Спряха измамата на Путин и участието на Русия от олимпиадата в Рио- сбъдна се пророчеството на Линкълн

 

Isinbaeva

Българската поговорка “хитрата сварка- с двата крака” на руски е синтезирана в израза “допрыгались”. Буквално преведено е “наскачахме се”.

Възклицанието е напълно валидно по смисъл за факта, че Русия е отстранена от предстоящата олимпиада в Рио заради невиждания допинг скандал и водещата роля на държавата в него.

Прочетете в actualno.com

Държавата на Путин се държи и в спорта както в международните отношения. Убедена е, че за нея правилата не важат и може да ги прегази бруталнор като в Крим или да ги надхитри, както в Сочи, с метотодите, с които се управлява самата Русия уж в името на руснаците, хранени с пропагандни лъжи за целите на фалшивото имперско самочувствие на всеки Иванушка. Гладен и бос да е, но да е щастлив, че е “победител”, мамка им на всички.

Казано с хумора на Хашек и неговия Швейк, в духа на неговите смешни, абсурдистки задачи, получава се гатанка от рода на следното:

Колко сантиметра се очаква да скочи в дисциплината овчарски скок баба ти при положение, че е руса, а съпругът й се казва Иван? Ами николко. Защото е баба й лекарите не й позволяват да пада отвисоко дори на дюшек, пък и да й позволяваха, вече е късно да нарушава лекарските забрани.

Условието на задачата за мащабната измама, поставена от Путин, е обяснено от един американски автор, който е предупредил Путин. Ама кой да чете…

“Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш дори да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време. You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all the time; but you can’t fool all of the people all the time.”

Абрахам Линкълн

26 мнения за “Спряха измамата на Путин и участието на Русия от олимпиадата в Рио- сбъдна се пророчеството на Линкълн”

 1. Страхотна сатира!
  Само едно уточнение. Засега, т.е.м до 24 юли когато ИК на МОК трябва да се произнесе окончателно за участието всички руски спортисти и отбори в Рио са отстранени от участие само руските лекоатлети. Чакаше се именно днешното решение на САS в Лозана по иска на 68 руски атлети. И си го получиха в пълна мяра.

  https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13781852_1245922142114880_2587721435180821531_n.jpg?oh=106f54587abcce3a1687570e616faf67&oe=582F08DA

 2. Значи,съвременен спорт без стимуланти,анаболни стероиди и прочее илачи,да не ги изреждам,е невъзможен.
  Няма наши,няма ваши!
  Спортистите по цял свят поголовно зобят,без значение дали става дума за китайски евтинджоси или маркови хормони.
  Но проблемът с рассия на жужи е,че там това е държавна допингова програма-политика по същата схема от времето на най-дивия комунизъм.Така е било и при Хитлер,така беше и в ссср,така е и в днешна рассия.
  Спорта е само част от механизмите за съхраняване на клептокрацията и диктатурата при подобни режими.
  Нещо подобно видяхме и на Евровизия.
  Бяха напомпали сума ти деньги в руския изпълнител,за да се докажат пред Гейропата,която иначе денонощно оплюват,ама не се получи!
  Та така и с олимпиадата-най-важно е да им покажем на тъпите западняци,че и като спортисти ги отвяваме,но стана лека грешка в изчисленията.

 3. Стискам палци МОК да не пусне целия отбор на Русия, не само лекоатлетите!

 4. “Понимаете, если в стране ФСБ организует целую фабрику по подмене мочи на олимпийских играх, то почему мы думаем, что хоть что-нибудь здесь вообще правда?
  Я вот, например, не могу объяснить себе, каким образом люди, которые передавали через дырку в стене, вскрывали и заново запечатывали каждую колбу мочи, могли удержаться от того, чтобы фальсифицировать экономическую статистику, данные о наличии средств в каких-то фондах, бюджет. Да что угодно.
  Фальсифицируется все – моча, диссертации, реестры собственников, новости, балансы компаний, итоги голосований, уголовные дела. И люди, которые это делают, именуют почему-то себя патриотами и государственниками. А другие люди, принимающие, глотающие весь этот фальсификат в лошадиных дозах, полагают, что Россия наконец вернулась в разряд великих держав и называют эти фальсификации “геополитикой”

 5. Както им наложиха на руснаците икономически санкции,да има и спортни такива. Путин като е толкова отворен да направи евразийски спортни игри. Пък да покани и кандидат-задунайската губерния-България.Мутрата-Борисов ще се дуе от гордост че ще застане до идола си -диктаторчето Путин,на откриването на летните евразийски игри. Тогава нека си ги помпи с колкото си иска анаболи крепостните му селяни.

 6. Най-после Западът да реагира адекватно! Полезните идиоти /въпреки похарченото по тях/ този път не са успели да надделеят.
  Убеден съм, че серия от подобни решения /не само в областта на спорта/, бързо и завинаги би решила проблемите с ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО в глобален мащаб!

 7. Ех друзя,няма е1980г.Тези години заедно сГДР,НРБ бяхме в тройката.Нямаше антидопингови комисии-първи ссср,втори ГДР,трети НРБ,Америка и запада ряпа да ядат.

 8. “Вы можете дурачить всех людей некоторое время; вы даже можете обманывать некоторых людей все время; и вы можете дурачить всех руских людей все время”.

  Владимир Путин

 9. http://www.danas.rs/danasrs.1.html

  Чудесна аналогия с нашите усуквания по евроатлантическа линия! Само дали сръбският карикатурист знае за прозвището на бугарските си комшии в ЕС, което им даде Кремъл като “Троянски коне”, или сам така диагностицира своите управляващи рубладжии, дето гласят стария номер с коня- все едно! И в това се оказваме брача.

 10. Да опишем положението на Путин преди Олимпиадата в Рио чрез думите на Швейк:

  “Тя и госпожа Мюлерова държеше три ключа за кенефа, ама вчера се насра пред него в коридора.”

 11. Добрый день! Мы ведем репортаж с нашей специальной олимпиады. На нашей олимпиаде отсутствует любой допинг-контроль. Да, да, спортсменoв НЕ проверяют на допинг. Совсем. Итак…
  – На 27 метров прыгнул финский спортсмен. Очень, очень неплохой результат для шахматиста.
  – Тринадцать убитых и шестьдесят раненых. Таков результат неудачного броска в керлинге.
  – Только что совершил прыжок с шестом Сергей Бубко. Зрители с нетерпением ждут когда же он, наконец, приземлится.
  – Метатели копья сегодня особенно порадовали. Результат – два сбитых Боинга… и один Сергей Бубко.
  – А в марафоне традиционно побеждает бегун из Кении. Он единственный, кто добежал до Кении.
  – Только что стало известно, что куда-то пропал весь оргкомитет. И на площадку выходят метатели молота.
  – Канадский велосипедист впопыхах забывает велосипед… но это не мешает ему прийти к финишу первым!
  – Тем временем китайский гимнаст продолжает крутиться на перекладине…
  – Метатель молота совершает бросок… и китайский гимнаст, похоже, докрутился.
  – И в заключении наше традиционное сорокоборье. Давайте посмотрим выступление российского спортсмена. Вот он пробегает тысячу метров. Прыгает с шестом. Взял штангу. Пробежал стометровку. Положил штангу. Шайбу, шайбу! Шах, мат! Гоооол! Отличный результат! И спортсмен заходит на второй круг.

 12. Тържество за честния спорт ще е да изключат рьсия от Олимпийските игри в Рио. Така руските ‘водопроводчици,’ които са вече в Рио ще могат да се ‘насладят на радостта’ да виждат истински спортисти на подиума за награди. Предричам, че пьтин ще забрани показването на игрите в русия. Дано!

 13. Домохазяинът на долен е на път да постави “олимпийски” рекорд по тиквоумие , макар и RAZIя да не участва на поредните олимпийски игри в Бразилия -http://www.mediapool.bg/zhirinovski-predlaga-sssr-20-s-iran-i-turtsiya-news251922.html

  До оня ден тоя парахибридиот искаше да ликвидира и ердоган и Турция, заради отстреляният от него руски самальот, а днес иска да прави с него СеСеСеРе 2.0.0.0…..?!?!….?!?!?.

  И накрая , за да прояви присъщата за него “галантност” , обещава на ердоган ,че армията все пак ще го свали от власт накрая?!?!?

  П.П. Очакваме да видим реакцията на ердоган към такава присъединителна “покана”?!!?
  Само ме гложди мисълта ЧИЯ армия ще свали ердоган от власт,ако се “присъедини” към СеСеСеРе 0.0.0.0.0…., според жириновски ?!?!?
  Със сигурност нема да е тюркската,след като тя вече почти не представлява заплаха за ердоган.
  …..още се “съмнявам” малко за савецката….?!?!?
  Ама след такава “галантна” покана, нема смисъл за съмнение! Това е само “дребна подробност” и “пречка”, която лесно може да бъде отстранена със помощта на неиндетифицираните савецки “вежливи зелени човечета” на гасударят туПлер.
  Стига само ердоган да поиска да се присъедини към СеСеСеРе 0.0.0.0.0….

 14. Много не е за вярване сребролюбците от МОК да накажат цялата руска олимпийска “сборная”. Ще си го понесат лекоатлетите, даже и от тях могат да допуснат някои – под олимпийски флаг. Другите руски отбори едва ли ще пострадат. МОК има програма, елиминации, финали, спонсори, тв-права и купища свидни рекламни пари, които една модерна феодална институция преспокойно ще предпочете пред справедливостта. Справедливостта ще донесе на МОК само финансови загуби и тежка, неблагодарна работа за промяна на програми, замяна на билети, обезщетения за резервирани вече бази, хотели и какво ли още не. И едва ли на компетентните фактори ще им е по сърце, а и по възможностите, да предприемат нещо, свързано с обемна, неотложна и аварийна дейност. Русия не е Суринам. Олимпийските босове няма да се лишат от облагите, които носи участието на третата, или четвърта, спортна сила – за едната чест и за наградата да работят един месец като луди, за да минат нещата по ноти.

 15. http://i0.wp.com/defence-line.org/wp-content/uploads/2016/07/2e55.jpg

  «Ровно без пяти девять, в дверь Василия Ивановича настойчиво постучали. Он открыл ее и увидел Петьку с вином и конфетами. Петька окинул Васильиваныча подозрительным взглядом и обнаружил, что стоит тот в трусах и галстуке. Больше на нем никакой одежды не было. Это при том, что они договорились с девчатами об их визите, на 9 часов в гости.
  — Васильиваныч, ты почему в трусах? Девчата же сейчас придут!
  — Эх, Петька! Чует мое сердце – не придут.
  — А галстук зачем напялил?
  — Черт его знает, а вдруг, таки придут!»

  — «И, вот, мы стоим перед всем миром, облитые мочой». (Л.Радзиховский);
  — «Мы догадывались, что рф ударила в голову моча, но не хватало фантазии предположить, что она из хранилищ фсб». (В.Шендерович)
  И ещё, так сказать, на «посошок»:
  — «преступное мочеиспускание».

 16. Много се радвам.

  Това е само уверта, че през 2018 в Русия няма да го има подкупното Световно първенство по футбол.

  Така пропадат лъжливите спортни режими – като на Путин с гимнастичките и на Бойко с асфалта.

 17. И като е за измами- а кой нашенски измамник щедро осигури с политически решения, с бюджетни и институциални средства де факто на тези двамата цялата им кариера и кампания като потенциални президентски кандидати на будьоновката, матрьошката “От Ленина до Путина”, рублата и балалайката? Не е ли време въпросният измамник да бъде посочен като техен основен агент, а в по-договерен вариант- и кандидат-президент?

  http://dnes.dir.bg/news/%D0%9Canolova-prezidentski-izbori-2016-vljavo-konferentzii-23405898?nt=9

 18. В началото на годината няколко души обвинихме живите комунистически престъпници в геноцид.

  Тези дни Главният Прокурор Цацаров прекрати следствието срещу тези нищожества.

  ЛУСТРАЦИЯ!

 19. Не съм експерт но какъв беше проблема да вземат проби да дойдат швейцарци или някакви независими и да вземат проби и които е чист да си участва. Това е някакъв вопъл на безсилие срещу Путин, абсолютно безсмислено съсипаха животана 68 души жалка работа. Който има положителни проби да бъде отстранен ,но който няма каква е логиката просто не разбирам освен някакъв политически ефект. Ефекта ще е обратен в Русия никой няма да критикува Путин за това ,а за пореден път ще се види какъв двоен стандарт се използва на запад. А и се създаде прецедент ,в който не минуемо ще попадат и други държави и няма гаранция ,че утре няма да паднем ние, или някой друг в графата колективно наказание.

 20. Към Aleks:

  Там е работата, че не става дума за някакв лична самоиницитива на “съсипаните”, с чието знание все пак е вършена тази организирана престъпна дейност. Именно Путин, който е всесилен в тази йерархично-централизирана държава, е основателно заподозрян като главен виновник за поставената задача за мащабната измама с участието на държавата.
  А пък ако Западът действаше спрямо Путин от позицията на силата, той отдавна да беше пометен.
  Толкоз за “безсилието” пред Путин и за съсипания живот на неговите пионки, някои от които биваха обвинявани в национално предателство, ако си признаят за съучастието си в изпълнението на поставената задача да печелят на всяка цена с престъпни средства в името на фалшивото величие на комплексираната руска държава, жадна да демонстрира мускули, т.е. сила и в областта на спорта, за да компенсира жалкото си изоставане от водещите по жизнен стандрат, привлекателни за самите руснаци държави. Защото Русия е безспорен световен шампион в една много показателна дисциплина: бягане към Америка. Никоя друга нация не чака толкова масово на опашки за американски емигрантски визи!

 21. Няма какво да се разправяме и обясняваме.

  НАТО трябва да удари Кремъл!

  Всичко друго са половинчати обяснения, като …от детски книжки.

  Смърт на Русия!

 22. Кримнаш?

  Само бомби за вас!

  Русия трябва да бъде изцяло унищожена!

  И после да си плати

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.