Първанов изпълзя на руски припек от подмолите на левия пущинак

Не ми е приятно да се превръщам в резоньор на напоителното публично говорене на Георги Първанов, но в случая с днешното му телевизионно интервю той е този, който прозвуча като ехо спрямо тезата, която от доста време защитавам- първоначално самотно, но все повече в хор с нови и нови коментатори. Та чак и Първанов вече се включва със своето долно „до” !

 

Сред лъжите, които заслужават опровержение, като твърдението му за постигнатата тъкмо от него диверсификация на енергийните източници за България, като и сред повтарящите се негови клетви за вярност към Русия под формата на жалейката за „пропуснатите ползи” около провалените му обещания за руски мегаломански проекти, днес от устата му се изтърколи един намек за нещо вярно: че сблъсъкът в България не е между лявото и дясното.

 

Грешен бил сценарият за сблъсък между лявото и дясното за президентските избори, уж загадъчно анонсира той отдавна случилото се групиране в българската политика по граничната бразда между съветското-руското минало и системно торпилираната от него евроатлантическа действителност.

 

Това е „откритие”, което, струва ми се, той споделя за първи път пред голяма аудитория. Явно са му наредили от библиотекарско-десарския филиал на КГБ да започне курс на „въоръжена борба” открито.  Това напомня на случая, когато от Москва нареждат на българските (и други другари по света) да разлюбят другарите фашисти след като Хитлер изпреварва намеренията на Сталин да го нападне и нахлува в СССР, слагайки край на съветско-нацистката дружба през юни 1941-ва.

 

Първанов, разбира се, не би формулирал точно по този начин двата основни лагера на противопоставянето в българското общество, представяйки се едва ли не за арбитър между тях на правата на промосковски президент от времето, когато България беше допусната в ЕС и НАТО ( с мълчаливото разрешение на Москва, нуждаеща се от българския си троянски кон в лагера на врага). В последно време обаче Първанов спря да се хвали с приноса си на статист в голямата игра около геополитическото разширяване на западните съюзи на континента- твърде злобна стана руската позиция по тази тема след агресията срещу Украйна и нашият въжеиграч се съобразява послушно с това мечешко ръмжене.

 

 

Ако не е съвсем ясно защо му е на Първанов да вади премълчаваната досега теза за разделението на българите спрямо отношението им към Москва и Запада, нека да поясня : Първанов се опитва да оглави проруския лагер, така както дълго разиграваше и левия, с изпреварващи ходове спрямо конкуренцията, каквато на първо място за него е БСП. Това е не просто в неговия стил, а е направо единственото, което е правил през всичките години на политическата си кариера, градена върху подобно паразитиране.

 

Справка: от националист от редиците на Общонародното движение за защита на националните интереси ( ОКЗНИ) в Кърждали той бързо се превърна в активен деец на БСП- толкова хиперактивен, че само за няколко години успя първо да оглави преврата срещу лидера й Жан Виденов след убийството на Луканов на 2 октомври 1996 г., да възседне столетницата месеци по-късно, а след това върху тази стълба да се покатери на върха на държавата. Опитният партиен превратаджия просто прилага уменията си отново.

 

Големият въпрос е дали наистина не е дошъл краят на неговото подло 12 годишно заиграване в това задкулисно сътрудничество с Бойко Борисов- не заради някаква внезапно събудена почтеност на партньора му в разиграването на България на картата на лявото и дясното, а поради инстинкта на гербаджията за оцеляване. Защото победата на петата колона на предстоящите избори минава през политическия труп на Борисов. Нещо подобно вече се е случвало през 2001 г. на президентските избори именно с участието на Първанов. Изпълзяването му днес от подмолите на левия пущинак на руски припек е знак за подновяването на този сблъсък на живот и смърт, но вече по ясно очерталата се разделителна линия е по разлома Изток-Запад.

 

Защо това да не може да бъде съобщено ясно и открито на хората, след като само преди броени дни на изборите в една Сърбия местните и чуждите коментатори направиха точно това разграничение на силите там, а резултатът беше отрезвяване и консолидиране на прозападните съпротивителни сили на обществото, нанесло съкрушително поражение на русофилстващите сръбски „ националисти”?

 

Ще направи ли Борисов насрещния ход, чрез който да противодейства на скупчването на проруското стадо, чиято цел е да нахлуе в президентския о(т)бор и така да превърне реванша си за евроатлантическата интеграция на България в реална заплаха за нея?

 

Най-добре за българската демокрация би било с това да се заеме (без)дейставщият президент Плевнелиев. Щеше да му отива на заявените позиции в унисон със западните съюзници и в дисонанс с шикалкавенето на Борисов. Но май тази хипотеза си отиде. Така изглежда реакцията му на заявката, направена от Радан Кънев българите да се обединят зад Плевнелиев в името на консолидирането на прозападните българи ( радвам се, че Кънев използва този израз, който много по-точно отразява истината, отколкото идеологически претоварения термин „десните”- поради което моя милост отдавна се изразява точно по този начин).

 

Какво остава като единствен вариант за противодействие на плана на Путин за нападение на проруските сили след като отпадна хипотезата за Плевнелиев като обединител на прозападната контраофанзива?

 

Уви, остава пак Бойко Борисов като бариера в лично качество срещу личния му отличник в правителството Ивайло Калфин ( най-вероятно).

 

Представете си една двойка Калфин-Маргарита Попопова как ще засмуче като магнит носталгиците по добрата стара съветска окупация, представяна днес като светло евразийско бъдеще. Евролицето в такъв екип да е от Калфин, а азиатските приказки за патриотизма  – от Попова.

 

Тази прогноза е прекалено конкретна, за да настоявам да се сбъдне именно по такъв начин, но схематично това е посоката.

 

Ако Борисов се осмели да рискува да се подложи на руския детектор на лъжата, който компроматно ще му инсталират в отдавна напазаруваните от Москва ( чрез подставени лица и банки-рекламодатели) медии, ще трябва да се изправи открито като противник на Путин в България. Не е за вярване, но пред лицето на политическата смърт човек ( като Борисов) прави какво ли не, за да я отложи!

30 мнения за “Първанов изпълзя на руски припек от подмолите на левия пущинак”

 1. Еййй, т’ва счупИ нагломера!!!

  “Аз съм този, нека да ви кажа, който осигури диверсификацията, за която говорят Цветанов и Митов (зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и външният министър Даниел Митов – бел.ред.), защото аз бях първият, който подписа с Баку за диверсификацията за тези милиард, после станаха 3.4 млрд. куб. м. газ доставки за България”.

  Това заяви лидерът на АБВ и президент (2002 – 2012 г.) Георги Първанов пред “Нова телевизия”

 2. “Победата на петата колона на предстоящите избори минава през политическия труп на Борисов”- това е поредното блестящо прозрение на г-н Инджев. Новината е лоша само за Б.Б., защото създателите и кукловодите му отдавна потриват ръчички за “добре свършената работа”. Те са доволни, а защо ли да не са, след като проектът “Бойче” свършИ отлична работа. След 2001г. разбиха двуполюсния модел, унищожиха СДС-то, маргинализираха ДСБ-то, реанимираха ВСИЧКИ деца, внуци и правнуци на ЦеКа-то на Бекапето, Офето, Безенесето. Настахиха ги по дипломатически служби, световни банки, Европейски комисии, Конституционни и Европейски съдилища, ООН, Юнеско и като допълнение- във всяка Служба по земите и гори- да им е гадно на реститутите. Фонд “Земеделие” направо не се брои. Броят се парите – колкото повече, толкова повече. Последното не е нито по Горки, нито по Маяковски, ‘ ма кой ти чете напоследък. И всичкото това се получи само и единствено с гениалната им хрумка “Бойко”. Сега ще си приберат вересиите, децата на прислугата по резиденции и ведомствени столОве ще трябва да си намерят занимание извън политиката – обаче не всички могат да станат омбутсмани, но могат да са ресторантьори, а “Кошмари в кухнята” ще се погрижи и за тях.

 3. Пясък , гасена вар,коси насметени от бръснаря и вода , бъркаш и става киреч.
  После льоскаш по стената и мажеш, ама хубаво мажеш ,че като изсъхне да не падне .
  Ама то пада , от 26 години , льоскат , мажат и все пада .
  Майсторите ли са калпави , матриала ли не държи?
  Май и двете … ама не само през май.
  Щом и привидно най- здравото, взе да се пука от Плевнята , по добре да изкараме добитъка , че ще падне мазилката.
  Майсторите калпави и казват матриала им виновен. На матриала пък дето е извадил най-кадърните си майстори да го работят (като другарите Москов , Кунева, Лукарски ,……….. все многотъкачници ,надминали рекорда на другарката Найда Манчева ) , те му виновни .Върви , разбери !
  На нас българите ако имаме едно качествено нещо на световно ниво , си остават комунистите.
  Здрава издънка майстори , хванала дълбоки корени и традиции на територията.
  Е, вярно ,не идват с пикапи , а с танкове , ама пък поне здраво пипат и матриала доволен.

  Париииии… …парии… кой ще ми даде парииии…кой ще ми даде пари ?

 4. “След обявяването на критериите за генерален секретар на ООН, сред първите имена, които се появиха, беше на еврокомисар Кристалина Георгиева. За нея се смяташе, че е извън надпреварата, след като българското правителство официално обяви, че номинира за високия пост Ирина Бокова, шеф на ЮНЕСКО. Дипломатически източници твърдят, че решението си премиерът Бойко Борисов е взел под натиска на малка партия, която участва в коалиционното му правителство.”

  http://www.faktor.bg/novini/svjat/73660-the-sunday-times-prahosvayki-1-mlrd-balgarka-atakuva-shefskiya-post-v-oon.html

 5. бои последен е този.днес първанов даде тон.от тук насетне ще видите каква не русофилска а каква шпионска мрежа има в България KOU WADIS НАРОДЕ

 6. Опитах, но предвид основния персонаж нямам нервен, психически и хигиенен ресурс за (съ)коментар към този текст.Заглавието обаче най-точно внушава природата на плъзналото пак да ни управлява нагло рублоядно влечуго на име гоцэ сырыщныка.
  Демонстрирай презрение към този мерзавец, пиши имцето му с малки букви и руски добавки!

 7. папка гоце. КВо да го коментирам.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 8. (той има такова звание във Военната академия на Чили, където чете лекции по геополитика) ГЕНЕРАЛ АУГУСТО ПИНОЧЕТ:

  1.На 11 септември, за да спазите символичната дата, се събуждате много рано.
  2.Не закусвате, защото поради комунистическия експеримент на компанйеро Алиенде няма нито мляко, нито масло, нито хляб, нито кафе, нито шунка, нито нищо.
  3. На същото “меню” са и детските градини, и всички граждани, и армията.
  4. Поради непоносимото положение трите рода войски и военната жандармерия хващат оръжията и дават добър урок на развилнелите се местни комунистически терористи и техните кубински инструктори.
  5. Чувате по радиото как един достоен и смел патриот заявява, че е призван да изпълни историческия си дълг- да спаси страната от марксистката тирания.
  6. На вносителите и крепителите на тази тирания се осигурява подобаващо настаняване и заслужено третиране.
  7.Започва икономическа и социална реформа, чиито изумителни резултати са известни от завистливото цъкане на света по чилийското благоденствие.
  Дано Венецуела скоро приложи доказаната ефективност на рецептата.

 9. Да помогна на Стамбо с кратък (съ)коментар:

  Първанов е тържество на посредствеността, който , за да задоволи алчността и амбицията си се е научил да компенсира вродената липса на благотворни заложби с изобилие от подлост и интригантство. Архимръсник. Съвест и етика – рудиментарни.

  Досега българинът му позволяваше да си разиграва коня (“Камо грядеши, народе?” пита VANKATA по-горе), но сега като се е посъбудил и попрогледнал, надявам се да му резне мераците и да го изпрати вече в пенсия.

 10. гоцэ сырыщнык излезе от платеното майчинство

 11. Както и да го прикриват и гримират,Гоце и бандата му съпартийци,както и онези от БСП са ясно платени слуги на Путин и КГБ.

 12. Значимостта на Инициативата на Радан Кънев е, че БЪЛГАРИТЕ вече ще говорят и определят всичко около тях и най-вече за партиите и политиците с категориите проруски и прозападен. Няма ляво, няма дясно, никакви нюанси и всякакви други квалификации! Така ще бъде занапред до пълното маргинализиране водещо до изчезване на нехарактерните, чужди и зловредни за нас БЪЛГАРИТЕ руски интереси прокарвани у нас , от някои български граждани. И второ , момента на Инициативата беше избран изключително точно и обезличи до голяма степен намеренията на агент гоце с излизането на абв от правителството и на цялата проруска колона в НС и извън него. Битката за утвърждаване на проевропейската и проантлантическа ориентация на БЪЛГАРИЯ ще бъде спечелена по два начина: Или лесно, или малко по-трудно. Лесна победата ще е, ако Р.Плевнелиев се съгласи да бъде президент на БЪЛГАРИТЕ , малко по-трудната ще бъде с б.б., защото ще отнеме време за напомняне и трайно възприемане от негова страна на някои неопровержими истини. Така или иначе, България ще се затвърди в ЕС, а защо не и да се окаже, както навремето, и нейния Спасител. Затова винаги трябва да бъдем ALERT и ВСЕОТДАЙНИ в защитата на ОТЕЧЕСТВОТО си!

 13. СТАМБО,напълно ти съчувствам относно хигиеничния ресурс,но от направената ми справка не само на земята,но и на Мелмак няма изобретен такъв политически бълвочомер, който да измери гоцз-кремлянский-кгбейскаво гнус!

 14. Пълна отврат е политическия ни ресурс.Гоце, крал милиони,а набутал народа с милиарди/АЕЦ Белене,нефтопроводи/ кандидат за президент?И то в нарушение на Конституцията.Сритаха се с Боко по кокълчетата за власт.Докога ще я търпим тази измет?

 15. Гоце първанов – едно от по-новите мръсни словосъчетания в българския език

 16. Обезпокоителни са мераците на гоцэ да става президент на президентска република. Предполагам, че извратената му мечта е те с бацэ да си менкат властта като президенти, да изгонят и последния българин от родината му и да попълнят липсата на мат`рял с руснаци до пълно ликвидиране на българската нация и България стане Русия в миниформат. Hамирам и двамата типажa еднакво вредни и неприемливи за президентския пост. Дайте да ги изпратим в пенсия.

 17. Венецуела заслужава постоянна рубрика при нас. Ето картинно описание…

  “Страната тъне в мрак и хаос: всеки ден има режим на тока, учрежденията работят само два дни в седмицата, грабят магазините, има протести и линчуване, а през последните две денонощия напрежението видимо нарасна”.

  http://www.mediapool.bg/vav-venetsuela-zapochna-parvata-i-reshavashta-sedmitsa-ot-izvanrednoto-polozhenie-news249289.html

 18. България е 90% про западна.
  Проруските елементи с ДС задействуваха пъкленият си план .Калфин президент,а ББ Министър председател.Отново про руски проекти,отново протести-дежя вю..Главни действуващи лица Първанов и Б.Б.Уведомени Плевнелиев,Кунева.Цв.Цв. кандидат от Герб,който няма шанс при *прозападния *Калфин.
  Историята се повтаря както през 2001,както казва Е.Михайлов.Но той *забравя* ролята на ДС,която беше вече сменила Костов и довела Мадридският мошеник,койта каза на избирателите си ,че той въобще няма да гласува.Изпълняваше програмата човека.А Е.Михайлов обвинява сега Ксстов и ние избирателите,че сме провалили П-Стоянов.
  Във форумите има много мерзавци,който уж плюят по Русия,я когато стане дума за реални действия се крият или изкарват други виновни-*Костов е виновен,сега Радан е виновен*Ето това е страшната пета колона.И тук ги има.Затова ме нападат.Антибългари и мерзавци.
  Но Радан разрови бунището.Б.Б ще свърши като Царя.
  А Плевнелиев НЕ ЩЕ Е * в бяло с вейка от маслина
  и като ангел в бяло облекло
  светът прогнил от ЗЛО ЩЕ Е
  щом той е моята Родина*

  България никога няма да я обърнат на Изток към Русия,но ще ни провокират постоянно

 19. ПП
  *щом ТЕ /ДС/ са в моята Родина* по Яворов

 20. Пред лицето на смърт човек прави какво ли не…, ма баш Бойко да се изправи срещу Путин? !?! Това е за някаква друга , съвсем паралелна реалност

 21. Анализът на г-н Инджев е добра основа за осмисляне на ситуацията и за търсене на изход във вярната посока. Тезата за Бойко Борисов като “бариера в лично качество” и като представител на прозападните български сили срещу кандидата на евразийските сили в България (най-вероятно Калфин), независимо от това че е правдоподобна и реалистична, ми се вижда твърде съмнителна и то от същностно естество: аз лично се питам, бидейки прозападно настроен човек и гражданин дали ръката ми няма да изсъхне ако ми се наложи за първи път в живота си да гласувам за Бойко Борисов (като президентски прозападен кандидат, като кандидат на проевропейските сили) само и само да не стане така, че следващият български президент да не се казва Ивайло Калфин, кандидата на проруските или на евразийските сили? Ако нещата в българската политика бъдат доведени дотам всички ние, проевропейските, прозападно настроените българи да бъдем принудени да гласуваме за Борисов и така да сервираме президентското кресло на бившия бодигард на Тодор Живков, то, да допуснем, стане това, О`кей, Борисов стане следващият президент, питам обаче: може ли някой да ми гарантира, че той няма да се изметне като стане президент, да покаже най-сетне истинското си лице, да се окаже най-сърдечно близък на таваришч Путин, по-близък даже от Орбан, по-близък даже и от самия Калфин, т.е. сигурни ли сте, че няма да излезе, че ний, прозападните и проевропейските българи няма да бъдем изпързаляни да гласуваме са истинския, за действителния, за подмолния евразийски кандидат… Бойко Борисов (щото всички виждаме, че Калфин е момче-статист, играе каквито роли му подхвърлят, а съвсем други са ония, които диктуват развоя на нещата)?! Може ли някой да ми гарантира, че Б.Б. ако стане президент няма да се изметне и да покаже най-сетне истинското си евразийско лице като дълбоко законспириран човек на КГБ и на таваришч Путин?! Да не забравяме, че Б.Б. беше бодигард не само на Т.Живков, но и на агента на КГБ Карточников, именно на Симеонча?! Нима може Б.Б. да е същностно прозападен, на вас лично как ви се струва такава една екстравагатна мисъл?! Мога ли да бъда принуден да гласувам за него и няма ли след това като всички вас да ми се наложи сам себе си да плюя в лицето, щото съм допуснал да проявя непростима наивност?! Бива ли така леко да бъдем изпързаляни като ни бъде внушено, че край, нема кой друг, само Б.Борисов може да бъде “гаранта на прозападните сили” и хоп, по този начин ний, прозападно мислещите хора в България сами, дето се казва, да се прецакаме и да вкараме “вълка в кошарата”?! Аз лично за себе си нямам и грам доверие в “прозападността” на Б.Борисов по простата причина че тя категорично не му личи, имам предвид тази прозападност или проевропейскост на първия наш народен титан и любимеца на нацията ни?! Напротив, гледам че 100%-ови русофили и комунисти много се възторгват от Б.Борисов и го харесват, значи те в него долавят нещо дълбоко родствено им, аз пък, като прозападен човек, не долавям в него нищо родствено ми, нито в думите му, нито в поведението му – та моля, кажете, помогнете ми, какво според вас трябва да се прави, та подобни съмнения да бъдат някак надмогнати? Ако някой може да ми помогне да заповяда, да каже нещо, та да ме убеди, но аз лично, убийте ме, в този момент не мога да повярвам на тезата, че Б.Борисов бил “автентично прозападно настроен политик”, достоен да бъде подкрепен от всички прозападни и проевропейски български сили. Този ми е проблемът, ако някой може, нека да ми каже нещо за да ми помогне, аз съм безпомощен сам да го реша.

 22. Здравейте, г-жо Савова, бихте ли ми дала линк към подписката в подкрепа на Президента Плевнелиев, за която споменахте, че сте подписала? Благодаря Bи предварително!

 23. “Обадих се на рождения ден на Плевнелиев и тогава обявих намеренията си да го подкрепя за нов мандат. Той беше много благодарен за моя жест. Така че той вече е запознат и няма нищо против моята подкрепа. Това заяви в „120 минути” депутатът в опозиция Радан Кънев.

  Росен Плевнелиев е ключовият гарант на геополитическата ни ориентация, той е почти единственият човек, с когото западните лидери говорят с радост и приемат безрезеврно, хвали Кънев държавния глава.

  Ако не иска, президентът няма да се кандидатира, но всички ние, които знаем тези факти и оценяваме неговия мандат като успешен, нямаме право да си мълчим, да си правим деликатни партийни сметки и по този начин да отказваме подкрепа на тази политика и даваме сили на антиевропейската политика, на лявото, проруското и на популизма”, допълни той.”

 24. Както предположих оттеглянето на “АБВ е пряко свързано с кандадитурата на Калфин за кандидат за президент на лявото. Това е Първановия план, четейки между редовете на неговата реч.

  Това е и планът на Москва – скоро ще има анализ по темата. Кремъл не може да наложи явно проруски човек, затова ще се опитат да изберат за президент “европейски човек” – Първанов няма шанс по тази писта, затова лансират Калфин.

  Разчитат и на връзките на Калфин в Европа /пистите, които използва и Бокова/ и добри контакти с Борисов. Те и затова реагираха като ужилени от медийния интерес към Плевнелиев.

  Не съм изобщо сигурен дали Радан Кънев е имал това пред вид, но се получи изключително добре.

  Това е дами и господа – Калфин е острието и кандидата на Русия и на негов ангажимент. Затова го извадиха спешно от властта – за да не се спрягат поръчки и други фалове в министерството.

  И медиите на Кой? ще тръбят – “най-успешния социален министър на прехода” – социалния президент на бъдещето.

  Битката е за ГЕРБ. Затова и Първанов и олигарсите натискат по чувствителните точки определени хора в ГЕРБ, включително Борисов. Ако успее да наложи кандидата си в ГЕРБ Първанов ще маргинализира и БСП – т.е. ще ги принуди да сътрудничат при неговите условия.

  Един от големите му проблеми е да откаже БСП да издига свой кандидат и да припознае Калфин като свой. Това е твърде горчив хап за амбициозната Нинова, колкото и Първанов да успя зад кадър да и помогне да махне Миков. Тя тепърва ще трябва да се утвърждава като лидер и така бързо да клекне пред експрезидента ще и се отрази негативно.

  Основната линия на противодействие е дебелата сянка на Първанов зад Калфин.

  И свързаността с Русия – не случайно всички ходят редовно в Москва.

  Изборът на Калфин не е никаква изненада, но е доказателство, че Първанов все още контролира мрежи за влияние у нас, който без съмнение се опитва да кешира в контактите си с Кремъл. За да се откупи за многото си грехове към Путин и основния – личните политически гаранции, които даде за шлема, от който не остана нищо.”

  Илиян Василев

 25. Точно поради това, че Плевнелиев не е сигурен дали ние, мнозинството, бихме му гласували доверие, той изчаква и евевтуално не обявява кандидатура за втори мандат. Освен това смята, че поставилите го от Герб, заради антируското му изказване, вече не го любят и няма да го номинират пак.
  Както виждам обаче, всички сериозни люде (примерно Иво Инджев и Илиян Василев) оценяват изборът на Радан Кънев да се намеси и представи кандидатурата на Плевнелиев като желателна и с това одобряват изпреварването на номинацията на Герб като полезна. Мисля дори, че е назидателно Герб да установи това преждевременно. Така те ще имат възможност от умни хора да получат пряк съвет, преди да направят поредният гаф.
  Нека не се заблуждаваме, Герб колкото и гршен, е за сега единствената алтернатива срещу комунделите, понеже са проевропейски а не като тях евразийски.
  Освен това сега виждат, че Радан печели точки с антируски изказвания и подкрепа.
  Руското негативно влияние са го забелязали и това е видно от изказванията за причините на оттеглянето на АБВ от коалицията, поради започналите поучвания за нефт и газ в шелфа. Те също вече добре от техен консултант занаят, подкрепено с документи, че всички комунистически правителства многократно са премълчавали и неглежирали положителни проучвателни резултати в тази област, с цел страната ни да е в енергийна зависимост от Русия.
  Сега е зададено отново сдно многомащабно проучване с западни фирми, което е свързано с общ добив на тези суровини, който ще ни направи независими от Русия.
  Така, че и за Герб идва моментът да избират дали да спечелят проевропейска защита от повечето българи и ЕС, или да отидат в небитието.
  Ще имат възможност и да го установят при нови избори, които рано или късно са неизбежни, как Радан Кънев ще започне да печели главоломно гласове за тяхна сметка. Така, че тогава вече няма да гледат от високо, а вероятно от същото ниво и не Радан, а те ще искат коалиция. Освен това ще са принудени да правят истински реформи, а нне само да симулират такива!

 26. Към АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ:
  За никой БЪЛГАРИН не е загадка, че единственото сигурно нещо в Борисов е безкрайната му вярност към русия. Така че, никакви съмнения не трябва да имате , ако гласувате за него, за какво гласувате, независимо от това за какво се той кандидатира. Неговата овча кожа на прозападен човек е ушита от същите, които си наметнаха кожите на православието и славянството, за да прикрият хищните си мераци. Но ако това не Ви успокоява, то бъдете сигурен, че той няма да се кандидатира за президент . Благодарение на Инициативата на Р.Кънев, той сега е поставен в такава ситуация, че ако иска да оцелее политически задължително трябва да подкрепи Р.Плевнелиев или друг категорично доказал се с прозападната си ориентация човек.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.