Грешката на Радан на родния политически мегдан

 

Радан Кънев направи голяма политическа грешка, призовавайки прозападно настроените българи да се обединят около кандидатурата на действащия президент с подкрепа за втори негов мандат. Не е попитал самия Росен Плевнелиев дали е съгласен толкова много хора да го подкрепят.

Кънев вероятно е казал това, каквото мисли ( не само той) . Това е табу.

Хората могат да си мечтаят за обединението на прозападните българи. Могат дори на глас да предлагат това да се случи около фигурата на президента, застанал на прозападни позиции. Някои хорица даже си позволяват да пишат същото от доста време.

Политиците обаче не са ( като) хората. Те са нещо друго.

Росен Плевнелиев влезе в политиката като кандидат за президент през 2011 година от позицията на министър, но с уточнението, че не е политик. В този смисъл и Радан Кънев се нареди до него чрез косвеното доказателство: не е никакъв политик ( щом си позволява да приказва без разрешението на Бойко Борисов).

Бойко Борисов обаче е политик та дрънка ( денонощно). Никога не говори онова , което мисли, а каквото трябва, за да си мислят хората онова, което му е нужно. И вижте колко е преуспял на попрището на политиката!

Цветан Цветанов също е политик от (пред)последна инстанция. За него е невероятно някой да е откровен. Използва случая  да нарита своя враг Кънев като го нарече „малък и невъзпитан” в синхронното плюване, което изригна по адрес на грешника.

 

Малко е смешно, че осмиваният за грешката си малък Кънев се превърна чрез предложението си в голяма дъвка  за Борисов и Цветанов (по израза на Борисов за „дъвката Пеевски”, която лично предложи да забравим, защото била напуснала България).

 

Ако Плевнелиев е станал тяхно политическо подобие, няма нужда хората да се обединяват около него. Те са си обединени около онова, което им нашепва политическата целесъобразност и следовникът на правешкия владетел от Банкя.

 

Чух Кънев да казва вчера в един телевизионен репортаж, че непоискана подкрепа ( за парламентарното мнозинство след напускането му от АБВ) не се дава. В този смисъл той греши, че поиска подкрепата на прозападните българи за втори мандат на Плевнелиев, който даде знак, че му е по-важна подкрепата на Борисов ( заявил днес отново пред телевизионните камери за пореден път, че е против санкциите срещу Русия, разминавайки се с позицията на президента).

Борисов обича да повтаря с ехидно самодоволство, че не може да попречи на никой да го обича.  Плевнелиев явно не е като Борисов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33 мнения за “Грешката на Радан на родния политически мегдан”

 1. Не съм политик и няма и за кога да бъда. За това, поставяйки се на мястото на Радан Кънев се питам капитална грешка ли е, че най-сетне, по-малко от половин година остана до президентските избори вчерашното изявление предизвикало толкова шум или мъдър ход който да извади от мъртвилото на неизвестноста най-предполагаемият кандидат-президент. Официалната президентска реакция е повече от сдържана. Може да се тълкува и тако и вако. Явно, Росен Плевнелиев си е дал срок, сигурно има защо, да изчака до последният възможен ден на заявеното намерение да се определи. По-интересно за мен е реакциите на двамата големи мераклии за поста на РП. баце и цвъчко. Щото как да се отрекат от него и се самопредложат (няма значение кой, хвани единият, удари другият) при положение, че е издигнат от партията им, че през зъби му дават висока оценка и прекрасно си дават сметка, че без неговата принципна евроатлантическа позиция която неуморно, настойчиво и безусловно отстоява на тях ще им лъснат ачик-ачик спатиите на петоколонци. Еле и габонката Кунева която, ляга и става с ищаха да бъде десният кандидат на широка коалиция включваща не само РБ,но и ГЕРБ а защо не и заявилият се като европейски натовец местан с неговата ДОСТ раздаде няколко шута по посока на РК. Та, маските, за кой ли път, де, паднаха.

 2. Последните години ще се запомнят между другото с невиждания пердах, който президентът ядеше от медии, политици, вицето си, дори от партията, която го издигна на поста. Затова очаквах малко повече признателност от страна на Плевнелиев към първия политик, който му подаде ръка от името на нас, симпатизантите му, които сме съмишленици на президента. Грешката не е на Кънев, а негова и дано не я задълбочи, защото на общата про-евразийска кандидатура за президент трябва да ce противопостави силна про-европейска. Hай-силната е Плевнелиев (без Попова).

 3. Куп неочаквани работи и дертове ми попречиха да бъда пред МОЧА и в блога тези дни, но вече съм на линия. Текстът на Иво неумолимо ни отвежда пак до съдбоносната дилема- кого да подкрепят автентично десните и проевропейски хора в България? Списъкът на всички мерзавци и предатели, които измамиха надеждите и очакванията на тези хора за четвърт век е достатъчно голям. Всяка история на индивидуално мерзавство и предателство- достатъчно поучителна, за да се оклюмаме отново излъгани.
  Ясно е, че Росен Плевнелиев в този момент е възможно най-добрият държавен глава. Въпреки, че у него преобладават твърдите приказки вместо ТВЪРДИТЕ ДЕЙСТВИЯ (за пример съм давал често бойка коцэв, който може да бъде изритан от президента автоматично, но…), той е искрен в отстояването на евроатлантизма-единствено спасение за България пред реалната опасност да бъде погълната завинаги в бърлогата на евразийския хищник.
  Разбра се, че подкрепата на ГЕРБ за Плевнелиев е по-важна. Погледнато без емоции, и най-обективно, в това има и логика, и коректност към издигналата го партия и нейното еднолично олицетворение. Само че тази партия не е и никога няма да бъде партия на (гео)политически ценности и императиви, а сбор от чисто келепирджийски котерии покрай подмазване на вожда за еврофондове, служби, държавни поръчки и пр. Нещо различно от бсп, атака, абв и пр.- това са партии с ясен, предвидим на 100% и неизменен императив- да служат не само на интересите на Русия във всякакви обстоятелства – наблягам, рубладжийска агентура в Европа , дал Господ открай време, че финландски президент, че немски бундесканцлер, че еврокомисар!- нашите обаче държат да служат и от името на Русия. В ГЕРБ има само преданост към ББ. При онези няма преданост към Жан, гоцэ, Миков, Корнелия и пр-. Има една-единствена преданост- към Кремъл в името на унижението, ограбването и унищожаването на България. Ето защо, надигането на рубладжийския блок не е нещо, което ще разтревожи стандартния избирател, местен авантаджия по морето, чиновник, министър на ГЕРБ, да не ги изброявам. С БСП практически делят един електорат и още много общи неща. Ето защо не съм сигурен, че този електорат няма да подвие отново опашките на Изток. Под звуците на някоя руска песня, дето много ги обичат техните лидери.

 4. Не мога да не ги споделя. На хубав диалектен български при това са подбраните за вас статии.
  Първата, на Александър Сотник е автоголът на “победителите” или докъде е готово да стигне и се самонадмине мракобесието на “руският мир” в самата матушка.
  http://glavpost.com/post/14may2016/blogs/84182-aleksandr-sotnik-porazhenie-pobediteley.html
  Втората, на Андрей Шипилов размазва изцяло една от малкото “гордости” останали в раззия след разпадането на ссср 1.0. Иде реч за космическата “надпревара” с пиндостан. Рашистката програма се крепи на магия а янките, ако се наложи, да не дава Господ, могат вече на живо да римейкнат мегахитът на Стивън Спилбърг “Звездни войни”.
  http://glavpost.com/post/14may2016/blogs/84169-andrey-shipilov-potemkinskie-rakety-i-nerogozinskie-sokoly.html
  Стигнахме и до най-милото- спорта. Самопогребан е.
  http://glavpost.com/post/14may2016/blogs/84176-miroslav-gay-v-rossii-sporta-bolshe-net.html
  Последно но за мен първо по важност.Текстът на Дмитрий Заполски. Има светлина в тунела. От идващият насреща влак.
  http://rusmonitor.com/dmitrijj-zapolskijj-pro-situaciyu-s-rbk.html

 5. Поздравявам всички приятели от БЛОГА НИ с победата на Джамала на конкурса на Евровизията. Дори учястниците в журито представители на “братска” Сърбия, ти да видиш, са си позволили да дадат 12 точки на Украина и една на раззия.

 6. A Мутко, израстакът на лилипут.ин в спорта вече нищо не отрича за ръководената от него държавна програма за допингиране. Ледът се пука, г-да съдебни заседатели. Всичко ще си признаете, ватници. Въпрос на технологично време е. Дано случите на съответният бай Ставри, “строг но справедлив” и килии с южно изложение. Това е максимумът на който може да се надявате след процеси в Хага.
  http://echo.msk.ru/news/1765672-echo.html

 7. Добър политически ход на г-н Кънев!
  Той свали маските и на Плевнелиев, и на Тиквата, и на Кукувицата и смешниците от РБ!
  Сега разбрахте ли що за мюре е Плевнелиев!?
  Всеки от тия нещастници е надянал някаква маска и ни играят жалък театър, г-н Кънев им свали маските с един замах.

 8. Браво на Радан Кънев! Това е вторият му нокдаун срещу модела“КОЙ“ . Но какво става с г-н Р.Плевнелиев? След „който ни освободи, той ще ни пороби“, той отхвърли свободата и започна да празнува и Деня на Европа и Деня на победата(на русия ) едновременно и еднакво ентусиазирано. Определи поведението на ДСБ за недостойно след тяхната Декларация, и съзря “в дъното на тази лоша интрига старата политическа класа в лицето на Иван Костов и Георги Първанов” и потърси спасение при водача на партията, която го е издигнала за Президент.
  “ Моите отношения с министър-председателя са коректни и много добри. Такива са и моите отношения с политическа партия ГЕРБ, която ме е излъчи за кандидат и съответно ме подкрепи в този нелек, но вярвам полезен за България и за българската демокрация мандат, така че ако не се случат драматични събития в държавата, които да променят, моята нагласа е да бъда коректен, да бъда един добър партньор на всички, които искат да надграждат в тази държава. А политическа партия ГЕРБ е дала подобни амбиции.“

  Ударът е бил наистина толкова силен и замайващ, майсторски и професионален, че и опитни „политици“ се залюляха и залитайки потърсиха помощта на въжетата обтегнати от „освободителя“ .
  Часовникът е пуснат. Минутите текат. Време е за НОКАУТ! Колкото по-рано, толкова по-добре!

  „Призоваваме всички десноцентристки, реформаторски и проевропейски партии и структури на гражданското общество към силно организационно обединение и изграждане на единен политически субект, който да гарантира реформи след неизбежните предсрочни избори и да изолира от управлението левицата, ДПС и всички форми на популизъм и антиевропейски национализъм.“

  Още един път, БРАВО РАДАНЕ и на работа ПОБРАТИМИ!

 9. ДРАГИ ЖОРЖ И ПРИЯТЕЛИ,
  И моята радост е голяма поради поне 3 причини.
  Първо, започвам от родния ни двор- хубавата песен на Поли беше абсолютно конвертируем продукт по законите на шоуто и пазара (колкото и да не са идеални). А думите й за гласуващите в чужбина българи-точен удар в суратите на мракобесите, които все за Родината реват, но все камшиците на руските си дресьори лижат.
  На второ място- победата на Украйна. Всички тук сме хора с широк поглед към политиката, историята и културата. Ето защо никога не бихме приели, в името на каквато и да е идеология, изкуството да се превръща в нахално агитпропаджийство по вкуса на Мако, Дако, Пеко и Тако. Само че песента на Джамала надхвърли историческия си контекст и актуалната конюнктура около Украйна и Крим. Защото съдбата на кримските татари в болшевишкия ад е и съдба на българи, поляци, корейци, чеченци, ингуши, немци и още прогонени и унищожавани народи. Вижте това!:

  https://www.youtube.com/watch?v=ulybtyqcCok

  И трето- естествено, чуха се гласчета и гласове, че, ама в поп-а, нали разбирате, няма място за политика! Така ли? Всъщност, вярно, но наполовина- в попа няма място само за ЕДНА политика!Тази, която с езика на изкуството напомня трагедии като преживяните от прогонените народи. Иначе има място да се клейми апартейда (ау-у-у-у,че страшно и смело!) да се опява Мандела на Уембли, да се показва СЕНАТОР ДЖОЙН МАККЕЙН с униформата и мустаците на Хитлер, да се дрънка “срещу бедността в Африка, сякаш тази бедност не е естествен резултат от дивотиите на марксистки кретени и кремълски клиенти- от Нето, Нгуема и Менгисту до Мугабе!
  И като сме към политическата екзотика- хайде и “нашето момиче със здравите комунистически корени” сдаде багажа в Бразилия! Но поне ни остави да тънем в благоденствието на милиардите бразилски инвестиции. Тази прогноза тук в блога я формулирахме преди 2 години в прегледния вид:
  марксистки бръмбари в главата + протекционистка държавна икономика + произтичаща от 2-рото корупция + прахоснически социални програми = неизбежен крах
  А най-хубавото е, че компанйеро Мадуро, който вчера обяви вече и извънредно положение, след чупката на Дилма остава без единствения си латино-спонсор в материален смисъл- щото Хавана освен с Ча-Ча, портрети на че и лозунги друго не може да внася в поредната съсипана от комунизъм страна. Да се надяваме, че спасението й е близо!

 10. към Georgi Nikolov:
  Моля Ви за малко помощ. Как ще се каже на “хубав диалектен български” тази перефраза на Маяковски: “Четете, завиждайте, руски крепостни селяни – аз съм българин, гражданин на Европейския съюз!” Благодаря Ви предварително!

 11. Сеа не съм на вълна политика… ама глеам, тва треба Кристинчето да го е писáла, ама не била тя, бе, те там цела школа са направѝли като нея да пишат, браво!…

  https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5494955

 12. Президентската институция и военният министър нееднократно определяха русия за враг и източник на хибридна война срещу България.затова те са обект на ежедневни атаки и обиди от медиите на пеевски /проруската кохорта ДС/. И на децата е ясно, че това е спуснатата от Москва свръхзадача – България без Плевнелиев или без такъв като него на изборите. На този фон Радан Кънев предложи на всички проевропейски партии /то май освен ДСБ други нема/, да издигнат за 2 мандат кандидатурата на Плевенлиев. На руската 5 колона и се стричи дъвката, объркаха и се сметките. И измислиха голямата лъжа, че Плевнелиев по този повод бил казал “Плевнелиев подчерта, че поведението на ДСБ е недостойно и вижда в дъното на това “старата политическа класа в лицето на Иван Костов и Георги Първанов”- Пред 24 часа , Всички медии с изключение на Дневник и Капитал започнаха да повтарят лъжата, вкл. Уважаваните от мен медияпул и Клуб Z.
  /явно е имало голям натиск и рубли/
  Вчера президента па БТВ Панорама нищо такова не каза. Президенството на сайта си също.

 13. В опит за сериозно говорене бих допълнил Стамбо: Р.Плевнелиев в момента е най-избираемата личност за президент.За добро или лошо. Радан Кънев ги закова с един ход на екрана за политическото говорене и действие. Дайте да ви видим сега,господа,другари и другарки,кой за какво е.Времето за изявлението му беше избрано точно-за да изпревари очакваните гадости в предложенията на другите. Тогава инерцията и ина ще бъдат непредотвратими. Сега им даде алтернатива. Най вече на ББ.Или си за Европа,или за Азия.Пъпът му е хвърлен в Азия. Но от там вероятно знае,че добро за България не може да получи. В личен план е същото – комунистите са отмъстителни. Те не прощават за волни или неволни прегрешения. Учудваща тъпотия показаха властовите подлоги и петоколонници. От тях заваляха обиди и лъжи,които в никакъв случай не са аргументи. А онази куковица Кунева беше върхът на глупостта и гадорията. Така не се говори срещу враг,да не говорим за все оше политически съотборник. Накрая: ББ ще издигне за президентски кандидат Р.Плевнелиев, защото няма друг полезен ход,т.е. по принуда.

 14. Гледах интервюто, в което Борисов обяви, че от ДСБ или блъфират, или искат да уязвят Плевнелиев. Там маските паднаха за пореден път, когато защити тезата, че, видиш ли, и БСП, и ДПС, и АБВ били евроатлантически ориентирани, откакто той бил в политиката. Също не пропусна да коментира, че и той бил против санкциите срещу Русия и се надявал да ги отменят, но докато европейските ни партньори ги подкрепяли, той нямало да се отметне. Такива изказвания показват пълното му неразбиране на евроатлантическите ценности – все едно, че тези санкции са наложени без причина, или по-скоро той не разбира причината. Като е толкова срещу санкциите защо ги подкрепя, а не наложи вето, защото за разлика от империята на злото в ЕС всеки има право на глас. За жалост много хора не могат да прозрат сервилността му към Москва през зле направения и едва поддържан евроатлантически грим.

 15. Браво на РАДАН!!! Как само със един политически ход (и напълно навременен), успя да разбуни политическия кошер и на повръхността му да изскочат най-ретроградните и реакциони сили, които не само не желаят, но и по всякакъв начин спъват европейският и демократичен път на развитие на България! Жалко, че и самият Президент Плевнелиев се “подхлъзна” по тези настроения и отправи обидни думи (ако правилно е цитиран от журнялата, които умишлено търсят конфликта не в услуга на самия Плевнелиев), към тези които го подкрепят неотстъпно! А шикалкаването, лавирането, лицемерието и лъжите на Боце, Гоце, Лъжедемократи, Лъжепатриоти, петоколонници и всякакви подобни българофоби са ни познати през всичките тези 27 години преход и знаем резултата, до който води всичко това!

 16. Стамбо, Благодаря ти за чудесният коментар. Нямам какво да добавя.
  След като и левичарският Гардиан дал неведнъж трибуна на поръчкови кремълски статии се избъзика със слънцеподобний с предизвикателното заглавие по повод победата на Джамала “Are you listening, Putin” на нас остава само да се кефим.
  До Тодор Тодоров.
  А-а така хубаво сте го перефразирали Маяковски, че е грехота колкото и да ни се харесва диалектният ни руски да го пипам.

 17. Аз също мисля, че Радан Кънев направи отличен ход. Плевнелиев не им играе по свирката на петата колона и са в шах как да реагират. А като кандидатура той е най-популярен и има шанс да бъде избран. Би отнел на Гоце единствения повод за фукня – единствения двоен мандат. И може би за това ще се скъсат да го плюят.

 18. Отличен ход на Р. Кънев! Добре е да се види изявата му пред Г. Любенов в БНТ1. Разбира се това журналистическо мекере не даде възможност да се чуят и останалите точки от декларацията на ДСБ, но тя може да се прочете и в сайта им. Ето линк към изявата му по БНТ:http://bnt.bg/predavanyia/denyat-zapochva-s-georgi-lyubenov/sled-finala-na-evroviziya-15-05-2015

 19. Активираха Гоце. Изолираха Радан. Пречупиха Росен. Ще ни пробутат Бойко (заедно с Лиляна, Яне, Цецо и Меглена) като последна надежда. Безнадеждно е. Както винаги.

 20. Това, което направи Радан Кънев е недопустимо в политиката. Така на практика обрича евентуалната кандидатура на Плевнелиев. Подобен “брилянтен” ход не би могла да измисли дори и добре смазаната пропагандна машина на Путин. Или напротив?! Времето ще покаже. Рано е за аплодисменти…

 21. Чета коментарите и недоумявам – в една държава ли живеем?
  Ами Плевнелиев наруга публично ДСБ по-яростно и от генерал Боку в най-невнятните му дни!
  Не наруга публично Кънев, който спомена името му, а ДСБ!
  А това значи много, страшно много!
  Той наруга нас, симпатизиращите и гласуващите за ДСБ!

  И това вие, коментиращите, смятате за нормално?
  И ще гласувате за Плевнелиев?!

 22. Благодаря на E.GAVRILOV за линка!

  Радан Кънев ме зарадва с един фин, мощен флангов удар по червения дроб на агент гоцэ (след 14.07-мата минута) по повод президентските правомощия – “… за външна политика, за отбрана и правосъдие -там са правомощията на президента. Имаше навремето едни СТРАШНИ ГЛУПОСТИ, ‘СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ’ и т.н.” (курсив мой)

  Тъкмо гоцэ беше тръгнал да тропосва маркетинга на московската принцеса калфин по стар рефлекс/ бесконечная гоцевая репродукция… сега пак трябва да се зори.
  🙂

 23. Благодаря на E.GAVRILOV за линка!
  Радан Кънев ме зарадва с един фин, мощен флангов удар по червения дроб на агент гоцэ (след 14.07-мата минута) по повод президентските правомощия – “… за външна политика, за отбрана и правосъдие -там са правомощията на президента. Имаше навремето едни СТРАШНИ ГЛУПОСТИ, ‘СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ’ и т.н.” (курсив мой)

  Тъкмо гоцэ беше тръгнал да тропосва маркетинга на московската принцеса калфин по стар рефлекс/ бесконечная гоцевая репродукция… сега пак трябва да се зори.
  🙂

 24. Всичко което в във вреда на русофилите/българофобите е добро за бъдещето на нацията!

 25. Големия гаф в случая бе не обръщението на Кънев, а реакцията на Плевнелиев. А принципа няма дебат – няма проблем, е пълен с изненади.

 26. Много интересен поглед към темата от автора Иво Инджев и коментиращите съмишленици и приятели.Не съм убеден, че дори и да прочетат написаното тук засегнатите политици в ГЕРБ ще го разберат правилно( в смисъл в не тесния им партиен смисъл). По-важно е обаче мнозинството български избиратели да разберат смисленото послание на Радан Кънев. И президента Плевнелиев да остане верен на принципите си, а не партийната привързаност.

 27. Добре направи Радан.Даде подкрепа на Плевнелиев,защото това е най доброто в момента.Самият Плевнелиев се уплаши,защо не знам.Според мен Герб вече го бяха отписали.Срамно за него е поведението на Б.Б. и Цв.Цв.а не това на Радан.
  Аз като симпатизант на ДСБ още преди два месец;а под номер 125 съм се подписала в подписка за Плевнелиев,иницирана от не уважавания от мен П.Бояджиев/канидат за мин.пр.от квотата на БСП след Ф.Димитров/Там заварих много имена от ДСБ.Така че,ходът на Р.К. е логичен.
  Използувам случая с блестящата статия на Илиян Василев във ФАКТОР за отношението на десните хора/.Която статия изчезна много бързо.
  Сега са на ход така наречените десни в Герб.
  Да видим те какво щие направят за провропейската и пронатовска политика за издигане на 2 мандат на Плевнелиев.Или отново ще се водят по гуруто си Б.Б.,който ги е взел на хранилка.Нито веднаж те ги чух да протестират за шикалкавенето му по отношение на санкциите за Русия.
  Г.Боздуганов написа една хубава книга за отношението на Русия към България.Имам книгата и я намирам за много полезна,но от там нататък нищо.Забрави как ги изигра него и К.М Б.Аспарухов с Македонската афера,как падна правителството на Ф.Димитров и България влезе в зоната на здрача и други я вадиха от там-И сега тези други са им големите противници.А те са праведните.
  Жалко и вредно за България.
  И Плевнелиев има трески за дялане.Някои ги е казал Стамбо.Но нямаме по добър избор.
  Иначе България загива.Остава като руска губерния.
  Това ли искаме в нашия егоцентризъм.

 28. РАДАН е велик! “…трагичният човешки потенциал на ГЕРБ” няма къде да мърда – или Плевнелиев, или в една опаковка с коминтерна!

 29. Ченгетата в КГБ-кабинетите и тяхната прислуга в библиотеките вече съжаляват, че изгониха Костов от политиката и се отвори място за Радан!

 30. Радан им показа на гоцетата как с един премерен тактически ход, може да срути цялата им “дълбокомислена” стратегия – как ще направят Кальфин министър, как уж ще прави реформи, как ще му изградиме имидж, и как ще излъжеме простаците да си го изберат за президент, щото той нали, хем прави “реформи”, хем уж прозападен, хем любовта му към България преминава най напред през любовта му към Русия. Боко е прав да им се сърди: – аз за това ли ви помагАх, затова ли толко фалих Кальфин, един Радан да ви пре…е, язък!

 31. @Pump it (quieter)

  Помпата издиша, дясната ти гума е капла.

 32. Според мен Радан Кънев иска да постави акцент в желаната от него политика, както и да се позиционира така, че обществото да го дефинира първо като лидер заемащ ясни проевропейски позиции и второто, което за мен е особено важно, заема явно противоруско становище, с което се противопоставя на всякакви опити да бъде избран отново проруски президент.
  Дори с този негов забележителен ход не чака гербаджийте да се оцвъкат с някоя ялова кандидатура.
  Той каза пределно ясно, че с това прави признание и подкрепа на действията на Плевнелиев, до сега не получил никаква положителна оценка. Дори корист от хората, които го избраха.
  Освен това предупреди, че ако той не бъде поврорно избран, и на негово място дойде неподходящ и грешен прокремълски индивид, България рискува европейската си и натовската си ориентация.
  С това той за мен печели точки като една алтернатива за човек и партия, които биха заменили Герб, припознати с право или не, за твърдо проевропейска партия. Особено и поради това, че ББ и ЦЦ постоянно шикалкавят оправдавайки русофилщината си с мнимото си желание за някаква стабилност.
  Още нещо важно което каза е, че въпреки в опозиция (понеже под покровителството и намесата на Герб не беше проведена и направена съществена реформа като хората, нито в съдебната, нито в избирателната, нито в образователната), ще подкрепя всяко действие на действащото павителство, което е в полза на България!
  Какво искаме повече?
  Казва го човека в прав текст, дори и с риск да го подгонят руските подлоги.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.