Граждани канят съмишленици на траурен поход в София на 9 септември

Шествието ще тръгне от храм „Св. Александър Невски“ и ще завърши пред паметника Съветската армия

Инициативен комитет от неправителствени формации организира утре от 10,30 ч шествие под надслов: „Национален траур 1944 г.“ Поводът е 72-та годишнина от комунистическия преврат в България. Шествието ще тръгне от храм „Св. Александър Невски“ и ще завърши пред паметника Съветската армия, окупирала България през 1944 г. Инициаторите ще носят черно знаме, дълго 25 метра и широко 1,5 м. Във фейсбук е създадена група в подкрепа на инициативата.

 

IMG_9384

11 мнения за “Граждани канят съмишленици на траурен поход в София на 9 септември”

 1. участниците в траурния поход ,да си носят по една найлонова чантичка предварително пълна с фекалии и да ги хвърлят по паметника на “съветската армия”! Вън руските окупатори от България!

 2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ОТЛИЧНА ИДЕЯ !
  И за да има конкретика, а не само лозунг, предлагам близки, познати и запознати с конкретно пострадали от червения терор да носят портрети и надписи за тях.
  Например:
  Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
  1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
  2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
  3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите…

  Димитър Пешев/спасителят на десетки хиляди български евреи/осъден отт.н.”народен съд” на 15г. концлагер за АНТИСЕМиТИЗЪМ… Милиони евреи от цял свят са му признателни, а в сградата на Съвета на Европа в Страсбург, наред с бюстовете на основателите на Обединена Европа, е поставен и неговия бюст

 3. ПРЕДИЗБОРНО от БСП
  “Простете ни за грешките! Изклахме 30 000 българи през септември 1944 г. Избихме още 220 000 до 1990 г. А вие защо не сте спасили децата от Ястребино?!
  Върнахме страната 50 години назад. Откраднахме външния дълг. Пратихме в чужбина 1,5 милиона българи. Други 700 000 си отидоха преждевременно през т. нар. “преход”. Създадохме организираната и уличната престъпност. Пречихме за приемането на България в НАТО и ЕС. Окрадохме еврофондовете.
  Но можем да бъдем по-добри. Ние сме на ваша страна! Дайте ни още един шанс!”
  Корнелия Нинова
  Румен Радев

 4. Как да оформим онагледим и възвеличим подвига на безсмртния български полк на мъчениците на дивната ни татковина? Заради тях все още ни има нас!

 5. Най добре е да носят автомати. За тази сган друр цяр няма.

 6. Слава на Украйна!
  Смърт на руските окупатори!

 7. А ето моето пожелание към таваришчите:

  Другарки и другари комуноидни перверзници, драги железо-бетонни, непоправимо увредени от комунизма глави, скъпи рублофили, путинофили и вся остальная продажная и презренная задунайско-славянская сволочь, съставляваща “петата колона” на руската кагебистко-ченгесарска мафиотщина у нас:

  Честит ви празник 9-ти септември, денят, който вие още смятате за “ден на освобождението” на България от Съветската армия, да, това наистина е ден, в който СССР, т.е. сталинова и болшевишка Русия ни “освободи”, само че ни освободи от… самата свобода! Да, в този черен за България ден беше посечена за десетилетия наред българската свобода, българската независимост, беше ликвидирано – от комунистическата и руско-имперска азиатщина – достойнството на горда, свободна, суверенна и европейска България!

  Убеден съм, че днес вие няма да забравите да поднесете венци пред Паметника на окупационната червена армия (съкратено МОЧА) в София, пред паметника на съветския окупатор “Альоша” на хълма Бунарджик в Пловдив и пред паметниците на съветските ни окупатори из всички останали български градове. И така ще демонстрирате за кой ли път своето предателство, своята низост, своята извратеност, своята тъй уродлива психична неадекватност и несъстоятелност!

  Бъдете проклети вий, презрени човешки и национални уроди! Дано проклятието ви помогне да осъзнаете в един момент какво си позволявате да правите и докъде е стигнала вашата човешка низост и деградация – и на тази основа поне малко да се освестите!

  И едва тогава ще ви се наложи да искате милост и пощада за това, което направихте след черната дата 9-ти септември, за убийствата, за кръвопролитията, за издевателствата, за лъжите, за кражбите, за съсипването на просперираща някога България – която заради вас плати толкова жестока и страшна цена!

  Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен…

 8. Слава на Украйна!!!! Руските окупатори във на кучето във гъзъ! Клипа с погребението на украински войник ,който ни изпрати съфорумника- Димитър, сигурно го гледат в момента и господата от ДАНС. Бригадири и генерали и библиотекари също, да им се изясни какво причиниха диктатора Путин на една хубава страна ,като Украйна! Малко ще ви е трудно да повторите събитията от 1944год. Лесно няма да ви се дадем! В Евразия ще идем само мъртви! Този път партизаните ще сме ние!

 9. Моя милост застава зад достойния човек-истински антикомунист Ангел Гръънчаров.

  Бий ги Анегеле,поне с думи ги бий тези комунистически смрадове,дето и дълго ще осмърдяват тази нещаста страна,то и държавата ни е комунистическа смрад….
  За съжаление комунистите не ги стига никакво провидение,никакви клетви,никакви молби,и както се един коментатор изрази “комунягите отново победиха…”

  А някои специалисти ни убеждават че в България няма комунисти….Явно и ти си на “погрешно” мнение,но поне аз съм в твоето течение.

  Окъпана в съветско- комунистически символи България да няма комунисти,майко мила….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.