О(р)дата на радостта след отказа на Плевнелиев

Решението на българския президент Росен Плевнелиев да не пречи на руския казачок в България  беше поздравено ден по-рано в Сочи.

 

Мария Захарова, говорител на руското външно министерство, този път изрази позицията на Москва без думи.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q44lWX8S5L4

 

Хореограф: Жириновски

 

http://offnews.bg/news/Politika_8/Zhirinovski-za-Plevneliev-Tova-e-negodnik-a-ne-prezident-na-Balgarii_403136.html

 

Другарката (й) Шаренкова може също да се включи с подкрепящ казачок. Ще й отива като продължение на желанието, изразено пред руски вестникарски парцал да удари шамар на българския президент Плевнелиев:

 

Шаренкова в интервю за Даря Асламова http://e-vestnik.bg/8853/ruskata-madam-d-sled-balgariya-podhvana-i-gartsiya/

26. 12. 2014 г.”Комсомолская газета”:

 

„Современная болгарская политическая элита — сборище подлецов. Именно Болгария предоставила воздушный коридор НАТО для бомбардировок Сербии, своей православной соседки. Болгария также настояла на том, чтобы военная база НАТО, нацеленная против России, удобно расположилась на ее территории. Ее нынешний президент Росен Плевнелиев назвал Россию «националистическим и агрессивным государством». Я не дипломат и не обязана соблюдать правила этикета. Этот человек, любящий делать селфи с генсеком НАТО, заслуживает пощечины от имени всех двухсот тысяч погибших русских солдат, благодаря которым Болгария живет, дышит, существует.”

 

https://ivo.bg/2014/12/26/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0/

 

Написаното по-горе е по-скоро метафора за о(р)дата на радостта във връзка с днешната предизвестена бъдеща политическа смърт на Росен Плевнелиев.

 

Факт е обаче, че на гроба на Стефан Стамболов са танцували русофилстващи подобия на споменатите по-горе. Поради което художествената измислица с връзката между танца на Захарова и обявената днес кончина на евентуалния втори мандат на Плевнелиев, е доста вярна, ако не и достоверна.

 

 

 

 

 

 

22 мнения за “О(р)дата на радостта след отказа на Плевнелиев”

 1. От днес в щатите започва формиране на ЧУЖДЕСТРАНЕН БЪЛГАРСКИ БАТАЛѝОН от всички годни да носят оръжие офицери и войници от резерва, на които бяха отнети гражданските права от една шепа ПУТЛЕРИСТИ от кохортата на телевизия СКАТ-Бургас. Точно в Бургас ще бъде планирано дебаркирането на батальона, откъдето ще започне неговия славен път и така Бургас ще стане новия Козлодуй, където Ботев целуна за първи път българска земя.

 2. Огнян Минчев

  “Подкрепям президента Плевнелиев, въпреки, че от неговото решение България няма да спечели. Той е почтен и отговорен човек. Влезе в позицията на президент в началото на политическата си кариера и трябваше да научи много неща в движение. За съжаление, противниците му се постараха това да се случи по-най-бързия и най-отвратителния начин. Като се започне с групичките “протестиращи” дегенерати, изпратени пред Президентството през пролетта на 2013-та, които се подиграваха с отзивчивостта му да разговаря с тях – въпреки очевидния факт, че са марионетки.

  ПЛЕВНЕЛИЕВ: НЯМА ДА УЧАСТВАМ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

  Като се продължи с наглата истерия, подслушване и истерично окалване от страна на боклуците, оглавили и фалирали КТБ – те го принудиха почти да мине в нелегалност, за да може да проведе нормални разговори за съставяне на първия служебен кабинет в мандата му през същата 2013-та. Като продължим с безкрайните издевателства на фекално-психопатийната медийна сбирщина, с гнусните публични обиди на ченегеджийски масони и рицарски библиотекари, с безсрамно надничащите в личната му драма патици-клюкарки, пляскащи в обществената тиня…

  И като свършим с “колегите” му от т. нар. “политическа класа”, които никога не оцениха нито възпитанието му, нито стремежа му да предложи по-добри образци на политическо партньорство от тези, утвърдени в локалната политическа менажерия. Той има своите грешки и своето твърдоглавие да постоянства в тях. Това едва ли е само въпрос на характер, но и на обстоятелства – той прекарва своя мандат почти непрекъснато притиснат до стената. Много рядко му бе предлагана помощ и бе проявявана солидарност с позициите му.

  В някои отношения той е по-твърд и по-категоричен от възможното. Но по-добре да е такъв, отколкото да е мълчащ, сумтящ и “снишил се” лалугер – тарикат, който в продължение на два мандата се занимава само с рушвети, интриги и задкулисно преразпределение на власт. Като български гражданин съм имал случаи, в които съм се срамувал от моя президент. Това не се е случвало по време на мандата на Плевнелиев. Намирам решението му да не се кандидатира за втори мандат за разумно и логично. Всеки от нас живее единствения си живот. Понякога има смисъл да жертваш част от него за смислена кауза с перспектива. Очевидно този случай не е такъв – и вината за това не е на Плевнелиев.

  Желая ви успех, г-н Президент!”

  Коментарът на Огнян Минчев е публикуван във фейсбук.

 3. ================================================================================

  Рапорт до Кремъл:
  Другарю Путин, ИЗПЪДИХ ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ, пътят (аз го асфалтирах скоро) на Вашият човек към малкото богатства на България е открит (…А МОЖЕ И НЕФТ И ГАЗ ДА ИЗБЛИКНАТ В БГ ЧЕРНОТО МОРЕ) – рапорт даден.
  …и Бокова сяда за 10 години в президенството. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ, НА УБИЕЦА ГЕОРГИ БОКОВ, ДЪЩЕРЯ МУ ЩЕ Е БЪДЕЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА НИ

  ================================================================================

 4. Аз съм танкист и съм готов да воювам срещу
  врага на цялото човечество – РУСИЯ

 5. ‘Но по-добре да е такъв, отколкото да е мълчащ, сумтящ и “снишил се” лалугер – тарикат, който в продължение на два мандата се занимава само с рушвети, интриги и задкулисно преразпределение на власт.’ – а как ви се струва описанието на гоце?

 6. “Современная болгарская политическая элита — сборище подлецов.”
  Браво на руското момиче! Пожелавам и да продължи в този откровен тон да описва качествата на “Българския” “елит” пък току виж някой от тях се обидил и сетил за честта си!!! Не може така да се живее Другари, само с материални интереси!! Живота непрекъснато ви го показва и напомня но вие продължавате, като щрауси, да си заравяте малките главички в пясъка. Че сте прости, прости сте! Че сте алчни, алчни сте! Че сте свине, свине сте! Че сте подлеци, подлеци сте! Че сте селектирани от най-черната и мръсна утайка, селектирани сте! Дори вашия Селектор не пести думички да ви го казва! Но и той си е виновен! Сам се е прецакал, защото когато селектираш бездушни подлеци не можеш да чакаш лоялност и преданост! Марийка напразно тропка с краче! Породата, която беше толкова усърдно подбрана и охранена от Батюшка не разбира от обиди.

 7. Фърлянето на бутове (то пък едни бълдъри, ама нейсе запуши я) на маша захарова и квиченето на патрЕотите и прилежащата им сган за отказа на Президентът Росен Плевнелиев да се опита да повтори мандата си с мед да ги намажеш на фона на долната новина. Директорът на институтът по икономическите стратегии на РАН Александър Агеев предлага загиналите във ВСВ 27 милиона съветски граждани да имат избирателни права. Целта е ясна. Няма как “възкръсналите” по точно този повод да не припознаят в лилипут.ин прероденият бащица сталин за когото според идиотските им митове, предания, легенди са мрели кат мухи с името МУ.
  Време е ООН, па дори и ирина ЛАЙНАРОВА да е генсек да свърши една полезна работа. Тотално попечителство за матушката. Освен идиотии на мах нищо оттам не се пръква.

  http://censor.net.ua/news/389489/glava_instituta_ran_predlojil_dat_izbiratelnoe_pravo_pogibshim_v_vov_takim_obrazom_oni_smogli_by_vliyat

 8. Няма по страшна чума от руската! Много е заразна и засега за нея лекарство няма. Но надявам се че китайците тихо но методично работят по въпроса да излекуват света от това зло един ден.

 9. Никога не сам и допускал, че ГЕРБ=дядо Бойко ще подкрепи президента Плевналиев за втори мандат. На телохранитела на тата му трябват статисти. Покаже ли някой, че иска да върши работата, бива сменен или саботиран. Започна се с министъра на вътрешните работи Вучков, мина се през министъра на правосъдието Иванов, напазарува си госпожата свързвана с птичка дето мъти по чужди гнезда барабар с Лукарски, но нещо не му се получи с ДСБ. Никога не му се е получавало защото в България има и знаещи и можещи хора, готови да допринесат за напредъка и просперитета на страната. Плевналиев беше един от тях.

 10. Само да не сравняваме Президент Плевнелиев със Стефан Стамболов.!!!
  Обидно е за Стефан Стамболов!!!

 11. На русофилите и на руските тъпаци много здраве от ген. Иван Колев!

 12. Антизападниците дори и не си помислят, че отказът на Плевнелиев от втори мандат, може да е мотивиран от бащинска скръб по загубата на любимия син. Толкова е близо до ума! Дано в един момент да се засрамят. Все пак всички сме хора.

  А анти-Софийската риторика на Кремъл си има своите дълбоки причини. От четвърт век, София в една или друга степен се движи в правилната посока на страната на глобалната експанзия на северо-атлантическата цивилизация по целия свят (all over the world )) . На този естествен процес на разпространение на западния начин на живот се противопоставят, разбира се, така наречените национализми с политическа, религиозна, етническа и други най-различни закваски на съответните национални капитали. Тези последните в действителност не знаят какво искат, защото от една страна добре разбират, че свободното движение на капиталите е необходимо условие за тяхното съществуване, а от друга страна са наясно, че северо-атлантическият капитал (около 70% от световния), рано или късно ще ги погълне. Затова Кремъл с неговите 2 трилиона долара БВП, полага неистови усилия да се противопоставя на 35 трилионния Северо-Атлантически капитал, за който Русия е само едно военна досада, която му пречи да упражнява нормален бизнес в Евразия. Ясно е при това, че София е на правилната страна, а Москва ще продължава да й „размахва пръст”, докато руският живот изпадне в такава мизерия, че обикновените хора там да изгонят от Кремъл тези, които ги управляват.

 13. Президент Плевнелиев е кандидатура на ББ, той е “евроантлантик” само на полета на вербалното, не съм забелязал абсолютно никакъв негов реален принос към евроатлантизма и ценностите на европейската цивилизация.
  Съжалявам, но наистина Радан Кънев свали маските на лъжеевроатлантиците и по-добре стана така.
  Реакцията на русофилската паплач го доказва безапелационно.

 14. Няма дух в Плевнелиев.
  Трябваше да забие ножа в масата и да се кандидатира.
  Страх го е!!!
  Не става лидер от такъв човек!

 15. До “Танкиста”

  Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
  Помниш ли кагда пришол със танка?
  Беше млад, но се държеше мъжки.
  Зарази семейството ми с въшки…

  Взе на мама златните пендари
  и дори галошите ми стари.
  Помниш ли, как кушаше картошки?
  Наконец забърса три кокошки.

  После си преспал със какa Сия
  и изпил си всичката ракия.
  А след време чухме и мълвата,
  че си гръмнал тате във главата!

  Длъжен бях да те обичам, Ваня.
  Даже кръстих дъщеря си Маня.
  Залъкът си давахме насила
  на Русия – тая дива сила.

  После цели девет петилетки
  грабихте уран и руди редки.
  Грабихте и жито, папироси…
  Зарад тебе ходим голи-боси!

  Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
  Ние всички хранехме танкиста.
  А пък ти ни пазеше със танка
  и ни взе последната луканка…

  Пазеше и немците, и чехите.
  Ние тук възпявахме успехите.
  С паметник стърчиш ни на главата
  и скверниш небето и земята.

  Радой Ралин

 16. Всеки логично мислещ , ще прецени , че при тези обстоятелства ,втори мандат е не само невъзможен , но и нежелателен.
  Това е вредно за здравето и бих казал едва ли ще направи един интелигентен човек, щастлив да бъде президент на такава просташка държава.
  Опита , видя , оправия няма !
  С кого да прави нещата ,М.Попова, Р.Петков,Ц.Ц.,Карадайъта или Н.Зеленогорски с надничащата отзад Кунева….? С цялата тази туфа от 240 бройки прасета и кръговете на келепира, разпространени в концентрична форма до последния овчар на територията?
  Масово се краде и лъже , всичко е тръгнало накриво (последните места са гарантирани) , пропито с келипирджилък.Въздухът е отровен като в турски сериал.
  Простотията е хванала дълбоки корени , и в близко време кочината ще вони все така.
  Нима някой е оптимист и смята, че от пет вековните предатели и подмазвачи , подлизури Иванчо Хаджипенчовци- Петър Московци , отвързани случайно през 1989г. от натиска на комунистическия ботуш , ще се появят свободомислещи смелчаци.
  Че и да променят играта .
  Ахаа…дааа….. ами Христо Ботев ! В челото !
  Гледайте си семейството г-н Президент , радвайте се на лично щастие !
  Не човек-българин , а времето ще наложи натрупване на цивилизованост променяйки правилата с истински.

 17. Особено отвратително в последните дни е разплулото се по всички ТВ едновременно дебелог..зо македонстващо ченге- псевдо”патриот”. Пардон! – той е истински патриот, само че в стръвна служба на руските пипала, които се впиват пак в България.

 18. Не смея да включа ютията, току виж и от нея се понесе отвръщаващия ме глас на “патриота” Кр.Каракачанов.

 19. Нещастните руски алкохолици сънуват възраждането на Евразия. САНКЦИИ до ДУПКА!!!!!! Сега е 2016г.,не е 1945г, ЕВРОПА е друга.Няма да позволим да ни заключат отново в руския кенеф! СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.