Българският дупинг скандал

Тук

Когато предложих съветският паметник на окупацията в София да се нарича Монумент на Окупационната Червена Армия МОЧА не очаквах, че тази игра думи, макар и правдива по съдържание, ще получи доста широко разпространие и мнозина ще започнат да използват точно това съкращение – за краткост и яснота относно лъжата за освобождението чрез окупация на България.

Заглавие в руски сайт неволно, но символично усилва ефекта. Няма как да избегна превода на руската дума “моча”- така е написано в ориганала:

“Нефть и моча – два главных союзника России”

Казано направо, двата съюзника на Русия са нефтът и пикнята. Нефтът е основата на икономикта, а останалото е пикня.

А МОЧА е главната светиня на руския постколониализъм в България, охранявана от шпицкоманди и държавата срещу желанието на българите този съветски тотем да бъде преместен в музея на т.н. социалистическо изкуство.
Поводът за извода на автора на горната публикация е огромният международен скандал с доказаното държавно участие на най-високо равнище в Русия в организирането на мащабни фалшификации на пробите на руските спортисти на олимпиадата в Сочи през 2014 г. – връх на пропагандната фукня на Путин. Отпадането на Русия от предстоящата олипиада в Рио става все по-вероятно. В Москва, хванати по бели гащи, се готвят да развеят бялото знаме – вече разглеждат възможността руски спортисти да участват в състезанията под знамето на Международния олимпийски комитет.
Авторът на публикцията явно прави паралел с едно изказване на руския император Александър III, когото наричам българофоб заради заплахите му срещу България с война и окупция, включително чрез подстрекаване на Турция да си върне Източна Румелия като наказние за непокорството на бългрите , дръзнали да извършат своето Съединение в нарушение на Берлинския конгрес и на волята на Русия. За нея малка, разделена и подчинена на руските интереси държава на българите ( каквато Русия изобщо не предвижда да създава , но тя се “пръква” въпреки нейната волята на империята да създаде руски православен анклав край Проливите) е била приоритет в балканската й политика.
Изпадайки в международна изолация в края на 19-ти век, досущ като Путин днес ( заради агресията му срещу Украйна, която Москва желае да разделя и дестаблизира за целите на руския контрол) , Алексанъдър III двусмислено възкликнал: “Русия има само двама съюзника- флота и армията”. Звучи едновременно като гордост от побойническите дадености на страната, чието мнимо величие се гради на страха на по-малките държви от нея, но и като признание за това, че никой не иска да си дружи с такъв побойник.
Би трябвало в днешна европейска България да се говори, пише и преподава фактът, че цяла Европа е застанала на страната на заплашената от Александър III съединена България в момент, когато той заповядва военен демарш на своя Черноморски флот срещу нея. Не на шега е заплашвал България с окупация, подготовката за което в Русия е била демонстративно видима, а в България – направо кървава чрез русофилските бунтове, подстрекавани от империята.
В целия континент, включително в държави със славянско население, избухват масови демонстрации в подкрепа на българите срещу руската заплаха. Европейската реакция, заедно с катгоричната позиция на Англия, докарала до бяс руския император. Александър заплашл дори да прати войски в Индия, за да накаже Лондон (!). Но пред единната европеска защита на България бил принуден със скърцане на зъби да бие отбой. Това спасява младата българска държава от съдбата на Финландия и Полша ( или Украйна в наши дни), станали жертва на руската агресивност пради нещастието да бъдат съседи на империята ( каквито българите на Балканите никога не сме били по суша-това също се “забравя” от онези, които тръбят за нашата “вековна близост” с Русия).
Иначе казано, докато руската империя е била горда да има само двама верни съюзника – флота и армията, то България е имала за съюзник цяла Европа и това се е оказало решаващо за предотвратяване на руското иго половин век, преди то да се осъществи като съветско. Което не пречи днес управляващата в Блгария партия да се кичи с европейско название, но да се мазни на империята, независимо от факта, че тя разполага в Черно море ракетни системи , способни да поразят половината българска територия. И то в момент, когато “силният човек” на България Борисов слабоумно мърмори за някакво демилитаризиране на Черно море, сякаш не е Русия тази, която ескалира трупането на оръжия в региона.

 

Това е истински дупинг скандал, съотворен от върховния жрец на Гражданите за европейско  развитие на България.

 

13418757_1272443662767516_4897929085146451661_n
Във възторга си от такъв господар, като Александър III, днешните руски шовинисти повтарят и актуализират неговото възклицание. Сред тях е вицепремиерът Рогозин, който обявява нефта и газа за двамата верни съюзника на страната: “Раньше говорил государь-император, что у России два союзника – “армия и флот, а сейчас у России другие два союзника – нефть и газ”.
Именно това иронизира авторът на горната публикация, осъвременявайки “мъдростта” на прозрението, според което по-скоро днес на Русия са й останали верни само нефтът и пикнята.

27 мнения за “Българският дупинг скандал”

 1. Иво, хубаво пишеш, но този заспал народ не чете, а спи и деме.

 2. Докато България е управлявана от внуците и правнуците на шумкарите-(крадливи комунисти и долни русофилски курви),няма да се освободим от лапите на Русия.Да им е…а п…ка м….на! Европа именно сега ,заедно с НАТО, трябва да бъдат безкомпромисни в отношенията с имперската политика на пигмея-Пиздин! За България има шанс, ако се сбъдне прогнозата на Збигнев Бжежински: 2017г.-тотална икономическа разруха и разпадане на бензиноколонката-Русия! Ако това се случи , ще поканя всички комшии от махалата и ще ги напоя с 12год.уиски!

 3. Да допълня:Ако това не се случи,всички пишещи и псуващи в блога,ще ни хвърлят по затворите и там ще ни е края! Ремсиста-комунист е много отмъстително копеле.Унищожителни Санкции до разспад! 1$-500рубли,1евро-700рубли и на Хуйло ще му спихне ботокса по лицето!

 4. Домогванията на руснаците към българските земи се вижда с “невъоръжено” око! Защо българският “народ” нехае – това е въпрос с понижена трудност! Демагогията на комунистическата власр и овластената посредственост в страната в днешно време няма да допуснат образовани и почтени хора до управлението. Лустрация е необходима – само тогава може да прогледне и “народът”!

 5. Здравейте всички , след 15 дневно отсъствие !

  По темата – Пикня е и още как !
  Бензиноколонката работи , но аз съм убедена че Бог не е възможно да няма нещо по-добро пред вид за империята на злото , която си е непроменена в това състояние от ужасяващо много столетия . ТОЙ все ще изнамери една ударна доза двоен украино-палмирски коктейл. И тогава аз също ще направя един пищен купон : ) Дай Боже ! Амин !

 6. Мутко:

  Сочинаш!
  Медальнаш!
  Победнаш!

  Моча ненаш!

 7. докато имаме такъв премиер Банкянското слънце няма оправяне.

 8. ДО AC/DC.От твоята уста в божи уши.Веднага от тук ти изпращам още един ГАЛОН за да бъде празненството по пикантно!IIC…..oIL.

 9. „…включително в държави със славянско население…” Иво, извинявам се !Предполагам,че е неволно,но…
  Селото в което съм роден,се разделя по средата от реката на две половини.В другата- всички са „левскари”, в нашата”цесекари”.Едва проговорил и проходил, излезеш ли на улицата, големите те поемат:”Кажи ти от кои си?” Ако сбъркаш-шамар.След няколко грешки ,безгрешно скандираш:”Долу Левски-Само ЦСКА”
  Тръгнеш на училище.В час по родолюбие, кажи : „Братята славяни-двойни освободители”-6-ца.В час по математика:”2-ма плюс 2-ма=4-ма”.Ако сгрешиш/3-ма или 5-ма/, кажи,че са били славяни-отървал си двойката.Вече голям , грохнал след работа,включваш телевизора:славяни,славяни …и ти се кефиш.Жена ти включи фурната, и от там:славяни,славяни…и тя се кефи.Децата знаят от чичко Гугал, че славяните са измишльотина, но защо да си развалят кефа- я г-жа Куневица,я др.Пръмовица ще им развали успеха.А на най-българския празник-24 май, всички дружно пеем: „Върви народе възродени…”
  Има лъжи всякакви:шегичка,подигравка,весела,”благородна”, „допингова”,полезна, обидна,долна, опасна,убийствена,…
  ВСЯКА ДЪРЖАВА изгражда национално самосъзнание, използвайки хиперболи и откровени лъжи.Не само Македония,която ви боде очите.Но най-смъртоносната лъжа е „славянството”. Защото Русия изгражда национално самосъзнание не в/у собствената си територия,а в/у ТЕРИТОРИАЛНИТЕ СИ ПРЕТЕНЦИИ. Ето тука е заровено кучето-не при „ДВОЙНИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ” а при „СЛАВЯНИТЕ”!!!
  И докато им припяваме за славянските народи и славянската азбука, ние сами си затягаме примката на шията.Всички от бившият соц.лагер вече си водят национална политика, само ние още про-кремълска.И тук въобще не става въпрос за ББ или за –фили и-фоби.А за това,че не сме нито европейци,нито българи, а славяни-шизофреници.
  Ако ни спрат евросубсидиите/келепира/бъдете сигурни, че и без да е „вежлив”референдума, славяните ще го спечелят.Защото от малки гледаме на запад,но душата ни е на изток.И при референдума ще си намерим аргументи: я в руската литература/нямам предвит100-е страници на които се описва какви са мустачките на Наташа Ростова/я в някой руски романс/хубави са/ я в някой красив/наистина/синеок и русокос сонет .Нищо, че братушките постоянно ни преиб.в.т!Нали сме братя-славяни ще си прощаваме/май все само ние/.И хич не се възмущавайте че „червените” харесвали Москвич, а си купували Мерцедес.
  Докато на 24-май не запеем:”Върви народе ЗАБЛУДЕНИ…”
  И аз… от малък ,до сега ме боли за ЦСКА, от малък, до сега съм славянин!
  Е, не съм Гришо, да се надявам на някоя русокоса,синеока,дългокрака Маша. Може и Мамаша.Чорт паверить…

 10. Благодаря ви г-н Инджев за това, че го има този сайт, които ми е любим. Покрай сериозните теми често се случва да се смея много, както в случая с двата съюзника на русия: нефта и пикнята. Според мен тази държава като не може да впечатли света с постижения, се опитва да изглежда велика с със супер простотии.

 11. Александър III е българофоб, но само той ли е бил такъв? Изобщо има ли руски владетел българофил? “300,000 добруджанци оковани и продадени в робство в Русия от царя „освободител“ – “Българската независимост и Русия” – http://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=27&t=403

 12. Сега всеки има Джи Ес Ем.
  В МС,ББ си разлял кафето в/у бюрото.Звъни по мобилния на чистачката:
  -С парцала при мен!Веднага!
  -Г-н Борисов, г-жа Бъчварова в момента я няма.
  -С другия.
  -Но и г-жа Кунева я няма.
  -Или ще си гледаш само твоя парцал, или ще те уволня!

 13. Не бива само паметника на съветските окупатори в столицата София да се нарича МОЧА, а всички паметници на Червената армия.
  Ще изглежда така:
  МОЧА-Пловдив,или МОЧА-Альоша
  МОЧА-Русе
  МОЧА-Варна
  МОЧА-Бургас и др.
  Но вече е време да се обвинява Съветския Съюз, който не съществува, или днешна Русия, или българските комунисти за наличието на толкова много МОЧА-и.
  Комунистическата партия твърдо се отказа от комунизма, отказа се от всички възможни борби срещу капитализма, империализма, фашизма, експлоатацията, буржоазната идеология и др.
  Комунистите се отказаха и от всичките възможни освобождения.
  Ако се счете че Съветските агресори са ни освободили от капиатализма и фашизма, връщането на първия от комунистите преди четвърт век обезсмисля съществуването на “мочите”. Следователно “освобождението” е било напразно,защото комунистите не построиха комунизма, а освобождението беше нужно точно за строежа на комунизма.
  На кого са нужни тези паметници днес нацвъкани от комунистите преди 60години по цялата българска територия.
  Несъмнено на Българската държава и на никого другиго, комунистическата партия е вече увяхнала и загнила.
  Значи не са проблем за хората комунистите, а самата държава. А само комунистическа държава може да се грижи за комунистически символи, друг вариант просто не е възможен.
  А комунистическата държава се държи от комунистически държавници, друг вариант е невъзможен.
  А комунистически държавници се избират от избиратели-комунисти, друг вариант е също невъзможен…
  Така че за каква “Европейска България” може да се говори, след като
  ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ е комунистическа.
  Ако не е, кой тогава храни, охранява и осветява руската “пикня” върху “некомунистическия” Български народ и “некомунистическа” България, все има някои фактори за реализирането на тези грижи, все има някой който завърта шалтера на прожекторите на съветско-руската пикня, което си е същата, добре позната фигня(рус.).

  Умолявам Г-н Инджев или Г-н Господинов да дадат подобаващ превод на последната дума….

 14. “Минфин США: Россия расширила вложения в американские ценные бумаги на $5,7 млрд – до $88,2 млрд”
  А пятая колонна всё равно ты!

 15. Да се организира умишленото фалшифициране на допинг-проби от страна на държавата и с участието на нейните тайни служби е грандиозен скандал.
  В същото време това е и индикатор за деградация на една държава в стремежа си да се изкара велика.
  Имаме най-одиозния премиер – министър в целия ЕС.
  Този човек не знае за каво става дума изобщо.

 16. Редува ги Бойчето:
  дупинг-гепинг-дупинг-гепинг!

 17. Когато стане дума за днешна византия, т.е. русия и турция , винаги две неща спонтанно изкачат пред мен, и които начаса споделям с БОГ: Първото е: „БОЖЕ, тия колко много са назад от нас“ , а второто: „БОЖЕ, а колко напред можехме да бъдем, стига да не се налагаше да изкупуваме греховете на Борис“.

 18. ..Lyudmil Ivanov20 часа · Sofia, Sofia City Province ·
  Кои са нещата, които характеризират един човек като десен?

  1. Десният човек иска сам да печели парите си и да се грижи за себе си и за семейството си, като разчита на своите способности, трудолюбие и упоритост.

  2. Десният човек е индивидуалист, а не колективист.

  3. Десният човек е активно солидарен, а не пасивно социален. Християнството е дясна доктрина, защото казва: „Ако имаш две ризи, дай едната на ближния“. Ако беше лява доктрина, щеше да каже: „Ако нямаш нито една риза, иди да си вземеш от ближния“.

  4. Десният човек иска честно и законно да се съревновава с другите хора и в това съревнование да създава материални и духовни ценности и да се стреми към съвършенство.

  5. За десния човек частната собственост е свещена и неприкосновена. За него най-доброто богатство е наследеното богатство. Затова десният човек, дори да не е получил наследство, се стреми да остави наследство.

  6. Най-голямата ценност на десния човек е свободата на духа и съвестта, която му позволява да направи разлика между добро и зло и го поставя пред отговорността да избере едното от тях.

  7. Най-висшият морален дълг на десния човек е да зачита свободата, достойнството и собствеността на другия.

  8. Десният човек вярва в Бог, тоест приема, че истината, доброто и красотата са обективни. Че са абсолютни, а не относителни категории и не зависят от обществена или междуличностна договорка.

  9. Понякога десният човек е монархист по философски и политически убеждения, защото е устроен така, че винаги да търси и да изисква от властта истина и справедливост.

 19. бб отново действа на “принципЪТ”: НЕ ме глей к’во праа , глей к’во ти говора!
  Ама гасударят от кремль определя, кога се вдигат и падат завесите пред марионетките МУ в НРБ.
  Дори и в герб(“генералско”-евразийски резерват бАлхария) , “верващите” намаляват. Както стана и с монархо-социализъма на симеон, след 2001г..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.