Руски цирк с мечка на мотор на кремълски синджир

По какво ще познаете, че пратениците на руския шовинизъм, които се заканват да ни се демонстрират като част от шоуто на великоруската моторизирана комплексарщина в Европа, наистина са руснаци?

 

По нищо, освен по знамената и надписите.

 

Символиката на рокерите, горди с предизвикването на статуквото в свободния свят, няма нищо общо с Русия и традицията на църквата и антисемитските погроми на черносотниците  като част от статуквото на шовинистичната пропагандна на държавата.

 

В този смисъл „православните рокери” са нонсенс – свободни затворници.

 

„Славянските” им излияния пък се давят в презрението на „братята” им в страни като Чехия, Словакия, Полша ( държава- лилипут, в сравнение с Русия, която за по-малко от две десетилетия връщане към европейския си път след десетилетия съветска окупация постигна вече една трета от руския брутен вътрешен продукт), Украйна и Хърватия, в които огромното мнозинство от хората не искат да имат нищо общо с руснаците на племенна основа.

 

Рокерите в свободния свят пледират за още повече свобода, отколкото им се полага по закон. В името на тази „американска мания” се опълчват на държавата, рискувайки да загубят свободата си зад решетките. Докато руските имитатори се изживяват като самия закон в позволената им роля на инструмент на държавната пропаганда в к\а\омпанията на олицетворяващия самодържието цар Путин. http://www.politika.bg/article?id=40230

 

Жалки по своята същност (  макар потенциалът на руския нацизъм да не е за подценяване) са руските нацисти. Преливат от национална гордост. Кичат се с названието на държавната си. Декларират „аз съм руснак” по стадионите на Европа, но като си свалят камуфлажа ( за да видят всички как са напомпани във фитнеса), отдолу им лъсва пречупеният кръст, символ на разгромените нацисти, победата над които днес е превърната в основен, ако не и единствен , източник на руската национална гордост.http://www.dw.com/bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%85%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5/a-19329392

 

Кой е “по-сбъркан”- хората със “сбъркана  сексуалност”, ненавиждани от руските нацисти или самите руски нацисти, припадащи от радост при споменаването на победата на бащите им над нацистите?

 

Какво им е руското на тези руснаци, имитиращи маймунски най-лошото от Запада ( например агресивния дух на моторизираната глутница рокери)?

 

Защо, след като изпадат в транс от руска самовлюбеност в претенцията си за някакво превъзходство по национален признак, не яхат руски тройки с шейни. Биха могли с тях да ни дойдат на гости през зимата, че да се повеселим на вида им. Наметнати с кожи ( необработени, а не с кожени рокерски якета с капси), нахлупили ушанки, нахлузили валенки и ватенки. Ето това би било разбираемо, видимо от пръв поглед демонстриране на привързаността към руската традиция. Вместо това обаче руската глутница имитира едно към едно онези, които демонстративно мрази в синхрон с дадения от най-високо тон.

 

Само в едно руските рокери не подражават на западните: в рискуването на собствената си свобода, защото не са против, а са част от държавата: нещо като група циркови артисти, която обикаля на тур за овации арените на съседните нации, имитирайки пошло репертоара на омразния им прототип в ролята на опитомени мечки на кремълски синджир.

18 мнения за “Руски цирк с мечка на мотор на кремълски синджир”

 1. Папитали МОЧА:

  Защо руските рокери ти поднасят цветя?

  Отговорил:

  Защото имам съветски мотоциклет…

 2. НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!!!

  Защо идват тук като ВЪЛЦИ???!!!
  И то “НОЩНИ”! А???

  Кой РАЗУМЕН ЧОВЕК пуска ВЪЛЦИ
  в дома си???

  ДОКОГА ще се държим като козленца
  за заколение???
  И ще продаваме, подаряваме и предаваме милата ни Татковина, земята на дедите и отците ни отдали живота си за нея?!

  За да се поругава паметта им???

  ВЪН от България всички руски п0дл0ги!!!

 3. Вярно е – жалки са руските нацисти! Точно както и българските им подобия (спомнете си рекламния клип на Болен Сидеров за една от предизборните кампании). Преливат и по нашите земи тези клоуни на болшевишката пропаганда. И както във всяка пропаганда всичко им е сбъркано – етикетчета без съдържание! – “рокери”, “свобода” !!!

 4. Егати и смешните рокери!Крепостния роб са го отвързали от синджира на затвора наречен Русия.Най- големия пандиз в света!Тия ако знаят колко са бедни,тогава ще разберат колко са нещастни.Хуйло защо не им даде по един мотор “Урал” с кош а им купил хонди,кавазаки,все западни глезотии?Като им гледам блядските муцуни се сещам за нашето море преди 1990г ,като ги питаме нещо те отговаряха :Мъй с групъй,мъй с групъй: колко бяха уплашени горките,нямаха стотинки в джоба.Нашти гларуси за един сладолед вкарваха рускините в леглото.А сега ми се правят на западняци.Роба си е роб,и на ракета да го качиш все тая! Тази пасмина азиятска не трябва да им се дават визи.Да си стоят в миризливата им държава.На дунав мост на всеки рокер да му се дава по 1л чист спирт и ако го изпие на екс да заповяда.Да се посипе пред рашаните килограми с пирони и габъри целият път. Пашли на х…й!

 5. Към Георги:

  Това, че става дума за руски нацисти и демонстрираната от тях свастика, е ясно от надписа “я русский”върху тениската на единия от хулиганите. А мястото на събитието не е от значение, поради което не съм посочил с текст под снимката.

 6. Да не забравяме видния рокер Сергей (Станишев).С устрема му нагоре към комунистическите символи той не се отличава от поменатите рокери.

 7. Хахаха! Ще падна от смях.Бандата мотористи на Путин щели да възраждат т.нар. Славянски свят. Ти да видиш! Понеже са тъпи мутри те естествено не четат изследванията на собствените си учени. Още през 2013 г. са публикувани резултатите от много сериозно проучване на генофонда на руснаците, проведено от техни родни учени, което доказва, че руснаците по произход нямат нищо общо със славяните. Те са фини и татари. А всичките 250 най-разпространени руски фамилии завършват на -ОВ, което е БЪЛГАРСКО окончание според тях!!! Ето го това изследване, което естествено се крие. http://www.gumilev-center.ru/lico-russkojj-nacionalnosti/

 8. И друго ми е интересно. Дали ще карат Вятки, или ще са с гадните капиталистически марки Сузуки, Хонда и т.н. Щот нали не се вързва – За Родину, за Сталина!, руско-съветски байряци, Смърт на Запада!, а пък на капиталистически мотор …

 9. Вярно, че все казваха: ‘Мъй с групо не деляемся.’
  В моето семейство го ползваме за майтап като любители на идивидуално организирани пътувания.
  Признавам, че тук научих за рокерските изцепки на руската сволоч и се сетих. Миналата година, юли, някъде из северна Сардиния, единствените без каски и каращи кат’ изтървани из спокойния и дисциплиниран остров, се оказаха две руски двойки. Има много ‘острови’ по пътищата за спиране, заради панорамата. Хората паркират доста цивилизовано като се подреждат така, че да има места и за други. Само тая азиатска пасмина си просна моторите като зае 4-5 места.

 10. @ СТЕФАНКО | ЮНИ 19, 2016, 10:57

  Разбирам покрусата ви.

  Аз за себе си мога да кажа, че никога не съм се държал “като козленце” и това могат да го потвърдят както самозабравили се руснаци, така и доста български подлоги, които са имали нещастието да попаднат на едно и също място с мен.

  Вижте, Стефанко, всичко зависи от нас (кучето скача според тоягата): повечето руснаци са си откровени диваци и не могат както цивилизованите хора да оценят гостоприемството и доброто отношение. Руснакът е дивак и приема такова поведение като слабост и като подканяне да се чувства господар. Точно заради това се чудя на наивните българи по Черноморието – нима не съзнават какъв автогол си вкарват?! И как ще пищят когато почувстват как “руските клиенти” са им се качили на главите. Това е напаст!

  Всеки българин, който има топки и всяка българка, която е съпруга, майка или дъщеря на такива българи, винаги ще реже руснаците на секундата. Безапелационно! Само така сибирските примитиви ще видят кон боб яде ли. Тъй като са диваци, те разбират само езика на силата. За да ни разберат, трябва да им обясним нещата на техния език: един в зъбите и започват да те уважават и да се държат прилично.

  За жалост, има много българи, които са се самокастрирали в полза на Русия. Отказали са се от мъжкото си достойнство и са се превърнали в обслужващи руския султанат евнуси. Тези са истинският проблем на страната ни. А те са хиляди и са на ключови позиции – като почнем от премиера, минем през поне половината депутатство, 80% от политическите партии, 90% от министрите, 90% от СС на БПЦ и така надолу чак до РПУ-тата. Без тези предатели, България не може да бъде превзета.

  Но дори руснаците да превземат страната ни – ще им приседне! Афганистан ще им се стори детска игра.

  Истината е, че, макар вече 150 години да бият по самочувствието ни и да се опитват да ни принизяват, а себе си да възвеличават, един българин струва колкото 50 руснака. Били сме ги (1916) и, ако се наложи пак ще ги бием. Ние сме древен и велик народ и временни, случайни явления като Московията не могат да вземат връх над нас. Никога!

  А с “родните” предатели рано или късно ще се справим (имаме недовършена от 26 години работа). Просто българинът трябва да вдигне глава и да усети силата си.

  ***

  Във връзка с осквернителното преминаване на чакалите на Путин през страната ни, осмелявам се да посъветвам сънародниците си, ако са истински българи, да не продават вода и храна на неканените великоруски натрапници.

 11. Към АС/ДС
  От моя собствен опит с рускините от времето на комунизма : по морето нямаше нужда от сладолед, бях пъпчив тийнейджър и на такива като мен само с рускини им връзваше. Ако успееха да се откопчат от групата, разбира се. Мечтаеха да се омъжат за българин. Аз, като по-невзрачен, минавах само с приятното, но мой приятел има нещастието да се обяснява с родителите си по повод на внезапно появила се у тях съветска кандидат-снаха. А нямахме още навършени 18. Горките, батковците-гларуси ги отбягваха като чумави, за бройка при тях се считаше полякиня, чехкиня, унгарка. Случайно появила се западнячка минаваше за две.
  По-късно, в края на 80-те, вече на работа на БГ корабите от “руската линия ” или Кюмюр-лайн, също нямаше нужда от излишни разходи за близък контакт. Достатъчно беше, че си “от хоть и не дальном зарубежье”, а не местен алкохолик – несретник. Но шише “Слънчев бряг “, чорапогащник или др. под. предизвикваше нещо като еуфория дори у случайно заговорена на публично място жителка на Жданов, Новоросийск, Туапсе.

 12. @ СВЕТЛОЗАР ВЛАЙКОВ | ЮНИ 19, 2016, 14:12

  Няма да бъдат на русские мотоциклы for sure.

  Тези хора от векове живеят (доколкото тяхното може да се нарече живот) в лъжа. Всичко при тях е фалшиво, на ужким, измислено. Няма други толкова объркани и смачкани хора на планетата.

  Как ще стигнат до Европа на руски мотоциклети? А и дори да стигнат, какво самочувствие ще имат? И, както каза Иво, ако не са със западните кожени якета и други рокерски аксесоари, а с автентичните и традиционни руски облекла (зверски кожи и рубашки) – как биха изглеждали?

  И, в крайна сметка, по какво, дяволите да го вземат, тези оспорващи преимуществата на Запада и желаещи неговото унищожение диваци се различават от събратята си от Близкия Изток, които също използват всички западни технологии и удобства в безумния си средновековен поход, наречен джихад?!

 13. Сега стана тя каквато стана.Като дойдат “нощните вълци” в България ще бъдат посрещнати с хляб и сол, зурли и гайди, наципнални носии,хора и ръченици! Работата никак не е майтап. Като излязат рускоговоряците и любящите всичко руско български граждани свят ще ви се завие.
  Според мене тази операция е за преброяване и стягане на редиците. Изведнъж ще се окаже, че България се е присъединила към Русия без референдум. Шаренкова ще рапортува на Путин за блестящо изпълнената задача… другите да не ги изреждам. Да не забравяме и главният рокер Станишев. Като истински оптимист, мога да кажа, че ще стане и по-лошо. Честито на печелившите!

 14. Интересно ще бъде , къде ще ги посрещне нашата Снежанка Шаренкова – в Бургас , на Шипка или пред МОЧА?

 15. горното е анкета “Съгласни ли сте руските рокери да влязат в България?” Гласувайте, моля приятели!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.