Лице на БСП брани със зъби, нокти и кални партенки Путин от български журналист

Най-напред едно техническо уточнение: не следя писанията на др. Александър Симов, кариерист от в. “Дума”, неуспял на нито едни избори ( въпреки редовните си опити да се сдобие ако не с еврозаплата в Европарламента, то поне с българска в местния парламент), освен на партийни. Сред своите по – възрастни подобия той наскоро се класира като втори по популярност. Нацелуваха го делегатите на форум на столетницата ( елитът й цели подмладяването на беззъбия си устрем за реванш чрез това самодоволно лице на партийния екстремизъм). Младата надежда на партокрацията в БСП отстъпи първото място по елитни аплодисменти само на др. Стефан Данаилов, любимеца на столетната носталгия по времето на диктатурата с правешко лице “на всеки километър”.

 

Една техническа хитрина в блога ми обаче, заслугата за която не е моя, ми казва кой е чукал на моята отворена врата, разхождайки се по килима от думи в блога ми с кални партенки. Ето така научих за паразитното резоньорство на др. Симов, който се е опитал да блесне с присмех за моя сметка, но е успял всъщност да ме похвали като най-големия враг на хибридната спойка между посткомунизма и путинизма в България.

“Да ви е яд” , мога да възкликна по този повод срещу конкуренцията за първото място в класацията на субектите на красно-путинската злоба ( а възклицанието взимам на заем от Алексей Пушков, шефа на комисията по международни отношения в една друга Дума- руската, който изригна с тази бабешка храчка по адрес на България след като Путин обяви спирането на Южен поток).

Ето как ме величае  новият фактор в столетната партия в своя блог. Дано да е заслужено, че да ми завиди дори “най-големият антикомунист” и “евроатлантик” Бойко Борисов, любимият “враг” на БСП.

Нямам коментар по същество за суперлативите му – приемам с удоволствие да бъда враг Номер едно на такива, като Симов. Текстът му говори сам за себе си чрез тъпотата на това “острие” на путинската пропаганда, за когото да брани Путин от моя милост е въпрос на партиен дълг – щях да съм поласкан, ако поне малко уважавах самодържеца, на когото слугите му у нас се надпреварват да се мазнят:

Александър Симов:

Инджев – най-мощното оръжие на путинската пропаганда

(евроатлантическо и протестърско есе)

 

Чудовището от Кремъл, Хибридният изверг, Изнасилвачът на евроатлантически ценности и девици, Московския сатрап, Повелителят на зелените човечета (по морето обикновено идват дългокраки рускини, но трябва да вярваме до припадък на Илиян Василев и сие, че това са тайните батальони на Путин), Газовият монстър има повече лица и агентура отколкото предполагаме. Един ден, когато се наложи да редактираме Библията, за да е в съзвучие с великите документи от легендарната среща на НАТО във Варшава и в унисон с поезията и пеенето под душа на Едвин Сугарев, тогава ще сложим специална част за Сатаната, който броди по света и се събужда рано сутрин в Кремъл с мисълта как да прецака страната ни така, че да накара стипендиантите на “Америка за България” да работят, о, проклет демон!

За да не попаднеш в мрежите на Сатаната човек трябва да полага целенасочени усилия. Трябва да умееш да си изключваш слуха и зрението за световните новини, защото иначе проклетата путинистка реалност като едно нищо може да те накара да се усъмниш в евроатлантическите ценности, а пътят от съмнението до гледането на плакати на Мария Шарапова е дяволски кратък. Ето защо аз почнах да бдя, за да видя дали в нашите редици не е плъзнал вируса на путинизма и дали всъщност нямам съгрантаджии, които не са на политическа висота.

Не ми трябваше много време. Веднага улових първия си путинистки покемон – Иво Инджев. Човекът, чийто статии ми даваха кураж да не си свалям руско порно, човекът, който написа най-вдъхновните фантазии на бг-евроатлантизма, бардът, написал текстове, които имат ефекта на три бутилки с водка и две бири върху моята душа. Очевидно обаче той вече се е поддал на мрака и е загубил ориентири.

Повод за това ми дава палавото текстче “Майдан в Москва? Май, да”, намиращо се в неговия блог. Зачетох уверено и мощно все едно влизам в квартален клуб на ДСБ с тениска на Радан Кънев. Малко след това обаче ужасът обзе душата ми. Стоманени пръсти стегнаха сърцето ми.

В статията си Инджев обяснява как в Русия предстои майдан. Защо? Ами дават се мнения на различни руски анализатори –  само през април реалните парични доходи са се свили с около 7%, а безработицата била нараснала. След това се цитира статия, че 41 процента от руснаците нямат пари за дрехи и храна.

И това кара Инджев да запърха радостно, че май да, майданът е неизбежен като поредно политическо конско на американски посланик.

Долна пропаганда! Путинизъм! И най-лошото – комунистическа измекярщина!

Прочетох няколко пъти статията и не се отказвам от тежките си думи. Значи така  Инджев смята, че руснаците щели да започнат майдана, защото нямало какво да ядат.

Горд евроатлантик като мене обаче отдавна знае, че истинските протести са за ценности, морал и други неядливи неща. Точно това ни научиха великите летни дни на 2013 година, когато ние умните, красивите, богатите и страхотните освирквахме всеки опит някой да поставя социални искания и псувахме бедните лузъри, които излязоха да протестират през февруари, защото сметкита за ток им били високи. Ами като са ви високи ходете в Сибир бе, бедни нещастници! Когато ние елитът протестираме за ценности няма да търпим някакви бедняци да ни се мотат в краката.

Да скачаш за храна и социална политика – това е комунизъм в най-чист вид. Нали това попихме като знание в онези празнични дни. Ето както в Украйна – скачаха за евроатлантизъм, сега повече не могат да скачат, защото половината народ гладува като при немската окупация, но пък преливат от ценности и пречупени кръстове.

Нима Инджев си представя руският майдан обезценностен. Май да! Щели да ми се вдигат за хляб, моля ви се, тия болшевики. Вместо да се стегнат и да почнат да скачат за евроатлантизъм, носейки потрети на Меркел, Столтенберг и Юнкер, великото интелектуално трио на Европа, континентът, където няма тероризъм, а само амок.

А и дори и аз вече се обърках – от пет години насам Путин пада ей сега, след няколко часа, свалят го, натикват го в затвор, а пък тоя изверг не само си стои на власт, ами има наглостта и да си вдига рейтинга. С такова геополитическо танго Инджев всъщност е основен мотор на русофилията у нас. Най-мощното оръжие на путинската пропаганда. Всяко негово появяване по телевизията увеличава русофилите в геометрична проекция. Няма да се учудя, ако ден се окаже, че тоя образ е таен проект на кремълските подземия, които са го пуснали сред нас, за да прецаква стратегическата ни ориентация и да пикае върху нашия цивилизационен избор.

Хора, евроатлантици на повикване, бдете в нощта за такива прикрити путинисти, че редиците ни съвсем оголяха. Май да!

65 мнения за “Лице на БСП брани със зъби, нокти и кални партенки Путин от български журналист”

 1. Като чета Александър Симов все едно чета “Работническо дело” от 1981.
  Многословие и пустословие.
  И винаги верни на Москва!
  Този смешник не разбра ли, че Кремъл води до бедност?

  Симов, много си тъп! Ти на руски компютър ли пишеш или караш “Зопорожец”, дето е най-тихата кола, в която като седнеш, с колената си запушваш ушите?

  Освен това, Симов, има много ценни неща, които не се ядат. Казват се Свобода, Чест и Достойнство. Но ти няма как да ги разбереш тези работи.

  Рубладжия нещастен и доказан яничарин, както биха те нарекли Раковски, Левски и Захари Стоятов.

 2. Днес съм настроен по-миролюбиво, арбитрално и соломоново. Морални мерки за сравнение между ИВО и тов. алэксандр сымав “няма открити, няма открити…” просто защото едната страна няма нищо общо с морала. С това аз намеквам ясно на тов. алэксандр сымав да обуздае яростния си проамериканизъм и екстазните си обяснения в любов към САЩ (което си е чиста проба русофобия, ами как!). Да се ориентира навреме, че ще вземат да го прочетат от клуба на БСП баба Пена, баба Гуна, леля Маруся и доведената от Краснознаменск-Сапожск-Держимордск Наталья Сирхеевна, руска супруга на др. Ботуш Каишев, и да го замлатят с бастуните като враг с партиен билет.
  И вече, преориентиран напълно, да изразява любовта си към Путин ето така, както го прави колежката му по контактно музициране в журналистически жанр върху мотиви от МЕНУЕТ на Дж. Бокерини…

  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5675043

 3. Думите на плазмодия алэксаднр сымав за Украйна… “половината народ гладува като при немската окупация…” са най-долната и цинична гавра със страданията, смъртта и паметта на милионите жертви на Голодомора!

 4. Голямо нещастие си Сандо..
  Такива като тебе смятаха,
  че и Янукович е вечен.
  Гледай Янукович, мисли за Путин !
  А и за столетната ти “майчица”…
  Такива нагли лицемери като тебе
  трябва да получат забрана за пътуване
  в цивилизования свят..
  Надявам се да е скоро.
  Понял, дорогой ?

 5. Един въпрос към Александър Симов:
  Ти подкрепяш ли единодушното гласуване на ЦК на БКП от 17.07.1963. за влизането на НРБ в СССР?
  Ако го подкрепяш си за затвора.
  Понеже там пишеш – в “Дума” – гласът на националните предатели. Които още празнуват на Бузлуджа избиването на националния елит.

 6. За този толкова любим образ на русофилите, с глава открадната от нематод , трите думи казани от Стамбо, изчерпват цялата му същност:
  ЧЕРВЕН ЧИКИДЖИЙСКИ КРЕТЕН!

 7. Ако е верен намекът, че лицето черпи вдъхновение от този блог, ще му дам приятелски съвет. Можеше да постигне далеч по-силно внушение, описвайки настоящото положение в Украйна, ако го бе сравнил с Голодомора. В крайна сметка руските способности да свеждат до нулата природните дадености сякаш нямат равни по света.

  Глад в страна житница и мизерия на територия, разположена буквално върху цялата Менделеева таблица. Това не всеки го може. Необходим е специфичен талант, който най-добре може да се усети от гледаните в комплект клипове “Говновоз” и “Руски завоевател”.

 8. в каква “геометрична проекция” се увеличават русофилите 🙂

 9. Какво да кажа за хора като Симов, които се мъчат да надвикат съвестта си. Явно са я надвикали с безподобното си словоблудство. Ще Ви повторя отново, г-н или товарищ Симов, както предпочитате, думите на една от многото жертви на комунистическия тоталитаризъм, който днес се стремите да възкресите с лъжи за “доброто време на “Тато”. Тази жертва се казва Кръстьо Пастухов,социалдемократ, знаете го, както знаете и как бе убит от комунистическите палачи. За тези думи той заплати с живота си. Те са Ви известни, но аз отново Ви ги повтарям, заставайки зад тях и зад човека, от когото Вашите предшественици изпитваха животински страх: “Не ме изкушавайте, лицемери!”

 10. туПаришт симав пак се е омотал в пропагадният сюрреализъм на большевишкият “реализъм” и илюзорен туПлеризЪм. Нека изброи поне на пръстите на едната си ръка една комунистическа сатрапия , в която да има ссоЧиалистическа “пОлитика”, и да няма огромни опашки за “дефицитни” стоки. КОЯ?!?
  венесуела, кюба, кндр, ……. та там имат министерство по тревопасене и дървоядство?!?
  Въпреки че са соЧиалистически!
  И поне ,като нямат елементарни “дефицитни” стоки, поне да направят един “комунистически” протест срещу постоянният дифицитизЪм на большевикият си реализъм?!?!? Може нашенският чегаврист да им покаже КАК! Нали е голям соЧиалистически путестър!
  И какво сссоЧиалистическо звучение имат “лозУнгите” от ВОсР и коминтернЪт – вся, ВСЯ власть советов! ….и “лозунгЪт” – пролетарий ВСЕХ стран – соединяйтесь!
  Какво ссоЧиалистическо има в Голдомора през 1932-33г., с над 10 млн. жертви.
  Какво ссоЧиалистическо има в 30-40 млн. жерти на “големият (под)скок” в маоистки Китай, …..”червените кхмери” в Камбоджа с 2-3млн. жертви.
  В Африка, също! Както е писал в скорошните си постове Стамбо!
  Ако туПаришт симав смята че в RAZIя има социална политика, нека погледне офффшорните сметки на гарантският си гасударь!

 11. След като изчетох встъплението и изложението на Стопанинът на БЛОГА НИ, “поканата” да се потопя в словестният буламач на ас отклоних на мига и навсегда. Само опитах отзад-напред да видя резолюцията на лениница по принцип и пут.инфил по съвместителство днес. Липсата на запетайка на финала “май да” угаси всякакъв плам да продължа.
  Не ставаш и за чеп за зеле тав.симав.

 12. Минджев, ти си най-обикновен мозъчен дюстабан, един Мунчо, селски Мунчо, който е решил, че може да попържа султаня.

 13. Какво ли се случва в главата на тоя младеж, за да пише подобни шизофренични брътвежи с претенции за оригиналничене и духовитост?!

 14. Шокиран съм от изявленията на Тръмп през последните 2 дни?След като покани Русия да шпионира собствената му държава, сега е казал, че щял да разгледа признаването на Крим?Как е възможно този човек да е кандидат за президент на САЩ????

 15. Който е прочел написаното без да повърне има нерви от въжета-аз не
  успях!Приятели,не четете комуноидите
  даже от любопитство-вредно е!!!

 16. Симов,щом казваш че г-н Инджев е “прикрит путинист”,защо тогава Боко-мутрата е забранил на всички медии да канят И.Инджев?Значи ,всички русофили ги е страх от неговите ,ясни,точни,верни и на място казани истини и политически анализи. А напротив, само твоята мазна и угодна на Кремъл физиономия се появява по всички тв.канали да ръси опорните точки от подземията на КГБ.Кое от статията” Майдан в Москва” не е вярно? Защо не се разходиш до там да видиш истината такава каквато е? Не ти се нрави мизерията в Русия. Все към Брюксел те тегли. Самоопределяш се като”горд евроатлатик”,ама си 100% подъл руски трол,платена с рублите на КГБ фурнаджийска лопата и мастия си ти! Преди 10год.превъзнасяше Америка, а сега запя руската песен! Да г-н Инджев е най-мощното оръжие на европейската пропаганда в България с/у хибридната война на Русия ! Лустрация като в Полша и балтийските държави трябва да се извърши и у нас,и др.Симов ще пасе магарета на село. Гиди-гиди руско мекере,да ти заседнат всичките кинти в гърлото,които вземаш от руското посолство!

 17. Много тъпо другарю Симов! Много бездарно!
  Болшевишката пропаганда е прояла каквото е имало смислено в главата на комунистчето Александър Симов (ако е имало нещо подобно там) дотолкова, че писанията му са безсмислени. Несвързани. Като бълнуване в треска. Опит да се направи интересен, но толкова некадърен, че не може да прикрие притесненията си за режима путински. Бръщолевене на човек, който не знае как е стигнал героят му (Путинката – въпреки “рейтинга” си вдигнат до бога) до под кривата круша на изолацията от целия нормален свят.
  Жалка утрепка, която се мисли за журналист!

 18. Какво есе,какви 5 лева?Най-долнопробни и нескопосани бъртвежи на тотално сбъркан човек!Мислих,че Дърева и Недодялко носят Палмата на първенството по журналистическа низост,но сега виждам,че другаря Симов не им отстъпва ни най-малко.Незнам дали Сидеров няма да ми стане по-симпатичен,та човека освен всичко си призна,че е хулиган!А този нещастник Сымов бил втори по рейтинг в Стлетницата-срам,Голям срам!

 19. симов, ти си типичен интернет–трол. Точно такъв, направен по поръчка, действащ и замърсяващ блоговото пространство.
  И типичното при всички вас е, че обидните думи са ченге, педераст, комунист, путинист.
  Така обиждате или се опитвата да направите това, за съжаление крайно несполучливо, всички нас, НАЧЕЛО с Иво Инджев, Илиян Василев, Едвин Сугарев,…
  По–слабо челите от вас, но не особено далече стоящи, използват допълнително псувни, но ефектът е един и същ. Замърсяване на околната среда.
  Ето сега ти изкара и кремълските подземия на преден план, което фактически не е нищо по–различно от нарицателното ченге или комунист. Апропо, ти какво си от двете, или ол инклузив?
  Знаеш ли, на времето Георги Марков (писател и публицист убит от посочените нищожества), в едно от есетата относно врагоманията казва… „Ако се съди поизразите на българските вестници, 95% от света представлява черна злодейска маса, която непрекъснато крои ужасни планове и се занимава единствено с това как да прекърши нежното стъбло на българската роза(б.а. интересна е тази асоцияция с розата). Някой би казал, че това е може би само вестникарска илюминация, която съпровожда външнополитически игри и едва ли засяга живота на народа. Бедата е,че тъкмо обратното,цялата тази врагомания има ижключително вътрешно значение… Естествено, съществуването на многобройни външни „врагове“ води до съществуването на многобройни вътрешни „врагове“. На 9.Септември 1944г. режимът обяви за врагове всички функционери на бившата власт, т.нар. фашисти, и ги ликвидира с кървава разплата. След това врагове станаха опозиционерите. И те бяха разбити и смазани. После по законите на класовата борба, етикетът „врагове“ беше прикачен на търговците и индустриалците. По–нататък дойде ред на селяните, които не искаха да се кооперират и които представляваха огромна част от българския народ…Ако човек си даде труда да пресметне броя на враговете, които днешната българска власт е имала в ония години (б.р. има и днес), ще открие, че едва ли съществуваше жива душа на територията на НРБ, която в някакво време и при някакви обстоятелства да не е била враг…“
  Какво ще кажете блогъри, още актуално нали? Ами как ще да е иначе, след като и сега, само, че този път не тогавашните комундели, а тяхните несретни отрочета, са поели щафетата.
  И най–лошото е това, че многото българи не си дават сметка, че най–голямата вина е причинена от Русия. Това е колективизацията на фабриките и на земята на трудолюбивите български предприемачи и селяни, които бяха наложени от там, с което се разруши абсолютно всичко в България. Защото има една българска поговорка, че „ Орташката кобила и вълците не я ядът!“
  Наистина трябва най–после да дойде денът на почистването на страната ни!

 20. Към :Калин Рогачев
  pornhub.comx
  kalinrog@gmail.com

  Ти, с това име на реално съществуващата далавераджийска мутра, свързана с властта, си явно лика-прилика със Симов. Опитваш се да ме обиждаш на Мунчо, което е комплимент- не само заради това, че от мутра една обида би била признание с обратен знак за мен, а заради онова, което героят от “Под игото” Мунчо е- единственият, осмеляващ се да казва истината в селото.

 21. До Калин Рогачев

  Цървул, кой ти е султанЯ? Като гледам колко си неграмотен, виждам, че в училище всяка година си минавал като “наше дете”.

  Комунчо, едно от престъпленията на комунизма тук в България е, че пустна такива като теб да завършат прогимназия.

 22. Редът на мисли на другаря Симов е по-зле и от този на пъпчасал пубер. Политика-дългокраки рускини, политика-Мария Шарапова, НАТО-руско порно, геополитика-покемони.
  Някой съфорумец психиатър да каже, не звучи ли клинично?

 23. Господин Инджев, за жалост това далеч не е първият опит да бъдете очернен или да Ви бъдат приписани всички съществуващи проблеми на България. Признавам, че не бях обръщал внимание на изявите Ви преди да прочета прекрасната Ви книга “Течна дружба”. Е, оттогава не пропускам нито един от вашите материали, още повече, че да се четат коментарите е не по-малко интересно. Може само да се съжалява, че писателят Георги Марков не е жив-говоря за убития с български чадър в Лондон писател. Мисля, че и той с удоволствие щеше да списва блог. Мога само да Ви дам един съвет-пазете се. Защото хората, които Ви мразят могат да стигнат много по-далеч от обидни квалификации. За жалост голяма част от народа ни не желае да си отвори очите и вярва повече на премиера отколкото на хората, които виждат нещата във вярната светлина. По-долу привеждам един стар клип-нямам коментар за него, но по простотия не отстъпва на цитираната статия

 24. Г-н Инджев има един който е цъкал в блока ви най-много. Проверете и ще видите, че това е не кой да е а точно Параванката. Но той за разлика от Симов няма как да ви отговори. Той няма дар слово трябва зад гърбът му да са застанали поне 20-тина сценаристи, стихоплетци и летописци, за да съчини няколко изречения.
  Поздрави

 25. Дай боже, още 20 такива “прикрити путинисти”, като г-н Инджев да се появят в интернет и на диктатора с високите токчета ,ще му блокират хибридните атаки !

 26. Ако се учим от историята, трябва да знаем, че не варварите са силни, а цивилизацията се оказва безпомощна да ги спре.

 27. Знаете ли , като прочетох претенциозната ,пълна с псевдо интелектуални, бездарни заврънтулки Симова дрисня и като чета тук коментарите на наистина интелектуални титани, като Стамбо, г-н Павел Тинков, че и други , та чак ми става жално за горкият амбициозен и нагъл глупак и неговите смешни напъни да го оценят висшестоящите негодници, от които му зависи осигуреният по-висок стандарт на жалкият животец. И пак е прав Стамбо ,че …”То това е комунизмът- война на най-некадърните, най-мързеливите и най долните негодници срещу собствения им народ” Симов дори не е идеен комунист, а обикновен банален негодник и съзнавайки своята бездарност, няма друг шанс за лично добруване и толкова жадувана злоупотреба с власт, към която се стремят дребните, грозновати, дебели,отхвърлени, пъпчиви и озлобени душици, които имат да си го връщат на можещите и умните, освен асансьорите на властта, а това изисква да се съгласиш да те насилват и унижават и да плюеш на лицето си и от “защо обичам Америка” да стигнеш до подобни нагли и претенциозни помии, но явно Симов е неподбиращ и всеяден

 28. Браво, ИВО, размаза тази долна болшевишка гнида!

 29. Човека е нацяло изперкал, явно юлските горещници не му се отразяват добре на здравето.
  Препоръчвам му вместо да чете Инджев да посети личния си лекар.

 30. Симов, симов.
  много си зле.
  Направи справка колко хора четат Иво Инджев и после си приготви едната ръка/лявата/ и от броя на пръстите , ще ти стане ясно колко четат твоите недомислия.
  Колкото за положението в Русия , е ясно ,че се задава близка катастрофа.Например у нас не си спомням да има нещо, произведено в Русия.Сигурно и вас е така.Е откъде да дойде стандарта?То е лесно да блабосваш, но когато фактите са налице и путинофилите мълчат.

 31. Ей сега научих, че комунистическите деца в Америка настоятелно били съветвани от родителите си тук да гласуват за Хилъри. Както бяха съветвани да гласуват за Обамамунго.

  Това нещо да ви говори?

 32. Докато ние тук обсъждаме писаниците на един объркан човек, варелчето Брент слезе под 43 долара.
  Колкото по малко пари получава Мордор от продажбите на недрата си, толкова по малко възможности ще има да стимулира подобни симовци.

 33. А вече кандидатпрезидентският парад на рубладжиите започна… Сега, ако ни четат, както изглежда, безплатен съвет към другите партии. Те трябва да осъдят т.н. “патриоти”, след като ги накарат да докажат, че другите партии не са патриотични. Много лесна процедура – по същите механизми както делата при рекламата.
  Гушването на рубладжийските ченгета от вмро и пф с близнаците си от атака е факт. За “разликата” между тях не съм имал никакви илюзии. Тя е единствено в приблизително сходните данни на оборотомера, отброяващ скоростта, с която атака и пенсионираните мухъли от ТВ скОТ ревностно лижат кремълски кенефи.

 34. Ех,тавариш ,рогачев-теб майка да те е раждала,гоооведо си няма що и гоооведо ще умреш.Защо ли не съм учуден,всички комунисти-разлика никаква.Копанята и в Сибир на воля сред необятната шир ще .полавуваш-Мецабаба и ред Флора,ред Фауна.

 35. Една от най-големите смешки на посткомунистическа пропаганда е, че Людмила /руско име/ Живкова имала нещо общо с културата. Как пък не! Културата не се въди в Правешките ханове.
  И че много се увличала от индийската култура. Пак смешка. Увличала се е от Камасутра, както знаем. Личи от кръга “интелектулци” около нея, играещи прочутите голи хора.
  Идете в Араповския манастир до Асеновград. В двора му е кулата на Ангел войвода. През 70-те третият последен етаж е обзаведен от УБО – за приемна. Местните хора още се кръстят, като разказват какви сексуални изпълнения е правила там Людмила Живкова. С крещене през прозорците в два сутринта. А УБО – то основно се е занимавало да съветва хората в близкото село много да не говорят.

 36. Към 11223344
  fyromgypsy@abv.bg
  94.155.79.137

  Благодаря за демонстративния идиотизъм на русолюбието ти! Няма нужда да обяснявам що за перверзия е да обичаш повече чуждата държава от собствения си народ!
  Напълно представително за българофобите с руски акцент в мисленето.

 37. Включвам се с известно закъснение, макар че май много не съм изгубил.
  Явно таваришч сымав пак се е “изпуснал”, тъй че ще внимавам да не го настъпя, че ще завони повече.
  А и той, Александър Сергеич /нали съм си “русофил”/ се е произнесъл по въпроса достатъчно категорично:
  “Хвалу и клевету
  приемли равнодушно
  и не оспоривай глупца!”
  Колкото до РОГАЧА – според мен случаят наистина е клиничен /според популярния каламбур – рак, мерак и простак са нелечими заболявания/.

 38. вдопълнение към написаното от ДЕМОКАМАРАДТ:

  “Какво донесе на човечеството социализма/комунизмът?
  И докато нацизмът и фашизмът преди 70 години бяха победени, забранени, осъдени и днес изучавани като нещо много лошо, то комунизмът – Коренът на злото – беше оставен непокътнат.
  Какво донесе това на човечеството? Според “Черната книга на комунизма”, том I; на Стефан Куртоа /С, 1999, 767 стр, имам я с посвещение от автора/:
  “Въпреки цифрите, които са приблизителни, занижени и изискват още множество уточнения, може да се направи равносметка, която дава представа за размерите на феномена и позволява да се проникне в сериозността на проблема:
  -СССР – 20 милиона убити,
  -Китай – 65 милиона убити,
  -Виетнам – 1 милион убити,
  -Северна Корея – 2 милиона убити,
  -Камбоджа – 2 милиона убити,
  -Източна Европа – 1 милион убити,
  -Латинска Америка – 150 хиляди убити.
  -Африка – 1 милион и 700 хиляди убити,
  -Афганистан – 1 милион и 500 хиляди убити,
  -международно комунистическо движение и комунистически партии, които не са на власт – десетки хиляди убити.
  Общата сума се доближава до 100 милиона убити.”
  Най-вероятно жертвите на комунизма са между 120 и 130 милиона души”.

  Жертвите на фашизма и нацизма са 13 милиона, а на комунизма 130 милиона – кое е по-голямото зло преценете сами!

 39. Драга г-жо СТАНЧЕВА,

  Далеч съм със своите скромни качества от високата характеристика, с която щедро сте ме удостоили, но Ви благодаря сърдечно и Ви моля да пишете по-често!
  Просто стопанинът на блога и всички ние ценим здравия разум, информацията, ерудицията, свободната аргументирана дискусия. А фактът, че сред нас се включват със свои специфични мнения и съблогъри като БАНКЯНСКО ЧОВЕКОПОДОБИЕ и ЛЮБАМЫР КАЛАРАВ свидетелства за плурализма на нашия форум 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 40. В момента по BIT TV дават филма на Анджей Вайда “Валенса: човек на надеждата”.

 41. До най-висшето, направо върховно ръководство на БСП (медицински отдел):

  Господа леви, намирам за спешна необходимостта да се осигури на virgin Симов някаква другарка, която, макар и против волята си, по партийно поръчение, така да се каже, да помогне за намаляване на напрежението у пациента, довело до разбъркани мисли и видения, като това за някакви си “дългокраки рускини” (всички здрави мъже знаят, че 90% от рускините имат дебели крака със свлечени прасци и/или дебели глезени).

  Още не е късно! Действайте! Да не стане като с другарката Дърева…

 42. Защо си цапате блога с името на този путинско-съветски ибрикчия?

  Той и моралът му не струват и калориите, изгорени за писане на този коментар!

 43. Имам почти никакво вземане даване с българските кутурномасовишки “медии”
  нямам времето а и наблягам на хигиената . Не зная кой е човечеца цитиран по -горе от Вас г-н Инджев. Не се и “изкуших” даже да се сдобия със знание по въпроса. Стигнах до около средата на нещото – и ми зазловони на Волгинските вулгаризми ,,, и …това беше то!
  На приятели ,които отскоро също следят блога ,дължа инфото, къде може да Ви видим и в друга светлина – в гурманска посока 🙂 Забавляваме се много – имате много лежерно чувство за хумор:) Късмет при номинациите :)))

 44. Много благодаря на г-н Тодор Тодоров, че ме цитира дословно.

  В началото на книгата, която имам, Стефан Куртоа е написал на френски: “На Г-н Д-р ………. , който по времето на комунизма в България е имал куража да се съпротивлява!”

 45. “Въпреки направените предупреждения, лицето продължава да отправя злостни хули срещу съветските и българските партийни и държавни ръководители. Предлагам да се мине към реализация.”
  ОР кап. Георгиев
  16 09 1986.

  Части от досието ми, на милиционерски език – Дело за оперативна разработка “Паяк”.

  Това го пиша за такива като Сия.

 46. И по-назад от досието:

  “От проведените разпити с близки приятели на обект “Паяк” се разбра, че същият е много интелигентен и умее да влияе на хората. Което го превръща в наш още по-голям враг. Трябва да се угочнят връзките му вражеските държави”.

  Старши следовател от ДС – Пловдив В.Стойчев

 47. Връзвам “мнението” от коментарната част на статията “Руското съучастие в обесването на Левски вече е доказано документално” на скапаняка
  11223344 с отговорът на Стопанинът на БЛОГА НИ тук за да бъде прегледно и да сетен път да видим що за “опоненти” имаме.
  “Виновни са руснаците за всичко, да. И за войната с османците са виновни (факт). Наистина е трябвало турците просто да изкормят напълно вулгаристнаската пасмина.”
  Posted by 11223344 | юли 28, 2016, 18:14
  И репликата на Иво
  Към 11223344
  fyromgypsy@abv.bg
  94.155.79.137

  Благодаря за демонстративния идиотизъм на русолюбието ти! Няма нужда да обяснявам що за перверзия е да обичаш повече чуждата държава от собствения си народ!
  Напълно представително за българофобите с руски акцент в мисленето.
  Posted by Иво Инджев | юли 28, 2016, 19:15

 48. Не мисля, че Путин чете блога. Едва ли има и нужда от защитата на неизвестен словоблудец в лицето на симов.
  Събитията по света са доста по-интересни от мнението на някой човек, особено когато то е пристрастно и необективно.

 49. Четейки този пост, както и двата съпоставени текста (“Майдан в Москва? Май, да” на г-н Инджев и отговорът на А.С.) не можах да се стърпя да не направя анализ на използваните изразни средства и словосъчетания, изразяващи огромната разлика както в начина на изразяване и стила, така и във възпитанието и морала на авторите в чисто човешки план. Преброих както силните думи използвани в гореспоменатите текстове, така и изразите които изразяват сарказъм, а в текста на А.С. и имащи за цел да унижат достойнството чрез хиперболизиране. Доколкото преценката ми е субективна, не претендирам за 100% достоверност и „представителност“ на анализа.

  Ето и кратката статистика: Използвани силни думи – в поста “Майдан в Москва? Май, да” – 0; в частта от поста по-горе, чиито автор е г-н Инджев – 3 (злоба, яд, тъпота); в текста на А.С. – 15 (чудовище, изверг -употребена 2 пъти, изнасилвач, сатрап, монстър, демон, порно, измекярщина, псувахме, лузъри, наглост, пикае, нещастници, тероризъм, амок); словосъчетания изразяващи сарказъм – в поста “Майдан в Москва? Май, да” – 0; в частта от поста по-горе, чиито автор е г-н Инджев – 6 („др. А.С.“, „беззъбия си устрем за реванш“, „самодоволно лице на партийния екстремизъм“, „субектите на красно-путинската злоба“, „тъпотата на това “острие” на путинската пропаганда“, „слугите му у нас се надпреварват да се мазнят“; в текста на А.С. – 22 („Инджев – най-мощното оръжие на путинската пропаганда“, „пеенето под душа на Едвин Сугарев“, „проклетата путинистка реалност“ „гледането на плакати на Мария Шарапова“ „путинистки покемон – Иво Инджев“, „Човекът, чийто статии ми даваха кураж да не си свалям руско порно“, „човекът, който написа най-вдъхновните фантазии на бг-евроатлантизма,“ „ бардът, написал текстове, които имат ефекта на три бутилки с водка и две бири върху моята душа“,“палавото текстче“ „ все едно влизам в квартален клуб на ДСБ с тениска на Радан Кънев“, „ кара Инджев да запърха радостно“, „поредно политическо конско на американски посланик“,“Горд евроатлантик“, „ние умните, красивите, богатите и страхотните“, „няма да търпим някакви бедняци да ни се мотат в краката“,“скачаха за евроатлантизъм“, „преливат от ценности и пречупени кръстове“, „Щели да ми се вдигат за хляб, моля ви се, тия болшевики“ , „да скачат за евроатлантизъм, носейки потрети на Меркел, Столтенберг и Юнкер, великото интелектуално трио на Европа““ Путин пада ей сега, след няколко часа, свалят го, натикват го в затвор“, „ геополитическо танго“, „Инджев всъщност е основен мотор на русофилията“). В заключение – предпочитам да съм от онази част от човечеството, който не се хранят с текстове като този на А.С.

 50. Чудесна работа на Калин Господинов.
  Благодаря му много от свое име.
  А ас си спомням как драматично изживаваше ония евроизбори кога беше 8-ми в листата на бесипето и влезли в историята кат 15/15. Някои червени бабички бяха вдянали, да им се ненадяваш, “тънкостите” на префиренциалният вот и го бяха изтипосали отпредека. По едно време се пусна слух, че а-а и трябва са стяга куфарите към недолюбваният Брюксел. “Оправна” репортерка му отпра директно въпроса като как се чувства. сащето,миличкият си призна, че много се вълнува и много му се ще.
  Ама не го огря. И после съвсем му отпусна края и праска бълвоч след бълвоч. В края на краищата какво МУ придиряме. Токлоз си може “острието” на грохналата столетница.
  ДГД, тав. симав!

 51. Не е по темата но е толкова показателно. че в матушката с идиотска упоритост настъпват векове мотиката на показухата. Представете си подобна картина където и да е в т.н. бели страни. Не можете. Е ми, няма как да можете.
  http://www.gazeta.ru/sport/rio2016/2016/07/28/a_9715997.shtml

 52. Симов е като лексикон/ неоправдан девически кич. Орнаментика, патос, и дълбок копнеж за разбиране. Злобата е бонус към ансамбъла.
  Нежен поздрав за него, в съответстващ жанр:

  @ А.С.
  Ти си роза, ти си крем,
  Мигар ще забравя нявга
  тоз твой писателски корем!

 53. Ето едно прелюбопитно НАСТОЛНО четиво за таваришт симав и неговите начальници:

  http://www.urantia-s.com/library/suvorov/oblom

  Някъде около началото на трета страница се таваришт симав може да зачете следното:
  “Начиная с 1956 года Советский Союзе резко усилил идеологическую, кадровую, военную и финансовую поддержку так называемых национально-освободительных движений во всем мире. В СССР были созданы тайные центры подготовки как рядовых террористов, так и организаторов партизанской войны. Подготовка кадров шла как по линии КГБ, так и по линии ГРУ. Одним из таких центров было Одесское высшее общевойсковое командное училище, которое находилось под плотным контролем ГРУ. В этом училище был развернут так называемый «партизанский факультет», в котором готовили бойцов из стран Азии, Африки и Латинской Америки. В 1965 году факультет разросся до таких размеров, что училище пришлось разделить на Одесское и Киевское. В Одессе остались учиться темнокожие борцы за свободу, а советских курсантов отправили в Киев.
  Начиная с середины 1950-х годов партизанские войны и сопутствующие им атаки террористов во всем мире набирали размах, а вскоре и вышли из-под контроля советских товарищей.
  Но чем дальше наши вожди протягивали свои загребущие руки, тем хуже становилось положение в Советском Союзе и подвластных ему странах.
  В любой момент могло полыхнуть.”

  П.П. Може би пък нещо може да му “просветне” за евразийскосоЧиализЪмаТ в ссср и RAZIя?!?!?

 54. След всичко което прочетох стоически от и за “тавариш симав” си мисля, че същия напълно му приляга да го издигнат за лидер на столетницата им.
  Каква ти Корнелия, какъв ти бат Серго и тем подобни “честни” бизнес величия са на върха и ?
  Вся власт для товарища симава, та и комшиите да му видят лъснатия задник от най-високия клон на партийната им джунгла.
  Пък дано тогава всичките негови таварищи и той самия се сгромолясат опиянени от червените им извънземни мечти и настане най-сетне тишина и спокойствие в изстрадалата ни и ограбена от тях мила родина!
  “Горд Атлантик” ли бил ?
  Опазил ни бог от подобни нагли самозванци!
  Интересно какво ли ще каже Мони Паси по темата?!

 55. Всъщност украинците не са гладували “при немската окупация”, но населението на Украйна е било подложено на три Гладомора, организирани и проведени от комунистическата съветска власт. И не знам Симов къде е видял пречупени кръстове в днешна Украйна. Май руското порно размътва мозъка и изкривява съзнанието…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.