Татяна Дончев(н)а заби поредния кинжал на поредния си политдонор

Имам кратък коментар във връзка с поредния телевизионен коментар на Татяна Дончева с днешна дата.

 

Абонираната за телевизионно време в най-гледаните публицистични предавания на телевизиите в България Дончева обвини от екрана на БТВ в глупост лидера на партията, на чието Национално събрание на 13 март тази година не просто беше поканена, а беше аплодирана като гост, уважен с правото да държи реч. http://www.mediapool.bg/tatyana-doncheva-radan-kanev-postapi-glupavo-news249261.html

 

Готов съм да се съглася със задна дата за глупостта ( не знам дали персонално е на Радан Кънев), но във връзка с факта, че Дончева беше при(по)зната като съюзник на ДСБ с всички произтичащи от това недоразумения ( меко казано) за непосветените по отношение на мотивацията и логиката на аплодисментите за бившата депутатка от БСП, бивша адвокатка на проруската корпорация Мултигруп, превърната в „звезда” на най-висшия форум на ДСБ.

 

Никакви други „бивши” ( по каквато и да било линия) не стават за съюзници на ДСБ. Но Дончева се оказа на 13 март настоящ съратник на ДСБ – докато при първата криза не обяви два месеца по-късно за глупак лидера на същата гостоприемна партия. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/03/13/2722170_tatiana_doncheva_predloji_na_dsb_zaedno_da_otstraniat/

 

Оценявам откровеността на Радан Кънев, който каза в друго интервю днес, че политиката ( за съжаление) често е и търговия.

 

С какво Дончева е изтъргувала мястото си на трибуната на ДСБ?

 

За „световната революция” тежестта на Дончева на този кантар е пренебрежимо лека, но някои придирчиви “либералчета”  все пак биха искали да знаят истината. За да разберат с кого и с какво си имат работа.

 

 

16 мнения за “Татяна Дончев(н)а заби поредния кинжал на поредния си политдонор”

 1. Дончева отдавна е ясна, а ДСБ ни става все по-мъглява и някак все по съмнително дясна или ‘дясна но от ляв тип’ субстанция. Търговийка въртят хората, който търгува с принципи е безпринципен.

 2. Писах го тук. Не може да аплодираш татяна дончева т.г. с децибели сходни по мощност каквито е получил вече Стопанинът на БЛОГА НИ м.г. Нито ръкопляскащите са подменени, нито тд се е променила в рамките на изтеклото време. Има нещо сбъркано. За което ДСБ си плаща яко.
  Не може и душата в рая и … в ……. . То пък една ….. .
  Сега, по една от злобите, по-точно н-та каща на деня ловко забъркана от Императорът на многоходовките лилипут.ин. Как практически се е печелила от ватниците най-скъпата Олимпиада за всички времена. Голяма разнасяне, без извинение, на пикня е паднало под зоркото око на ФСБ по нощите в Сочи през февруари 2014г.

  http://glavpost.com/post/14may2016/blogs/84195-yuliya-latynina-fsb-i-mocha.html

 3. ——————————————
  ==========================================

  НЕКА ВСИЧКИ НЕБЕСНИ КАМЪНИ ДА СЕ СТОВАРЯТ ВЪРХУ КЪРВАВАТА РУСИЯ И КГБ ИМПЕРАТОРА ДА Е НАЙ-ОТДОЛУ !

  ==========================================——————————————

 4. Не знам като каква беше поканена Дончева – вероятно като лидер на партия Антигерб. А беше аплодирана, защото каза истината за ГЕРБ и неговия електорат по един красноречив и експресивен начин. Не ходя на партийни събрания, но с такова впечатление останах, опитвайки се да се информирам. Преди това беше една от малкото публични личности, които си позволяваха да критикуват Гоце и да подърпва завесата към мътния му политически бекграунд. Петков затова толкова я мрази, той е питбула на Гоце.

 5. Затвори за “фабриканти-народни врагове”, купони за всичко, нямане на нищо, ама пък задграничен курварлък за отговорните другари… С други думи, компанеро Мадуро вече построи комуната, дето си я знаем.

  https://www.24chasa.bg/novini/article/5497099

 6. Бях на тази конференция като гост.Учуди ме присъствието на Дончева.Още тогава разбрах,че е голяма грешка поканата й.На конференцията присъствуваха много млади хора,които я и аплодираха.Явно не я познаваха като хамелеонска същност.Адвокатското й дар слово/знае къде какво да говори/заблуди мнозина.Голяма грешка на ДСБ.Аз я осъзнах веднага.Такива грешки убиват.

 7. До D. SAVOVA.
  Добро утро госпожо Савова, събудихте ли се най-после за ДСБ?
  Дано да прогледнете.

 8. Оказа се, връзката към препечатката която давам е част от интервю на Юлия Латинина. Съдържа космонастръхващи исторически факти (дълго скривани от сите заинтересовани страни) за ВСВ. От които, чел съм за някои и при други източници (“7 мъже на война-история на ВСВ” на Марк Феро, предполагам още я има по книжарниците у нас).
  Сталин изцяло е манипулирал съюзниците си, особено ФДР имайки свои агенти в близкото му обкръжение. До степен, те (агентите) да предопределят на 100% решения с изключителна важност и последици не само за изхода на войната но и за геополитическата карта след нея. По този начин, западът е кандисал да припознае в Тито и Мао истински “демократи” на които трябва да се помага и да се откажат от естествените си съюзници Драже Михайлович и Чан Кай Ши. Ленд-лиз също е бил осъществен под ръководството на агент на бащицата. Който им е изпращал уран и техническа документация по обогатяването му и последващото използване. Дори Джугашвили в пристъп на откровение, на Техеранската конференция, поправя Чърчил, че благодарение на титовите партизани Вермахта държи 20 дивизии вместо да ги изпрати на Източният фронт. “Не са 20, 8 са”.
  Какво е внушението на всичките тези “разкрития” и ЮЛ го казва направо. Въпреки всичко, СССР 1.0 рухна. Въпрос на технологично време е наследникът ссср 2.0 и той да гибиряса. Не става само с “многоходовки”. Иска се съвременна икономика, инфраструктура, гражданско общество, закони, правила, институции. Ама не на книга.
  Приятно четене.
  http://echo.msk.ru/programs/code/1765000-echo/

 9. Не съвсем в темата, но емблематичното изречение:
  “Няма да сме повече петото колело”, заяви Първанов на конгреса на АБВ.

  А би трябвао да продължи изречрнието с:
  “, защото ние отдавна сме петата колона и няма да дадем своето първо място в нея!”
  “Битката за геостратегическото положение на България сме я водили още през 2000 г.”, каза той, след което уточни, че при победа кандидатът за президент на партията ще рестартира отношенията с Русия, ще възобнови големите енергийни проекти и културния обмен между двете страни.
  http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/05/15/2760279_purvanov_e_siguren_che_noviiat_prezident_shte_e_ot_abv/

 10. Марине,
  у лево.Аз каква съм никого не интересува.Просто съм честен човек и не крия грешките и на най близките.По добре аз да ги кажа,а не такива злонамерени.Знам *кой*си.Не се кри.Подло е.

 11. Много неща не разбрах. Нито за “грешката” на Радан, нито за проглеждането към ДСБ, нито за адвокатката на Мултигруп. Когато човек с юридическо образование и съответната правоспособност упражнява адвокатска професия, това съвсем не е укорително. Ако сам той не върши престъпления в хода на тази дейност, никой няма право да го съди за клиентите му, защото той не е идентичен с тях, а законът е еднакъв за всички /поне би трябвало/. По закон всеки има право на защита и правна помощ. От изобилните писания от петъка насам изобщо не схванах в какво аджеба се състои грешното в изявлението на Р.Кънев. Всеки, изказал горното дълбокомъдрие, хитро присвива очички, сякаш попълва фиш от тотото и обещава да ни светне, ама по-нататък. Кое му е грешното- никой не казва. Обаче- грешка, та грешка. И сега за проглеждането по отношение на ДСБ. Ние, г-н Марине, не сме слепи кученца. Каквото е имало да се види в ДСБ – и сме го видели, и веднага сме реагирали, а то не е било и кой знае колко укрито. В повечето случаи от там са се съобразили с нас, поради което продължаваме да ИМ гласуваме. Такива като г-на Марин, да не се занимават с нас, да ходят да си мариноват руските грибъй, все ще е нещо по-полезно.

 12. @марин
  Ти за госпожа D.SAVOVA не се безпокои! Тя е винаги будна, когато е необходимо! А ти се погрижи за себе си, кой ще те събуди от вечният ти сън! И какво правиш тук в този блог, в който присъствуват само будни хора (а не вечно спящи, като теб)???!

 13. Ако Т.Дончеша е забила кинжал на ДСБ,толкоша по-зле за ДСБ,ако са я поканили за гост.Тази дама е адвокат на дявола в различни уродливи форми.
  Според мен Радан,за когото съм гласувала винаги,избърза с кандидатурата на президент Плевнелиев,без да се съобрази с неговото рещение.

 14. Като е за ДСБ, да се изкажа и аз. Много навременно беше предложението на Радан Кънев за широка подкрепа на Плевнелиев, предвид упоритото мълчание на Борисов по въпроса, предвид слонските намеци на Цветанов, че Плевнелиев няма да е кандидатът на ГЕРБ и най-вече предвид наглата заявка на гоце да се върне на бял кон в Президентството (избран неясно от кого, но все пак).
  И много правилно беше от страна на Радан Кънев, че направи изявлението открито пред медиите, без задкулисни уговорки, така че пресече всякакви опити да го цитират погрешно и да тълкуват думите му наопаки, както често се случва. В каквото и да го обвиняват, никой не може да отрече, че той пръв и засега единствен заговори за обща про-евроатлантическа президентска кандидатура.
  А от съмнителните приятели на ДСБ отдавна ми е писнало и бих предпочел/а партията, на която симпатизирам, да се откаже вече от съмнителни коалиции и да работи сама. Знам, че ще е трудно и може да означава оставане извън парламента за известно време, но пък се видя, че правенето на компромиси с идиоти не е решение, особено пък когато са те нарочили все ти да си виновен за чуждите безобразия.

 15. @ GEORGI NIKOLOV | МАЙ 16, 2016, 08:20

  Харесвам Юлия Латинина.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.