв беше ефекта от показания вестник пред камерата и комунистката. Инджев така й запуши очите че мозъка й не реагира по никакъв начин. Следователно и мозъка й го запушил.
  Владкова явно не знае, че каквото и да се запуши на комунистическите изроди, то е временно блокиране на съответните центрове, които после под натиска на комунистическата мърсотия пак се отпушват.
  Ефект от запушване на комунистическите сетива и всичко деуго у комунистите няма и не може да има.
  Ето, в тези дни отново света ще бъде бомбардиран ит старата комунистическа пропаганда , че Съветския Съюз се борил срещу “германския фашизъм”.
  Но 70 години след тази война-борба, нито Съветските власти вчера, нито Руските днес не са показали нито един план на Съветското правителство за такава борба, нито на Генералния щаб на Червената армия, нито на НКВД, нито на Коминтерна, който беше закрит точно в разгара на тази “борба”.
  Очаква се и тази година българските държавници за сетен път да поздравят Големия победител в Голямата победа.
  Просто не може да има Голяма победа, а да няма Голям победител.
  Който от читателите на сайта го посочи,ще бъде поздравен и награден в Съветското посолство.
  Истината е че никой не се е готвил в Съветския Съюз за борба срещу никакъв фашизъм-нито германски, нито френски, нито финландски, полски и дори български.
  Съветския Съюз се е борил срещу “германския фашизъм” от нечего делать(рус.) .От немай къде. Не беше ли го нападнала Германия, нито борба щеше да има, нито Голяма победа, нито Голям победител.
  Единствения заслужил за наличието на тази борба са “германските фашисти” и който смята, че руската днешна пропаганда е правилна, нека прояви заслужена коректност и да изрази почит към “германските фашисти”.
  “Европейска” България пак ще се приглася на Руско-Пут…вската пропаганда.
  Миналата година Путин не назова в речта си по време на парада победителя, да, бъдете абс. сигурни, на
  Девети май 2015г . по повод 70 годишнината от Голямата победа Президента на Руската Федерация не назова името на Големия победител, ако това не е деградация , какво е?-голяма идиотизация.
  И тя ще остане в историята на комунистическата профанизация.
  P.S. Ако някой се чуди коя е авторката на горните мисли, не бива да се съмнява-дъщерята на Антикомуниста. Другите ми никове не помня….

 35. Скъпи ОТБЕЛЯЗВАМ,

  Много интересна тема подхвана с Гущера.
  Твърдя, че пловдивските соцЯЛИстически глави навремето сътвориха ‘дражева дупка’ не с целта да има алтернативна воня на градската тоалетна в началото на ‘Капана’, а като колегиален жест към по-дребните джебчии, които volontiers пускаха изтърбушените чанти в стратегически ситуираната (в близост до няколко пазара) тъмна дупка.

 36. Госпожо Костова,Вие от кой пол сте? Това е между другото. Привет!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.