Как лицето Първанов извървя пътя от протеже на Шаренкова до довереник на Путин

 

Във връзка с новината, че Георги Първанов е официализирал в Москва слугуването си на Путин по партийна линия, припомням каква е йерархията в редиците на българската пета колона. Видно е от електронното откровение на Светлана Шаренкова до нейния партиен другар Кирил Добрев, в което другарката се оплаква, че си е съкратила няколко години от живота, за да направи Първанов „лице на отношенията с Русия”. Не става ясно защо й е било толкова трудно да убеди Путин да приеме Първанов за такова лице, но крайният резултат е убедителен.

De: Светлана Шаренкова <ssharenkova@abv.bg>
Objet: за живота, Кольо и еднолюбците
Date: 1 avril 2013 21:53:36 UTC+2
À: Кирил Добрев <dobrev_k@abv.bg>

Моето мъжко момиче, никак не се шегува:
ако обича – обича, ако ревнува – ревнува.

Аз не умея да бъда толкова категоричен.
Моята строга присъда е моето мъжко момиче.
Това сякаш е писано за мен, Николай и за теб. Поне така го чувствам. А че съм мъжко момиче – знам първо от татко – така ме наричаше, а след това и Николай. Аз мога да ти се карам, да ти се сърдя, да не ти говоря, но те обичам и никога няма да те предам. Ти си част от живота ми и от мен самата, от семейството ми. Аз съм по близка с теб и Марианка отколсото с родната си сестра. И на много неща се уча от теб /от Георги например – нищо не съм научила/. Всичко това – Сергей и Моника едва ли биха разбрали /за съжаление и Георги едва ли може да разбере такива отношения, той е егоист, но с него проблема си е мой – имам непреодолим сантимент към него и като го видя всичко му прощавам, така беше и с Кольо /. С моника и Сергей С. – с тях мога само да се пазаря или търгувам, да се опитвам да правя политика, но те да си излея душата, те не могат да ме унизят, защото не ги уважавам и не са ценност за мен. От теб и от баща ти /колко пъти ме е разплаквал/, пък и от Георги, много повече ме боли или се чувствам унижена, защото сте ми много, много важни, държа на вас и ви ценя и обичам. Защо мислиш така ме разстрои Националния съвет миналата седмица – това, че никой не спомена името ти, мен лично ме обиди и унизи повече, отколкото ако Сергей беше казал, че си некадърник, не ставаш или нещо подобно. Кирил Добрев – синът на Николай Добрев – не може да бъде подминаван в БСП просто така, мълчаливо и нищо да не последва от това. Не може БСП – партията, за която той спаси и си даде живота, да се прави на разсеана. Кирчо, аз трябва да умра на 16 април т.г. – след половин месец, за да си отида на неговата възраст 51 година?! Ти представяш ли си какво означава това!!! Представяш колко несправедливо беше това, че ни остави сами на тази земя, че никога няма да ме/ни напсува, никога няма да ми/ни каже както ти днес ми каза в офиса: Е какво има пак, какво се е случило отново??? /уж дебелокож, сърдит и циничен, но винаги ме усещаше като с радар/ Представяш ли си колко още би могъл да бъде с нас, да ни раздава съвети и ритници, ако не го изяде отвътре болеста наречена политически канибализъм. Аз бях пред истеричен пристъп на Националния съвет и си прегръщах сълзите, като неуравновесена госпоица, затова защото името ти не беше казано – сякаш си прокажен, това беше безумно. Две трети от седящити там дължат кариерата си на Кольо.
А ти се сърдя, че ме въвлече в тази глупост още преди 4 години – няма да забравя пред Московското кметство изведнъж ми каза – искаш ли да те направя депутат – сега съм в силата си и ще направя каквото си искам. Киро няма да стане, – абе ти кажи „да“ и ще стане. Добре опитай – и ме пусна по допирателната да се разправям с Евгени Узунов. А ти не ми вдигаше телефона и ме заряза. Это това ме обиди и унизи. Можеше да кажеш – сгреших – не мога да го направя, а ти не намери смелост да ми го кажеш. Заложи на Стойнев /така ли се казваше хасковлията!?/ Сега съвсем нямах никакво, ама никакво намерение отново да влизам в тази история – ти дойде и попита: мога ли да те предложа за гражд. квота – и дотук. Сергей бел казал, че не ставам за гр.квота, но Сергей говори това, което му изнася, той не е Христос или Буда – с него се спори и налага мнение позиция – нещо което нито видях нито се случи.
Мога да бъда всичко друго, но не и навлек – не съм Вако Калинов, не съм Стойнев, не съм Васил Норин, не съм. Заради Първанов /че го направих леце на българо-руските отношения и си съкратих няколко години от живота/, Станишев ме ме наказ – здраве да е – аз съм повече от убедена в правотата си за Русия. Подписалите писмата с/у Първанов са възнаградени Малинов, Минчо Минчев, Ваня Добрева…/а Малинов и Милен Чакъров го наричат шефе!!!!! – болест, глупост, кариеризъм и помиярщина/.
Със СС и Моника аз гороря като с равни, с Първанов говоря като с по-старши от мен и с уважение. С ЕУ говоря с подигравка.
Наколенки , с-ки и плонжове – не мога да правя – генетически съм обременена – човек без изправен гръбнак не го уважава никой – завещано ми е от Хайтов – „На една удивителна жена, която признавам, че много обичам! Заради силата на нейния характер и нейната, рядка днес, духовна и външна, крехка красота. Такива породи вече не се раждат!“ – това ми написа Николай Хайтов месец преди да си отиде от нас. А той беше чешит, с тежък характер и не си поплюваше. С мен трябва да говориш чесно и без задкулисни помисли, както аз няма да си позволя за замълча или да бъда личемерна.
Всечка щеше да приключи – с напън и скандали и да се оправи с твоята листа. Но това което ми дойде от Стефчо ме извади от разновесие – и съм безсилна да направя каквото и да е и много объркана.

Светлана Шаренкова
Председател на Форум “България – Русия”
тел. +3592 943 46 64, факс: +3592 944 26 26
бул. “Евлоги Георгиев” № 169, ет. 4
1504, гр. София, Република България

 

28 мнения за “Как лицето Първанов извървя пътя от протеже на Шаренкова до довереник на Путин”

 1. Идиоти да искаш. След като в раззия и в живота и на сцената дори на малолетните им промиват мозъците с “геополитика” на нашите петоколонци и полезни идиоти единственият им дерт е КОЙ ще бъде в лизачеството первай номер.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  http://censor.net.ua/video_news/395204/rossiyiskie_ucheniki_poklonyayutsya_putinu_v_shkolnom_spektakle_my_zabrali_krym_i_zaberem_alyasku_video

 2. “човек без изправен гръбнак не го уважава никой – завещано ми е от Хайтов”??
  Брех !!! Да разбирам ли, че Другарките от ЦОЦ партито не възприемат преклонението пред Червената Чума за превиване на гръбнак ??! Сигурно защото не е това ами направо полягане стойка партер по без гащички!!
  Другаря Параванов милия не е останал по-назадЕ и също добре е овладял политическата и душевна кама-сутра в женска роля, постигайки съвършенство в цялостното задоволяване на Мерака на Господарите си. Плодовете на безотказното му отдаване са Проклетия, Ужас, Мизерия и Болести за Българския народ, неспособен да отвори очите си за Змията хапеща го в пазвата му.
  Тежко ти и Горко Български Юнако,
  ослепен се скиташ в мрак и нищета.
  За носа те водят Демони към пропастта!

 3. Да не пропуснем да споменем като “интимна” част от кръга на Шаренкова и най-важният агент на руското влияние в момента и министър председател на България Б. Борисов!

  Ето как Борисов използва всяка възможност, за да лобира за руските енергийни проекти в ЕК, вместо да свърши нещо за България, напр.да настоява за ускоряване на приемането ни в Шенген, в Еврзоната, където дори не сме подали документи за влизане в чакалнята (защо ли?!!) и Европейския енергиен съюз!

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/29/2786399_borisov_poiska_stanovishta_na_ek_za_g

 4. Красата!
  Спокойно, реалистично със силен елемент на научност за същноста на символа на совката-ОПАШКАТА. И много, много снимки които нагледно, практически изчерпват темата.
  В тази връзка нашият московски приятел Юрий Шмуклер ни разказа случка от детинството му и виц.
  Някъде 60-те години неурожай следствие на който изчезва изцяло брашното от магазинната мрежа. Пускат го с купони, по кварталите. Майка му го праща с книжка в ръка на огромната опашка да пази ред. Тя междувременно действа по други задачи. Периодично проверява докъде е стигнал. На него като малолетен без паспорт няма да му дадат дажбата от 1 кило. Вече е до тезгяха а женският родител го няма. Юра е бесен, всичко отива нахалост. 5-6ч. чакане и ядец. В този момент Господ изпраща мама но синът вече е яхнал метлата и за пръв и последен път през живота си вдига скандал на родната си майка. Още се срамува.
  Сега-вицът. По уредбата на тролейбуса обявяват поредната спирка-винен магазин. Слизане-качване и към следващата с име “Край на опашката на виненият магазин”.
  Да обобщим, както казват носталгиците по ссср, сега всички до един фенове на кремълският гном:
  “Какая страна посрали”.

  http://argumentua.com/stati/ochered-v-sssr-khvosty-kak-simvol-sovetskoi-zhizni

 5. За бройкаджиите-мурзилки и вся осталная сволоч които се съмняват, че Юрий Шмуклер е персонаж измислен да руши тъпите им опорни точки ето линк към блога му.
  http://yu-b-shmukler.narod.ru/Anekdotes.html

 6. Georgi Nikolov | юни 29, 2016, 11:29

  “Какая страна пРосрали”.

 7. Ебахти и буклуците дето ни управляват! Няма ли сила която да сложи край на това предателство? Ало, ДАНС нали сте дали клетва да служите на родината! Защо не ги арестувате тези родоотстъпници? Господи,разствори си небето пусни макарите и вземи в АДА, цялата тая сволач,комунистическа,блядска,продажна,долна, моля те господи,от сърце те моля!! Напълни им гърлата-алчни,господи с големи камъни! Скъсване със всички проруски партии! Скъсване с Русия!!

 8. Господин Инджев, стават интересни неща. За една нощ Ердоган стана приятел номер 1. Вече не е терорист/ислямист.

 9. Светлана Шаренкова трябва да бъде съдена за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

  И ще бъде! Ако не тези дни, то в близкото бъдеще. Ще бъде съдена и осъдена! В момента поне три неправителствени организации юридически оформят жалбите си до Главния прокурор.

 10. Нещо друго ми прави странно впечатление в лигоча на мръхлата – от персонажа на баш-русофилистиците отсъства валето златев. Параванката бил “лицето”?! Как може така? Ами златното да не би да е задника?! Ами Лукойл, ами Атом-дрън, дрън?…

 11. Ето генезиса на тези днешни родоотстъпници, като се започне от драган цанков:

  „…краят е известен: ще го(днес путин) държат за нозете и ще плачат, додето им даде няколко рубли или някоя рекомендация до друга жертва, или някое ходатайство…тези негодници са в състояние да опозорят името на цяла нация!“

  А вижте колко по-високо морално стои от тях, един наш негативен герой, който заявява за такива като тях:

  “ –Бреей! Хептен магаре бил този човек“

 12. Зашеметява ме това писмо, и то при всяко четене. И снимката – монументална визия – култовата за 80-те прическа ‘модърн токинг’, бароковото оперение, курдисалките с лъснали като очни ябълки топчета… Безспорно – Шаренкова е Дивата на червения поп. Представете си я и на млади години. Нито лагерният огън, нито горещо жадуваните псувни на ръководителя на пионерския лагер са могли да успокоят тази полово амбивалентна КОМСОМОЛСКА ГОРЕСТ.

 13. Другарката Шаренкова, виждам, добре е овладяла руския долнопробен сантиментален бълвоч.

 14. моля за извинение, не е по темата за Първанов,но той е ясен.

  Става въпрос за случващото се в ЕС. Всепак ВБитания е член на ЕС, по каква логика беше изключена от срещата на върха? Нещо не ми се вързват нещата. Юнкер не се ли държи като класна, която наказва непокорен ученик. Знаем, че Камерън беше против монтирането на Юнкер на чело на ЕК. И май е бил прав. Или англичаните са предприели тактиката да ги оставят хубаво да се набъбукат. Полша все пак поиска оставката на Юнкер. как няма агличаните да гласуват да напуснат, след като и Станишев ги помоли да останат. Тия нещо не са ли се взели много на сериозно? Юнкер ходи на крака на Путин за инструкции.
  Моля форумните анализатори за разяснения.
  Бъдете здрави!

 15. Тая Светлана, даде награда “С. Стамболов ” на Борисов и винаги го е бранила като матросов… Като чуете за нея се оглеждайте за митко гестапото и “финансиста” им, оня дето си легна шофьор в убо, и се събуди финансов гений в Лондон с милиарди/с.русев/

 16. @ Павер Тинков
  ==============
  Валето не го бутайте там,къде му не е мястото!
  Гоцето е на предните линии,в редиците на бутафорния властови център,който е за пред овцете,а Валето е в реалния такъв.
  Сирищника е бушон наполовина изгорял,а Валето седи на завет да не настине,защото там е сложен и още не му е време да го харчат,поне засега.
  Реалния властови център е мястото,където се решава кой да е лице,кой гъз и кой да е други анатомии.

 17. “корените”ще ти дадат доста инфо за юнкер… Както и аферата амазон

 18. Съкратила си е живота,защото има много кандидати.Между другото,написаното от нея е толкова гадно, че просто не може да се чете-но може да направя и втори опит- прилича ми на уникално,неморално и ненормално-набива се на очи руска връзка-тоест руска душа, руска кръв.

 19. @ Сия

  Не са нужни анализатори. “Out is out” – закани се Юнкер във времето, когато беше все още трезвен… т.е. преди 3 ч. следобед.

 20. Ти да видиш….колко хубаво било да те напсува др. Колю-величаво, мъжкарско, титанично-нежно и уютно даже. Добре я определи другарката някой тука – лигава и разглезена мръхла, с безумна, комично- старомодна визия -застинала в 80-те години /вярно забелязано/, взимаща се твърде насериозно, и си е повярвала…видите ли,че е розата на сърДцето и слабостта Хайтова… Боже, колко жалка картинка е тая призрачно-восъчна баба-гейша с размазаният грим на скъпа кокотка по старческата `и, овехтяла кожа. Пък как сладникаво се прехласва и превъзнася по томителни душевни пърханици и мъгливи чувствени блянове… и тва на дърти/зрели години, а съчинителства бабата в стила и на нивото на 14-годишна!!!! Баси откачалката малоумна и комична ….

 21. А самата шаренъкава по каква линия има близостта с путин, че да му препоръчва с кого да работи и с кого не?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.