Борисов би пуснал и вагоните за Аушвиц по искане на Адолф Ердоган

България, управлявана от Бойко Борисов на принципа на политическата целесъобразност във връзка с личния му интерес на политик, бранещ със средствата на демагогията собственото си властово оцеляване, получи голямо похвала от турския президент Ердоган, за когото същият Борисов твърдеше в началото на година, че се меси в българските дела.

“Днес в България беше заловен още един, техен финансист. Искането му за убежище бе отхвърлено и той беше предаден на Турция”, каза Ердоган пред свои симпатизанти, цитиран от “Хабелер”.

България експулсира Бююк, въпреки че Софийският апелативен съд (САС) окончателно отказа да го екстрадира още през март. Властите посочиха като причина за връщането на Бююк това, че е просрочил законния срок за пребиваване в България.( Faktor.bg)

Във връзка жеста на Борисов към Ердоган коментатор в ivo.bg написа следното:

“Симеон:

“Не знам за тях двамата,но със сигурност знам едно:

С днешното ни правителство, парламент и православна църква българските евреи щяха да се окажат до един с изтекли паспорти и щяха тихомълком да отпътуват с конския експрес за Аушвиц. По чисто административни съображения, с възможност за обжалване от вътрешността на газовите камери”.

 

 

Borisov_celuva_Erdogan_v_Istanbul-2

 

 

 

Истанбул, 23 май 2015, Световна хуманитарна среща: Борисов целува домакина Ердоган за изумление на протокола и съпругата на турския президент

 

35 мнения за “Борисов би пуснал и вагоните за Аушвиц по искане на Адолф Ердоган”

 1. Ужас! Кога това огромно недоразумение ББ най-сетне ще замине в политическото небитие?! Въпреки че съм антикомунист, подобни неща, дори по време на управлението на БСП, не биха се случили!

 2. ПРИ БОРИСОВ, ЕВРЕЙТЕ НЯМАШЕ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ !

 3. Предаването на турските власти на Абдулах Бююк вони. Воня отвсякъде. От Турция го търсят във връзка с опита за преврат, извършен през юли 2016 година, а човекът е вън от Турция от 2013 г.

  Грубо са нарушени законните процедури.

  Гърция може да спазва международните закони за преки участници в опита за преврат, поискали убежище, ние – не. Гърция, чиято граница с Турция и заплахата от бежанци е многократно по-голяма.

  Българското правителство унижи България!

  Турчинът Фарук Бекташ уби двама души и се укри от същото това бдително МВР.

  Българското правителство търпи у нас да се разпореждат в мюсюлманското вероизповедание турските държавни служители от Дианета! Защо?

  Наши политически и религиозни лидери участват в мащабни политически акции в Турция, властта примигва. Поне многозначително се прокашляйте. Видимо ДОСТ се учреди, развива и регистрира с участието на официална Турция. Какво е това?!

  Колко политически целесъобразно е било Цар Борис да НЕ отправя НИКАКЪВ поздрав при откриването на Олимпийските Игри в присъствието на Хитлер?!
  Колко политически целесъобразно е било да ОТКАЖЕШ на ВЕРМАХТА и ХИТЛЕР да предадеш 45’000 евреи макар че по тогавашния Закон за Защита на Държавата този акт е бил 100% законен?!
  1998а Иван Костов отказа да предаде един кюрд (не помня кой беше) на тогавашните турски власти – защото има топки човека
  Комуноиди, герберасти,комсомолци,милиционери, зелени, “еко” и вся осталная русо-лява(ляво-руса) освен че са некадърни дръвници в политически и икониомически аспект в чисто човешко отношение са просто едни мърши и това което е вулгарната дума за женски полов орган с уточнение че не искам да обидя органа като анатомия

 4. Е, БРАВО, БРАВО…
  КОГАТО САМ СИ СВЯЛЯШ ГАЩИТЕ И ТИ ЛЪСВА ЗАДНИКА, НЯМА КОЙ ДА ТЕ ПОЧИСТИ…..
  ИЛИ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ” КОЙ КАКВОТО ПРАВИ, ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ”
  БРАВО БОЙКО, БРАВО АРКАДАШ….

 5. Глупакът начело на българското правителство за пореден път направи България за смях на света, към който не спадат диктаторите като Путин и Ердоган. Първият подготвя нова офанзива в Украйна, а вторият – разправата с инакомислещите в Турция и окончателното закриване на Републиката в Турция!
  Срам за българският народ, който продължава да трае управлението на един посредствен във всяко отношение милиционер!!!

 6. Къде са т.нар. “реформатори”?!
  Къде и каква е позицията на ДСБ – поне да “се бяха покашляли многозначително”.
  Pрез 1998а Иван Костов отказа да предаде един кюрд (не помня кой беше) на тогавашните турски власти – защото има топки човека

 7. Напълно съгласен с Анонимен. баце надмина накуп сите родни комунистически вождове. И е толкова тъп, че с подобен ход султан ердо още повече ще нагледее. При всяка удала му се възможност гонейки целите си ще шантажира Европа, най-паче чрез недоразумението ни премиер.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 8. В допълнение на КЛМ:
  При Ленин, Сталин, … Путин, Гошо Тарабата, В.Червенков, А.Югов и Т. Живков – също!
  🙂

 9. @ANONIMEN:
  Може,може: Не човек а цяла държава и нация подари Гошо Тарабата – става въпрос за Македония

 10. Проста математика.
  Турция е 10 пъти по-голяма от България от което следва, че Ердоган е голям началник. Бойко уважава големите началници.

 11. Мутра с големи комплекси? -Що е то? Б.Борисов разбира се! За него е много важно някой да го похвали, някой папа по главата да го погали( него трима папи са го галили по главата-по неговите думи).Горкият много е щастлив,че Ердоган се изказал ласкаво за него. Но най му липсва похвалата от главният шеф ,пред който Бойко свежда главица(преклонена главица-сабя не отсича)- това ееее,казва сееее- ета президент РФ. таварищ Путииииин! Използва всяка възможност да се отърка,да разцелува(не е по протокол естествено),лидери на Европейски държави. Това не е покана за рожден ден на мутра от “вис”, ” сик”, където се мляскат по устите по стар руски обичай. И това го издава ,че е човек с комплекси за малоценност.Слабообразован с никакво възпитание,на който липсват първите 7год.

 12. На последно (но не по значение място):
  Този човек е ПРЕДПРИЕМАЧ с над 1/3 пазарен дял на хостинг+домейн услугите в Турция дошъл у нас да си влага парите и да прави партнъорски бизнес с наши фирми.
  Значи разни рускоезични прошляци могат да ги признават за “иневститори” с пикливите им 30-40’000 евро за имот по морето, а този предприемач с амбициите си,образованието си и парите си го закарваме като животно на заколение при някакъв си изперкал диктатор, който освен че се е взел прекалено сериозно не се знае догодина като не намери рефинансиране за вноска по външния си дълг коя съседна държава ще нападне – справка Кипър 70те години и Крим 2014та.
  Какъв сигнал даваме на инвеститорите които чакат на опашка на границите ни с куфарите и саковете пълни с пари които да вложат у нас?!?

 13. Съседът ми на етажа е един 120 килограмов боксьор, сприхав, избухлив,обича да се налага и слуша децибелна чалга. Аз съм 50 кила учен от БАН, а комшиите от горния и долния етаж все ме навиват я да го изселваме, я да го съдим, я да го бием. Добре, но АЗ съм до вратата му… Смея се на тъпите му вицове и слушам децибелен рок!

 14. От известно време чета всяка вечер на малката дъщеря приказки от книгата на Доналд Бисет “Небивалици”. Една вечер, съвсем случайно, започнах да чета приказката “Бисквити с джинджифил”. Още на второто изречение започнах да се усмихвам, а по-нататък с усилие подтсках смеха си, за да не разбуждам малката. Предлагам ви тук приказката с любезното разрешение на стопанина на блога, разбира се. Всякакви аналогии и съвпадения (не) са случайни :).

  ——— БИСКВИТИ С ДЖИНДЖИФИЛ ———

  Имаше едно време един министър-председател. Той не беше много умен и когато произнасяше дългите си речи, хората отегчено повтаряха: „Ама че безсмислици!“, или: „Хайде стига с тия глупости!“.

  Веднъж жената на министър-председателя му каза:

  — Скъпи, ако не произнасяш речи, хората ще те мислят за по-умен.

  — Но аз съм си умен! — обиди се министър-председателят.

  Жена му се направи, че не го чува.

  — Нека ти дам един съвет. Вземи утре със себе си слона в парламента. Нека седи до теб, когато четеш речта си.

  — Че защо ми е слонът? — зачуди се министър-председателят.

  — Не спори. Имам план, а твоята работа е да вземеш слона.

  — Но в парламента не пускат слонове — не се предаваше министър-председателят. — На входа виси табела: „Забранява се на членовете на парламента да водят на заседания домашни животни!“.

  — А за слоновете пише ли нещо?

  — Не пише.

  — Виждаш ли, значи за тях е разрешено.

  На другата сутрин, след като закуси, министър-председателят излезе от дома си на „Даунинг стрийт“ 10, за да отиде да държи реч в парламента. Жена му му подаде шапката и връвчицата, с която беше вързан слона.

  Слонът се оказа много послушен. Тръгна след министър-председателя без много приказки, само в автомобила не можа да влезе, въпреки че имаше голямо желание.

  — А може ли да го кача на капака? — попита министър-председателят.

  — Какво говориш! — възмути се жена му. — Нали ще умре от страх. Нека върви пеша, парламентът не е далеч.

  — Добре, де! — съгласи се министър-председателят.

  Жената на министър-председателя даде на слона голям пакет бисквити с джинджифил. Слонът беше много доволен и здраво стискаше пакета с хобота си.

  Така стигнаха до парламента. Министър-председателят въведе слона в заседателната зала и го настани до себе си. След това се изправи и зачете речта си, а слонът отвори пакета и пъхна в устата си една хрупкава бисквита. Леле, какъв шум се вдигна, докато я схруска!

  Никой не чу и дума от речта на министър-председателя, макар че той не говореше, а направо викаше.

  И когато накрая свърши речта си, всички ръкопляскаха.

  — Това беше най-добрата реч на нашия министър-председател! — казаха всички. — Изглежда той все пак е умен човек!

  След това членовете на парламента се изредиха да му стискат ръка. Министър-председателят беше много доволен. От този ден, всеки път, когато отиваше да чете реч в парламента, той водеше със себе си слона, а жената на министър-председателя го изпращаше с пакет хрупкави бисквити с джинджифил.

  „Ама, че вкусни бисквити!“, мислеше си слонът и хрускаше: „Хрус-хрус!“.

 15. Няма да да наливам повече в кацата, че ББ и сегашното управление е пагубно за БГ. Тя кацата отдавна е преляла.

  За мене е по-важно каква ще бъде позицията на РБ, особено след като един от тях открито подкрепя преврата в Турция.(този на Ердоган, военните само направиха опит)

  Ако преминат тази линия и подкрепят ББ, то явно няма вече а кого да се гласува в тази държава.

 16. Да добавя към предишния си пост.

  Май е време разумните и свестните да си спретнем партия, щото току виж сме били с нередовни документи и ни върнат в септември 1944.

  Като гледам вече има и кандидати за президент, когото да подкрепим 🙂

 17. Цитат на ББ относно Турция

  “…С една дума тази жестокост, със която видно се действа там и се накърняват правата на човека…”

  https://www.youtube.com/watch?v=gcca2IFZG1s
  Около 4:20 минута.

  С други думи – по делата им ще ги познаете.

 18. Борисов беше жалък тази сутрин!
  Изглеждаше като спукан презерватив!

 19. “Русия обмисля да скъса дипломатически отношения с Украйна”-заглавие от ” фактор”бг. А с България кога? От 72год.все още чакаме тази блага вест! Де късмет де!

 20. Боко Тиквата се е навел не заради имагинерното спиране на някакви си бежански вълни (Ердоган не би се и замислил за навеждането на Боко, ако реши да ги пусне в ЕС). Тиквата се е навел заради това, че турските тайни служби държат сериозни доказателства за участието му в контрабандата на цигари и оръжие през последните години (за което беше забранено на Пеевски и ръководството на ДПС да влизат в Турция).

  Но не е само Тиквата, контра-президентката Попова също участва в заверата:

  “Убежището е една от формите за закрила и след проучвания на комисията няколко месеца не се събраха данни, които да установят, че има основания по закон турският гражданин да получи точно този тип закрила”, обясни Попова, след откриването на фестивала “Магията на куклите” в руския Санаторно-оздравителен комплекс “Камчия” край Варна.

  Това последното е “Без коментар”, защото е брилянтно само по себе си.

 21. бб действа по устава на народната милиция, вече и през вторият си поправителен мандат. Но какво делат тези ,които го крепят на власт? Като е отбелязал SIMEON. Те биха ли пуснали, и пуснали ли са вече и те влакът до Аушвиц?
  И не само в “народното” събрание, а и тези в правителството , кривосъдната власть и т.н.. Или и те като същи опълченци на властть отбраняват ЧАСТната(“ПАРТийната”) феодална частица от властть до която са се докопали по усмотрение “свише”????????
  П.П. По подразбиране НРБ е “най-стриктният” член на Итерпол , когато заповедта идва от кремль и от падишаха, примери – Кобляков, Лен Хоменюк който беше погнат от васалите на путлерь и т.н.. И не се забелязва особен ентусиазъм ,когато идва заповед от Интерпол от друга посока , различна от изток.Макар и подкрепена с тонове доказателства.
  Обяснението – НРБ продължава демоктарторската си “практиката” след 1944г..

 22. Жената от снимката,която е без чалмата Сталинка Георгиева ли е? Усмивката и е глуповата, с поклонически угодна за просташкото държание на Борисов.

 23. @Eмил
  Да,последния път,когато ни се случи това удоволствие ,България е била сочена като икономическо чудо!

 24. Ужас. Мутрата се надмина този път. И с Белене и с това.

 25. Изкарах тежка нощна смяна.Сутринта се прибрах и изгледах мъките на тиквичко.Имаше вид на човек с възпалени хемороиди,седнал на много корав стол.
  Тъпо!

 26. …. “принудително отвеждане до границата’ на Абдуллах Бююк.”???

  Тук вече я оцапаха неповторимо:
  Дейзи, дейзи, винету, четете бре:
  Само един член, иначе сте се подрискали по всички:

  ЗАКОН ЗА ЕКСТРАДИЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ
  В сила от 04.07.2005 г.

  Чл. 33. НЕ СЕ ДОПУСКА ПРЕДАВАНЕ НА ЛИЦЕ ЧРЕЗ ТРАНСФЕР„ ИЗГОНВАНЕ„ ПРЕПРЕДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА ИЛИ ДРУГ НАЧИН, КОЙТО ПРИКРИВА ЕКСТРАДИЦИЯ.


  Европейски съд за вас!!!

 27. Здравейте будни българи от блога на уважаваният от мене г-н Инджев!!За съжаление съм далече от България,но едно от първите неща които ще направя след като се прибера е да си поръчам тениска с лика на мутрата б.б и надпис BBExit отпред и надпис Putler Kaput отзад!!!Така смчтам да си започна “Анти-тиквун“ кампанията!!Поздрави!!

 28. ЕС не можа да оправи БГ, но БГ ще ‘оправи’ ЕС като докаже, че докато тя е в неговия състав, целия съюз става причастен към пълното беззаконие.

 29. Бях написал доста не цензурен коментар. За това се извинявам на господин Инджев. И все пак искам да добавя. Това тъпо създание Б.БОРИСОВ, МИЛИЦИОНЕРА- ПОЖАРНИКАР защо не се засрами и да вземе да спре с тези изцепки? Защо не вземе да се скрие и повече да не се показва? И защо не спре да излага България пред света.Но мисля МУТРА срама няма, ако бъде свален от върха този пак ще стане МУТРА!IIC…..oIL.

 30. Мисля, че последният шанс на тази страна е да се обединим малцината й останали граждани, отвън и отвътре, и да спрем управляващата ни мутрокрация. Положението стана непоносимо. Да заобиколиш съдебното решение, недопускащо екстрадиция, с принудителната административна мярка “експулсиране”, е проява на най-долнопробна милиционерщина, бездарност и нечистоплътност. Нищо не е забравено, нищо не се е променило! Все още сме в 89-а година. Да експулсираш човек като “незаконно пребиваващ”, по отношение на когото съдът е казал, че няма гаранции, че ще получи справедлив съдебен процес, нито пък че няма да бъде преследван заради политическите си убеждения – това е драматично безобразие. Управляват ни престъпници. Неизпълнението на съдебно решение е престъпление. Оттук нататък има два пътя – всички мислещи хора на излезем на улицата, за да спасим достойнството си и да изхвърлим от управлението тази измет, или да се примирим с главоломното търкаляне в посока “мека диктатура”. Не просто експулсирането прикрива заобикаляне забраната за екстрадиция, нещо по-страшно се случва – крехките демократични процедури, предвидени в законите ни, все още успешно прикриват “мекия” тоталитаризъм, който ни връхлита. Върха на безобразието бяха последващите действия на “европеидната” ни министърка на МВР – вместо да назначи проверка, как се е стигнало до неизпълнение на съдебно решение и драстично нарушаване на законите, тя назначи проверка, как и защо Бююк е влязъл в страната преди 3 години?! Ако тази жена има капчица останало достойнство, трябва незабавно да си подаде оставката, така както го направиха Христо Иванов и Вучков. И също така се питах тези дни: къде е президентът, къде е опозицията, къде са НПО, къде са честните юристи, къде са “носителите на новото”? Не стана ли ясно вече, че в тази страна няма никакво върховенство на правото, има “служби” и “принудителни административни мерки”, които не подлежат на обжалване.

 31. Ето един линк, като за бб и неговите “международни съветници” от библиотекар-сарай юнивърсити:

  http://www.dw.com/bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B4/a-19179890

  Тези “разбирачи” по “международното положение” и “братските с(ъ)ветски режими”, само повтарят , като папагали туПлерьИАЛИСТическата пропагадност ,че ИДИЛ и Ал Кайда са създадени от ЦРУ и САЩ, а както се вижда гасударят им туПлерь ги е създал, както ленинь и сталинь ги създадоха тях след 1919г..
  П.П. Бандити и терористи от всички страни соединени в мАсква, НАСЕГДА!

 32. П.П.П. И още едно малко дъпълнение , за така наречените “миролюбиви” тирани – асадь, саддамь и кадафи, които с “братската ” савецка и RAZIйска помощь, нападнаха и окупираха Кувейт, Иран, Израел, Чад,САЩ,Германия….т.н. А пък “особено миролюбивата” и “с(ъ)ветска” династия асадь практически ликвидира Ливан , като някакво независимо държавно обединени след 1982г.., заедно с “антитерористичната организация” хизббулах , която даже “помогна” с “разкриването” на единственият ислямистки терористичен акт в НРБ отпреди 4 години в Бургас.

 33. Към Мария:

  Подкрепям изцяло коментара Ви по повод бързото затъване на Отечеството ни към дъното на блатото, към което ни тика новата оформяща се коалиция в управлението: ГЕРБ, БСП, ДПС. А, за малко щях да забравя и “Атака”!Има и още някои, които засега изчакват. Следващият етап на невъобразимия цинизъм, лъжа и лицемерие, които ни заливат като цунами, е насаждането на страх сред населението – неслучайно е нас се пръкнаха тази обучавани от руски инструктори паравоенни формирования, които прокуратурата /Цацаратурата по-точно/ се прави че не забелязва. Имам чувството, че скоро хората, които ще се осмелят да изразят някакво мнение или протест, вече ще се броят на пръсти.

 34. Моето мнение е, че екстрадитането на Бююк е приятелска услуга на Путин към Ердоган за сметка на гавазина му Бойко и на подвластната му българската държава, сиреч за сметка на всички нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.