Портрет на истинския българин в огледалото на отрицанието

Писал съм и преди текстове, неприятни за истинските българи. Този, който следва обаче, е направо отвратителен за тях. Не се препоръчва за истинските антикомунисти, истинските пазители на чистата раса, истинските мъже, истинските християни – с една дума е скандален за истинските българи.

 

Когато берлинчани си избраха за кмет хомосексуалиста Клаус Воверайт годината беше 2001- ва. Путин и неговата клика още не бяха „обърнали резбата” срещу „гейропа”. Поради което и туземните ни следовници на правата вяра ( във всичко руско) не реагираха подобаващо срещу избора на берлинчани. Днес, разбира се, могат с удовлетворение да потвърдят, че Кремъл е прав със задна дата дори и когато е премълчал: толерасти са тия европейци и това си е. У нас такова безобразие истинските българи няма да допуснат и ще продължат да вменяват на омразните либералчета т.н. обратни наклонности като възможно най-противната характеристика за един човек ( и особено за политик).

 

Берлинчани обаче, вероятно побъркани от войната, отдавна проявяват обратни наклонности в особено масови размери и перверзни форми. По време на съветската блокада на Западен Берлин, от която ги спасява американският въздушен мост, си избират като консолидираща фигура срещу смъртоносния болшевишки враг пред портата им не друг, а бившия комунист Ернст Ройтер. У нас той би бил обявен за негър, който няма право да се избелва.

 

Когато американците си избраха негър ( днес по изключение ще използвам политически некоректния език), бившите български негри, преименувани в социалисти, занемяха. Отнеха им любимия аргумент в спора. Вече няма как да се измъкват от всеки упрек с твърдението, че в Америка бият негрите. У нас циганин не бихме си избрали, казват по ( тяхна си) аналогия истинските българи.

 

Когато румънците си избраха през 2014 г. представител на едно малцинство за президент, истинските българи възкликнаха: да, ама той е германец. Де и ние да имахме такова малцинство, що да не си изберем някой Клаус Йоханис. Но понеже и малцинството ни е неправилно, истинските българи нивга не биха допуснали то да излъчи такова нещо, като президент. Поради което истинските българи сега се борят да не се допусне българите в чужбина да гласуват по примера на „външните румънци”, чиито гласове наклониха везните в полза на малцинствения Клаус Йоханис.

 

Когато онзи ден лондончани си избраха пакистанеца по произход, мюсюлманина Садик Кан за кмет, истинските българи отново се възхитиха колко прав е Кремъл да  води хибридната си война срещу ислямизирането на Европа- хем гейска, хем вече и мюсюлманска, доказано в Лондон. Истинските българи не биха допуснали такъв ужас у нас.

 

Изводът на истинските българи е един: дръжте се за Путин, ако не искате всичко онова от апокалипсиса, описан по-горе, да ви се случи и на вас. Истинският българин люби Русия, страж на българщинАта.

 

Не ме разбирайте погрешно. Не препоръчвам да избираме бивши комунисти, настоящи негри , гейове и мюсюлмани. Това би било прекалено жестоко за ранимата душа на истинския българин. Само питам: къде се живее по-добре: в негърска Америка, гейевропа, мюсюлмански Лондон или в хетеросексулната, истински българска по своя мачизъм, хиперхристиянска Русия?

 

 

За България даже не питам. Истинският българин веднага ще ви каже, че България е малка и бедна, поради което не може и не бива да се сравнява с онези големите. Ами Русия, която е най-голямата на света и най-богатата ( ресурсно) държава?

 

 

Истинският българин за това е истински- той такива предателски, гейски, антихристки въпроси не (си) задава! Ето защо истинският българин си избира спонтанно мюсюлманския Лондон или гейския Берлин , когато трябва да живее, учи, работи, пазарува или пътува. А Москва си пази за душевно мезе по време на ментелитетното си пиянство.

14 мнения за “Портрет на истинския българин в огледалото на отрицанието”

 1. Най-просто казано за по-голям проблем за българина е дали някой е хомосексуален или от друга вяра и раса,отколкото дали краде и лъже.

 2. Все си мисля / и се надявам/, че „мачистките”, „православни”, „високопатриотични” „великобългари” са маргиналната част от племето българско, по своеобразен начин кореспондираща с русофилсващите 5-6 процента /тук, разбира се изключвам платената любов към братушките, люшкаща се между хомосексуализъм и проституция/. Вярвам и се надявам, че на вековната, коренната българска душевност са ѝ чужди истеричните крясъци „Циганите – на сапун” и „Българи – юнаци”. Нещастието българско се състои в това, че с помощта на миризливите ушанки въпросният маргинален сегмент от природонаселението яхна властта и вече почти век я упражнява по най-развращаващия начин върху нормалната част от него, изопачавайки миналото му, светогледа му и присъщото му национално самосъзнание. Естествено, всяко следващо поколение се оказва все по-податливо и увредено от тази вековна „хибридна война”, която водят „русофилите” срещу собствения си народ!
  И накрая, привидно не по темата – СЛАВА НА „ЖЕЧ ПОСПОЛИТА”! ДУХОМ СЪМ С ТЯХ –СРЕД ХИЛЯДИТЕ, ИЗЛЕЗЛИ ПО УЛИЦИТЕ НА ВАРШАВА!

 3. Тази сутрин гледах по телевизията един истински българин – Красимир Каракачанов.Той бил избран от 250 хиляди истински българи като него. Затова с истински патриотични изрази ругае Президента,който казано между другото,е избран от 3 милиона(не си спомням точната цифра) неистински българи,съгласно патриотичната логика на г-н Каракачанов.Ако г-н Каракачанов погледне в огледалото огромния си патриотичен корем,отвратителна физиономия,чуе пак думите си и добие МОМЕНТНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ ще се засрами да се нарече българин.Въобще.

 4. Съвършено!
  На гол тумбак, пищови. Това са нашите правоверни на кривата масковска линия пишман патриоти. Бъдете уверени, че ако няКОЙ им свирне подплатено кат в белокаменната, за повече тук https://rufabula.com/news/2016/05/08/faces
  ще спретнат и контрамитинг на 11 май, сряда, от 18,30 ч. пред МОЧА. За целта трябва да сме много повече. Направил съм организация на приятели, близки и роднини да са на линия. Приканвам ПРИЯТЕЛИТЕ от БЛОГА НИ които имат възможност да направят същото.
  https://ivo.bg/2016/04/20/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bc%d0%be%d1%87%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%87%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-11-%d0%bc%d0%b0%d0%b9-%d0%be%d1%82-18/

 5. Много ми хареса г-н Инжев,докато четях ми беше забавно,но веднага след това се натъжих,отчайващо много ми се струват “истинските българи”? Дано да не съм права!?

 6. Медиите генерират култура на страх умишлено, защото така се замъгляват причините, усилват се емоциите и това прави по-лесно манипулирането на обществеността . Усещането за безнадежност и страх разпространява чрез конспирациите паника в общество.

  В този ред трябва да споменем заплахата от хомосексуалистите, налагането на гей браковете, опасността от мигрантите, терористите,налагането на фалшивите евроатлантически и европейски ценности, постоянната ненамаляваща никога опасност от Турция,забравата на турското робство,отпадането на революционната литература написана с езика на омразата,заплахата за целия свят от САЩ,намесата в управлението на всички държави, налагането на “демокрацията” и правата на човека, списъка сигурно е доста по дълъг.
  И тук както при всички конспирации генериращи страх, има решение.-Това е режимът на Путин, който се бори с всички тия заплахи.Той пак ще ни спаси.
  Има ли наистина русофили, или всички са вярващи в конспирации?Не виждам хора които отиват да живеят или работят в Русия.Няма сред привържениците на проруската политика любители на москвичи, зазки и лади.Всички карат западни автомобили, не ползват руски телевизори, перални, компютри, дрехи ,плодове зеленчуци……………..Тия хора с действията си не показват че обичат Русия.Те вярват в конспирацията за САЩ и Русия заради страхът който насаждат средствата за масова информация и пропагандата.
  Виктимизацията на обществото е в резултат на насаждането на страх за сигурността на живота, здравето и имуществото на хората .Страхът виктимизира обществото и способства за възникването на конспиративни теории.
  http://www.chitatel.net/forum/topic/18534-kultura-na-strah/?page=1

 7. Антибългари е това, което са за мен т.н. истински българи. В усърдието си да излизват до блясък мръсните и смръдливи руски партенки те надминават и белите негри от БСП.

 8. Влиянието българско се разпространява и в Европа. Стана ми неприятно, когато и в западните вестници беше изведено в заглавията,че за пръв път лондонски кмет се явява мюсюлманин. Обикновено се спазва добрия тон и религиозната принадлежност не се коментира много,все пак Хан не е избран защото е мюсюлманин. Иначе подобни коментари са си е в реда на нещата в България, така правят истинските българи.
  Последните няколко публикации в този блог (за врякането на българите от чужбина, интервюто на Мила Владова)ме накараха да се замисля за българщинАта като такава. Спомних си, че първите българи, заселили се в чужбина, бяха децата на другарите. Те отидоха да учат в Лондон и Ню Йорк, когато за простосмъртните беше невъзможно. Когато се отвориха границите, децата на по-ниските нива номенклатура чевръсто се озоваха в западни университети. Много по-късно простосмъртни поеха на запад.

  Искам да кажа, че българите, живеещи в чужбина, са разслоени в оценката и отношението си към нещата както българите в България.

  Познавам хора,чиито деца са в Америка и Канада, да си обичат Русията. Където седнат и станат си разказват колко мразят Америка-та и Канада-та. Иначе ходят всяка година там, стоят по 5-6 месеца, колкото е позволено, децата им помагат финансово, осигурили са им по един лаптоп да си говорят по слайпа и т.н.

  Лично не съм срещала поне един човек,който да ми каже, че му е харесало НЕЩО в Америка/Канада, само критики и колко е лошо там. Също познавам доста българи, дълги години работещи и живеещи в Америка/Канада, които по същия начин, не спират да намират кусури. Сложна е българската душа, не можеш да я разбереш. Ако трябва да го формулирам с две думи звучи ” те ще ми кажат те на мене, дайте парите и не ви щем акъла”.
  Интересно ми е защо лондончани не послушаха съвета на Тръмп да си изберат милиардерското синче.
  Иво,и този път си в десятката! Да ти е яка клавиатурата!

 9. Така наречените ИСТИНСКИ българи са ограничени, но компания им правят и повечето местни медии. Ниско е нивото, много ниско. Като им се иска да му избодат очите на новия лондонски кмет, трябваше да се опрат на професията му – правозащитник, нищо прагматично и предприемчиво, или на предишното му образование – медресе, или на някакви леви политики, които изповядва и се кани да провежда. Пък то – пакистанец, пък то – мюсюлманин – слабо много. Като за България на три ракии…

 10. Моля да слагате израза истински в кавички !!! ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН не го е страх от конкуренция , я тя е основен двигател на демокрацията !!!Не клучайно в Библията е записано :ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!! Апостолите !!! У нас много кандидати за “апостоли” ама без дела !!!Такива “апостоли” се правят и на “истински” българи !!!

 11. Това са комплексите на една малка нация с претенции някога да е била голяма (и териториално). Това е типично и за Португалия, Гърция и т. н. – някога са били големи и велики – но това е било някога.

  Всъщност въпроса е кога една нация спира да бъде голяма (и духовно)? Много просто – когато спре да обединява и започне да разделя хората които живеят в нея. Това е съдбата на една душевно малка нация и резултата е бавно потъване в небитието, стискайки сламката на великото си минало.

 12. А как ще определим Пайсий Хилендарски,………………Левски, Ботев, Захари Стоянов,……………………….. Георги Марков………………, Стопанинът на блога? Те какви българи са?

  Съвсем редуцирано. БЪЛГАРИНЪТ е БЪЛГАРИН. Просто той не може да бъде друг и благодарение на това му качество, дори оставен сам на себе си, е запазил тази своя свещенна МАДАРА БЪЛГАРИЯ , независимо от безкрайните злощастия стоварили се върху главата му след Борис. Доказал го е! А сега дори има съюзници-приятели. Всичко ще си дойде на мястото. Така както е било при КАНОВЕТЕ ни, при които основен държавен принцип е бил:
  „ Всяко нещо си има място и във всяко място си има ред.“

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.