Пропагандното отчаяние под подвитата опашка на кремълските вълци

СНИМКА БГНЕС: Вижда се стената от граждани, които спряха руските вълци, но останаха “незабелязани” от руската пропаганда, длъжна да излъже за “радушното посрещане” на московските началници с американските мотори.

Най-добрата пропаганда, още от времето на Цицерон, е онази, която вмъква елементи на истина, за да прокара покрай нея основното си внушение. Нещо като сладък сироп,  пробутван на дете покрай горчилка, за да я преглътне .

 

Този принцип обикновено се спазва от пропагандаторите на „истината от последната инстанция”, пробутвана тук от хибридните войници на московската война срещу българите.

 

Днес обаче войнстващите са изпаднали в отчаяние. Това си личи от пълното, 100 процентно лъготоне, без ни най-малък опит за мимикрираща обективност в обобщаването на провала на руските вълци с подвита опашка в София.

 

В „мекия” вариант на лъжата путинофилският сайт CROSS „просто спестява”  другата гледна точка, манипулирайки своите потребители с идилична картинка на посрещането на руските екстремисти в центъра на София, принудени да приемат почестите на българските си слуги откъм страничния вход на катедралата в София.  Анонимният автор не обяснява защо на вълците им е нарушен сценарият, включващ проникване в храма, блокиран от българи.

 

http://www.cross.bg/provezhdaneto-motoshestvieto-shipka-1513210.html#axzz4DBdYCpKV

 

Още по-безпомощна е миризливата китка от мнения на тролове, възхитени от руската провокация. Компотът от техните брътвежи е представен като реално отражение на действителността- такава, каквато се привижда на началниците на пропагандаторите.

 

 

http://www.blitz.bg/news/article/424962

29 мнения за “Пропагандното отчаяние под подвитата опашка на кремълските вълци”

 1. Може бим предчувствайки провала пред храм-паметникът “Кирил и Методий” т.г. гуруто лилипут.ин не им е дал грантове,
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/07/01/2788325_vulcite_na_putin_ostanali_bez_grant_ot_kremul_tazi/
  Но има по-прозаична причина. Денги нет и няма и откъде да дойдат.
  http://www.ng.ru/economics/2016-06-30/1_res_fond.html

 2. Европейският съюз днес продължи икономическите санкции срещу Русия с шест месеца. Те ще са в сила до 31 януари 2017 година.

  Те бяха въведени но 31 юли 2014 година за срок от една година в отговор на руските действия, дестабилизирали положението в Украйна, а след това бяха засилена през септември 2014 година. Насочени са срещу финансовия, енергийния и отбранителния сектор и в областта на стоките в двойна употреба.

  Държавните и правителствените ръководители на ЕС решиха през март 2015 година да свържат продължителността на санкциите с пълното прилагане на споразуменията от Минск за умиротворяване на източна Украйна, срокът за което беше 31 декември 2015 година.

  Но тъй като тези споразумения не бяха напълно приложени до тази дата, държавите-членки решиха да продължат санкциите до 31 юли 2016 година. След нова оценка на приложението на споразуменията от Минск днес те решиха да ги продължат с още шест месеца.

 3. ********************************************************************************

  – Когато някой се опитва да представи историята на демокрацията в България като пълен провал, това е абсолютно невярно. Защото България, независимо от всичко, стана член на ЕС и НАТО. През 2004 г. приеха България в НАТО, а през 2007 г. – в ЕС. Процесът на присъединяване към НАТО беше стартиран, защото по време на войната в Югославия България имаше пробългарско и прозападно правителство. Българското правителство през юни 1999 г., отказа достъп на руските въздушни войски до Косово. Това порази много от нашите западни приятели и, след това, България получи покана за присъединяване към НАТО. Помня това, защото няколко месеца по-късно, британският премиер Тони Блеър и президентът на САЩ Бил Клинтън пристигнаха в България за да кажат “благодаря”. Това беше определящият момент, който доведе България в НАТО и Западното семейството.

  ********************************************************************************

 4. Докато сивите вълци на Путин виеха из България, в Донбас от руски снайперист е убит великият украински бас-баритон Васил Слипак…
  Дали ген. директор на ЮНЕСКО, др. Бокова, ще почете паметта му?
  Ето видео от изпълнение под знака на ЮНЕСКО: https://www.youtube.com/watch?v=-vzYMQHW05c

 5. Като чета публикацията в cross езно от нещата, които ми правят впечатление е уверението, че обиколката на така наречените “вълци” не била политическа-нещо не ми се вярва. Според мен е пряка и лошо прикрита демонстрация, че тук е руска колония и руснаците могат да си правят каквото си искат. Начин да ни се покаже къде ни е мястото и да не надигаме глава. Като МОЧА, само че подвижен. Ама май накрая стана като на тениската с лика на Путин, на която пише-“Нас не догонят”. Но и за пореден път лично се уверих как държава тук няма-първо защо бяха допуснати в България и второ полицията за пореден път нищо не свърши. Чудно само, че Фандъкова не ги посрещна с ключа на града например. Но и за това има време.

 6. В нощта четвъртък срещу петък тези обикаляха с моторите в района около НДК и развяваха руски знамена. Някъде около 1 час се чуваха силните форсирания на моторите (около 11 часа през нощта) и никой не реагира – нито полиция, нито каквито и да е държавни органи. Бяха поне 20 мотора. Трябва много силен отпор срещу Руската пропаганда….иначе ни чака нещо като в Украйна (пази Боже).

 7. А хиляди руснаци по същото време с усмивка щурмуват, ти да видиш, един от символите на загиващият капитализъм-Макдоналдс.
  В тази връзка ми изплува спомен. Извинявам се, че нямам възможност да дам точно цитата от “Хайка за вълци” на Ивайло Петров. Където в първото издание, на стр.87(колко пъти с комшията-съмишленик в кофти моменти си вдъхвахме кураж с него пасаж), чрез думите на един от главните герои, “недоубита гад” се даваше фантастична прогноза през “такова беше времето”.
  Цитирам смислово: “Слушай, рано или късно американците ще дойдат и в България”. При това адресатът на горните смели до безглавост думи е селският партиен секретар.
  Зашото не е необходимо това да стане по руската рецепта. На “ескурзия” с танкове.
  Наскоро Юлия Латинина писа. Когато преди няколко месеца видях по река Меконг да плуват пътнически кораби с развяващо се американско знаме по тях осъзнах изцяло кой е спечелил в края на краишата войната.
  Кой разбрал-разбрал.

  http://censor.net.ua/video_news/395721/pustite_menya_ya_esche_prigojus_jiteli_barnaula_ustroili_davku_na_otkrytii_mcdonalds_video

 8. Faktor.bg
  Как фейсбук видя софийското турне на московската глутница:

  Александър Йорданов, бивш председател на Народното събрание:

  „Някакви боклуци на рекли се “Нощни вълци” препикават България! Български предатели ги приветстват! Това ли е народът на Левски и Ботев? АЛО, НАРОДЕ….“

  Илиян Василев, бивш посланик в Москва, анализатор:

  „Представете си, че това не са просто мотори, а бойна техника – средство за придвижване на хибридни войници. Предупредих за бойните групи, които де факто са под руско командване у нас. Това са бъдещите “Зелени” човечета. След немного време у нас покрай Черно море ще има достатъчен брой руски граждани, все повече с бг паспорти, които да послужат за намеса. Видяхте и тотално неадекватната реакция на органите на реда, прокуратура и т.н.

  А сега прибавете и “воплите” на премиера срещу флотилията – в която той даде да разбере, че е против ангажиране на силите на НАТО за защитата ни срещу Русия.

  Колко близо сме до деня Х?

  Утре ще видите изключително силно полицейско присъствие, което да охранява “вълците”. Не е проблемът в това, че мотоциклетисти си правят маршрут, а в това, че няма никакво съмнение, че ти минават из Централна и Източна Европа с предварително разгънат медийно идеен и пропаганден заряд за да маркират територия на руското влияние.“

  Даниела Горчева, издател на списания „Диалог“:

  „Фандъкова само Луков марш се опитва да забранява – понеже напомня за комунистическия тероризъм в България. Атакаджиите инак могат да си се вихрят, както си щат, както и тези паравоенни руски формирования, яхнали западни мотори. Чудно защо се кекерчат на западни мотоциклети, къде им е руската чест и гордост? :)“

  Георги Георгиев, юрист, изследовател на митовете в новата история:

  „Я, т. нар. руски рокери и техните русофилски ибрикчии тук, да вземат да заменят в текста навсякъде, където се пее Мерцедес Бенц с Москвич, а където се споменава Порше с Лада и да си пеят колкото си искат и да се радват на руский мир…

  Да им ЕПМ нещастна русофилска продажна безродна.

  Възпейте смело москвича…“

  Радостина-Смарагда Георгиева:

  „Когато малцина излизат с лицата си, с имената си, невъоръжени, неподплатени с “чадъри”, незаплатени, за да изразят позицията си срещу Империята на злото, докато родината ни е Задунайская губерния, замислете се. Народе????“

  Иван Сотиров, бивш депутат:

  „Православни върколаци, руско величие на западни мотори, идиоти по Достоевски.“

 9. Без коментар

  Въоръжените опозиционни групировки в Сирия са превзели ключов град в западната крайбрежна провинция Латакия в петък, предава Reuters.
  Сирийските правителствени войски овладяха град Кенсаба през февруари, по време на мащабна офанзива в региона.
  Свързаната с „Ал Кайда“ групировка „Джабхат ан-Нусра“ е сред силите, които си върнаха Кенсаба. Преди градът служеше като важна база за антиправителствените сили, тъй като се намира на възвишение, от което може да се упражнява контрол върху останалата част от планинския регион и границата с Турция.

 10. ‘Нощни Вълци’,вижте само какво хищническо внушението стои зад тези две думи!
  Т’ва не ми мяза да са некакви хрисими хайванчета … /Крим,Луганск,Донбас/
  Виж ако ги бяха кръстили ‘Пладнешки Мастии’ съм сигурен,че щяха да имат повече фенове,защото към тях щяха да се присъединят всички организации за защита на животните и ефекта щеше да е в пъти по-голям.
  Да не говорим пък за водача им,Хирурга.
  Бах мааму,хич не ми се ходи на доктор!!!Скалпели,игли,конци,ножички, все противни инструменти ми се привиждат.
  Ама то като се замисля то и вълка е вид хирург,само дето разфасоването на мат’ряла е малко по иначе…

 11. Очаквах софиянци да замерят рокерите(вълците на Хуйло) с домати за което съм малко разочарован. Блядовете не са очаквали такъв обрат, че няма да ги допуснат до храма в София. За което благодаря на всички смелчаци намиращи се на там! Да ЕПМ на всички, русофили,комунисти ,и лизачите,свиркачите на Русия. Да живей България! Санкции до скъсване! Хуйло ,килията в ХАГА ти е приготвена! Или предпочиташ съдбата на Н.Чаушеско!

 12. Ето тук може да се видят националните предатели и руски подлоги:

  http://vbox7.com/play:b93afed7af

  Те видите ли щяли да ни спасяват, но и те не знаели от какво и това щял да реши българския народ. Изпълнявали роля на преходно общонародно правителство.

 13. Руската пропаганда каквито и сатанински подходи да използва днес ще си остане безплодна и ялова, защото тук на земята на БЪЛГАРИТЕ семената и не ще поникнат и ще умрат. Такъв е заветът на дедите ни предаван от поколение на поколение. Чуйте част от него с един от бисерите на БЪЛГАРСКИЯ фолклор:

  “Гявол да те вземе, Отечество мило!
  Нека да си дума кой каквото сака,
  нека да си лаят пцета по сокака,
  ама и русия на деда Ивана(реалното е деда Чингис хана)
  да дойде да каже: триста гроша давам,
  Отечество мило, я те па не давам!”

 14. Кметицата на София, Д.Фандъкова почти целия град го нашари с паметни плочи на най-различни руснаци,като всеки от тях е работил против България.Всяка втора улица, пак с име на руснак.Ти кмет,на Европейски град ли си ,или на задунайска колония?Паметник на Сталин,или на сифилистика Ленин, защо не вдигнеш? А защо не и на твоя гуру и сегашен идол, президент със име на женски полов орган. Миндил с миндил!

 15. ПП Относно споменаваето ‘blitz.bg’
  ====================================
  Няма по-смешен рублофилски сайт!
  На многохилядните запитвания от потребители,защо руските ‘рокери’ карат западни машини,опорната точка беше ,че това били Трофеи???!!!
  Ама нали сте гълъбчета на мира засаждащи фиданки бе,какви трофеи какви пет РУБЛИ?!
  Ами,заедно с маторите да бехте ни донесли като подарък и заграбените архиви.

 16. Do Ivan DImitrov.Mnogo dobur link.Vuv edin ot moite komentari az otbeliazah ce tezi voenni obrazovaniia u nas shte doide vreme kogato Bulgariia shte im bere PLODOVETE.Az ne mislia ce tova sa SPASITELI NA NARODA ILI RODINATA ,po mi prilicat na NOVO SUZDADENI TERORESTICNI ORGANIZATZII koito pod necie znanie se sformirovat u nas.Pravitelstvoto bi triabvalo da se zamisli dali tezi organizatzii bi triabvalo da sushtestvuvat.Ili ima edna pogovorka[Kuceto si lae ,kervana si vurvi].Mislia ce te triabva da budat zabraneni sus zakon kakto na vsiakade v tzivilizovaniiat sviat, i na suzdatilite im da se tursi sudebna otgovornost!IIC…..oIL.

 17. Хибридната Вайна требе да биде борена с хибридни похвати,иначе не хваща дикиш.
  Давам един пример от коментарната част на Блиц.бг:
  =====================================

  ‘ПУТИН е ВЕЛИК!!!
  Който напише минис да му изсъхне едното мъдо,а който напише плюс и двете!’

  ПП След неколко часа наблюдаване на поста,се оказа,че има хора които са готови да станат манафи заради ПУТИН ,но НИТО един не се престраши да се откаже тотално от мъжкото си достойнство заради същия!
  ————————————-
  Live Link

  http://www.blitz.bg/news/article/425134

 18. Препикаването на уж славянските територии в Европа от руските койоти показва реваншизма на путин да си върне загубените след 1990г страни, които избраха да бъдат свободни. Но мислещите хора по света са разбрали, че това не може да стане с агресия, атомен шантаж и примитивни средновековни претенции. Когато не си осигурил свобода на собственият си народ, сееш корупция по целия свят, лицемерно се правиш на православен и мачкаш по-слабите от теб, рано или късно ще настроиш всички срещу себе си.

 19. Православния събор го провалиха, сега да не се готвят да провалят и срещата на НАТО във Варшава – те се събират три дни преди срещата в Нитра, Словакия. Разстояние по маршрута Нитра (SK) — Краков Полша — Варшава Полша ~ 690 km,приблизителното време за пътуване ~ 10 ч 3 мин.: http://www.della.bg/distance/?cities=430,0,0

 20. Oshte edin put se izviniavam na citatelite na komentrrite v BLOGA NA GOSPODIN INDJEV ce izpolzvam LATINITZA ane KIRILITZA niamam takava v laptopa.IIC…..oIL.

 21. Руските вълци са подвижен, мимолетен провокационен трик-минават и занимават, дори и пушека им изчезва-минали руските безумци на Кремъл и заминали, но руските Мочи стоят непокътнати-засега техния пушек не изчезва и никога няма да изчезнае, така че радостта от стената не е чак толкова голяма. Вълците просто не са се сетили да се насочат към Мочата, там всякави стени са безпомощни, държавата бди за денонощен достъп и на вълци и на всякакви комунистически мърши

 22. @Суворов
  Дoнкe, здpавей!;-)

 23. По отношение на моторите ще ви разкажа една история която чух от един възрастен механик.Имало в тяхното село един партиен секретар на когото му дали служебен мотор с кош М1.Той навсякъде се перчил с “РУСКАТА ТЕХНИКА”.Един ден моторът се повредил и го вкарали за ремонт в работилницата на МТС.Когато отворили двигателя на коляновия вал и на биелите имало “Пречупен Кръст”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.