Пред руската агресия в Алепо София мълчи покорно и позорно

cover_promoГерманският канцлер Ангела Меркел призова Русия да сложи край на “ужасното” насилие в сирийския град Алепо, заявявайки, че Москва има голямо влияние върху сирийското правителство, съобщи Ройтерс.

 

Меркел посочи, че международното право не дава никакви основания за бомбардировки над болници и че Москва трябва да помогне да бъде сложен край на ескалиращото насилие в Сирия.( Медиапул)

Германското списание Щерн” в същото време обяви ден без новини за своята аудитрия като знак за солидарност с трагедията в Алепо, искайки чрез публикуването единствено на снимки от нея да привлече вниманието върху същото това ужасно насилие.

Къде сме ние в страната, в която 52 на сто от българите заявяват в социологичско проучване от миналата пролет, че Германия е модел за подражание за нас, а смо 6 на сто казват същото за Русия?

Чрез мълчанието си сме в лагера на Русия. Защото такава е политиката на “миротвореца” Борисов, готов да разоръжава България в Черно море ( пред лицето на все по-въоръжената и ръмжаща Русия на отсрещния бряг в Крим).

У нас е ден без новини от Сирия в рамките на тази политика. Но не за един ден, а от години. “Щерн” направо “ряпа да яде”. Тук тон за (мълчалива) песен дава премиеърът, който иначе се кълне във величието на канцлера Меркел ( когато му предстои среща с нея, както видяхме от негово интервю във “Франкфуртер алгемайне цайтунг”, в което той се подмазваше на Меркел два дни преди да и занесе като пощенски гълъб посланието на Турция , както се сам се похвали).

НА СНИМКАТА: Авторът сред разрушенията в Бейрут през март 1987 г.- същите като днес в Алепо

Scan copy

 

42 мнения за “Пред руската агресия в Алепо София мълчи покорно и позорно”

 1. Офтопикът е само привиден. Другаде по света писатели и интелектуалци не оставят без силни думи, жестове и граждански действия трагедии като тази в Алепо. Интелектуален Париж например вреше и кипеше покрай бомбардировките в Югославия – едни “За” (тяхно право), други “Против” (тяхно право), но никой не мълчеше.. А ето какви богоугодни дела върши “живият ни класик”… (отворете линка само с хигиенни предпазни средства, защото от комбинираната воня на соцреалистка мумия и мутренски дезодорант на човек му иде да повърне!).

  http://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D0%B2-%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80—%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2-news581705.html

 2. Да,ама не! Вижте какъв кукундел е изпратил баце за посланик от безкрайно дългата скамейка на ГРОБ в най-важната столица за бацевината-Брюксел.
  Какъв Алепо, какви 5 стинки. Не го занимавайте слънчо с “несвойствени” дейности.
  ДГД за мутро-милиционерската шайка-издънка на БКП граждани за евроазийско развитие на българия.

  Трайчо Трайков-Президент!
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/08/2840661_traicho_traikov_iskam_da_rabotia_za_durjavata_i_da/

 3. Към СТАМБО: Господи и това ли доживях да видя???? А за другото, как няма да се мълчи, че при условие, че по социалистическо време се пееха дитирамби за “героичното” нападение над военнополевата болница при Жабокрек? Виж американски войски да бяха стреляли по болница-тогава да видиш! Боже, колко сме деградирали духовно! А Васил Левски е българин! ПОЗОР!!!!

 4. Още някой да не разбира, че руснаците са диви зверове? Само със зверства са се славили от векове братята на борисов, първанов, нинова и многото още други антибългарски ибрици-псевдо политици:
  https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshahedalep1%2Fvideos%2F1112975352120196%2F&show_text=0&width=560
  https://upload.avamd.info/7c/505-385692312-jpg.jpg
  https://cs7055.vk.me/c540103/v540103704/1fbf5/Wt0kE5CAzPE.jpg
  http://funkyimg.com/i/21Xsi.jpg

 5. Kъде са дежурните червени зелени розови герберасти комунисти комсомолци и вся остальная русофилистичная сволоч да се плюнчи с дежурните философии “а да видиш американците и те същите” или “”варвари са рашистите ма то просто имат право да си защитават интересите”
  Помияри русофилистични имате късмет да не сте се родили и видели окупационната ЧА в България през 1944 -1945 що жени е изнасилила,да не говорим за немкините в Германия

 6. “…Вы считаете, что противостояние России и США может привести к вооруженному конфликту?
  С.Белковский― Да, может привести. Я считаю, что, исходя из тех психологических предпосылок, которые я описал – не случайно я занял столько времени этими разглагольствованиями – может…”
  Запад рационален, следовательно, предсказуем.
  Его благоразумие, исключающее спонтанные аффекты, тем самым очерчивает
  четкие границы «дозволенного» в отношениях с ним.
  Внутри них, уверенный в своем цивилизационном превосходстве,
  Запад снисходительно допускает всяким амбициозным региональным лидерам
  самоутверждаться перед своей публикой за его счет.
  Именно этим воспользовались Каддафи, Хусейн, Чавес,
  ныне здравствующие – пока – Мадуро, КимЧенЫн, Дуарте…
  Именно в этом пространстве «дозволенного» Главный баран
  (напомним, криптокозел по происхождению, то есть прирожденный акробат)
  демонстрирует перед млеющими и блеющими от восторга подданными
  свои тщательно дозированные по наглости наскоки на слона.
  Этот цирковой номер значится в афишах как «Бараний мир» и «Вставание-с-колен».
  Так что все эти последние наскоки – плутоний, ультиматумы, завоз С-300 в Сирию «Искандеров» в Калининград… – вполне армянские понты, то есть как бы безответственный,
  безрассудный, но на самом деле хорошо просчитанный ход в границах «дозволенного»…

 7. До русофилистичните мърши:

  Опорните ви точки чак са досадни и смешни,така че всякакви паралели м/у Алепо и бомбадировките на НАТО в Белград преди 18 год. са нелепи; Посочете ми мърши русофилистични колко болници и училища бяха бомбардирани в Белград? ЮГO жертвите тогава са около 800 души, а в България за същата година жертвите по пътищата – над хиляда

  Москалските варвари са изроди от стотици години и такива ще си остaнат. Разликата м/у Руслямска и Ислямска държава е само в религията.

 8. Към SARAFOV Колега, ти им правиш комплимент-това не са зверове, а изроди, диваци! В Средновековието нещо чудно да се е случвало да се избиват болни ранени-но ние живеем в 21 век. Изрод си и страхливец, ако стреляш по невъоръжени, еле пък ранени хора и деца, които не могат да се защитят. Прощавай и ти и останалите четящи, но просто изригвам от бяс!

 9. Алфа-сабаката от провинциалният вътрешен клон на КГБ, се превърна в изтривалка и лакей на асад и ислямИстки Иран.
  Алфа-сабаката не може да контролира изрода асад , макар и да се представя за водещият в тандема разположени един зад друг диктатори.Каквото каже асад , алфа-сабаката го изпълнява, докато алфа-сабаката не може нищо да си поиска нищо от него.
  И докато изпълнява желанията, и я водят за носа, алфа-сабаката плаща целият масраф и санкции , които се трупат за алфа-сабачата й сметка ,в алфа-сабачата й колиба.
  Накрая ще стане като окупацията на Ирак от САЩ. Където ислямИсстки Иран се възползва от оттеглянето на САЩ. Сега алфа-сабаката се е преврънала в директна прислужница за нейна сметка на шиитският фанатизъм, докато при САЩ всичко стана по техен избор и неволно, а можеше и да не се случи. Докато алфа-сабаката по собствено желание иска да обслужва за своя сметка асад и Иран.
  П.П. Колкото до НРБ и буда, то няма какво да се учудваме. Той повтори за пореден път ,че не иска да “изнася” демокрация! А не се досеща ,че не може да “изнася” демокрация, защото няма какво да изнся. НЯМА демокрация, за да може да я “изнася! А пък и никой не изисква да “изнася”, нещо си. Всички му казват да ВНАСЯ. Да ВНАСЯ демокрация от ЕС , а не само еврофондовете.

 10. Г-н Сарафов, изгледах няколко пъти разтърсващото видео, което сте дали. Със сигурност то ще трогне хората, които го гледат. Но само Хората, не и слугите на “дивите зверове”, причиняващи това страдание. Направих необходимото, изпращайки го на тридесетина близки и приятели по света и у нас, с гореща молба да направят същото с поне толкова техни познати. Надявам се до края на тази вечер около 1000 души в повече да станат съпричастни. Толкова мога, това направих, за днес. Мълча…
  Със стопроцентова сигурност това видео и подобни от хаштагa #HolocaustAleppo НЯМА да бъдат излъчени по нашенските “свободни” и “независими” медии. Батюшката им “отгоре”, от оня невидим “център”, който определя темите и разпределя порциите в четвъртата власт, няма да разреши.

 11. Сега чак на спокойствие успях да изгледам участието на Стопанинът на БЛОГА НИ вчера в Лице в лице.
  Браво, Иво!
  За отрицателно време разби маса русофилистични мантри.

 12. До Без Ник. Дойдох на Кортило, бях облекан с черна фанелка и в ръката с бастун, стоях дo 5.30! Господин ИНДЖЕВ кратко и точно. Тези изроди на трибонал, малко им са санкцийте те въздух не трябва да дишат. Тази уродлива държава трябва напълно да се разпадне за да има МИР на този свят.IIC…..oIL.

 13. Клозетната бърсалка с диктофонче и клавиатура КрКр от “флагмана” отново троши собствените си рекорди в “медиалното”, вербалното, оралното и всевъзможно друго обслужване на нейния идол и покровител…

  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5800954

 14. Собственика на гълъбарниците по света в цялата си краска:

  http://www.dw.com/bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F/a-35996122?maca=bul-mediapool_bg-9749-xml-mrss
  П.П. И ние докато се правим на балконски гълъби, путлер е в перманентен конфликт с всеки.Вътре и вън от империята на злото.

 15. Mълчанието на комунистическите власти в България днес е напълно логично и друго поведение не е възможно.

  За големите кръвопролития при намесата на Русия основен воновник е Запада и Щатите.
  Те не могат,впрочем не искат,впрочем могат ,но не искат да разберат,че всеки вид сътрудничество с Русия задължително ще доведе до нещастия.

  Така направиха през Вората Световна война,така правеха по време на въстанията в комунистическите държави-ГДР,Унгария,Полша,Чехословакия.

  С държави като Съветския Съюз и Русия,нито една цивилиозвана държава не трябва да влиза в контакт,камо ли в договрни отношения.

  Пример за такова принципно и морално поведение е Краля на Югославия Александър Караджорджевич.Неговата категоричност е уникална и за пример дори днес.За съжаление едва ли има държавници и политици в други държави,както и в световни организации,които да знаят неговото отношение към Съветския Съюз.

  Преди покушението срещу него в Марсилия през октомври 1934г.когато с него загива и френския министър на Външните работи Луи Барту,няколко държави включително и Царство България признават официално Съветския Съюз и установяват дипломатически отношения помежду си.

  Първи са Румъния и Чехословакия.Преди това да направи и България ( юли с.г).,служител от правителството на Югославия и отговарящ за печата иска среща с него,тъй като започват много изказвания,демонстрации в страната ,както и познатата комунистическа пропаганда от югославските комунисти.

  Служителя казва:
  Ваше Величество,каква позиция ще вземе Югославия след като Чехословакия и Унгария признаха Съветската Уния,започна да се говори че същото ще направи и Югославия в качеството си на член на Малката Антанта?

  Н.В. Крал Александър казва:
  “Докато съм жив,никога от наша страна няма да бъде призната Съветската Уния(Съюз-бел.м.)”
  Въпрос:
  А какво ще правим ние,след като това направиха Чехословакия и Румъния?

  Н.В.Крал Александър казва:
  “Те могат да правят каквото си искат,но ние по техния път няма да вървим.Бенеш призна Съветския Съюз по търговски причини или поради някои спекулативни мотиви,а Титулеску прави това от страх или опортюнизъм.Ние не може да търгуваме с Русия.Може и всички да признаят Съветския Съюз,може сам да остана,но докато в тази държава са джелатите на руския народ,аз няма да протегна своята ръка.Ние ще признаем Русия тогава,когато нейния народ стане свободен”.

  Хайде сега,който поиска нека да каже и докаже,че руския народ днес е свободен и начело на неговата държава не стоят джелати.И тогава да каже,че Краля на Югославия не е прав.

  Нищо подобно,казаното от него преди точно 82 години е абсолютно същото и днес в Русия.

  Нашия Цар Борис-Трети е бил много близък с Крал Александър и напълно е споделял неговото мнение,но е проявил по-голяма гъвкавост и парафира документите на Парвителството по възстановяване на дипломатическите отношения със СъветскияСъюз.

  Думите на Краля на Югославия трябва да станат мото за всеки честен и грамотен държавник и да се придържа към него.
  Обратното води само до кръв,пот,сълзи и разрушения.

  Та затова мълчат Българските държавници-комунисти,които някои ги квалифицират като русофили.
  Тяхното мълчание попада задължително в манталитета на “шикалкавенето”.
  А то е породено от факта,че българските комунисти,вчера и днес са ПОЛИТИЧЕСКИ ХЕРМАФРОДИТИ,моделирани от Русия,както и навремето от Съветския съюз.

  От Президента до …края ….

 16. Няколко думи и за водещата Цветана Ризова. Направи ми добро впечатление, че оставаще спокойно Иво да развие тезите си.
  Дотук-добре. Изненадан съм обаче и това не е само неин минус, че не знае или е забравила, все едно, факти и обстоятелства от съвсем близкото минало. Не мога да си представя, че всеки уважаващ себе си журналист във Франция ще научава от госта си базови неща. Интервюираният не би трябвало да бъде и в ролята на просветител. Негова цел е да анализира събитията. Стопанинът на БЛОГА НИ е принуден да бъде не само експерт но и апостол на грижливо премълчавани и изопачавани истини (факти и обстоятелства). Еле, около актуалната иб. Та за нея напоследък се изпочупиха десетки хиляди клавиатуари. Всеки който не го мързи взе отношение. Но колцина си направиха труда да проследят събитийно шеметната й кариера. А там е ключът от палатката. Там е заровено кучето.

 17. Това в Алепо е ужасно.Путин е чудовище.Нещата за Русия ще стават все по-зле.Нови санкции.А само как се подигра с нашите рублофили за ООН.Така им се пада.Продажниците само такова отношение заслужават.

 18. Указание на преступление
  Керри обвинил Россию и Асада в совершении военных преступлений в Сирии
  Во вторник Верховный комиссар ООН по правам человека Зейд Раад аль-Хусейн предложил ограничить постоянных членов Совбеза в использовании права вето, “когда есть серьезные подозрения, что могут быть совершены военные преступления, преступления против человечности и геноцид”. Такую инициативу чиновник связал с ситуацией в Сирии. По данным Зейда, с 21 сентября, когда “правительство Сирии и его союзники” начали жестокие бомбежки восточных районов Алеппо, удерживаемых повстанцами, в городе погибли сотни мирных жителей, в том числе по меньшей мере 100 детей.
  о вторник Верховный комиссар ООН по правам человека Зейд Раад аль-Хусейн предложил ограничить постоянных членов Совбеза в использовании права вето, “когда есть серьезные подозрения, что могут быть совершены военные преступления, преступления против человечности и геноцид”. Такую инициативу чиновник связал с ситуацией в Сирии. По данным Зейда, с 21 сентября, когда “правительство Сирии и его союзники” начали жестокие бомбежки восточных районов Алеппо, удерживаемых повстанцами, в городе погибли сотни мирных жителей, в том числе по меньшей мере 100 детей.о вторник Верховный комиссар ООН по правам человека Зейд Раад аль-Хусейн предложил ограничить постоянных членов Совбеза в использовании права вето, “когда есть серьезные подозрения, что могут быть совершены военные преступления, преступления против человечности и геноцид”. Такую инициативу чиновник связал с ситуацией в Сирии. По данным Зейда, с 21 сентября, когда “правительство Сирии и его союзники” начали жестокие бомбежки восточных районов Алеппо, удерживаемых повстанцами, в городе погибли сотни мирных жителей, в том числе по меньшей мере 100 детей.
  http://graniru.org/Politics/World/Mideast/m.255300.html

 19. Ако трябва да сме обективни, в Йемен ситуацията не е много по-розова, но някак си остава в страни.

 20. По-голямата част от руснаците са генетично увредени и човешкият живот за тях не е ценност. Какъвто народът, такъв и елитът. Освен това путин бърза, защото парите свършват и му трябва победа, без значение жертвите. Той трябва да бъде спрян от цивилизования и демократичния свят. Колкото по-скоро, толкова по-малко жертви.
  Липсата на реакция от геройкото е нормално. Той е комбиниран екскремент в целофан на антикомунист от тото кратньо, сакскобургота и петата колона в България.
  Нали сме на предизборна вълна ще кажа следното: В състоянието, в което се намираме на пленена държава от “КОЙ” и свръх тежка демографска криза всеки избор е от голямо значение. Време няма!
  Ако се вгледаме в двойките Тр. Трайков и С. Събев и двойката Плевнелиев Попова ще видим огромното предимство на реформаторската двойка. Трайчо се е противопоставял като министър на геройкото (напр. спирането на Белене и т.н.), а С. Събев е натовски генерал, който вчера заяви, че ще поеме ресора национална сигурност. Ето това е страшна опасност за петоколонниците, някой на такова високо ниво да започне да настоява и изисква преобразуване на тайните служби по натовски стандарти и работа по направление на руския шпионаж и хибридната война. По тази причина ще продължат анонимни писачи да се стремят да ни разколебават и използвайки стария трик да се правят на суперантикомунисти. Изборите са мажоритарни и всеки глас е от значение. Избирането на реформаторската двойка ще стане
  началото на спирането на руската ни зависимост във всички направления. Какъв по-голям антикомунизъм от това.
  Призовавам всички българи, които са прозападно настроени, голяма част от които имат деца и внуци на запад: ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ И ГЕН.СЪБИ СЪБЕВ!
  Поздравление г-н Инджев за блестящата ви изява по БТВ. Ето линк: http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/ivo-indzhev-kristalina-georgieva-beshe-nominirana-za-generalen-sekretar-na-oon-za-da-ne-se-drazni-putin.html

 21. Борисов: Трябва да приютим бежанците, понеже ние им съсипахме страните с войни | Bulgarian Times
  Премиерът Бойко Борисов съвсем нагло обвини, че едва ли не ние сме виновни за бежанските потоци, които се изливат към Европа. Според него…
  BULTIMES.BG|ОТ BULTIMES

 22. Всеки политик, който не осъжда престъпленията на Асад и Путин в Алепо е СЪУЧАСТНИК във военни престъпления. Сега трябва да се действа, за да не съжаляваме всички по-късно. Този кремълски шизофреник трябва да бъде спрян!

 23. Какая из новостей является неправдой?
  1. Крым движется в Россию с скоростью 2,9 мм в год
  2. Министр Лавров заявил о непричастности России к бомбардировкам в Сирии
  3. Владимир Путин назвал российскую правовую систему самой открытой и справедливой в мире
  4. В Думе депутат Мизулина сделала м…. депутату Милонову
  5. Министр природных ресурсов заявил, что через 3 года в Крыму будет налажено водоснабжение
  6. Иосифу Кобзону провели операцию по пересадке волос от Валентины Терешковой. Теперь оба выглядят одинаково

 24. До VALCHEVA Само да допълня-престъпления срещу човечността-за такива престъпления няма и не може да има давност! Може и след 70 години, но ако извършителите са живи ще бъдат съдени. Да се надяваме да видим и Путин на подсъдимата скамейка.

 25. Иване,
  Останах без кола братле и до сряда
  няма да мога да се появя, молих трима авери но не можаха да ми помогнат
  Ще се видим на всяка цена. Ще оставя тел. ако трябва.

 26. До Без Ник ,следващата събота.Бастун очила къса подстрижка бяла коса!Не е нужен телефон!IIC…..oIL.

 27. В разследващият сайт Inform Napalm са публикували имената на “космонавтите” от Военно-Космическите Сили(ВКС) на путлер , които унищожават Алеппо.

  https://informnapalm.org/27797-kto-bombit-grazhdanskih-v-sirii-lichnye-dannye-116-ofitserov-vks-rf-infografika/

  путлер вече няма “обикновени” пилоти, а направо “космонавти” от няколко години, когато преименува ВВС в ВКС.
  Но няма значение ,как ги титулуват , те си остават само военни престъпници, както и вожда им ,който им дърпа конците.

 28. От русофилите, които четат Толстой, а не слушат Путин!

 29. CITIZEN, ситуацията в Йемен е съвсем различна, даже точно обратното е.Виж какви “играчки” е подарил ислямИстки Иран на своите нови шиитски фанатици, в добавка към старите ислямисти от Хизбуллах и иракските шиитски бандити.Ето пример от днес:
  https://inforesist.org/amerikanskiy-esminets-atakovali-raketoy-u-beregov-yemena/
  И от преди седмица:
  https://inforesist.org/ukraintsyi-iz-komandyi-skorostnogo-katamarana-oae-perezhili-raketnyiy-udar-husitov/
  Ако в Сирия сунитските опозиционери имаха поне една такава “играчка”, то путинските кораби в Латакия щяха да са с един по-малко. Но в Сирия няма дори бракувани преносими зенитни ракети, с които поне да свалят такива примитивни цели , като старите хеликоптери на Асад , скоито се хвърлят “варелните бомби” и “химическите варели”. Поне тях.
  Дори и ИДИЛ е въоръжена по-добре от опозицията, защото ИДИЛ е създадена и подчинена на Асад и Путин. Които и в момента купуват нефт от ИДИЛ , и с парите ИДИЛ купува оръжие от тях.
  Къде виждаш тук паралели с Йемен???
  В Йемен имаше избори , но стария диктатор и шиитските фанатици завзеха властта отново, – без избори. Докато в Сирия Асад е тиран по рождение, и никога не са провеждани избори за него. Тоест той е узурпатор пар екселанс тиран по рождение. Също както и бандитският тиран Путин, който унищожи руската Конституция, за да получи трети неконституционен , удължен мандат. И даже и фалшифицира изборите, както и всички избори от 2000г. до днес.

  А в добавка ти давам и един линк, който прави ретроспекция, на путинските терористични похвати в Сирия , Либия …..Ирак.
  http://politkuhnya.info/mneniya-blogosfera/rushitsya-kolonialnaya-sistema-rossii.html

  Впрочем за Ирак. В статията се споменава ,че Путин е изнесъл всички радиоактивни материали и уран от Ирак в Сирия, малко преди САЩ да влезнат в Ирак през 2003г.. И затова не откриха нищо. Путин е изнесъл всичко в Сирия.
  А сега изнася всички радиоактивни материали от Сирия.
  Както виждаш дори спорваната война в Ирак е била оправдана, но бандитският терористичен главатар В кремъл е инесъл урана, а сега се е сдружил с такива “антитеротистически” организации , като Хизбуллах , ИДИЛ , шиитските терористи в Йемен…… навсякъде!

 30. малка поправка в последното изречение:…………..Както виждаш дори оспорваната война в Ирак е била оправдана, но бандитският терористичен главатар в Кремъл е изнесъл урана, а сега се е сдружил с такива “антитеротистически” организации , като Хизбуллах , ИДИЛ , шиитските терористи в Йемен…… навсякъде!

 31. Иване,късно видях съобщението,хайде за събота да оставим по същото време,механика ме люля нещо…
  В момента му звъня,не вдига,а денс трябваше за свърши.
  Съжелявам за закъснението,но сега видях съобщението.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.