БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ МЮРЕТА

Химерата “България на две морета” се сбъдна по уродлив начин чрез ситуацията, причинена от Борисов, оплетен като пате в калчища в собствените си опити да угоди на всички ( и в международните дела).

В резултат на това , вместо на “две морета”, осъмнахме като “България с две мюрета” чрез двете едновременни кандидатури за върха на ООН.

За да бъде абсурдът още по-голям премиерът Борисов пожела днес успех на Ирина Бокова, която го направи за смях пред целия свят с отказа си да му се подчини и да напусне състезанието.

20 мнения за “БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ МЮРЕТА”

 1. via facebook:
  “България ще спечели първо място в състезанието за Генерален секретар на ООН… отборно!”

 2. Извинете това се казва-“от два стола та на земята”

 3. И баце даде нещо, даже две, на света(оон-ето).

  Трайчо Трайков-Президент!

 4. Бокова е на друго подчинение. Тя ще остане в надпреварата за да го играе “лошото ченге” и да повиши шансовете на същинската московска кандидатура – КриСталинка. Не случайно Москва заяви, че е право на България да издигне нов кандидат и те ще се съобразят с това. Кога е било това Кремъл да остави Задунайската губрения да си прави каквото “суверенно” иска и да им прецака Бокова, която се смяташе за техния кандидат. Не случайно накиснаха и Германия за ходотайстването и за КриСталинка. Целта на това активно мероприятие беше да се създаде “легенда” за КриСталинка като кандидатка на Германия и ЕС, с която Москва няма нищо общо. А само как я обгрижваха когато беше представител на Световната Банка в Русия.

 5. Както със кандидатурите за върха на ООН си
  имаме две мюрета на Путин, така ще
  осъмнем отново със 5-6 кандидат-
  президенти пак мюрета на Путин.

 6. Само на идиотите не беше и не е ясно, че кадър на МГИМО/КГБ няма НИКАКВИ шансове да оглави ООН…

 7. не съм съгласен с тезата, че борисов се опитва да угоди на всички. той угажда първо на себе си, а по нататък е на принципа ‘каквото и както стане.

 8. И в RAZIя мюретата са на власть, та в задунайската й колония НРБ няма да има нейни мюрета.
  Ето линк към резултатите от изборите за туПлерИАЛИСТически мЮрета в RAZIя:

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=57EBE5CC63A25

  Както се вижда от ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ резултати туПлеровата “партия” са само 16 милиона ДЕЙСТВИТЕЛНИ избиратели, които са само 14,4% от всички ИЗБИРАТЕЛИ с право на глас в бандитустана RAZIя, и само 11% от цялото НАСЕЛЕНИЕ(крепостно!)!!!
  И в НРБ следват избори……., но като гледаме какви са “изборите” в метрополията, с голяма вероятност можем да кажем че и в колонията й НРБ пак ще се приложи “челният опит” на гасударите й в избор на мЮрета.
  П.П. И един екзактен “въпрос” към г-н Иджев: – щом като НРБ има 2 мЮрета, то КОЙ е истинският “дивеч” в надпреварата за ООН-то??? Явно няма да е от НРБ, след като и двете кандидатури са мЮрета?!?
  И това предполага важният въпрос -от коя държава трябва да се очаква истинският “дивеч”, след като НРБ е издигнала САМО мЮре-кандидатури???

 9. Г-н Инджев, веднъж говорихте, че в Русия отдавна играят шах и едва ли участват само с един кон. Струва ми се,че Кристалина (Сталинка) Георгиева изпълнява именно такава функция. А Гоце и сие продажна кохорта са неосъзнати пешки с мания за аристократично-комуноидно величие. Доста самоунизително, за съжаление и за България.

 10. Има едно нещо, което другаря батбойко постигна но все още не го е разбрал! Вече и най-простия манго го разбра колко е тъп и прост! И покрай него и останалата политическа мърша.

 11. Няма да е Бокова (Л…),няма да е …Сталинка. Играе се някаква жалка игра от Кремъл през покорна задунайка,чак до някои полезни идиоти на Запад.
  Едно е ясно – кандидат за президент от ГЕРБ ще бъде Йорданка Фандъкова. За целта имиджа й постоянно е четкан по телевизиите. Има време за друго мнение. Впрочем Георги Марков (Николай) отдавна е наясно по въпроса (по негово изявление),но по стар конспиративен рефлекс дисциплинирано пази тайната,да не би да навреди на новия Началник.

 12. Да внесем яснота,мюре е примамката,а дивеча се отстрелва за плячка. Плячката е Запада с неговата демокрация,плурализъм и морал.Та затова ВВП залага две мюрета,та да отстреля дивеча.А още има и специални свирки,с които се подпомагат мюретата,та дивеча да кацне на мушката пред гюмето.

 13. ППП. Само малко допълнение към предишният пост: От всичките 16 милиона ДЕЙСТВИТЕЛНИ “избиратели”,които са “гласували” за туПлерофашистката “партия”, повече от половината , т.е. над 8 милиома са “гласували по задължение” , защото се са от НКВД,ГРУх,сАвеЦката армия,райкомите, обкомите и горкомите на КПСС(Клептоман Путина за СавеЦкий Саюз) и ВКП(б)(Воров и Кептоман Путина(братва))!
  Тоест реално за туПлер , без над 10-те милиона администрация и чекисти, които са “гласували по задължение”, остават около 5 милиона , които най вероятно са “корпоративен вот” от олигарсите ,които печелят кражби от бюджета и поръчки ,които са с поне 10 кратен “откат”!

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=57EB6C8F50728&section_id=50A6C962A3D7C

  Ето и един линк , конкретно за GEORGI NIKOLOV и всички , които се интересуват от путиногенезиса:
  http://rusmonitor.com/dmitrijj-zapolskijj-putin-ehto-prosto-programma-napisannaya-eshhe-do-mongolskogo-nashestviya.html

 14. Мюретата са не две ,а двеста .Всичко свястно,което започна обновлението на
  България за приобщаване към Европейската цивилизация беше прогонено,заменено с калинки и послушници.
  Познавам много такива хора,да не ги изреждам.
  Пресен пример от вчера.Прекрасно впечатление ми направи тен.Събев.Впечатли ме с вижданията си,държането и свободомислието.Бил в Главната квартира на НАТО от самото начало когато България е асоцииран член.запознат с реда и политиката на НАТО,както и познанства с военни от други страни.
  И вместо да бъде полезен за България изпратен в резерва .В твърде млада за това възраст.
  Вместо да ръководи някои от родовете войски,или да бъде в генералитета,а защо не и началник на Ген.щаба той е пратен в пенсия. За сметка на руският агент Рядев унищожил ВВС.
  Все пак добре стана ,че изгониха Бокова.За пред публиката да се покаже ,че те не са всесилни.
  А Кристалина била независима.От нея нищо не зависи.Безлична чиновничка.Но ние ще следим нещата и няма да пропуснем *не регламентирани привързаности към Русия*.
  Отваряйте си очите.Да не повтаряме грешките от 2001 г ,когато ви излъгаха с мошеника от Мадрид и вие по тяхна свирка /на ДС и петата колона/започнахте да плюете по екипа на Костов.
  Вземете се в ръце и мислете.А не да плачете после.

 15. Вижте само какво си позволяват рашките. Вече ни казват какво били казали “българите”. Интересно те на кои викат българи ??

  “Българите нарекоха назначаването на Георгиева, натрапвана от Запада, за български кандидат “национално предателство”, пише “Журналистская правда”.

  За тях наведените, неграмотни идиоти са българи а ние тогава кои сме ?? Нима това е нормален език на Приятел и “братушка” ? Не, това е гаден господарски език, който говори вместо нас, защото ние като слуги нямаме право на автентично мнение.

 16. И Сталинка е “предложена” по нареждане на Москва! Б.Борисов е страхлив и зависим лалугер и отвсякъде го командват! Сталинка и Бокова са стари Руски възпитанички и и всичко това, което гледаме е един НАГЪЛ КРЕМЪЛСКИ ТЕАТЪР! Дано в ООН се усетят и ги прогонят и двете! Аман от този РУСКИ ШПИОНАЖ !

 17. THEROCK, от твоята уста- в Божиите уши!
  Дори в някакъв смисъл в ръфането между двете Бокова е по-откровена като кремълска креатура и кандидатура, докато хлъзгавината на другата засилва песимизма ми. Моля ви, посочете ми едно (словом) и цифром -1 – нейно политическо изказване извън най-кухите клишета! “Подкрепя я Западът..” Кой точно Запад? Еврочиновническият, който позволи на Путин да си вилнее на воля, и политкоректният който направи ЕВропа за посмешище!… От него ЕНП вече не е никакво изключение!

 18. Стамбо, Кристалина е една безлична чиновничка.
  Фактът че и двамата специализирали с нея в САЩ през комунизма лъснаха като вербовки на ДС, а тя не е много обезпокоителен.
  Кристалинка е много скрито мюре.
  Симеон Дянков, също е скрита руска “лимонка”, той пък спря евроинтеграцията на България и остави здравната ни система без стратегически резерв.
  За това нешо той беше възнаграден от руснаците с повече от 1 милион долара въпреки бабаитските му изцепки по техен адрес.

 19. Дъ Рок е напълно прав,логиката му не подлежи на оспорване.

  Всички,които комунистите изпратиха на Запад и в Америка,преди да прекратя комунизма са техни хора-Гечев,Александров,Хапарцимян и подобни,те са от отбора на Жорж Ганчев.

 20. Бокaва не беше издигната като кандидатура, обещаваща успех. Неуспехът й беше предрешен. Затова издигането й не беше нищо друго освен чиста проба провокация към българския народ. Непростимо беше утвърждаването на срамната кървавочервена кандидатура от страна на бацэ през февруари с жалкото обяснение, че трябвало да има приемственост във външната политика. Глупости. Ако е вярвал в сталинка трябваше още тогава да прояви характер като издигне нея, отхвърляйки срамната кандидатура на бокaва. Но той не го стори, защото няма нито характер, нито собствена воля, а е на пълно подчинение от гоцэ=пут.ин.
  Втората му грешка беше да издигне след дъжд качулка сталинка, вместо да остави бокaва да се доизложи и проблемът да е решен. Сетиха се герберастките му лакеи сега да се обясняват как от самото начало не я били искали. Нима?!…
  Никоя от двете матрьошки няма да стане генсек на ООН и по-добре. Но основанията да извърлим бацэ & гоцэ от българското политическо пространство се увеличиxа с още едно. С такива властимaщи на България не й трябват врагове.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.