Нека позная: Томислав Дончев би трябвало да е кандидатът на Борисов за президент

Управляващите се отнасят с нас като с куче по няколко начина.

Оставят ни да си лаем, докато си карат кервана.

Подвикват ни “чиба”, ако зададем неудобен въпрос.

Подхвърлят ни ( информационен) кокал, за да не досаждаме.

Пращат ни по фалшива следа, за да прикрият истинската.

Ако пък сме надушили миризливата истина ( например за това, че номинираха Бокова под натиск), ни почесват зад ухото , че все пак сме “познали”.

Всичко това се случи днес в рамките на една медийна изява на Цветан Цветанов, личния говорител на премиера Борисов, активиран обикновено в тази роля в случаите, когато на Началника не му се говори поради гарантираните негативи, които би си спечелил каквото и да каже по наболелите теми.

Ето така днес получихме потвърждение на знайния факт, че номинирането на Бокова от Борисов е станало под натиск. Цветанов не уточни кой е толкова могъщ, че да натиска такъв политбогатир в България. Ще трябва да се задоволим със задоволителната реплика по въпроса на кандидата на реформаторите Трайчо Трайков, който го посочи поимнено: натискът е дошъл от Първанов. Явно го е направил в ролята на началника по руска линия в тандема му с Борисов в българската политика.

На друга очевидност, че ни карат да се съгласим да избираме от ГЕРБ когото и да било , “дори и растение”, Цветанов отвърна с “чиба”. Било лошо да му се задавт такива въпроси.

За да се поуталожи обаче информационният глад около митичната, но предизвестено печеливша ( според властта и нейните присъдружни коментатори) кандидатура на машината за печелене на избори, ръководена от него, Цветанов подхвърли кокала с четири имена. Нещо като гатанка, игра на кости. Да се мъчим да познаем.

Нямам претенцията за най-добрия нюх сред “кучетата”, но ако в действията на нашите кучкари има някаква логика, то избирам да заложа на името на Томислав Дончев. Не че той с нещо се откроява, дори напротив- доближава се със задна дата до профила на министър Плевнелиев ( деклариращ тогава предизборно, че не е политик), преди да бъде номиниран ( в последната политическа секудна) от Борисов в навечерите на предишните президентски избори през 2011 година.

Причината да смятам така е в това, че прагматизмът, ако той движи кервана на Борисов, изисква той да не рискува сигурни капии като София и Бургас, в които ще се наложат избори, ако гербаджиите овакантят поста. Особено в София винаги има риск при овакантения пост на Фандъкова заблудените гласоподаватели да се върнат към обичая си да гласуват за десен кандидат.

Дончев, съобщен днес от Цветанов в компанията на Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, е най-безпроблемно заменимата величина в това каре. И това би се оказало достатъчно за Борисов да го прати на “отговорната работа”, както вече го е правил, назначавайки го за министър на различни неща.

Колкото до Цачева, тя е наистина предана другарка на Първия партиен и държавен ръководител, но ще има огромен проблем да бъде различена от останалите другари и другарки, пуснати по московска линия да се борят за главнокомандващи. Тя до такава степен се слива с тези другари и другарки, че ще бъде истинска комедия ( от грешки) да бъде пусната като конкурент на нещо, от което не може да се разграничи.

Ето защо рискувам да прогнозирам, че изборът би трябвало да е Дончев, който и по заемания в момента пост отговаря по документи на названието на партията в качеството на гражданин, отговорящ в правителството за европейските фондове, т.е. развитието на България с европейски средства.

Но при една уговорка: че сметките на Борисов се базират на някаква прагматична политическа преценка, а не на неговия егоистичен интерес да ни разиграе поредната предсказуема изненада- например като скочи от премиерския трон и се включи в битката за спокойно дългогодишно управление на президенска позиция, каквото сегашният му пост не гарантира.

35 мнения за “Нека позная: Томислав Дончев би трябвало да е кандидатът на Борисов за президент”

 1. Моите уважения г-н Инджев, но този път сте в грешна посока. Най-вероятно ще бъде тандемът Динко и Милко 🙂

  Ако говорим сериозно ГЕРБ към момента уж печелят изборите щото нямат кандидат. Може би ги е страх, че като обявят кандидата си, току виж са изгубили изборите 🙂

 2. Честита щерка на Милена и Трайчо Трайкови! Да са живи и здрави всички!
  Трайчо Трайков-Президент!

 3. Като казахте Трайчо Трайков – Президент и реших да погледна какво казва човека. Чета и виждам, точно това, което си мислим всички, обаче не съм чул някой от политиците да го казва! Сигурно не им пука, обаче г-н Трайков го казва и ми харесва!

  “Понятието сигурност на нацията е състояние на държавата и обществото, когато са защитени основните права и свободи на гражданите. Гражданските институции, благосъстоянието, здравеопазването, стопанското развитие – това са все елементи на националната сигурност”, каза той. И запита риторично: “Каква национална сигурност, ако нацията е болна. Какво като купуваме скъпа апаратура, но няма кой да работи с нея. Или тя се избира на принципа кой дава най-голяма комисионна? Каква национална сигурност при такъв размер на бедността? Нима това не създава риск от престъпност и не увеличава емиграцията и обезлюдяването на страната? Каква национална сигурност след като на избори блокират с кибератака основните сайтове на държавата.”

  Да видим сега какво казва генерал Радев.

  „Не можем да имаме национална сигурност с неграмотни хора. Ще бъдем социален филтър, който ще спира неразумните решения, в ущърб на българските граждани. Външната ни политика трябва да се прави в София, а навън да се отстоява. Не обратното“, категоричен е кандидатът за президент.

  За мен това са абсолютно празни приказки на хора, които много внимават да не засегнат нечии интереси само не и да кажат Истината, която ги плаши. Грамотни или неграмотни, това ли им е проблема на червените ? Те нали са грамотни и децата им завършиха в чужбина!? Това пречи ли им да крадат хората и да въртят далавери? И да го светна, Български Граждани почти няма. На изчезване са! Точно заради неговата партия в която всичките са академици и професори.

 4. Ако някое от червените телета чете тук, ще обясня и за него.
  В нормалните държави, за всеки човек има работа и хората не ги обиждат на грамотни и неграмотни! В тези държави има мъдрост и хората са ценени просто защото са човеци. Нещата са така направени, че нормален човек да се справи сам с живота и ако желае да порастне и добие знания и богатсво, духовно или материално да го направи без пътя му да е осеян от постоянни простотии, измами, нечестни правила и дерибейщина от местна , общинска и държавна власт или нейни любимци. В България има много вишисти, които не работят това за което са учили. Защо ?? Защото държавата ни е безкрайно глупава, неуважителна и продажна.

  Мъдрата държава знае точно това, което казва г-н Трайков, че тя се крепи на всеки човек и неговото благосъстояние прави благосъстоянието и на държавата. Пет милиона богати човека, правят много по-сигурна и цветуща държавата си, отколкото 10 човека, богати колкото пет милиона около тях, превърнали ги в мъченици.

 5. Това е като един организъм. Кръвта (закона и богаството) трябва да храни всички клетки и органи (за да са здрави и силни) а не да се събира в определени точки. Ако главата е пълна а краката празни или обратното се получава Изрод! Точно каквото е и Българската държава в момента!
  Затова и Поздравявам г-н Трайков и му желая не само Успеха, който му е нужен но и силата и да го постигне. Желая му и мъдростта и Божията благословия, за да докосне сърцата и да разведри умовете. Мисълта му да бъде ясна и истинска, за да го чуят всички и да видят, че им е Приятел! Ръце , сърца и умове, да обединят силите си в хармония, която да ги пречисти и направлява по верния път!

 6. Аз пък искам някое Деси! Да ни върне на необятните руски пазари на компоти! Не- Ангелкова искам- тя ще огради България със слепи Самуилови войници, да стрелят по кого падне и хич да не гледат! О, не, не- все пак искам Джема! Остави, че съм й стар фен, но нейният огромен външнополитически авторитет и интелектуален капацитет я правят най-подходяща за отговорния пост!

 7. Дончев е кандидата ,освен ока Руснаците до неделя принудят Борисов да избяга от властта и да стане президент.

 8. Моята скромна прогноза за кандидата на “”граждани” за евразийско развитие на българия” е “любовно” наречената по съвсем конкретен повод, референдумът за гьола Белене, от Стопанинът на БЛОГА НИ аецка цачева.
  Намазаният пехливанин, спецът по всичко, томислав дончев категорично е отказал номинацията.
  Същото инфо по линията на агенцията ЕЖК (Една Жена Каза) е и за другите двама проекто- кандидати, сегашни “успешни” кметове.
  С нейната кандидатура баце удря сериозно рамо на протежето на кУрнелия нинова-радев. В огромното си мнозинство и двете партии борят гласовете на един и същи електорат-матРияла.
  слънчо, най-вероятно окончателно е узрял с този си “конгениален” реверанс в името на “стабилноста” на бацевината да прави “голяма” коалиция с оригиналните наследници на комунистите. Нали сам каза онзи ден пред австрийска медия, че ако се пусне за президент това би било “понижение” за него. Иска си премиерската република и то под негово шефство. Несравними мащаби за власт, влияние и “усвояване” на еврофондове и още нещо.
  Та, много сметки без читав кръчмар.
  Ще да видим!

 9. Не знаех, че В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ Потьомкиновите села са актуална практика в государството- идеал на българските рубладжии…

 10. До БРАВО.Отговорих ви на въпроса който ми зададохте от предишен коментар. А сега мога да ви кажа БРАВО за коментарите написани от вас и СТАМБО. Статиятя на господон ИНДЖЕВ е превъзходна.Тази пасмена от старата БКП, ЧЕНГЕТА от ДС и бивши МАФИОТИ си подават топката вече 26 години! Би трябвало вече нещо да се случи у нас.Достатъчно се налапаха стига им толкова вече трябва да ПОВРЪЩАТ!IIC…..oIL.

 11. Важното не е кой ще бъде, а дали той ще се еманципира по-бързо, отколкото това направи Плевнелиев. И дали ще е прозападно или проруски настроен.

 12. Малко остана, ще се разбере скоро. Много дразни тая ‘тайнственост’. Ама много!
  Г-н Т. Трайков е най-добрия избор засега. Подсетиха ме тия дни за катарския резил. Чист blue murder, който зле рефлектира върху него тогава. Шефът трябва добре да си контролира и координира хората. Обаче, като си знам какви въртиопашки и подлеци се подвизават из Родината, го оправдах за провала. Дано хората около него сега са читави и не го хлъзнат. Успех!

  P.S. Имаше един г-н Петър Клисаров от Канада. Някой да подаде малко инфо за него? Интересна птица беше. Много верни неща каза за банкянския талант.

 13. Вашата логика би била валидна, ако агент Буда иска да спечели изборите. Последните развития сочат по-скоро, че и да иска, и да не иска, от кремъл не му дават да ги спечели. Хванали са го много изкъсо и той е длъжен да спаси кожата си, изоставяйки една по една политическите територии, които е завладял.

  Ще бъде именно Цецка, защото само тя може да загуби, без да изглежда, че победата на руския кандидат е “подарена” от агент Буда. Одобрението на тази женица, по последни данни от социолози, е около 15%, тоест, дори и в гербавото стадо не я харесват.
  Как с 15% може да се спечелят мажоритарни избори?

  Единственото, което ме изпълва със съмнение е дали точно руския генерал е играчът на кремъл. Ако се проследят политическите турбуленции през последните 12-13 месеца и поведението на доган, по-скоро олигарски, а не радев е човекът на путин.

  При очакваната ниска активност и участващи над 20 кандидат-президентски двойки, 300-400 хиляди турски и цигански гласа, които може да активира доган, представляват не по-малко от 15% от бюлетините. А това спокойно може да означава балотаж за олигарски. Срещу цецка, най-вероятно…

 14. Току що прочетох в Дарик, че (анализирайки думите на Н.Пр. Цецерон Шлиферов(спец по АГ-консултации на ухо)вероятно Цецка Цачева щяла да бъде кандидат-президент на ГЕРП.

  По този повод и аз заявявам – ЗА г-н Трайчо Трайков Президент!

 15. Не ми се вярва Борисов да издигне кандидат, който да не му е бил съпартиец преди 1990 г.

 16. Към Мика Аецка Цачева е съпартиец на б.б тя е бивша членка на БКП та тя си е баш съпартиец на б.б.

 17. Трима от потенциалните кандидат президенти публично заявиха, че “предпочитат” да продължат и завършат започнатото на сегашните си позиции, само АЕЦка Цачева тайнствено “изчезна”. Сигурно спешно се е подложила на процедури за отслабвне, разкрасяване и нова прическа, за да се различава от проклетата атакистка Ташева, уроци по строева подготовка, запаметяване на обещания в рими и герберастки опорни точки, репетиране на махане с ръка в стил Тодор Живков, някое и друго “мъцване” на европейски езици….
  ТЯ ЩЕ Е!

 18. в “Дневник”:

  “….Голяма част от имотите в България се купуват от руски пенсионери, в голямата си част “млади пенсионери” от армията или силите за сигурност, според наблюдения на местните хора от Южното Черноморие.”

  И сега внимание!
  “Ако те ( горните) имат на сметка в българска банка равностойността на 12 български минимални пенсии и жилище, дори и наето, могат да получат статут на постоянно пребиваващ и след това и гражданство.”

  КОЙ Е ЗАКОНОДАТЕЛЯТ, АВТОР ТОЧНО НА ТОЗИ ПАРАГРАФ ?

 19. ГЕРБ ще оповести своя кандидат като спечели изборите

 20. ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент след като спечелят.

  Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

  ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент, след като спечелят изборите, това обяви пред „Медияпул“ Цветан Цветанов. Решението е взето след като социологически агенции обявиха, че кандидатът на ГЕРБ печели изборите с размазващо мнозинство още на първи тур, дори без да е ясно кой ще е той.

  Според проучването неизвестният кандидат на ГЕРБ се посреща с неистов възторг от избирателите, дори пеленачетата в родилния дом не реват, а викат ГЕРБ, ГЕРБ.

  Мнозинството от пенсионерите, които се съмняват, че ще успеят да дочакат изборите са изказали желание на гроба им да пише: „Тук почива симпатизант на ГЕРБ“.

  Цветан Цветанов каза още, че не е изненадан от предстоящата победа, защото имат примера от предните избори, когато Плевнелиев стана президент с едно чукване по темето от страна на премиера.

  „И тогава бяхме сигурни, че магаре да сложим пак щеше да победи и сега също сме сигурни, че и без да кажем кой ще е нашият президент, пак ще победим. Може да сложим дори орангутан, даже Плевнелиев можем да сложим отново за президент. Победата ни е в кърпа вързана, защото ние броим гласовете и плащаме на социологическите агенции, и защото премиерът ни е прост и народът ни е прост, а прост – прост избира. “

  Според Цветанов, дори няма нужда изборите да се провеждат, а направо да се вземат резултатите от социологическите агенции, защото: „Защо да плащаме два пъти, веднъж на социологически агенции и медии, и втори път за организиране на самите избори. Още повече, че да платим на първите ни излиза по-евтино, отколкото да организираме самите избори. Мисля, че вече дори на децата е ясно, кой ще победи, аз дори написах приказка за изборите и я чета на моите деца, казва се „Избори по телефона“ и съм се подписал като Джани Цветанов.“

 21. Не е по темата но е добре да се отбележи! Преди време бях писал един коментар за блъфа със стотиците хиляди руски собственици на имоти по нашето черноморие и в България като цяло! За съжаление този блъф масово се приемаше за истина и това предизвикваше тревоги! Ето ги днес излязоха и данните за реалните покупки:
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/09/30/2835448_oficialno_73_614_ruski_grajdani_sa_kupili_imoti_v/?ref=chromeext
  Така че по спокойно и не им се връзвайте на руските лъжи!

 22. Точно така, игра с кости, винету на статуквото е внимавал в правилата отпреди ледниковия период. Едната страна държи костите, а останалите се мъчат да отгатнат. Медийното барабанене е за подигравка на отгатващите. Играчи и зяпачи могат да пускат залози. В такъв момент оттеглям предишния си залог и прясно залагам едно копче за димитър николов. Ех, тая паметна негова снимка с шаренкова и гестапото в страната на циничните награди не ми излезе от акъла.

 23. ДИМИТЪР К.,а КОЛКО са купени неофициално???
  Или пък на името на “българско” физическо и юридическо лице, или пък от името на руско юридическо лице???
  Или всякакво друго чуждестранно юридическо, физическо и офшорно “лице”???

 24. Уважаеми Димитър К.,

  Нямате представа колко искрено желая ВИЕ да сте прав с Вашата успиваща общественото внимание теза по отношение на руския етнически окупационен десант по Българското черноморие и не само там!

  Но простите сметки показват друго: около 75 000 са закупените имоти САМО за периода 2006- 2016г. А по принцип собствениците на всеки имот са поне трима, значи около 230 000 собственици!
  Но „едрите” сделки (хотелите, ресторантите, терените от стотици декари земеделска земя) с цел изпиране на милиони руски мафиотски пари, както помним от спорадичните медийни скандали, организирани от разочаровани „конкуренти”, се случиха в периода ПРЕДИ това и не влизат в публикуваните данни.

  Да не забравим, че извън публикуваните официални данни са значителен брой “неофициално” закупени от руснаци имоти (чрез българско подставено лице)…

  От личен опит винаги приемам с известен “скепсис” медийната информация , дори и журналистът, и медията да не дезинформират умишлено, то ИЗТОЧНИКЪТ (по някаква причина) често спестява част от истината!
  Така че в случая предпочитам да вярвам повече на очите и ушите си, и тъй като напоследък често ми се налага да пътувам до Българското черноморие, това, което виждам и чувам, е шокиращо!

 25. Г-н I.IVANOV, Благодаря за отговорите! Има различни начини за промяна на нечия игра. Колкото и да са сериозни противниците и да е голям броя на техните роби! Когато Господ иска да ги прати в Ада, той ще ги прати. Ние също трябва да се научим да бъдем свободни и силни. Ако не го направим, просто ще бъдем само зрители на скамейката.

  SMS, тези ветерани “млади пенсионери от армията” са още по зле и от действащи войници.

 26. В русия държавните служители получават кредити при изключително изгодни условия. Не по-малко от 100000 руснаци са станали собственици на български имоти. Голяма част от имотите в България се купуват от руски пенсионери, в голямата си част те са “млади пенсионери” от армията или силите за сигурност. Правителството на ГЕРБ внесе в НС предложение за промяна в Закона за чужденците според което прага на инвестицията, необходима за получаване на разрешение за продължително пребиваване в Република България се намалява от 600 хил. лв на 100 хил. лв. и още по-лесното придобиване на българско гражданство след това. Поправката е приета на първо четене. И селищата по нашето Черноморие започнаха да сменят БЪЛГАРСКИЯ си облик. Отблъскващо много надписи на руски език и все по-широкото му леене.
  И да не искаш стигаш до извода, който ти се натрапва, че има някаква съгласуваност между безпроблемното закупуване на български имоти от руски граждани и действията на държавната и местната ни администрации. На всеки е известна огромната любов на Борисов към русия ( между другото тези руснаци са станали собственици на имоти през периода 2006-2016), но местните администрации нали са независими, защо не защитават БЪЛГАРСКИЯ ОБЛИК и БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК в селищата си. Защо в някои селища е допусната русификация в такава степен, че БЪЛГАРИТЕ да изпитват притеснение и неудобство от това? Влияе ли партийната принадлежност на кметовете в опазването на БЪЛГАРСКИ ОБЛИК В СЕЛИЩАТА НИ? Съдете сами. Кметове на Варна, Поморие, Черноморец, Созопол, Бяла, Бургас са от ГЕРБ, на Каварна от майчината им партия БКП-БСП. Питах се, абе какви са тези хора? Те не се ли досещат,че след време българските интереси ще бъдат защитавани не от БЪЛГАРИ, а от руски граждани придобили българско гражданство. Те не познават ли българската история? Вероятно, не. Затова да им припомня случилото се на Берлинския конгрес, когато се е решавала съдбата на БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ. На този Берлински конгрес не е допуснат нито един БЪЛГАРИН дори до входната му врата, за разлика от сърби и гърци, защото така е искала русия. Защото тя по-добре от нас знаела кое е добро за нас. Всички знаем добрините, които ни подари. Добре, че беше Англия да ни защити. Изобщо, ако човек отдели малко време за историята ни, ще разбере голямата истина, че всички жестокости и злини идват от русия, а БЪЛГАРИЯ в този си териториален вид съществува благодарение на Англия. Защото още тогава непреодолимото желание на русия е било не деленето на БЪЛГАРИЯ по дължината на Стара планина, а вертикалното и делене, така че ЧЕРНОМОРИЕТО да остане за тях, за да могат да осъществят мегаломанията си за завладяването на Проливите. Англия, не че няма да ни помогне отново, а и да не забравяме, че тя никога не е губила война, но защо винаги да се надяваме и разчитаме на нейната помощ? Помогни си сам и Господ ще ти помогне. Толкова ли е трудно да задължим слугите на народа със следното си императивно искане:
  От днес нататък процента на гражданите извън ЕС и особено този на русия придобили статут на БЪЛГАРСКИ граждани ще бъде не повече от 10 спрямо този на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, докато управлението на страната ни, не се поеме от ДСБ и Гражданския съвет на РБ.

  И всичко ще си дойде на мястото, нали? ХУБАВИ БЪЛГАРСКИ СЕЛИЩА и БЛАГОЗВУЧЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

  Да не забравяме и още нещо. Успоредно с руските собственици на български, черноморски имоти се появиха и едни особени собственици не на какво и да е , а на държавна собственост. Частни плажове, частни заливи, на държавна територия. Ами това може ли да стане без участието на кметовете? Не, не може! Ами наказуемо ли е това участие? Прочетете по-долу. Излиза, че не само не е наказуемо, ами то се смята за особени заслуги и се награждава много високо.

  „Бургаският кмет Димитър Николов полага персонални грижи за построяването на Догансарай и за спокойствието на лидера на ДПС. Вероятно за тези си, а и други заслуги, Димитър Николов наскоро получи от “библиотекарския институт” заедно с Ахмед Доган отличието на Държавна сигурност, цинично кръстено на името на Стефан Стамболов. Почетния знак му беше връчен лично от неговия адаш Димитър Иванов – Гестапото“, по БИВОЛ.

  Вероятно не всички кметове са такива и много бих се радвал да е така. Но това, което става и продължава да става по Черноморието ни, е тревожно и опасно, и затова не си замълчах и реших да го споделя тук, за да може да бъде прочетено и видяно от ВСИЧКИ. И нека то да бъде едно предупреждение към всички БЪЛГАРИ.

  Не позволявайте БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ да бъдат защитавани от хора чужди на рода ни и от безродници. Избирайте само тези, които са доказали с действията си своето родолюбие и предаността си към БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси.

  Идват избори. Треперете безродници!

  БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБОР – ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ПРЕЗИДЕНТ!

 27. Иво, на път сме един път и ти да не познаеш. Цвъки е издал четата пред Дарик сутринта. Нарисувал е едно към едно скритата картинка на “мистериозният” кандидат на ГРОБ. За твоята отдавнашна “любимка” аецка цачева иде реч.
  При такава конкурентка се разчиства цяла магистрала поне за балотаж на кУрнелиевото протеже-радев.
  Мечтая си, че всичко де има сиво вещество и смятащо се за десни да изкара Трайчо Трайков и него на вторият тур, пак там каквото сабя покаже и честа майко юнашка.

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/01/2836255_cvetan_cvetanov_izborut_za_prezident_e_mejdu_gerb_i_bsp/

 28. Как Цецка, бе, хора?! Това е несериозно! Кой ще приеме сериозно тази жена с визия на педагогически съветник?!

 29. @Georgi Nikolov
  Извинете, ако аэцка ще е кандатката, то направо можем да говорим за балотаж Трайков-дончэва… Не си представям, че целта на ГЕРБ може да е такава… А радэв е бушон – самият ламбо го намекна преди няколко дена. БСП/АБВГЗ се раздробиха така ситно, за да прикрият факта, че дори заедно не могат да съберат и 10% вече. Никой от тях няма шанс за балотаж. Вероятно целта е агент иван да додрапа някак до балотаж, който да загуби от кандидата на ГЕРБ.
  ПП: ПОБЕДА ЗА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ!

 30. СКЪПА СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ,

  Както винаги се отнасям с искрено уважение към Вашите коменвтари, а в този с огромно удоволствие проследих ценностната динамика между главни букви и малки буквенца в изписването на имена на ХОРА, ЕВРОПЕЙЦИ И БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ от една страна – и именца на подчовеци, получовеци , античовеци и останали видове, производни в биологичната еволюция като раби на Задунайката, мазохисти на нагайката, танцувачи по балалайката и лапачи на копейката !

 31. “Залагам 3 кубински песо за Цецка.

  Posted by Българин | октомври 1, 2016, 13:02”

  Явно познах, но няма от кого да спечеля 3 кубински песо…

 32. За мен е чест и удоволствие да следвам Bашата линия, драги Стамбо. Надявам се, че криво-ляво се справям с руските азбучни заврънкулки, въпреки че с руския език съм откровено зле. Използвам случая да ви благодаря за всичко, което уча от вас и да изразя задоволството си от факта, че сме съмишленици. Бъдете здрав!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.