Благодарствен адрес до българските медии от ivo.bg

Статистика за посещаемостта в ivo.bg, 5 юли 2016 г.

 

·  Best ever

39,003 views

( този върховен интерес от 39003 посещения на 14 юни 2013 г. дължа на онези, които забъркаха на тази дата казуса с Делян Пеевски и успяха да разбудят гражданското общество в България).

·  All time

30,008,364 views39,915

 

Отдавна съм престанал да съобщавам милионите посещения, който се трупат в ivo.bg, но поради кръглия „ юбилей” днес споделям с желаещите да знаят: на вчерашния 4 юли 2016 г. посещенията тук са прехвърлили 30 милиона.

 

 • Интересното е, че и броят на публикациите ( ми – защото в огромното си мнозинство те са авторски ) наближава кръгла равносметка. Към днешна дата те са 4 955 Публикации

 

Свободата, както би казал Дон Кихот, ако беше сред читателите, прави някои малки чудеса…

Иво с плаката си

По този повод ще си позволя само един дребен коментар с надежда, да не изглежда дребнав.

Посвещавам този количествен успех на българските медии. Искрено им благодаря. Без техните усилия този блог едва ли щеше да привлече такъв читателски интерес.

Припомням афоризма на Юлий Цезар: „ по добре първи на село, отколкото втори в Рим”. Иначе казано, по-добре първи във виртуалното, отколкото втори в наистина маргиналното медийно пространство на село България.

22 мнения за “Благодарствен адрес до българските медии от ivo.bg”

 1. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК АМЕРИКА!!!
  /там всеки ден е празник/

  Некакви Петковци арестували некакъв нарушител на границата/и го обрали/.А ми ако се окаже някой наш мургав гъбар в гората…
  Некакви възмутени младежи ги пребили некакви паравоенни,а други парамилиционери ги арестували заради един нарисуван среден пръст ,сочещ нагоре към Оня,който само сеир гледа…
  Някога,някога,много отдавна/първите месеци след промените/ми идва на гости приятел от Америка.НАВСЯКЪДЕ разлепени некролози/не ми е правило впечатление, че това е само наш обичай/Пули се той и казва:”Не бива така без съд и присъда”Сега пък аз се пуля и той ми обяснява,че при тях така разлепват за престъпници избягали от правосъдието, за които има обявени награди/и щатски и от частни лица/И който гражданин има топки/револвер всеки има /-да вземе наградата.А който има големи топки, става професионален „ловец на глави”.И няма избягали от правосъдието…
  Сега си представям наш Петко.Награда от НАП, награди от ограбени бизнесмени и пребити граждани.И наш Петко –с двете” глави” на братя Галеви.Двоен милионер в евро!
  …А не за некакви си звонкове ли,червонци ли, девалвирали рубли ли…

  ДОБР УТРО БЪЛГАРИЙО!!!
  /тук всеки ден чакаме някой да ни оправи/

 2. БРАВО и ЧЕСТИТО, ИВО!
  БОГ отпред и ти подир него с всеотдайният си апостолски труд да сеещ просвещение сред народонаселението.
  Да милиардиш!

 3. Ако само 0,5 процента от читателите но иво излезем заедно на улицата ще видим една нова България.

 4. Честито и от мен! Да сте жив и здрав мнооого години, г-н Инджев.Като ваш редовен читател бих искала да знаете, че се възхищавам на изключителната ви писателска дарба,която мисля, един ден ще бъде достойно оценена. Но истинската информация за събитията и запознаването на читателите с неподправената българска история е главната причина да ви чета. И разбира се, изключително ерудираните коментатори в блога ви – всичко това ви прави според мен номер 1 в България.

 5. Поздрави г-н Инджев!Относно българските медии си спомням,че по времето на соца имаше свинеугоителни комплекси и до като свинята плюска от копанята нищо друго не я интересува, но когато ножа и опре до кожата квичи проумяла,че ченгела я чака!Е ще го проумеят,но когато видят прасенцата си на ченгела,а това неминуемо ще стане!Бъди жив,здрав и СПОКОЕН!

 6. Какво им трябва на едни медии- да информират, да анализират, да имат позиция. Доколкото този блог съдържа в пълнота всичко това, съвсевм не е загадка защо е толкова посещаван. Да благодарим на Господа, че дава сили на г-н Инджев, а на българските медии няма защо да благодарим. Какво им трябва на тях- парички, парцалки и PR-мероприятия, основно за наяждане и за показване. Коктейлната храна обаче, никак не се връзва с отгладуваната свобода, ‘щото тя не е саламът, Санчо. Който е избрал да бъде Санчо, ще лапа салам /виж му идеала/ докато му го ДАВАТ и ще “танцува само една нощ”. Който е избрал да бъде “рицар на печалния образ”, ще го четат и след 500 години. Да сте жив и здрав, г-н Инджев, па дори да не са 500 годините.

 7. Господин Инджев трябва да започнете да издавате вестник. Казвам го в най-добрия смисъл. Честит юбилей и от мен!

 8. Поздравления и честит юбилей! Нека Бог да Ви пази!И дано се отворят очите на повече българи!Да, прав е ББ за човешкия мат’ рял, уви!

 9. Само мека илюстрация в отговор на въпроса за 106-тото място по медийна свобода на България. Нявсякъде подобна облизанковщина между медии и властимащи се класифицира като скрита реклама на властта, като тенденциозна едностранчивост в отразяване на събитие, като морална (че и друга) корупция. Тук-не, венелина гоЦЭва хвали другарките министърки, че вчера и презентацията на една беше качила в парцала си.

  https://www.24chasa.bg/novini/article/5623805

 10. “Ако само 0,5 процента от читателите на иво излезем заедно на улицата ще видим една нова България.

  POSTED BY DOBREV | ЮЛИ 5, 2016, 11:45
  От нас зависи да направим нещо, за са се СЛУЧИ това.Да си създадем някаква организация- с тия технологии, не е проблем.
  ЧЕСТИТО НА ИВО ИНДЖЕВ ЗА АБСОЛЮТНИЯ БЪЛГАРСКИ РЕКОРД – колко много сме жадни за истината.

 11. Апелирам към всички съфорумници ,всеки който влезе в църква да запали свещ ,за здраве на г-н Инджев, не знам за всички вас, но мен ме е страх,да не му сторят нещо лошо! Той е фактор в нашето общество!

 12. Добавям и моите поздравления и благодарности! Аз също съм от редовните посетители в блога и се радвам също и на интересните коментари. За мен е чест да съм в числото на съмишлениците.

 13. С мисъл по голямата тема на предишната статия, но нямам предвид великолепно описания от Sir Sven ‘валчест другар’… и като стана дума за журналистика. Част от едно кратко, стегнато изложение на American Press Institute казва следното: “Journalism provides citizens with the information they need to make the best possible decisions about their lives, their communities, their societies, and their governments”.
  Кратко, ясно. Технологиите и средата за продуциране на журналистика са без значение за качеството. Принципите са приложими навсякъде. Журналиста, когото обичах да виждам ‘В десетката’, днес чета в ivo.bg.

  Зависимостта между растящата мизерия на медиите, отказали да служат на читателя и броя на посетителите на ivo.bg е правопропорционална. Броят на читателите на този блог тепърва ще нараства.
  Бъдете здрав, господин Инджев!

 14. Поздравления,Г–н Инджев!Възхищтавам Ви се!

 15. Ми ,то това не е много за празнуване,Г-н Инджев.
  Ако се замислим реално-ква е тая държава и кви са тия медии,дето са паднали в незнайни дълбини,та сме почти на последно място по свобода на словото??
  И само Вие,и Бакалов (чат-пат)казвате кво става в държавата.
  А,защо сте само вие???
  ми,това не може да бъде повод за празненство.
  Много бих искал думите ви да достигат по-широка общественост,
  да достигат до много повече хора.
  Вие трябва да имате телевизионно време-
  много се съмнявам.обаче,че някой ще ви го даде.
  Но мисля,че можем да се преборим със системата на ГЕРБП

 16. Без преувеличение: този блог е будната съвест на България.

  Г-н Инджев, с нетърпение чакаме “Течна дружба” 4!

 17. Поздравления за постижението! Свободата е безценна, наред с достойнството: радвам се, че блогът на Иво Инджев е доказателство за това дори и у нас, където тия неща много-много не се ценят!

 18. Моите сърдедечни поздравления, господин Инджев!
  Няма да преувелича, за мен посещението на Вашия блог е като на „краставия чесането“. Пълно удоволствие!
  Където и да съм по широкият свят, с отварянето на Интернет, първо преглеждам Е–мейлите си, след което отивам при ivo.bg да си „начеша крастата“.
  Аз от този ТИТАН на перото и будител на обществото бих пожелал една идея повече, да може да кондезира тези облачни капки в един буреносен облак, който да предизвика ураган. Ураган на истинските промени в страната ни.
  Бъдете здрав скъпи, Бог да Ви пази!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.