Цачева младее, изглежда на 40 години

Цецка Цачева ( неспособна да формулира собствена мисъл в собствена защита), цитира гузно и безпомощно меродавната британска констатация:

“Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист – нямаш мозък”

На мястото на засегнатите бавно развиващи се, бих отвърнал галантно:

Госпожо\другарко Цачева, не Ви личат годините. Изглеждате като 40 годишна, че и по-малка !

 

Резултат с изображение за Цецка Цачева корица на списание фотошоп

18 мнения за “Цачева младее, изглежда на 40 години”

 1. Днес пък наша Цецка се прави на Уинстън Чърчил, каква мъдрост , какви цитати….. полуфабрикат от рабфак, и ТОВА се кандидатира за президент, извинявайте , но и Митьо Пищова е по на ниво, направи на нищо оня палячо Велизарчо Енчев, голям смях

 2. Я, как хубаво се е барнала кака ни Цеца. Изби тя рибата с тая предъвкана фраза за републиканци, социалисти, либерали. ( 1875г. е годината, когато е засечена за севте. Казал я е французин, юрист ( колега на кака!), Anselme Batbie, за републиканци. Ама, то, всъщност, няма значение. Важно е кака Цеца пак да е на добра служба.
  Трайчо Трайков- Президент!

 3. Цецка Цачева е от един отбор с Бойко Борисов-отбора на безумците.
  А за да са безумци,те задължително трябва да са комунисти,или бивши,ако въобще е възможно един комунист да е бивш.

 4. Злите езици говорят, че проблема на Цачева бил, че е по-красива, отколкото умна.

 5. Едва ли аецка знае или поне е чувала, че в Интернет пространството освен рускоезични сайтове-продукт на кремльовската пропаганда-мурзилките от фабриката за тролове от Санкт Петербург съществуват и свободни територии които не само я разобличават но и информират обективно за новини произведени дори от отдавна изобличеният как битов и комисионен русофил неин патрон.
  http://politkuhnya.info/novosti/v-bolgarii-vystupili-za-usilenie-antirossiiskih-sankcii.html
  Та, баце има един полезен ход. Нарежда дискретно на цц да се оттегли от кампанията поради “лични причини” и “помолва” феновете си да подкрепят Трайчо Трайков. В името на успеха на евроантлантическите ценности които е изповядал ТОЙ лично и начело вчера в Брюксел.
  Между другото, слънчо имаше брилянтен ход. На 2 октомври издига кандидатурата на евродепута Андрей Ковачев. Единстввеният на 1000% политик на ГЕРБ изпълващ 1:1 съдържанието на наименованието на партията на слънчо. Обаче, понеже, защото е късно либе за китка спасителният ход е следният… Вероятноста цц да не отиде както я подкара дори на балотаж нараства след всяка нейна публична изява. И на него МУ остава само едно полезно решение. Виж по-горе.
  Абсурд е младата хубавица от фотото да “превземе” Дондуков 2 и да топли мястото за него както сам бб дебело “намекна” цяла петилетка. Нещата по света и у нас са изключително динамични и такива дългосрочни планове в политиката са априори обречени на провал. След 5 години я камилата, я камиларя.
  Да не забравяме, че и самият бочко обеща, че ако протежето МУ на 6.11. не е на първа позиция подава оставка и отива на парламентарни избори. А там, не се знае, знае ли се какво МУ е приготвил отърсващият се от апатията “матриял”.
  Ти си, баце!

 6. Ако тази стане президент, ще си намразя окончателно държавата и ще поискам германско гражданство! Не знам на колко ракии трябва да е човек, за да гласува за Цецка.

  А дали тя е била социалистка, Аз много се съмнявам!!! Ако правилно разбираме британските констатации, в сърцето си човек трябва да е социалист а с мозъка си капиталист. Цецка обаче, заедно с другарчетата си не ми се виждат нито толкова сърдечни, нито толкова умни! Досега едни хора се оплакваха, че Плевнелиев бил женствен. Ами с Цецка, какво правим ? Вече няма да има женствен Президент а направо порно певица!

 7. Между другото другаря Местан отново не можа да ни изненада! Те на приказки винаги са най най но зад тези приказки няма никой.

 8. Над България се спуска мрак от руский враг.

 9. frognews.bg:

  Москва сменя около 40 от шпионския караул в София

  Тотална смяна на шпионския московски караул в София. Подменят се хора, които вече са амортизирани и не вършат никаква работа, дори вредят на водената от Кремъл политика. Това съобщиха за Фрог нюз източници от българските служби.

  Промяната е стартирала с освобожаването на посланик Юрий Исаков в София и назначаването на негово място на Анатолий Макаров. Последният е отговоарял до този август за руснаците зад граница – Четвърти департамент на Руското външно министерство. Департаментът е създаден лично от Путин през 2005 г. за да работи по линия на проекта „Руский мир” (Руески свят) и да засилва руското влияние по света. Департаментът работи в тясна координация с отделите на ФСБ (бившето КГБ) и ГРУ за действия с руската диаспора в чужбина.

  Говори се, че заедно с бившия посланик от посолството са били освободени още десетина човека. Останалите трийсетина души били хора от системата на руската разузнавателна мрежа в България.

  В Кремъл били недоволни от работата сред политическите среди, бизнеса и интелигенцията. Особено раздразнени са в Москва заради допуснатия скандал с Внешторгбанк (ВТБ) и нейното представителство в България. Самият президент Владимир Путин бил ядосан на големия шум и съмнителни действия около сделката с Виваком. Той разпоредил да се спазват правилата и законите, а случайт да бъде приключен по най-бърз начин. Това твърдят руски източници.

  Събитията в Турция след опита за преврат от лятото също е сред мотивите за смяна на някои хора и засилване на дейността в България.

  Последните демонстративни действия и изявления на български партийни лидери в стил „руските интереси над всичко” напоследък доста дразнели Москва. Поради тази причина един партиен лидер бил посрещнат много хладно в Москва и набързо изпратен да се прибира. Охладени били и финансовите му щения.

  Руското ръководство не одобрявало и остарелите пропагандни похвати, с които някои проруски кръгове и медии облъчвали българското общество. В доклад на ФСБ за Балканите от м. април 2016 г., много дебело било подчертано, че нивото на разузнавателната дейност в България и други страни в региона е много ниско. Дори бил посочен пример с Йосиф Кобзон, който бил изпращан непрекъснато за концерти в София от години, но публика му били само пенсионери и активисти на „Атака”.

  http://frognews.bg/news_121318/Moskva-smenia-okolo-40-ot-shpionskiia-karaul-v-Sofiia/

 10. Оказа се, че тоталната зависимост на тетка Цачева от Баце не е и виц даже. Тя едновременно е виртуална реалност. Щото в главата на тази леля няма нищо друго освен Баце и малко въздух под налягане. Гледах част от дебета с Румен Радев и дущата ми се изпълни с “гордост” заради интелигентността, креативността и гъвкавостта на тази мозъчна гигантка. След това изпуших 20 цигари, за да ми се успокоят нервите. Зорлем я натикаха в блатото ГЕРБ, и едва ли някой ще й подаде ръка за измъкване. А тя да ли ще си поиска.

 11. Браво г-н Инджев,отлично чувство за хумор!А госпожа(пардон,другарката)Цачева вечно ще си остане на 40 г.

 12. Дааа, Аецка ни показва за пореден път, че е много по-красива отколкото умна!

 13. До SMS:
  А когато от ЕС забраниха на дъртия путиноид Кобзон да влиза в нашите държави, веднага се цвъкнаха “Любе”. Имам чувството, че живеят в София. През месец дават концерти из цялата страна. Кой ли ги гледа? Вероятно пеят на загуба, покривана от КГБ и ГРУ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.