В брака по сметка с БСП Борисов е под чехъл

За втори път в рамките на седмица БСП намеква нещо за мъжествеността на премиера Борисов. Най-напред висшия функционер на партията Бриго Аспарухов го призова в телевизионно интервю да се кандидатира за президент, ако е мъж. Ако не се кандидатира, не ще да е мъж, а нещо друго.

Днес съмнение в мъжествеността на Борисов изрази и Илияна Йотова. Номинираната за вицепрезидент от БСП евродепутатка този път засегна на мъжка чест Борисов заради вероятността той да оттегли подкрепата си за Ирина Бокова в състезанието за генерален секретар на  ООН, каквито слухове плъзнаха в медиите от ден-два насам.

Крайно време е, ако от БСП знаят нещо по въпроса за ориентацията на Борисов в смисъла, в който се подразбира от съмненията в неговата мъжественост, да го кажат открито. В хомофобоската по европейските стандарти България сексуалната ориентация е сред най-разпространения вид “компромати” .

С мълчанието си по въпроса Борисов оставя вратата за тези съмнения отворена- още повече като се знае как невъздържано гневно реагира, когато се смята за несправедливо обвинен в нещо.

За сравнение: след като го оприличих на пощенски гълъб заради раболепната му реплика пред Турския премиер Йълдъръм, че си записва думите му и ще ги занесе на Меркел, той се засегна толкова, че ме обяви публично за идиот. Сега, когато от БСП го кълват по мъжествеността му, той си мълчи. Не се засяга.

От друга страна Борисов си е под чехъл в брака по сметка, чрез който си дели политическото пространство с БСП от първия ден на политическата си кариера, започнала именно по идея на едни другари. http://e-vestnik.bg/24318/borisov-zhenite-kompromatite-i-malchanie/

На властната си съпруга със столетен опит в интиганството ( щом й дължиш положението си в обществото), която му казва да си знае мястото пред хората от време на време, човек(ът) на възразява.

19 мнения за “В брака по сметка с БСП Борисов е под чехъл”

 1. Борисов към Цветелина:
  -Скъпа, какво се е случило? Престани да плаче!
  -Скъпи, все нямаш време за мене!
  – Но скъпа ,сама виждаш, много съм зает-бежанците, хъб за руската газ , …нямам време…
  -Да, а за кмета на Симитли имаш време!
  —————–

 2. Нинова звъни на Първанов след изборите:
  -Пак загубихме! Само дето те обидих. Ще взема БУТИЛКА водка „Сталичная” да се помирим!
  Румен Петков суфлира:
  -Кажи и че мнОООго сме обидени! Да вземе КАСА водка…

 3. Като всеки лакей и баш бабаитът-пожарникар не смее да се оправдава, когато господарят (му) му чете конско. Дори и по повод гордастта му мъжка! Нито да възразява на началството си.

 4. Речник:
  Значение на думата “ПЕДЕРАСТ”:
  * Хомосексуална ориентация
  * Житейска Ценностна система+характер&душевност

 5. Бойко Борисов би оттеглил подкрепата си за комунистическия функционер Ирина Бокова,само при условие че не е комунист и неподвластен на Русия.

 6. Този интригант и съветско-руски агент,свалил правителството на Филип Димитров не е Бриго,а е Бригадир Аспарухов,както е записано в дипломата му от немската гимназия в Ловеч.По същата логика е можело да го кръстят и Звеновод Аспарухов.Всеки който помни “славното” бригадирско движение знае какво означават тези термини.

 7. На връх 9-ти септември имах спаринг пред МОЧА с един от най прикритите,но най върли защитници на политиката на Бойко Борисов – Антон Тодоров.Явно назначен от библиотекарите да петни противниците с *истини от досиетата.*
  Той в черна траурна фанелка,а аз в светли дрехи.Приближих към него за разговор.Явно реши,че съм почитателка.
  Представи се като велик анализатор,човек с научни интереси,който иска да даде публичност за истината за хората с досиета.Затова и се ровел в архивите.И бил най добре информираният човек.Попитах го не се ли притеснява,че досиетата са писани от неграмотни хора,с много манипулации и лъжи,които явно и той допълва и интерпретира съгласно заданието на поръчителите.Това съм разбрала от неговите книги
  Попитах го кога управляващите ще махнат МОЧА.
  Отговори ми ,че е невъзможно,защото има подписан двустранен договор с Русия- /1992 г.Ф.Д/ да не се пипат паметниците.Сякаш Русия спазва договори.Имало много такива и в Русия на българи.На кой попитах-ами на Кирил и Методи отговори той.
  Попитах след като ползува архивите защо не напише истината за Бойко Борисов.
  Как е изпратен с партийният си билет н мафията и как след това от същите поръчители за добре свършена работа е издигнат до най високите етажи на властта.
  Където продължава да покровителствува и участва в грабежите на държавата.
  За най удачният президент посочи *Данчето Фандъкова*
  А.Тодоров се вбеси от моите въпроси,нарече ме *някаква си лелка* и си махна набързо.Преди това нарече хората от блога на Иво Инджев хора с досиета,а Костов руски агент,който ще бъде активиран може би след 300 години.
  За да получат вниманието на десните хора ,такива като А.Тодоров се провикват няколко пъти против Путин и Русия и с това искат да спечелят публика за лъжите ,които сеят наляво и надясно.
  Не им вярвайте .Те са най опасни.Изпълняват поръчките на мафията и бившата ДС

 8. Абсолютно прав сте, GRIGOROV!
  На комунягите трябва да им се отнеме възможността да “намятат върху вълчите си муцуни овчи кожи!
  Няма да престана да повтарям – никакви подмени на имена, самоличност и имидж!
  Никакви Бриго, Кристалина, Бокова и “евролеви БСП-та”!
  Истинските имена:
  – БРИГАДИР
  – СТАЛИНА
  – ЛАЙНАРОВА /тур/
  – КОМУНЯГИ!

 9. И стига са пищели, че децата не трябва да отговарят за престъпленията на родителите си. На никой от тях не е посегнато, никой от тях не е пострадал и не е бил дискриминиран заради свинщините извършени от татенцата им!
  Но!
  За съсипаните ни животи, за причиненото от родителите им зло на народ и родина, за възпитанието което са получили, за манталитета, който са им формирали, за привилегиите и облагите, които са ползвали, за продължаващите им нагли претенции за власт и непогрешимост…
  ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОГРАНИЧЕНИ И ПОСТАВЕНИ ПОД КОНТРОЛ!
  ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ ПОЗОРА СА СТОРЕНОТО ОТ СЕМЕЙСТВАТА ИМ!
  Поне докато не се покаят и не поискат прошка!

 10. Борисов, според негово изказваве,очакваше компромат до няколко дни или седмици (не си спомням точно).
  Ето сега той излезна на яве от Цветан Василев, който го дава в комбина с Делянчомама за много пари.
  Това, според мен, Василев сигурно може да знае, защото е участвал като банкер и финансов двигател на капиталите и сметките им. Плюс това, беше в добри отношения с тях.
  Той и поради това няма никога да дойде в България на съд, защото знае какви и на кого интересите ще осветли и разбира, каква участ го очаква.
  Дори Борисов, по някакъв повод доколкото си спомням, беше казал, че се опасявал по някакво разследване да го затворят и много вероятно можело да се помине в килията.
  Нас от край време явно ни ръководи голяма мафиотска зган, която постоянно сменя кольора си, за заблуда на мухльовците избиратели, и ни дое по всички правила на изкуството, наречено правосъдие.

  От това става ясно, че трябва сериозно излизане на улицата и то за дълго, докато се проведе пълна лустрация, смяна на правосъдната система, след което осветляване на имуществото на много личности и основно начина по който те са го придобили.

 11. Мъж на средна възраст се преглежда при андролог. Лекарят го пита:
  – Досега имали ли сте хомосексуални пориви?
  – Да, докторе. Два пъти. Веднъж внесох пари в банката на Хампарцумян, а втория път гласувах за Б. Борисов.

 12. До г-жаСавова: идеята на митингуващите на 09.09 пред МОЧА да бъдат във черни траурни дрехи и да опаковат паметника във черно,с което да покажат несъгласието си със ината на властимащите да демонтират МОЧА. А вие сте била със бели дрехи,което ме кара да мисля че харесвате паметника и руската политика .Дано греша.

 13. АС/ДС, г-жа Савова е била поне там! Макар и с “вражи дрехи”! Все пак не е била в червени дрехи и с червени знамена. Нали!
  Сигурно не е скандирала – Вечна дружба! БКП! КПСС!
  Ви е с какви дрехи бяхте?!? Ако не е тайна?

 14. Г-жо Савова,

  Добре сте вбесили блудстващия с архиви добре огербван мишок на повикване.
  Бъдете здрава!

 15. Поздравления г-жо Савова, че сте се опълчили и разобличили интриганта Антон Тодоров.

 16. Явно,някои хора отскоро четат тук,иначе не биха писали така за г-жа Д.Савова!Винаги я чета с удоволствие!

 17. АС/ДС
  Митингът на 09.09. беше траурен за да се почете черната дата за България.Там бяха много страдалци и техните потомци,които са преживели този терор и които бяха организатори.Имаше и хора с всекидневно облекло..
  Но траурните дрешки на А.Тодоров стояха като на *свинче звънче*.
  Защото отзад прозираше дългата сянка на ДС,зловонието на досиетата и словоблудството с тях в услуга на задкулисието на кукловодите от ДС.
  Защо книгите на А.Тодоров се продават по 2 лева?
  Кой ги спонсорира и защо?
  В същото време книгите на Иво Инджев се разграбват веднага и не могат да се намерят.Защото са истински.
  Знам,че А.Тодоров ще прочети това ,което съм написала,но да не се пъне да лъже, а да си извади изводи ,защото ефектът е обратен.Като лъжливото овчарче.
  А хората не пасат трева.

 18. И аз като г-жа Савова имах контакт с Антон Тодоров.Преди време той представяше една своя книга в градската библиотека.Попаднах там съвсем случайно,непоканен,за разлика,струва ми се,от другите присъстващи,които чинно слушаха авторските разобличаващи тиради. Трябва да призная,че не бях чел книгите на АТ,защото не исках да бъда нещо като съучастник в неговите мероприятия.Познавах го само от телевизиите и някои негови статии. Почти нямаше въпроси и изказвания.Аз наруших хармонията със сравнително лошия въпрос: “Г-н Тэдоров,във ващите книги вие разобличавате политици,които са корумпирани,нечестни,алчни,продажни и безсъвестни. Може ли да ми посочите един или двама политици,които не са носители на тези качества,и които вие харесвате?” Бях изненадан,че този печен автор избяга от въпроса ми доста неумело.
  Когато разказах този случай на един приятел,той ме погледна учудено и каза: “Ти да не искаш една криминална личност,когато нахлуе в обекта да си свали маската и всички да го видят кой е!” Моят приятел не ходеше на подобни събрания.

 19. до г-жа Савова: интересно ми е ,че такива екзепляри катоА.Тодоров и ми е загадка :първо в кой театър са ошлайфали тънкостите на лъжата.Защото той и Райчев,и Буруджиева и др. предават художествена стойност на лъжата. Тодоров със мустака който си е монтирал на лицето, и така ги каканиже тия истини ,които и един ученик в 9клас ги знае.Та въпроса ми е : първо актьори ли са били, и чак след това журналисти-анализатори и писатели?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.