С подметки върху знамето на ЕС : обикновен рашизъм

Дружбата с Русия не тъпче на едно място, а направо марширува върху знамето на Европейския съюз, както се видя от сборището на граждани със съветски знамена и руски пропагандни лентички край язовир Копринка вчера.

 

phpmr8be2_559x*-2

Гневът на червенотиквениците, които се нахвърлили да си трият подметките върху символа на европейското обединение, бил предизвикан от “откритието”, че България поддържа европейските санкции срещу Русия заради рускта агресия в Украйна. Къде е “новината” тук?

Няма новина. Превръща се в нещо обичайно на територията, от която държавата се е оттеглила в полза на червените кхмери http://nova.bg/news/view/2016/03/03/141093/симпатизанти-на-атака-свалиха-знаме-на-ес-и-го-стъпкаха/.

Няма новина във факта, че фанатизмът на комплексираните русолюбци е свързан с омраза към успелите народи и тяхното европейска символика.

 

960

НА СНИМКТА:ЗАПАЛИХА ЗНАМЕТО НА ЕС- ОТНОВО НА СЪВЕТСКИ ПРОПАГАНДЕН ТЕРЕН НА ФОНА НА МОЧА НА 9 МАЙ, ПО СЪВЕТСКИ ПОВОД

Няма новина и в повода- санкциите срещу Русия. Правителството само потвърди наскоро чрез своя външен министър Даниел Митов известната позиция, че няма как да не сме солидарни с решението на ЕС ( който крепи управлението на Борисов с най-щедрите европейски субсидии на глава от населението спрямо останалите бенефциенти на еврофондовете).

Тъкмо фактът, че няма новина е същинския скандал. Защото уж проевропейското правтелство праща полиция да арестува всеки българин, дръзнал да изрази несъгласието си с монументалната лъжа за “освобождението” на България чрез съветска окупация. Властта просто изпълнява волята на началството от Москва. То даде пари за камери, за да се следят българските бунтари срещу  съветското монументално наследство в столицата ни. Но това финансиране, както и спонсорирането на путинифилските сборища и инициативи в България, се възприемат неофициално като нещо, което е в реда на нещата- точно толкова, колкото поругването на символиката на съюза, в който България членува официално.

Изповядващите култа към Русия тук не се нуждаят от новина, от повод да си покажат простащината. Достатъчно им е да се скупчат в стадо и колективизмът им избива в агресия, характерна за глутниците. Организаторите на това тържество на евробългарофобията знаят отлично това. Ето защо редовно подгряват стадното чувство на собеподобните си на пасищата, от който черпят сила омразата и самонавиването на чифтокопитните им инстинкти, отприщвани срещу въображаем, но пасивен враг, от когото няма защо да се боят поради една проста причин: българите, които подкрепят българското членство в ЕС , са доказано мнозинство, но путинофилското малцинство си има подстрекател и обединител, който да се възползва от добрите нрави и възпитанието на своя “противник” в тяхно лице, за да храчи безнаказано в него.

Пасивното поведение на властта в България срещу галопиращата простотия на русолюбието наторява пасищата на русолюбието край Бузлуджа и Копринка, на които ритуално се явяват автобусните пилигрими веднъж годишно ( кой ли плаща за тази циклично повтаряща се всяка година голяма екскурзия е риторичен въпрос), за да се види каква е алтернативата на миграцията на българите към страните от ЕС ( и САЩ).

Сборищата със съветски и руски знамена, на които тъпчат европейския флаг, са диагноза за главното заболяване на страната, заразявана насилствено отново и отново със спина на уж взаимната любов с Русия, която съществувала винаги и щяла да пребъде вечно ( т.е. до самото разпадане на руската федерация по същите причини, по които се спомина кротко и СССР).

Българските пътници на този Титаник обаче се наслаждават на пиршеството на собствената си глупост на борда и тропат с крака върху европейското знаме напук на задаващия се айсберг пред божеството им Путин.

42 мнения за “С подметки върху знамето на ЕС : обикновен рашизъм”

 1. По повод новите дивотии на щурмоваците на белокосия фюрер, който бълва гнусотии срещу ЕС и Запада, но предпочита да си пие кафето на терасата на един от най-скъпите хотели в Париж, АЗ ПИТАМ ПРОКУРАТУРАТА: ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЛИ ПО ПОВОД ДИВАШКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ НА СИДЕРОВИТЕ ЩУРМОВАЦИ, ИЛИ ЗА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА ОСТАВА САМО ДА РЕПРЕСИРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ЛЪЖАТА ЗА СЪВЕТСКОТО “ОСВОБОЖДЕНИЕ” НА БЪЛГАРИЯ?!

 2. Трайчо Трайков, днес, Канал 1:
  Попитан кой ще е основният му конкурент на изборите, Трайков обяви, че кандидатът на ГЕРБ няма как да коментира, защото не е известен, а за издигнатия от БСП Румен Радев обяви, че “говори глупости” по външнополитическите теми. “Руските патриоти не могат да са опонент на българските”, поясни още той.

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/09/12/2825521_kato_prezident_shte_buda_balansyor_a_ne_zadkulisen/

 3. Крайно време е такива сборища да се разгонват със сълзотворен газ, гумени куршуми и палки.

 4. Не е ли вече време да формираме и официално да регистрираме Национално движение “Българофили”? Докога ще търпим лумпени и съветски агенти да галопират из България, да развяват руски флагове и да промиват мозъците на плашливия, шашардисан от бедност и от гербаджийство народ?
  Не го ли направим веднага, утре, след година-две ще бъде късно.
  “Народе????”

 5. Поругаването на знамето на Европейския съюз е хулиганска проява извършена в присъствието на много хора и активни политици, за което прокуратурата трябва да се самосезира, защото България е член на ЕС. Всички русофили да си отидат в Русия, тук е Независима Република България

 6. Много правилно сравнение:
  “Титаник”=Русия
  ” Айсберг”=санкции
  Обама подложи-
  “динена кора=Украйна
  на глупава Русия.
  Много скоро украинският юмрук на Кличко, ще се стовари в/у физиономията на Лилипуткин.
  Русия ке падне 2017г.

 7. На 14 септември, от 19 часа, в двора на Литературния музей в София
  / ул. Раковска 136/ ще се състои вечер, посветена на Радой Ралин – АНТРОПОЛЕТРИЯ / Вход Свободен /

 8. Както стана известно от преди дни , цървулените фабрики в Цървулания , масово фалират.
  Нека припомним, фабриките произвеждат цървули за по заможните овчари и галоши за по-бедните .Като основен купувач на производството на цървули , броят на овчарите е от голямо значение.Но , въпреки увеличаващия се брой овце и стада , броят на овчарите стремително намаля в Цървулания.Техническият прогрес ,замени овчарите с овчарски кучета( Босът на Цървулания ,както е известно, подари такова куче на Източния владетел ).
  И така ,намаления брой овчари ,намали търсенето на цървули и фабриките започнаха да фалират.Не стига това , ами от изток ,се задава нова заплаха , този път за овчарските кучета .Там били произвели първите електронни кучета.
  Всичко това довежда до още по –голям отлив на кучета , овчари и овце.Цялата тази сюрия се изнася на запад.Опасността , Цървулания да остане без читава овца в скоро време е реална.

  Затова , шефът на Цървулания -,Босът, така му казват се е заел да спре изтичането на овчите стада от територията.
  Босът му казват ,щото преди 20 години си е бил част от групировка.Днес тази групировка и присъдружните и е навлязла в управлението на Цървулания и му казват или бос или шефе , ама то все същото, каквото каже това става . Та това е първата причина да му викат Бос .
  Втората е щото заповядал населението да ходи босо , като затворили фабриките , нито цървули , нито пари имало.
  И всички тръгнали боси , и той Босът тръгнал бос.Ама той си бил не само бос в краката ами и напълно бос в главата , както се виждало в изцепките му .Най голямата интелектуална сила си проличавала , когато мерейки си с педи гърбовете , подчинените на боса цъкали с език от ширината на гърба му и викали “конграчулейшънс” , покланяйки му се по японски и повтаряйки сложната английска дума, която всявала респект от познанията му.А той ги сборвал набързо , в коридора ,докато цялата туфа –делегация , чакала да ги приеме високотехнологичната източна държава.
  Значи Босът бил троен бос по трите причини.Троен Бос , направо си е Цар .
  И понеже преди това Цървулания си имала ” Цар ,който бил гол” , както било прието да се наричат головодниците, сега цървуланите си имали Бос за Цар , който бил бос.
  Тоес , този път “царят им бил бос”!

  При никаквото производство , не боси ами и голи да тръгнат цървуланите ,нямало да помогне , трябвало нещо де се предприеме.
  Какво да бъде ,хем да е лесно , хем да не се учи и знае , хем да е приятно , хем да се лежи.
  ИИИИИ…. Босът измислил , за цървуланите ,най изгодно било да акат.
  После наторяват с аканото , домати , чушки , краставици…….така произвеждат биологино чист продукт и няма никакви разходи.
  Първите партиди екологични домати били приети с охота от пазарите на запад.
  Но за акането трябвало и лапане .
  И настанал истинския комунизъм .Западняците като разбрали за кризата с лапането , взели да изпращат храни на цървуланите , да ядат , да акат , да наторяват доматите и да ги изпращат на техните пазари .Голям живот , на корем настанал , точно по тертипа на цървуланите. Някогашният Ганьо фантазия си нямал за рахат.Цървуланите , лапали по цял ден и се състезавали по акане , кой повече ще изкара.Някой се изтарикатили , вместо силикони и разкрасители , си присаждали по няколко стомаха и удължавали червата си .Така вместо по 300 грама изкарвали по 5 кила фекална маса наведнъж.Върви ги настигай!

  Но нещо странно взело да се случва на пазарите на цървуланите?Холандците ,които внасяли фекална маса за цветята си , забелязали , че някои рози се бодат една друга с бодли.Дори откъснати в букет , те се ръгали една друга.Някакви си уж нежни теменужки , се перчели на лалетата , образувайки туфи ,като изпивали почвата под тях.Божурите пък гледали да засенчат всичко наоколо .А за герберите да не говорим , там наглостта била пълна , ако може само те да останат в градината.
  Германците пък , забелязали , че работниците поприлягвали за следобеден сън , и никак не си давали зор за работа.Направо се натъркалвали от мързел германците , представяте ли си !
  На една автомобилна изложба шефът на известна германска марка автомобил, пребъркал колегата си от френска конкурентна , и му взел от джоб на панталоните 10 евро.След това отричал , въпреки ,че камерите заснели всичко това и било показано- той отричал.Да не вярваш ,че и те са способни на това , уж движат прогреса ,ми…
  Ставало нещо.Заплахата на мързела , лъжата , кражбата , надвиснала над запада.
  Оказало се , че консумиралите екологични домати от Цървулания , наследявали адетите им.
  Направо да си кажем , ставали като цървуланите , защото консумирали храна наторявана с фекалиите им.Имало опасност , запада да заприлича на Цървулания.
  Те предложили на Боса ,да му напълнят тръбопроводите на Балкан , с фекалии.То с газ няма кой да се излъже да ги напълни .
  И започнали да нагнетяват от запад , цялата си отпадна маса .Така цървуланите щели да наторяват не със себе си, а с маса от германци и други прогресиращи.И като нищо, взели че станали самите те с манталитета на западняците .

  Тогава и овцете и овчарите и кучетата , можело да остават на територията и да отворят отново фабриките за цървули.Пък от къде да знаеш можело някой ден и кожени обувки да произвеждат.
  Сега за последно една смешна случка.
  Западняците , в старанието си да транспортират повече и да напълнят Балкан , вдигнали налягането и пръснали главната тръба.Операторите на цървуланите , нямали звук и кимали с глава на мониторите .А онези оттатък взимали това за одобрение и вдигали още повече налягането .Над Цървулания се изсипвал миризлив дъжд от фекалии.Като нищо да ги издави до крак.
  Добре че , някой от онези оттатък, западняците , се сетил че при цървуланите кимането с глава е не .Тоес обратно на логиката .И спрели помпите .
  Цървуланите оцелели , но от тогава ,кимат с глава за “да” и въртят глава за “не”.
  Както правят малките деца по рефлекс , а и целият Свят.
  А бе… цървулани … не мож ги разбра!

 9. Може ли малко по-кратко? Не повече от три пъти от статията на домакина на блога.

 10. Как властта ще се опълчи срещу рашистите когато самата власт в БГ е рашистка – нима не е дошла на власт с парите на кремъл и не получава заповедите си от там? Герб, както и повечето партий в парламента са чисто рашистки, съдейки по делата им. Затова ми се струва съвсем нормално да горят знамето на ЕС.

 11. Всички участници в “петата колона” на Русия, събрани накуп!
  Нямаше ли един Ф 15 да ги удави в напалм!?

 12. Престъпниците на снимката и техните организатори трябва да бъдат изхвърлени от границите на Европейския съюз и въобще от Европа. Те хранят патологична омраза към западната цивилизация и култура. Ако кукловодите им са били евродепутати, да връщат всички взети заплати и материални облаги. Ако вожда ни Винету беше от калибъра на Стамболов, досега да е взел необходимите мерки.

 13. @ THEROCK:
  Приятелю, пожеланието ти не ме удовлетворява. Малко им е един само миг страдание. Ако зависеше от мен, на така сбраните накуп боклуци бих предоставил територията на един окръг – най-привлекателния и изгоден, по техен избор /те ще го засерат и превърнат в пустиня за 1-2 години/. Да се заселят там, да си изберат /отново/ бойко за Премиер и първанов за Президент. Да върнат така желаното от тях “тошово време”, с всичките му детайли – да нямат право да пътуват “на Запад”, да другаруват и търгуват с любимата им Русия, с Куба и Сев. Корея, да ползват само руски коли, хладилници, телевизори, компютри и телефони… Западни стоки да има само в КОРЕКОМ, но притежанието на зап. валута да се инкриминира. И, разбира се, кебапчетата да са по 10 стотинки, вафлите – по 5, а заплатите – по 300 лв /75 долара/!
  Да се кефят и да строят социализЪма, в нерушима дружба с Путландия! Навеки!
  Ето на това му казвам аз ОТМЪЩЕНИЕ!

 14. Гадините тъпчат и палят, а продажната ЦАЦАРАТУРА спинка и расте на гуша /тройна/ и задник!

 15. Не ми стана ясно кой гербаджия е присъствал на това сборище, освен р. радев и каракачанов.

 16. @ПСИХОЛОГ
  Крайно време е! Отдавна съм на мнение, че трябва да има такова движение в противовес на тая разпищолена сган. Tова движение трябва да е извънпарламентарен коректив на всичко, което пречи на развитието на България като пълноправен член на западната цивилизация.

 17. Ето чий кандидат е Боковица/Лайнарова/
  Съвсем гореща новина. Министрът на ВР на РФ С. Лавров е привикал днес следобяд посланника на България в Москва Бойка Коцэв. Обсъждали са дейността на ООН и кандидатката на България за ген. секретар. Както знаем от историята в СССР вършат обратното на това, за което говорят! Утре „БГ” правителството ще предложи Сталинка.
  Повече на https://ria.ru/politics/20160912/1476711400.html

 18. “И всичко туй отгоре, от трибуната, през гъстия дим,
  гледаха К.Велчев и Г.Стоянова (от ГЕРБ) тихи, невъзмутими!…”

 19. След като по-горе питах няма ли прокуратурата /ако я има такава/ да се самосезира за националното предателство, каквото представлява поругаването знамето на ЕС на сборищата на реваншистите комунисти, отправям нов въпрос: Защо БСП и лидерите й не се разграничат от дивашкото поведение на лумпените, които си позволяват такива изстъплеия? Защо кандидат-президентът на БСП не се разграничи от хулиганската проява на събора на т. нар. “русофили”? ЗАЩО СА СЕ ОБВИЛИ В МЪЛЧАНИЕ ПРЕМИЕРЪТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ НАРИЧА “ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ”? За да не “увеличаваме черните краски в отношенията с Русия” ли, както хленчеше немоного отдавна уж “биткаджията” ни премиер?! Е, СЕГА ДА СИ ПРЕДСТАВИМ /КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ, ОСВЕН АКО Е ДЕЛО НА ПРОВОКАТОРИ/, ЧЕ НЯКЪДЕ БЪДЕ ИЗГОРЕНО ИЛИ СТЪПКАНО ЗНАМЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. МАЛЕ МИЛА! ТО ЩЕ СА ПОТОК ОТ КЛЕТВИ, ЗАКЛЕЙМЯВАНИЯ, ДЕКЛАРАЦИИ ЗА “НАДИГАЩ СЕ ФАШИЗЪМ”, СЕЗИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И ПР. ОТ СТРАНА НА БСП И ПУТИНОФИЛИТЕ-РУБЛОФИЛИ! А ТУК В СЛУЧАЯ – МЪЛЧАНИЕ! МЪЛЧАТ МЕДИИ, МЪЛЧАТ ПАРТИИ, МЪЛЧИ ПРАВИТЕЛСТВО И УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ! МЪЛЧИ И НАРОДА! ГЛУХО И СТРАШНО ГЪРМЯТ ОКОВИ!

 20. Ами те систематично оскверняват светилищата на Севтополис с комун-кебапчийската си воня (още разказвам вица на колегата – за 50% лайна и 50% кайма), та знамето на ЕС ли да им се опре! Абсолютната низост как да падне още…?

 21. На снимките – породисти представители на чифтокопитна балканска фауна безвъзвратно поразени между рогата от вируса на Задунайската Извратеняшко-Комунделска Атрофия (З.И.К.А.)

 22. @ПАВЕЛ ТИНКОВ

  Приятелю, мен пък твоето пожелание не ме удовлетворява напълно.
  Какви кебапчета, какви са тия вредни упадъчни западни глезотии. За всички – посвещение в доктрината на прогресивния суров ВЕГАНИЗЪМ, както са посветени строителите на комунизма на другаря КИМ – единствени устояли на катаклизмите на времето.
  Иначе има опасност комунизмът да се срути отново.

 23. Наредили се всички патриоти на опашка на яз.”Копринка” и чакат за угашчение/кьор- софра/. По едно време някакъв пиян, киндил-миндил и най-отпред. Волен Сидеров го хваща, изхвърля го на края на опашката и му казва:
  -Извини се бе!
  Пияният става, отръсква се и пак киндил-миндил, пак най – отпред. Сидеров пак го изхвърля на края на опашката:
  -Извини се ,бе!
  И така-още 5-6 пъти.
  Накрая, оня фъфлейки казва на Волен:
  -Ъъъ…Если ешчо раз меня…ъъъ… “извини се бе, …ъъъ…я не аткрою угашчение. А для тебя,больше нет!!!

 24. Иванчо се прибира от училище:
  -Тате, имам двойка по български език.
  -Защо бре, сине?
  -Госпожата пита :”Българинът за 11-ти път ще избере ГЕРБ и Бойко Борисов. ” Какъв е българина?
  -Как какъв, идиот-казал баща му.
  -И аз така отговорих, ама тя каза, че е подлог…

 25. Комунистическия интернационал!Как се трансформира!?!?Защо лидери на комунистически организации,станаха водещи в ‘дясно’…меркел ,барозо,кери?Защо в България има забрана да се коментира руската комунистическа партия с несменяем лидер г.зюганов(който заедно с меркел прати тиквата в управленската върхушка)?много питания без отговор.

 26. Защо тези млади хора паляъ и тъпчат знамето на Европейската Общност,тази Общност която им даде право да пътуват да работят и да ползват благата на запада. Нали утре този същият млад идиот ще тръгне за някоя западна държава да търсе работа или на плежар посещение. Как ще се чуства след това изстъпление което видяхме на снимките.Но най добре е всички тези КРЕТЕНИ барабар с тяхните водачи Борисовци Сидеровци ,Радевци и Цацаровци да бъдат натоварени в свински вагони и за любимата им РАЗИЯ- там ще им е най добре, там ще се нарадват на свободата която желаят.Пожелавам им го!IIC…..oIL.

 27. И какво е това “Движение Бълграрофили” дето ще го организирате?

  По-добре, бъдете българи!

  Вземете да си изчистите Родината от “Альоши”.

 28. Иво Инджев е най- реалният политически коментатор в България! Аз бих желал да имам президент като Иво.Гласувам за това!

 29. До КЛЮКАР:
  Вицът е бижу!
  Смехът рано сутрин абещава хубав ден, а аз се посмях от сърце!
  Хубав ден и на теб!
  🙂

 30. Да бе Българофили. Всъщност къде се скри чистата искра за свободен и честен живот ?? Само в сърцата ли я пазите или ще я пуснете да роди сила и да запали огън, за да се сбъднат мечтите ви?? Не знаете ли, че като умрете на онзи свят не се броят парите, които сте спечелили а битките, които сте водили за Доброто, Любовта и Щастието (не само личните)?
  Някои ще се усмихнат ама на онзи свят като идем каква полза ?? Ами ползата е че след това пак ще ви пратят някъде но с други по-висши качества. От всеки живот, който живеете зависят следващите. Крадците, лъжците, мошениците и убийците сега се бият за смъртта си, защото това ще получат горе но глупаците не го виждат със слепите си алчни очички. Те може и да спечелят за земното си тяло много удоволствия (всичките получени в бунт срещу Бога на Любовта) но за душата си ще спечелят само смърт, защото Сатана е царя на телата им а Христос е Царя на душите им!!! Няма да ги спасят нито 500 нито 5000 лева дарени на Попа ако преди това са откраднали от народа си 5 милиона. Затова не ги следвайте а ги отделете от пътя си и вървете с вяра в Христос!! Неговата воля ще погуби враговете ви защото Той е избрания да победи всички власти и накрая последния ви враг Смъртта!

 31. @Павел Тинков, като се сетя, че под водите на язовир “Копринка” са погребани величествените останки на Севтополис, който е много по-величествен от Атина, си мисля че това не е случайно.
  Също така смятам, че това бесовско хоро на русофилите, обявили ни за тюрки, също не е случайно там.
  Така че, напалм!
  И както се казваше в един филм:”Обичам миризмата на напалм рано сутирн!”.

 32. Поздравления за коментарите на участниците в дискусията! Присъединявам се изцяло към мненията на П. Тинков и I. IVANOV! Превъзходно! Ако толкова им е мил социализЪма на въпросните “другари” нека си го построят на някоя територия с показаните от П. Тинков “благини”. Да видим колко време ще могат да изтраят. Но целта им е да ни превърнат отново нас в опитни мишки, като техните дечица предвидливо са изпратили в западните страни от същия този ЕС, на когото сега, в пристъп на идиотизъм, поругават знамето! Същото важи и за онези идиотчета, които, след събора на путинофилите, където са тъпкали знамето на ЕС, утре ще тръгнат не към Русия, а към хуления от тях Запад!

 33. България е комунистическа държава! Ще бъдем демократична и европейска само когато ГЕРБ взриви МОЧА и АЛЬОША. Тогава ще се изкача на Альоша с бутилка “Джони” ,ще изиграя едно сиртаки и ще препикая останките му.

 34. Бокова дава свободно на марионетката Борисов:
  “Поканих г-жа Бокова да дойде днес, но тя ми отговори, че има по-важна работа в ЮНЕСКО. Това не ми направи добро впечатление, защото когато си кандидат за генерален секретар на ООН от една държава и дадено правителство те е номинирало, и държах да кажа в нейно присъствие”, каза още Борисов.
  http://www.webcafe.bg/newscafe/politika/id_6573463_Borisov_podkrepi_Irina_Bokova_pod_ultimatum

 35. @ THEROCK:
  Можеби греша, но струва ми се, че търсенето на загубено в миналото величие като аргумент и миризмата на изгоряла човешка плът /по всяко време на денонощието/ са отминал етап от развитието на хомо сапиенс. Апропо – и двете са в момента на мода в ПУТЛАНДИЯ…
  Подсещаша ме за една мисъл на Дж Лондон: “…в смъртта няма болка, боли само животът, когато си отива.” А, повярвай ми, на комунягите им престои да изживеят полагащото се инферно. В живота, не в смъртта…

 36. До АС/ДС:
  Идвам с теб!
  Но ако позволиш една малка корекция в пожеланието – според мен да допускаш, че ГЕРБ някога ще взриви МОЧА, е все едно да чакаш джапанките ти в банята да цъфнат.
  🙂

 37. до Павел Тинков: прав сте ,по-вероятно е да получа от курва запис и от умрял писмо, отколко ГЕРБ да вриви МОЧА и АЛЬОША. Би бил хубав коледен подарък все пак за всички нас.

 38. Господин Димитър,поздравявам ви.Този линк трябва да бъде прочетен от онези ГОВЕДА които тъпчеха и запалиха знамето на Европейската Общност и онази СМРАД ПРАВИТЕЛСТВОТО която гледаше бездушно тези изстъпления!IIC…..oIL.

 39. ББ няма да събори МОЧА. Ако изобщо някой ще го събаря, то това ще са българските патриоти. A oнези индивиди, организирани в политически партии, които в България са наричани ‘патриоти’, не са български, а руски патриоти. Kато KКаракачанов, който бил на Копринка заедно с кървавочервените отцепродавци. Затова трябва българските (=неруски) патриоти да се организираме в национално движение. С основна цел да направим пълзящата русификация на България обратим процес, преди дa сме станали малцинство в родината си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.