Москва наказва своите слуги в България с възпитателна цел

 

Имаме (стара) новина , която чак от Владивосток ( този път) потвърждава най-лошите подозрения на българските корупционери, накацали като корморани по въображаемото трасе с рубли в България. Поредното изкормване на кормораните звучи така:

Владивосток. Руският министър на енергетиката Александър Новак заяви, че Русия не обсъжда възможността за строителство на газопровод по дъното на Черно море през България, предаде РИА Новости.

„В момента нямаме обсъждания по България. При нас няма „Южен поток“, заяви Новак.” ( агенция “Фокус”)

Да, нищо ново не казва Москва, но разбира, че на покрусените лакомници в България трябва да им се повтаря отново и отново, че са претърпели свидна загуба, колкото и да не им се вярва. Тъкмо към тях беше отправена онази злобна реплика на шефа на външната комисия на руската Дума Алексей Пушков след като Путин преименува “Южен поток” на турски не другаде, а в Анкара на 1 декември 2014 г. : “да ви е яд”.

Износителите на руска корупция отлично знаят, че не наказват България, а своята пета колона и особено нейната елитна лапаческа прослойка. Наказва я заради това, че не успя да се противопостави достатъчно на проклетия ЕС и в нарушение на неговите правила да доведе до следващия етап сепаративната сделка с Москва, за каквато активно лобираше самият премиер Борисов с обещания да строи “Южен поток” ( дори и след многобройните декларации на Русия, че проектът вече е спрян).

В този смисъл, оказва се, Кремъл все пак може да произвежда и добри новини за България. Може да са стари и изтъркани, но фактът, че ги повтаря, прилича на публично шамаросване на неуспелите проводници на руските планове за оплитане на страната ни с нови и нови руски зависимости- право противополжно намерение на думичката “диверсификация”, която с толкова усилия научи нашият премиер, добавяйки я като подправка за западна консумация всеки път, когато се опитва да покаже, че и в наше село ги разбираме тия работи за енергийната независмост ( от Русия) и дори сме готови да ги осъществим ( колкото и да не ни се иска).

С други думи- лицемерието се наказва, понякога дори и от началниците ( от Москва), макар те да действат по принуда, но явно се наслаждават на унижението на своя български слугинаж, на когото трябва да повтарят за кой ли път, че няма да си получи дажбата- поне не и в купичката с надпис “Южен поток”.

Впрочем самото наказание за провинилите се български корупционери също не е новина , ако става дума за старата руска практика в армията да да бъдат бити ( с пръчки) пред строя провинилите се.

Малко отклонение…

Въвеждането на практиката на боя в армията била сред основните грешки на руските офицери спрямо българите във възраждащата се България. Нагайката, с която налагали младите български патриоти, ентусиазирано записали се в редиците на младата българска войска, превърнла свободния българин в убеден враг на руското мракобесие. Казано с думите на германския кореспондент на “Кьолнише цайтунг” Артур фон Хун : “Русия жестоко се излъга в българите, които не могат да бъдат управлявани с камшик, защото България не е Туркестан”.

Това обаче е било вярно за българите, които и след 500 години османска окупация са съхранили свободолюбието си ( а в мащабно научно изследване наскоро бе потвърдено, че българите са съхранили и гена си без да се смесват с турския етнос- може ли да се каже същото за съветския ген, нахлул “братски” за кратко, но трайно в кревата на българите?!).

45 години съветско владичество е създало нова порода по нашите земи. Представителите на тази опитомена част послушници се бяха ояли в навика си да бъдат “бити през пръстите” не с пръчки, а с пачки. Сега просто ги учат на подчинение на принципа, че службата не се състои само в лапане. Има и руски бой за славянско-православната рая, каквато според руската доктрина са българите. Бой с възпитателна цел, както е правил все по-любимият на днешните руски слуги в България сталински сатрап Жуков, биейки редовно подчинените му генерали по мутрите с дръжката на пистолета си, за да има ред и дисциплина, основни на страха от побойника.

 

DSC015121

А като става дума за любимия на петата колона тук Жуков, негов бюст беше осветен със съветски маршове  на 4 май 2015 от кмета на Стрелча  Иван Евстатиев, подсъдим днес за изнасилване на непълнолетна , мобилизирал в своята “малка Москва” ( по собствените му думи)  и представителна част от българската армия .

 

21 мнения за “Москва наказва своите слуги в България с възпитателна цел”

 1. баце, папка гоце и ко да връщат комисионите. Ах, как само не я обичат операцията вадене. Ама, масква на сълзи, клетви и голи обещания не вярва.
  Само едно допълнение към отклонението. жуков е предпочитал разстрела на офицерите на място и бой на генералите. Конев се е задоволявал и то само спрямо офицерите с шаморосване и ритници. Единствен Рокосовски е имал уважително отношение към подчинените.
  А сега, карта на раззия или там както останките на империята ще се наричат в обозримото бъдеще.
  http://demotivators.org.ua/d/demotivators.org.ua-522611-3.jpg

 2. “не с пръчки, а с пачки…” Поезия на публицистиката – шапо!

 3. Социализмът и социалистите в България, през перото на бай Захарий Стоянов.
  http://e-vestnik.bg/2426/%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B8-%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0/
  И цитат от там по темата:
  Във време на Румелия продаваше се изцяло село Иникой. Отиде да го купува една руска баришня, която си е въобразила, че и братушката е такова животно, каквато е руският мужик. Пазарлъкът с турците станал вече, когато се явява при баришнята една депутация от околните българи: навоселци, изворци, марковчени и пр. Те заявили на баришнята, че България не е Русия, че ако тя посмее да купи селото, то с балон трябва да слиза в имуществата си.

 4. Така е господин Инджев. Когато един човек например цял живот необезпокояван е крал ток и накрая му направят електромера недостъпен и започне да получава сметки – той става неадекватен. Полудява и не разбира какво му се случва. И пак пробва да краде.Същото като нашите облечени във власт крадци.

 5. Аз ако съм на местото на Борисов, при тези звучни руски шамари които отразява всекидневно от руските си началници, ще се обидя жестоко и като мъж и известна мутра ще издам заповед да демонтират МОЧА и АЛЬОША ,като отмъщение за нанесените му унижения.

 6. Е, от класическия образец “Световният енергиен елит-на крака при Първанов! Хилари и Путин ще тропкат по тепетата” липсват само 2 думи, но смисълът и подтекстът са верни с оргинала!
  Прогнозата- 100% същата като резултати с предишния “световен енергиен форум”.

  https://www.24chasa.bg/novini/article/5743746

  https://www.24chasa.bg/novini/article/5723315

 7. Понеже стана въпрос за руска газ/то тук друга няма/, Трайчо Трайков беше единственият български министър, който знаеше как /и предприе конкретни действия/ да охлаби руската енергиина примка.Всяка година към Русия изтичат 3,6млрд евро/ търговският ни баланс е 4млрд към 400мл/, като практически хрантутим руснаците.
  И в трите сектора-газ,ядрена енергетика,горива /но за това друг път / Трайков имаше виждания и предприе мерки/приглушени от пеевските медии/,които му изядоха главата…
  Но сега само за газта, която беше КОНКРЕТНИЯ ПОВОД мекерето Борисов да го изрита.За всеки нормален човек, най-лесния, евтин, и бърз начин за отпор на газовия терор са интерконекторните връзки.На там бяха фокусирани и усилията на Трайков.В седмицата на Катарската “панаирджийска” среща, трябваше да се свърши нещо конкретно-в Турция да се подпише за газов интерконектор.За да не се случи нищо, Борисов го уволни, отиде лично на вече уговорената среща, но нищо конкретно не се подписа, под предлог,че сме нямали в момента енергиен министър…И типично в стила на чалга- премиера се пусна лакърдията за джапанките, плажа и т.н., подета от чалга-медиите, пригласяни от чалга-електората…Итерконекторите,започвайки от 0, могат да се изградят МАХ за година. Към днешна дата:1.За Турция сме на “имагинерна” кота.2.За Гърция сме на кота нула.3.За Румъния сме на 2 км, които максимално ще бавим …Ще ни баламосват с някякъв газов хъб. И ще ги изграждаме,докато Меркел не го привика и му каже в очите:”Стига с двойни игри”.Както стана с договорите за Белене, които два мандата Премиерът на България/която е стана по договора/ уж не бил виждал…
  И до сега не ми е ясно, защо Трайков не изговори тези /и други/ неща публично…
  Пожелавам му успех,но…Изборите са проста работа- броят се едни бюлетини! И докато не може да гласува реформаторското мнозинство по пощата от чужбина, ще побеждава статуквото…

 8. https://www.youtube.com/watch?v=bQj1MlscHBc

  Я, вижте какви “автомашины” обичат постсъветските сатрапи! Също като българските им апапи! Защо забравихте волгите, таварищи?
  А просълзеният народ…явно, стокхолмски синдром…
  Апропо, кой ще представи Болхарската Задунайка на погребението? Ко-й-й-й, ако не някой сърдечен приятел и съидейник на пукналия “вампир” (тъй му думаха из световния печат на Каримов) Я, да не се спотайва гоцэ сырыщныка, да побърза, че вече влачат онази мърша към трапа-ха-ха-ха.а-а-а!

 9. Извън темата е, но най-сетне стана ясно кои са виновни за всичко лошо в путистан, лекарите и учителите:

 10. Да издигаш паметник на военен(за мен Жуков не е никакъв маршал), който лично е обяснил на генерал Айзенхауер, че съветската армия разминира поле с мини като настъпва все едно, че ги няма, за мен е същото все едно да издигнеш паметник на Химлер или на Гьобелс. Просто нямам думи….

 11. “45 години съветско владичество е създало нова порода по нашите земи.”

  БЪЛГАРИТЕ почти всичко знаят за отрицателните си качества, и почти нищо не знаят за добродетелите си, които ги поставят на много по-високо стъпало от човешкото развитие, в сравнение с много народи.
  БЪЛГАРИНЪТ трябва да разчита на корените си, И нищо друго не му е необходимо. Те му дават всичко, свобода, благополучие, радост, любов, възможност за справяне при всякакви ситуации. Животът на бележити наши сънародници го доказва. Проблемът, който Борис създаде продължава да гризе БЪЛГАРСКАТА нация, и само връщането към корените ни може да го разреши. Оправданията , че такава била народопсихологията ни и др. подобни, са глупости или по-точно наивно или съзнателно изопачаване на характера на БЪЛГАРИТЕ водещо до откъсване от етноса. Трябва да търсим истината. Неблагополучията на БЪЛГАРСКИЯ народ започват от Борис. Там е заровено кучето и трябва да го разровим, за да блесне истината и няма да има сила, която да спре обединението на БЪЛГАРСКИЯ етнос, колкото и невероятно да звучи това. Невероятно, но не и невъзможно. Налагането на славянския език и византийското православие са в основата на БЪЛГАРСКИЯ регрес и страдания оттогава до сега, и най-вече за така нареченото разединение на БЪЛГАРИТЕ. Налагането на език на етнос без интелектуална и духовна стойност, над народ с държавно устройство изпреварващо дори империята на франките и насилственото приемане на православна религия от Византия целяща превземането отвътре на това гордо и непреклонно племе-БЪЛГАРИТЕ, доведе до непрекъсната борба за устояване на БЪЛГАРСКИЯ ДУХ. Това беше драма за БЪЛГАРСКИЯ РОД. От него се искаше всичко в което вярваше и му носеше удовлетворение и сигурност да го забрави и замени с нещата на далеч по ниско развит етнос, и устройството на големия си враг. Това беше голяма духовна катастрофа. Те загубиха вяра в държавата и владетелите си и доведе до затваряне на БЪЛГАРИТЕ в себе си, което продължава и до днес. БЪЛГАРИНЪТ не е единак, не е егоист, но тези катастрофични обстоятелства наложени от Борис го принудиха да се затвори в себе си, за да може да се запази и съхрани мисията на БЪЛГАРИТЕ и когато времето и обстоятелства го позволят, те отново ще разкрият бясъка на духовната си възвишеност и единство.
  До Борис рода, етноса, Отечеството са били неоспорими закони, които той доброволно ги приемал и защитавал. Затова и могъществото на тяхната държава непрекъснато се е увеличавало, територията се е разширявала, а народа бил благоденстващ и вярвал, че този свят е създаден за тях. Затова и държавата БЪЛГАРИЯ е наречена от другите ВЕЛИКА. При Борис ние загубихме доверието и уважението към държавата и владетеля. Загубихме ВОДАЧА си. От тогава (с малки изключения) и категорично след 1878 (изключение Стамболов , Съединението) до днес, а най-вече днес , ние нямаме доверие в тази държава и нямаме водачи от ранга на КАНОВЕТЕ Авитохол……………..Кубрат, Аспарух, Тервел,….Кардам, Крум, Омуртаг, Пресиян. И как да имаш доверие днес в тази държава, когато хората избрани да отстояват националните интереси на БЪЛГАРИТЕ, не са водачи, а слагачи на Русия-новата Византия за нас БЪЛГАРИТЕ. Отново на изпитание е поставен БЪЛГАРСКИЯ ДУХ И БЪЛГАРСКИТЕ НЕПРЕХОДНИ ЦЕННОСТИ. И това затваряне-мълчание на БЪЛГАРИТЕ ще продължи дотогава, докато се появи ВОДАЧА-БЪЛГАРИН. Тук искам да се обърна към хората с културно ниво по-високо от средното у нас, с молба. Никога, при никакви обстоятелства не използвайте изрази засягащи достойнството на БЪЛГАРИТЕ. Те освен, че са несправедливи, но и крият големи опасности, защото водят до нихилизъм и обезличаване на хората с БЪЛГАРСКИ произход, които по една или друга причина не познават ВЕЛИЧАВАТА си история и наливат обилно вода във воденицата на кремълската пропаганда, чиято единствена цел е отнемането свободата и независимостта на БЪЛГАРИЯ и превръщането и в Задунайска губерния на русия. И ако БЪЛГАРИЯ е оцеляла досега, то затова заслугата е, и се дължи единствено на БЪЛГАРИТЕ и на никой друг. Не съсипвайте щастието им, рушейки това, което са те, с думи затова което не са! Замисляли ли сте се какъв е етносния състав на хората, които гласуват и които не гласуват на изборите? Каква част от тях са БЪЛГАРИ? Какъв е етносния произход на всички управленци след 1944г.? Защо БЪЛГАРИЯ отказа да се включи в световната организация по генеалогия? Тежки въпроси, на които трябва задължително да намерим отговорите, защото те със сигурност ще ни обяснят и разкрият истината за днешното ни нерадостно положение.
  Българската духовност е устояла и се е запазила неподправена благодарение на музиката и танците ни. По време на празниците си БЪЛГАРИТЕ нескрито заявяват любовта си един към друг и почитта към ОТЕЧЕСТВОТО си. Запитвали ли сте се, кой у нас не играе нашите хора и ръченици? Русофилите казват че ако не обичаш русия не можеш да обичаш БЪЛГАРИЯ. .. Защо тогава, като са такива русофили не играят казачок на техните сборища, а играят хора.Това освен, че е предателски и васалски девиз, подобно на девизите им по мочищата, то е, и напреднал стадий на тежка шизофрения, защото подсъзнателно или от лицемерно поведение пред илитератния си електорат се страхуват да скъсат все пак напълно с бълг. си корен, ако все още нещо е останало от него. И това се отнася все пак за предполагаеми българи, т.е ПОЛУбългари.Това не се отнася за членовете им с произход, чужд на българския. Но има и още един вид русофили. Русофилите, които не познават друг танц, освен фитнес-казачока, и който играят вдъхновено при кремълски музикален съпровод. Тези русофили вече са деградирали до НЕбългари. Веднага бих се отказал от диагнозата си тежка форма на шизофрения в напреднал стадий, и бих си взел думите обратно, ако видя тези русофили защитавайки любовта си към БЪЛГАРИЯ, чрез русия, да скачат, пляскат, танцуват, вихрено и зашеметяващо казачок на 24 май или на ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ, когато БЪЛГАРИТЕ всеотдайно, с цялата си физическа и духовна мощ играят хора и ръченици изразявайки всеотдайността и преклонението си пред СВЯТАТА СИ МАДАРА- БЪЛГАРИЯ, и се обичат като братя.

  СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!

 12. Руския министър е неосведомен, утре нашето корморанче премиер ще го обори, защото то е в пряк диалог с космическото слънце – путин, от което черпи истините.

 13. До ТЕРВЕЛ

  Има и един трети вид русофили /с централа БАН/, които провеждат вековна хибридна про руска война. В резултат-100% русофили/славяни/,поддържайки тезата за славянския ЕТНОС-сърцевината на руската имперска доктрина.
  1.Произход на “ЕТНОСА” славянски – от болния мозък на поръчковия дон Мавро/прочети “Царството…”/,Всичко живо в целия свят е славяни-дори и “амазонките”! Петър и Екатерина я “фризират” и я превръщат в “кукувича”/хитро/ имперска доктрина, изграждаща предателско самосъзнание в неруски/но претендиращи за тях/територии.
  2.Никакви материални доказателства за съществуването на “ЕТНОСА” славянски- нито предмети от бита им, нито олтари, амулети и т.н. на “боговете” им. Само думи, думи…Измишльотини, но пропагандни…
  3.Преди няколко дена се забавлявах/всъщност е трагично/на последното генетично/звучи модерно/”изследване” на БАН за произхода на българите. Били сме толкова %-такива, толкова %-онакива…Според собствените им думи, няма никакъв първичен генетичен “славянски” материал/дори един кокал/, защото… ,май, може би, почти е сигурно ..славянският ЕТНОС си изгаряли труповете, но сме имали/макар и малък%/славянски гени. Ами как разбрахте /независимо какъв е %-та/, след като нямате сравнителен генетичен “славянски” материал. Но за овцете българо-славянски/русофилски-българофобски/, жизнено важно е, да е жива измишльотината за братята славяни, ако ще да е 0,001%…Защото “кръвта вода не става”, нали братко…

  …И да поддържаме расовата теория и доктрина, но това е друга тема…

 14. извинявам се, че не е по темата, но е поредното дебелоочие на путиниста Боко: “Директорът на ОД на МВР Благоевград Росен Танушев, който снощи депозира оставка заради скандала Бачев-Бриндо заминава на работа в София, съобщи сайтът Struma.com. Със заповед на вътрешния министър Бъчварова той ще бъде назначен като началник отдел в дирекция Национална служба полиция.

  Според изданието изместването в София е оценка, която МВР дава на младия и надежден Росен Танушев за свършеното в полицейската дирекция в Благоевград тази година.

  Както Фрог писа Росен Танушев е протеже на главния секретар на МВР Георги Костов. И може би заради това е „отстранен” с повишение и „изстрелян” към София.

  Както се случи с началника на Шесто РПУ и зам.- директора на СДВР Иван Пепелджийски и Радослав Сотиров. Двамата подадоха оставки заради нахлуването на полиция в сградата на ТВ7, но после бяха назначени с повишение.”

 15. Писаното от КЛЮКАР (поздравления!) се потвърждава от доста места.

 16. Российский оппозиционер и глава партии “Демократический выбор” Владимир Милов убежден, что в последнее время президент Владимир Путин делает очень странные, мягко говоря, заявления.
  По мнению демократа, если странности поздних Леонида Брежнева и Бориса Ельцина еще можно было объяснить возрастом и плохим здоровьем, то заявления президента РФ Владимира Путина выглядят хуже, “потому, что он вроде здоров”.

  “Путин превращается в нереальное какое-то позорище. То финам скажет что мы “отвели войска от финской границы на 1500 км” (даже если он перепутал с метрами, то это еще больше бред). В интервью иностранным журналистам заявит, что “я не говорил что мировая экономика рухнет, если цены на нефть опустятся до 80 долларов за баррель” (хотя весь интернет заполнен записью его прессухи)”, – пишет Милов на своей странице в Фейсбук и предполагает, что так плохо на мозг Путна возможно влияют инъекции ботокса.
  “То ли ботокс так влияет на мозг? Или ему вкачивают не туда?”, – говорит Милов.
  “Вот господа западные комментаторы, вам на заметку – по таким признакам вы просто можете судить о том, насколько неадекватный человек, управляющий сегодня Россией. Вы там его мистифицируете, а он просто уже ку-ку”, – добавляет Милов.

  И още по-горното
  http://defence-line.org/2016/09/alcgejmer-nanes-vizit-putinu-chast-1/#more-8867

  http://defence-line.org/2016/09/alcgejmer-nanes-vizit-putinu-chast-2/#more-8870

 17. Каква става тя сега?
  Чета новина, че Роснефт продавал активите си и маломерният приветствал това!
  Явно финансово нещата отиват на зле, Путя, ама питам се, какво ще излезне от този ход?
  Ти и твоята КГБ–шайка така изманеврирахте нещата, че трябва да е изключителен идиот този богаташ, който да си хакне парите , както е казано във вица, да си купи фабрика на осми септември 1944 година!
  Ако разчитат на китайците, трябва да им стане също ясно, че те ще си присъединят Близкия изток без да плащат. Само трябва да почакат още мъничко, докато империята на злото се разпадане от самосебе си.
  Някъде във форума, беше показана карта на разпадането.

 18. На Русия не й трябва България, скоро България ще бъде под Турски протекторат!!! Защо? Защото българите го искат това. България създава само проблеми на турци, европейци и руснаци!
  Русия иска само парите си за Белене…

 19. Към КЛЮКАР:
  Не всичко приемам във Вашите коментари, но няма нито един, който да не съм прочел.
  Поздрави!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.