Хибридна вуйна начело на БСП

България се сдоби с нов политически хибрид , издигнат на партиен връх. Явно вече е полезно за партийната кариера на другарите и другарките да са препрали червената си биография  с чиракуване в СДС- за да не плямпат само за седесарите като за бивши другари. Империята ( руската) отвръща на удара, за да покаже, че вече не робува на праведни биографии, стига да са правилни парите, върху които се е покатерил новият избраник на Кремъл.

НА СНИМКАТА: Корнелия Нинова с (уж) национална носия, но с руското знаме на бицепса на най-видно място- ритуална татуировка, задължителна за всяка русофилска мутра в българската политика.

 

Начело на БСП застана Корнелия Нинова. Нейното послание беше формулирано в едно изречение на конгреса на победата ( й ) в навечерието на руския парад на победата. Цитат:

 

“Мир, чиста и свята република, равенство между хората, любов и признателност към Русия”.

 

Мир? Правилно. В милитаризирания до пълно самоунищожение СССР това беше водещият по лицемерие лозунг- сякаш има народ, който да не иска мир.

 

Чиста и свята република? От страна на партията , която взе на въоръжение Царя за своите нечисти цели  и създаде невижданият другаде прецедент на монархо – социализма, това е поредният лупинг в стил „тури му пепел”. Да не говорим за нахалството да бъде употребяван заветът на Левски, ученик на Раковски, ярък противник на руската намеса в България ( виж следващото изречение).

 

ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ РУСИЯ? Ето това вече е мандрата, пардон- мантрата, без която няма живот отвъд смрадтта – пардон, смъртта на БСП.

 

Нямам повече коментар на този етап. Давам думата на някои коментатори от кухнята на БСП в съответните сайтове.

 

http://www.pan.bg/view_article-6-337507-Korneliya-Ninova-Da-poemem-vodachestvoto-na-naroda-si.html

 

Поглед.инфо/ На въпрос на Симо Русев в “Ретро” Румен Овчаров признава, че Корнелия Нинова е била в СДС. http://bulgarski.pogled.info/news/73461/Rumen-Ovcharov-prizna-che-Korneliya-Ninova-e-bila-v-SDS

“- Корнелия Нинова се заяви като много сериозна алтернатива на сегашното ръководство, но не е ли тя „синя подводница” в партията?

 • Това са смешни неща. Тя е човек, който повече от 15 години е в ръководството на партията, в ръководството на парламентарната група, непрекъснато е на трибуната, отстоява позиции и поема тежки удари заради партията. И изведнъж да си спомниш, че в младежките си години е била синя, не е сериозно. Това даже е добър знак – видяла е, осмислила е вижданията си, че СДС и десните не носят перспективата за България.”

И още индикации за заиграването на Корнелия Нинова с Бойко Борисов ( не обръщайте внимание на бутафорните й изяви срещу ГЕРБ- Мая Манолова също се пенявеше в парламента срещу Бойко, но той я направи омбудсман без да обяснение пред някакви си поданици за това решение).

Иво Инджов, набеден медиен специалист от личния антураж на Георги Първанов:

/Поглед.инфо/ Уважавам Корнелия Нинова като политик от левицата, тя дори има по-убедително публично присъствие от лидера на БСП Михаил Миков.

НО ще оценя по достойнство кандитурата й за лидер на партията, когато каже откровено какво мисли за следните две опции пред БСП:

 1. При какви условия и обстоятелства партията ще си партнира с АБВ?
 2. И още по-важно – трябва ли да има в краткорсрочен или средносрочен план управляваща коалиция с ГЕРБ?

 

 БЕН ГЪН
При правителството на Иван Костов, за изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова.Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт”.„Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт” са външнотърговските дружества. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, признава, че не е могло да се попречи на назначението на младата дама, защото „премиерът Костов му подал кандидатурата на Нинова като “тъмносиня”.През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена за зам-министър на икономиката и енергетиката – мегаминистерството в кабинета на тройната коалиция с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите – Софийската. В мегаминистреството на Румен Овчаров тя е натоварена с много сериозни задачи – отговоря за външно-икономическите връзки; държавния резерв; търговията с оръжия; офсетните споразумания, свързани с доставки на армията. Нинова е шеф и на две стратегически предприятия – „Международен панаир” Пловдив и ”Булгартабак холдинг” – предприятие, известно като „Бастилията” на ДПС.
Толкоз!

Иван Петров
Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/ – See more at: http://www.pan.bg/view_article-6-337507-Korneliya-Ninova-Da-poemem-vodachestvoto-na-naroda-si.html#sthash.HmmmJ3vo.dpuf

 

– See more at: http://www.pan.bg/view_article-6-337507-Korneliya-Ninova-Da-poemem-vodachestvoto-na-naroda-si.html#sthash.HmmmJ3vo.dpuf

олигарх

Корнелия Нинова спечели от второто място балотажа за председател на БСП. Това стана с гласовете на отпадналите – олигарха Георги Гергов и Красимир Янков. Кампанията по убеждаване на делегати на конгреса на партията не мина без рамо и от друг олигарх. Нинова иска сливане на БСП с АБВ, т.е.връщането и на Георги Първанов, както и коалиция на БСП с ГЕРБ. Възможно е тя да бъде и обединен ляв кандидат на президентските избори. Нинова е бивш деец на СДС по време на управлението на Костов, когато участва в управлението и приватизирането на държавни дружества. Иначе започва кариерата си като магистрат. Смята се, че е издигната в БСП от Румен Овчаров, с когото не крие близостта си. С най-много гласове от делегатите в НС на БСП бе избрана друга дама – Дора Янкова.

Р.S. Ето и едно меродавно за властта мнение от сайт, който не само я обслужва, но се гордее със своята екслузивна осведоменост, нашепвана от нея:

http://pik.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-news507868.html

 

 

7 мнения за “Хибридна вуйна начело на БСП”

 1. Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

  “Манолова и Нинова побъркаха премиера

  18.03.2011
  http://frognews.bg/news_33327/Manolova-i-Ninova-pobarkaha-premiera/
  Премиерът Бойко Борисов се видя в чудо на днешния парламентарен контрол, след като нежната част на левицата– Корнелия Нинова и Мая Манолова го заляха с въпроси. Г-н Станишев, ако може да ми ги разпределяте една по една, ще ви бъда благодарен. Това е много силен психологически натиск върху мен, помоли той.”

  И ето му ги и двете – една по една си ги има разпределени – омбудсманка и опозиционерка:).

 2. Отврат и Гнус, Гнус и Отврат!
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  Пожелавам само едно на кУрнелия нинова. Да довърши докрай великото дело на “наздраве мише”-окончателното съсипване на бесепето.

 3. За протокола-преди няколко дни в една телевизия Корнелия Нинова категорично заяви,че никога не е членувала в СДС!Ще бъде любопитно да се стигне до истината?

 4. СтЪкмистиката прави митичният рейтинг на лилипут.ин. И още изключително интересни наблюдения и изводи на Владимир Голишев.
  Опросы у нас проводятся не на улице, а по телефону. Хорошо известно, что отказываются отвечать и просто вешают трубки около 70% респондентов. Оставшиеся 30% — либо пожилые люди, считающие эту повинность обязательной, либо политически активное меньшинство, которое в России делится на “ватников” и “белоленточников”. Большая часть отвечает “то, что положено” из соображений “как бы чего не вышло”. К ним добавляется микроскопическая группа идейных “ватников”. И, наконец, самая малочисленная фракция — те, кого раньше называли “демшиза”, а теперь “белоленточники”. Из них получается 10-15 “протестных процентов”. А подавляющее большинство, напоминаю, “голосует” короткими гудками — бросая трубку.

  http://glavpost.com/post/8may2016/blogs/83732-vladimir-golyshev-rossiya-umiraet-a-lyudi-smertelno-ustali-ot-politiki-vvedi-voyska.html

 5. Избора на тази г-жа е ясно доказателство че всички партии са рожба на БКП.И затова ще чакаме в бъдещето да дойде някой като Пиночет да оправи държавата.

 6. За съжаление няма оправия на изстрадалата ни родина след като всичко що годе читаво и интелигентно се изнесе на вънка,твърде малко са хората които виждат и се интересуват от истините за изминалите години под комунистическо и твърде много индивидите които реват колко хубаво им било по байтошово време…

 7. На тези ,които реват по байтошовото
  време казваите да заминават за русия!!ЗА ДА ИМА МИР -БКП БСП
  В СИБИР!!!!!!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.