Нора Ананиева се появи на путинофилски форум

Путинофилският сайт CROSS “издаде” др. Нора Ананиева като участник във форум на НД “Русофили” с председател Николай Малинов, напуснал наскоро БСП от възмущение, че партията му не е достататъчно путинофилска.
Сред гостите е била и др. Светлана Шаренкова, лауреат  на специална премия от 1 милион рубли, връчени й от премиера на Русия Медведев миналия януари за заслуги към руската пропаганда в България.
13 Юни 2016
Пето общо събрание на НД „Русофили”

Пето общо събрание на НД „Русофили”

Нора Ананиева беше вицепремиер в правителството на Жан Виденов. То се срина през 1996-97 г., повличайки назад и надолу цяла България.  Ананиева изчезна след това за дълго от публичността, за да се отдаде на бизнеса. Медийни публикации свързват името й със собствеността на търговската верига “Фантастико”.
Както се вижда, др. Ананиева не само не е загърбила политиката, но е в първите редици на  борбата срещу европейския път на България, която се води агресивно от путинофилите от НД “Русофили”.
 Ананиева е преминала отдавна в редиците на “класовия враг” като “чорбаджия”- според терминологията, използвана на един първомайски митинг от Жан Виденов. Това нито е изключение, нито е новина. Но присъствието й сред яростните путинофили е потвърждение за данъка “Русия” , който са длъжни да плащат благодарните за просперитета си видните другарки и другари.
В техните среди важи правилото: БСП можеш да загърбиш, но не е “матушката”.

23 мнения за “Нора Ананиева се появи на путинофилски форум”

 1. Като стана дума за Нора, та се сетих – преди дни се спомина другарката /на някои/ Дража Вълчева. От тогава една мисъл не ми дава мира – като тръгна Корнелия Нинова начело на уж променилата се на социалистическа БКП да се кланя на паметника на правешкия селяндур /поради липса на мумия/, защо не заведе съпартийците си и на погребението в Пловдив? И дали ще се сети да го стори поне на четиридесетте? Та нали Дражка му беше фаворитката на Тато! На всичкото отгоре и дисидент /в червения смисъл на думата!/, репресирана от ренегатите Младенов и Луканов с изключване от Политбюро, а година по-късно – и от БСП/к/!
  А може би, мисля си, е решила едно бюст-паметниче и на Дража да спретнат по инициатива на ППО в Пловдив и после на него да отидат да се кланят.
  И понеже съм „ротвайлер” /според един съблогър/, сетих се за една не чак толкова „бясна” закачка , на тема партийно израстване на др. Вълчева:
  Пълзяло пъргаво към върха /на властта/ едно красиво охлювче-комсомолче и под самия връх, какво да види горе – под самите облаци, в нозете на престола татов седи малко охлювче, едно такова сивичко, грозничко, остроносо, с тюрбанче. Стреснало се красивото охлювче и очудено се провикнало: „Хей, как тъй толкоз млада, мила, чак на върха си се качИла?”
  Погледнало надменно надолу сивото охлювче и изсъскало: „Драга, не съм ти мила, а Людмила! Тук на върха съм се родила!”
  Охлювчето-комсомолче хич не се смутило и продължавайки да пълзи нагоре, смело отвърнало: „Аз пък не съм ти драга, а съм Дража и пред баща ти много важа!”
  И, за да продължа с „воя”, ще припомня на гореупоменатия съблогър, че шегата е от времето когато за разказване на такива вицове пращаха в Белене, само че надзирателите ги определяше този, пред чийто паметник полагат венци днешните „модерни леви” и „социалдемократи”.
  И за друг виц се сещам – по едно време Дража Вълчева беше и министър на народната просвета. И като „социален министър” беше подхванала пенсионна реформа при учителите. По този повод казват, че един възрастен учител от провинцията ѝ пратил телеграма: „Скъпа, Дража, намали стажа. Не мога да преподавам – вече се напикавам!”
  И в този ред на ретро-мисли, се чудя в ония „златни времена” на алтруизъм и разгорещени идейни дискусии, с подчертана толерантност към инакомислието и изискан стил /а не „бесен вой на ротвайлери”/ на колко години е бил Иван Бакалов, дали е практикувал вече журналистика и остро критичното му и нетърпимо към недъзите на управляващите перо громяло ли е и тогава така безпощадно, както днес пердушини „нашето момченце” – Президента?!

 2. Пор фавор, списък, ако обичате!…

 3. Няма да се уморя да повтарям:

  СКЪСВАНЕ С РУСИЯ!

  От там идва цялото зло.

 4. ДГД от една долна, мръсна гад!
  Сега, по случай 57-ият РД на биспремиерът баце, банкянското слънце, прочете, стига да имате търпение и нерви от железни въжета одите на една негова ФЕНКА.
  С тоз матРиал, мутро-милиционера може и да Иляди на държавното кормило.
  http://www.mediapool.bg/dve-stihotvoreniya-za-chrd-na-borisov-spasitel-vazvishen-e-chakal-narodat-news250349.html

 5. https://www.24chasa.bg/novini/article/5574924

  Австрийска им работа! Вместо от сутрин до вечер депутати, журналисти, анализатори, коментатори, декламатори и пр. да напомнят как при него имаше работа за всички, как нямаше престъпност, как децата летуваха на лагери, какви дребни пфениги струваха бирата, бротът, шнапсът, кеезето унд флайша, колко аутобани се построиха, те…
  Ние пък ще си ходим на поклонение в Правец, á нá!

 6. Дража, Дража проста,
  кой ти даде поста?
  Даде ми го вожда,
  който ме онож..
  /най-популярното четиристишие в Пловдив по това време/

 7. Нора Ананиева да не се перчи чак толкова много-че е съдружник във “Фантастико”-имам представа как се третират служителите там и какви са заплатите. На цялата тая пасмина от “пребоядисани” комунисти и днешни “големи клечки” не им е ясно, че рано или късно за всяко нещо се плаща. Във физиката има едно понятие наречено “термодинамична енергия на Гипс”-представляваща цената, която трябва да се плати за да се направи нещо във физиката, а в разширен смисъл и изобщо. Така че просто ще има и ден за ПЛАЩАНЕ. Е, Илия Павлов например и той много се дуеше, но къде е сега?!

 8. @ GEORGI NIKOLOV

  Яааа! Страхотен материал. Имаме култ, без личност. Логиката не уйдисва.
  ОООООМ.

 9. Безбройни са престъпленията на комунистите, след като Червената армия им дава властта на 9 9 1944 – избиване на елита на нацията, преминаването през затвори и концлагери от съветски тип на няколкостотин хиляди души, национализацията, колективизацията, лишаване на хората от всякакви човешки права, тоталното следене и подслушване на гражданите и в крайна сметка – тотален фалит на държавата плюс многомилиарден дълг за поколенията.
  И всичко това – под “мъдрото” ръководство на БКП.

  Това трябва да се помни.

  По този повод съобщавам, че на 16-ти т.м. – четвъртък – в София, “Хр. Белчев” 21, в Домът на военноинвалидите от 18 ч. от Дянко Марков ще бъде представена поредната книга на Надежда Любенова “Заритите кладенци край Цалапица проговарят”.

  Накратко: в богатото пловдивско село Цалапица в първите 40 дни след 9 9 1944 без вина след изтезания и побоища са избити 51 души – най-богатите и заможните – и са изхвърлени в кладенци около селото. Като преди това от близките на всички избити са взети откупи от по няколкостотин до няколко милиона лева. Авторката е записала покъртителните спомени на оцелелите наследници. В книгата са публикувани много документи и снимки.

  Да заповядат всички, на които това ще е интересно!

 10. Плевелите никнат, там където не ги сеят! И ако не се изкоренят до дъно, те отново се появяват! И особенно, когато се “поливат” обилно, дори и с обезценени вече рубли!Но такава е съдбете на демокрацията, която допуска да виреят дълго такива отровни и вредни плевели!

 11. В началото на 90-те Лора Ананиева беше една от първите в България, на която бяха върнати имотите. Това ни най-малко не попречи на нейните другари и другарки дружно да крещят по адрес на демократичните сили наричайки ги реститути/ки. Просто комунисти! Няма по-безочливи и нагли същества от тях!

 12. Строго секретно!

  Оригинал:

  Хㅉㄸㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲ[\ 🙂

  ㅈㄲㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲ[\ ㅈㄲㅈㄷㄹ멍멍ㄴ먜ㅉㄸㄷㄹ멍
  ㄴ먜ㅉㄸㄲㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅈㅈㄷㄹ멍ㅉㅉㄲ쎼ㅒ[\ ㅈㄲㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅈㄷㄹ멍ㅉㅉㄲ쎼ㅒ[\ ㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍멍ㄴ먜ㅉㄸㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅃㅉ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲㅉ쎼ㅖ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅈㅈㄷㄹ멍ㅉㅉㄲ쎼ㅒ[\ ㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸ[\ ㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍멍ㄴ먜ㅉㄸㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅃㅉ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲㅉ쎼ㅖ]ㅆㅃ

  멍ㄴ먜ㅉㄸㄷㄹ멍

  ㅉㄸㄲㅈㄲ

  „(превод от корейски)

  Уважаеми български колеги,

  Вчера нашите сателити записаха гневен изблик на севернокорейския диктатор Ким Чен Ун, последван от разстрел на главния редактор и дежурния екип на Рондом Симун, директора на КНТ Канал 1 и министъра на пропагандата.
  Тези реакции бяха предизвикани от следната новина, получена от посолството на КНДР в София, която диктаторът посочи на подчинените си като пример за изоставане на КНДР в основната сфера на нейното световно лидерство- възхвалите на Вожда.
  Бихме оценили високо вашата компетентна информация и много бихме се радвали, ако по методите на неформалното въздействие, насърчите българските медии да публикуват още материали в този дух. Според разработените от нашите аналитици прогнози при такава тенденция във Вариант 1) Диктаторът неминуемо умира от сърдечна недостатъчност, а във Вариант 2) Изпада н делир и избива целия апарат, остава сам и преди да избяга при Путин, народът с наша помощ смъква тоталитарния режим.
  С партньорски поздрав,

  Директор на Национална разузнавателна служба на Република Корея
  Ген. Хо Чжон Пак

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/13/2776637_chudesa_ot_mediite_zvun_na_slovesni_kambani_za/

 13. Строго секретно!

  Оригинал:
  Хㅉㄸㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲ[\ 🙂

  ㅈㄲㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲ[\ ㅈㄲㅈㄷㄹ멍멍ㄴ
  ㄴ먜ㅉㄸㄲㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㄲㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅈㅈㄷㄹ멍ㅉㅉㄲ쎼ㅒ[\ ㅈㄲㅈㄷㄹ멍ㄴ먜ㅉㄸㅈㄷㄹ멍

  ㅉㅉㄲ쎼ㅒ[\ ㅈㄲ]ㅆㅃㅉ뗴ㅒㅃㅉ
  ㅈㅈㄷㄹ멍멍ㄴ먜ㅉ

  Превод от корейски:

  Уважаеми български колеги,

  Във връзка с предишната ни информация ви съобщаваме за потвърдени оперативни сведения, според които по лична заповед на Ким Чен Ун агенти от Севера под дипломатическо прикритие в София планират отвличането на българската журналистка Кристина Кръстева с цел тя да оглави като Генерален Директор Сектор “Възхвала на Великия вожд и Всепобеждаващата Идеология Чучхе”, и Главен редактор на в-к Рондом Симун.

  С партньорски поздрав,

  Полк. Чжон Хо Хи

  Началник управление “Операции срещу комунистическия Север” към Национална разузнавателна служба на Република Корея

 14. Прогнозирам,че след референдума на 23-ти Брекзитът няма да се състои.Това ще даде силен импулс на EU. И тогава русия да му мисли…

 15. @ ПАРТНЬОРСКА СЛУЖБА ОТ ЮЖНА КОРЕЯ | ЮНИ 13, 2016, 19:56

  Колега, моля в бъдеще да проявявате по-голяма отговорност като придружавате публикуването на линкове към такива материали с предупредителни надписи, както правят по National Geographic.

  От колажа на Veselka Konteva получих средна към тежка естетическа повреда. При рецидив, ще търся отговорност от Вас.

 16. С други думи,Англия ще спаси Европа (пак)…

 17. Строго Секретно (печат по диагонал, леко зацапан в долен ляв ъгъл)

  До: ПАРТНЬОРСКА СЛУЖБА ОТ ЮЖНА КОРЕЯ

  От: Оперативно Подразделение на Централния Щаб на Независима Шпионска Резиденция ‘Брезентов Капан’
  Отдел Специални Задачи

  Сведение
  ——-
  По случая с отвличането на българската журналистка К.К. {кодово име PARLOR BUDDHA}

  Разполагаме с потвърдени сведения, че похищението може да се състои в следните 3 времеви пункта:

  • В минутата, в която {кодово име ББ} ще изрече култовата фраза ‘ЗАД ГЪРБА ТИ МИНАВА АЛЕН ДЕЛОН’.
  • По време на селфи с портрета на ББ в офиса на лицето, рано сутринта на 13 юни 2016.
  • При отразяване на централна журналистическа тема във футболен мач, където непогрешимият и мъдрият, най-великият и несравнимият ръководител на всички времена и народи/ кодово име {ББ} ще вкара гол в 7-мата минута. К.К. {PARLOR BUDDHA} ще бъде повикана на телефона от лицето В.Г. Ще бъде отведена с първия полет на Сингапурските авиолинии, с цел (Вашето сведение потвърдено) тя да оглави като Генерален Директор Сектор “Възхвала на Великия вожд и Всепобеждаващата Идеология Чучхе”, и Главен редактор на в-к Рондом Симун.

  С партньорски поздрав,
  Директор на Оперативно Подразделение на Централния Щаб на Независима Шпионска Резиденция ‘Брезентов Капан’
  Отдел Специални Задачи

  Джони Сентианов
  (подпис)

 18. Това квазимодо Н.Ананиева още ли е живо? Мамка ви крадлива,комунистическа! ГОСПОДИ ,да не би да си пуснал БОЖИЯ СЪД в летен отпуск?

 19. ”Дъщерята на Нора Ананиева стана зам.-председател на Държавна агенция
  05.08.2013 г.,

  Премиерът Пламен Орешарски е назначил на поста зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) Ана Ананиева. Тя е дъщеря на бившия вицепремиер и ексдепутат от БСП Нора Ананиева.’

 20. Чудесно, г-н Константинов!
  Браво, че посочвате комунистическите гниди!

  Като лекар пак да напиша: “Дезинфекция, дезинсекция и дератизация”!

  1. Дезинфекция. Изчистване на бактериите. Идеологически 1923.
  2. Дезинсекция. Обезпаризитяване от московски паразити. 1943.
  3. Дератизация. Изтребване на съветските гризачи от ГЕРБ и БСП. 2017.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.