Пропагандата на петата колона марширува по коловозите на окупационната Червена армия

Фалшификациите и манипулациите на просъветската пропаганда в България не са от вчера. Като посрещането на червеноармейските моторизирани окупатори, уж състояло се спонтанно в София едва ли не самия 9 септември 1944 г., а всъщност организирано за целите на пропагандата с по-късна дата.

По стъпките на измамата тръгнаха и “Нощните вълци” на Путин, отново уж “спонтанно” посрещнати с хляб и сол в София. Само че се оказа, че агитката с децата с китката е организирана от анонимни манипулатори,  употребили детската невинност за подсилване на ефекта от лъжата за българската любов към руските рокери с американските мотори, нахлули през дружелюбната за тях Турция в подстрекаваната към вътрешно противопоставяне България. Близки на едно от децата били шокирани да разпознаят своето момиче, което ни най-малко не е имало представа на какво “мероприятие” са го завлекли от Самоков в София срещу мизерните 10 лева хонорар на ръка.

Снимка Елена Донкова

Снимка Елена Донкова

http://www.clubz.bg/41758-posreshtachite_na_%E2%80%9Enoshtnite_vylci%E2%80%9C_se_okazaha_plateni_ne_se_znae_ot_kogo

 

Авторът на тези редове се запозна и разговаря лично с малко по-пораснали “деца”, на които същите анонимни организатори редовно раздават по 20-30 лева за участие във всякакви контрапротести в полза на петата колона. Въпросните пораснали деца са младежи, повечето от които без родители и с трудно детство. Тъкмо към тази младежка аудитория уродливо са насочили усилията си възрастните другари, свикнали да промиват мозъци или просто да си ги купуват, както в случая.

“Интересното”, е че в държавата няма институция, която да се поразтревожи от тази престъпна дейност, която в морално отношение не се различава от  физическото сексуалното посегателство към подрастващите.

В резултат на което развратът продължава необезпокояван в лагера на лицемерите, които обичат да се вайкат за кривиците на демокрацията- същата, която ползват за целите на своя червен бардак.

16 мнения за “Пропагандата на петата колона марширува по коловозите на окупационната Червена армия”

 1. ТЕЖКО НА ТОЗ НАРОД, КОЙТО ИСТОРИЯТА СИ НЕ ЗНАЕ,
  КОЙТО ПОРОБИТЕЛЯ, КАТО ОСВОБОДИТЕЛ ТАЧИ,
  И ОСТАВЯ РУСКА ГАРГА ТУК ДА ГРАЧИ!
  НАЙ ТЪЖНОТО Е, ЧЕ ДОПУСКА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ РУБЛАДЖИИ,
  А ЧЕСТНИ РОДОЛЮБЦИ ГИ ИЗТЛАСКВА,
  ЗА НЕГО ПРИМЕР СА ПЛАДНЕШКИ ОБИРДЖИИ!
  КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ГЛАСУВА
  ГЛАСЪТ СИ ТОЙ ПРОДАВА, КАТО ПСУВА!
  ЛИКУВАЙТЕ И ВДИГАЙТЕ НАЗДРАВИЦИ
  И ПИЙТЕ БЪЛГАРСКАТА КРЪВ, ПИЯВИЦИ!

  (има продължение)

 2. на 03.06.2016,във Варна ЦвЦв :

  “…уточни,че поради стратегически съображения имената на кандидат-президентската двойка ще бъдат съобщети през месец септември,а не по-рано.”

  Кажи си Цветане!Кого ББ ще назначи за президент на Б-я?Или и ти не знаеш…
  То и в САЩ ще има избори, но ни в “червената”, ни в “синята ” централа, до последно не знаеха,кой ще е техният кандидат.На всичко отгоре,като приключат изборите/не автоматично, след преброяване на бюлетините/,пълномощниците от всеки Щат,при фактическиа избор на президента не са задължени, ни по патийна дисциплина, ни по конституция да гласуват за “своя” кандидат!Ама там няма “златен пръст”,защото всеки американец има пистолет…
  Абе,глупаци!Да видат нас,да видат братушките…

 3. По-добре едва ли би могло да се напише, Г-н Инджев! Поздравления за статията!

 4. Пропуснал съм думата най отгоре-БАРДАК

 5. Палячовците, които вееха руски знамена пред А. Невски, барабар с поповете и лумпен- “патриотите”, така и няма да разберат, че са едни прости статисти в пропагандните филмчета снимани по сценарии от едни сериозни чичковци усвояващи стотици милиони долари от руския бюджет.
  Жалка пасмина мизерници!

 6. Прочетох как за 10 лв на ръка едно мете е откарано от Самоков в София за…(за да не преразказвам, прочетете си го сами). От себе си ще добавя, че в едни близки години една рекламна къща, мене ме отведе от София в Бургас срещу 20 лв на ръка и 5 лв за обяд там и с осигурен превоз София-Бургас и обратно – за да участвам в един митинг против Бургас-Александрупулос и с участието на Меглена Кунева. Това което ви споделих е вярно 100%, това което прочетох не знам дали е вярно. Да сме живи и да сме здрави. Световните борби продължават и ние участваме в тях щем не щем на някоя от страните които се борят.

 7. А кой е този скот в расо и за колко ли сребърника е продал вярата си в Христа /ако я е имал?/

 8. И аз се питам, ПАВЛЕ! И си позволявам да перифразирам БОТЕВ, който също е презирал рубладжиите- особено онези в раса. Досущ като сегашните ни духовници-полковници:

  И на московския ни поробител
  и поп, и черква с вяра слугуват.
  Нему се кланя дивак учител
  и с вестникарин заедно мъдруват,
  че страх от Путин било начало
  на всяка мъдрост!…

 9. И аз питам кой е този изрод в расо до децата, използвани по отвратителен начин от руските подлоги?

 10. Проруският курс от полудискретно следван, вече е явно провъзгласен с изявлението на ББ, че е “пратил Митов в Сочи да оправи отношенията с Русия”. Съперничеството на ББ с гоцэ сырыщныка за по по-силно челобитие пред кремълския самодървец намирисва на президентски “сблъсък”. Сценарият при този вариант предвижда “евроатлантикът” Борисов да се изправи срещу официалния кремълски лакей гоцэ.

 11. България

  Земя съм на една квартална мутра
  и по-голяма тъй не съм си нужна.
  А калното ми днес е бъдещото утре –
  от него обещаваш да дадеш.
  С харизани пари строиш и усвояваш,
  като че ги броиш от своя джоб.
  А в новия асфалт пак никнат щедро кратери –
  ремонтът се нуждае от ремонт.
  „Устойчив” ветропоказател –
  в очите на Европа хвърляш прах,
  но се озърташ все на изток, батка –
  дано получиш малко по-мек шут.
  Избра „честта” да си васала на световна мутра.
  Уж спря, но пак възкръсваш висналия шлем.
  Крило за монопола,
  на мутрата световна верен пес,
  освен възхита друго не приемаш,
  но все ще намалява броят на пасящите овес.
  Аз преживявам и без твоя идол.
  Ще преживея утре и без теб.
  Макар да съм една човешка длан -,
  отказвам вече да ме управляват мутри.

 12. Ot vreme ono POPOVETE sa bili PRODAJNITCI i PREDATELI.Ne se ucudvam ce na PURVA LINIIA se mudri POP.U nas se znae koi gi komandva,moje bi tozi e sus cin STARSHI LEITINANT ot DS- FSB i sledi koi e za- i koi protiv PURSHIVITE BIASNI HIENI[NOSHTNITE VULTCZI].A posle da mu misliat tezi koito sa PROTIV tazi PUTINSKA IZMET.Kolkoto do decitzata dovedeni za 10 leva da posreshtat tezi IZMEKIARI, triabva da se tursi otgovornost ot predvoditeliat im,na nego mu e PLATENO i to DOSTA ot NIAKOI koito toi pokriva,veroiatno tozi niakoi e ot slugite na B.B.iSIE .IIC…..oIL

 13. @ Павал Тинков:

  този в расото е май-малко полковник от КГБ.
  Иначе Б. Димитров няма какво да го коментираме, той е ясен, на заплата при Путин и се старае човекът, нали разбрахте, че парите са кът. Затова е такава голяма навалицата по телевизиите да си заслужат (за)платата.
  Общо взето руската пета колона се представи много слабо. Ако бяха излезли всички записани в кремълската ведомост нещата щяха да се развият по друг начин. къде бяха Първано,Нинова, Шаренкова, Сидеров и Меглена Тачева…много,много слабо. Дадоха им милиони, а те докараха дечица от Самоков за по 10 лв. Стана както с хидролога Доган. Той получи милион, а даде 50 хил. на група инженери да свършат работата.
  Напънах се да чуя Б. Димитров при Светлю – стана ми жал…трябва да го освободят от наряд вече…няма ли ново попълнение? Путин трябва много да я е закъсал, щом очаква Първанов и Божо да укрепят славянските връзки.
  Да си кажа честно, при такова православие обмислям да стана католичка или протестантка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.