Дипломатите на руска служба у нас дори не се крият

Вите кого канят цивилните български дипломати от запаса. Няма празно, организират предизборни събития само на заслужили другари, кандидатирани за президент по руската писта в България.

 

БЪЛГАРСКОТО ДИПЛОМАТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО И НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ

ИМАТ ЧЕСТТА ДА ВИ ПОКАНЯТ НА

СРЕЩА С ИВАЙЛО КАЛФИН,

КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,

КОЙТО ЩЕ ПРЕДСТАВИ ВИЖДАНИЯТА СИ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ВЪНШНАТА И ОТБРАНИТЕЛНАТА ПОЛИТИКА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

СРЕЩАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 28 ОКТОМВРИ 2016 Г., ПЕТЪК, В 10.30 Ч. В БАЛЕТНА ЗАЛА НА „РАДИСЪН БЛУ ГРАНД ХОТЕЛ”, СОФИЯ.

ФИЛИП БОКОВ  ЧАВДАР МИНЧЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БДД ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА НАМО

 

————-

 

БЪЛГАРСКОТО ДИПЛОМАТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО И НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ ИМАТ ЧЕСТТА ДА ВИ ПОКАНЯТ НА

СРЕЩА С ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ,

КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,

КОЙТО ЩЕ ПРЕДСТАВИ ВИЖДАНИЯТА СИ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ВЪНШНАТА И ОТБРАНИТЕЛНАТА ПОЛИТИКА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

СРЕЩАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 31 ОКТОМВРИ 2016 Г., ПОНЕДЕЛНИК, В 10.30 Ч. В БАЛЕТНА ЗАЛА НА „РАДИСЪН БЛУ ГРАНД ХОТЕЛ”, СОФИЯ.

ФИЛИП БОКОВ ЧАВДАР МИНЧЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БДД ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА НАМО

 

————

 

П. С. Въпрос към публиката, ако има осводомени сред нея: ако Румен Радев е генерал де факто все още за неговите другари, макар вече да не е такъв де юре, то какъв чин има за тях и др. Ивайло Калфин – и защо не ни го съобщават?

 

 

23 мнения за “Дипломатите на руска служба у нас дори не се крият”

 1. Червените боклуци се събират. Каква изненада, едва ли не. Краставите магарета, през девет дерета се сдушват.
  ДГД от една, долна мръсна гад!
  Вижте обаче как са ги подпукали в Полша т.н. освободители.
  А у нас, баце и данчето, кога. Питам аз и отговор не чакам.
  http://argumentua.com/novosti/senat-polshi-popravkami-k-zakonu-obyazal-snesti-pamyatniki-krasnoi-armii

  Трайчо Трайков-Президент!

 2. Преди около месец руски опозиционен аналитик прогнозира, че започва масирана кампания в медиите на свободният свят за демонизиране на лилипут.ин-162 санти. По пързалката, с предизвестен изход само в последният четвърт век бяха пуснати по реда си няколко одиозни фигури на диктатори. Милошевич, Саддам Хюсейн и Кадафи. Цитирам по памет, може и да съм опущил някой.
  Първите представители на тежката артилерия вече се обадиха.
  http://argumentua.com/novosti/economist-izobrazil-putina-na-oblozhke-v-obraze-satany-foto

 3. Къде ли спи другаряТ ЦацАров – заемащ поста Главен прокурор на Република България (ако такава държава съществува изобщо!) та не разследва какво точно обсъждат руските службогонци в българскаТА зема???

 4. Калфин няма чин. Първанов, обаче, има генералски чин, а Калфин му е подчинен. А дали генерала Радев има чин и какъв е той, можем само да гадаем, но ако има чин – не е висок.

 5. „България заприличала на руска провинция в своята собствена земя. Българите бяха тъпчени като завладени инороди“-Симеон Радев.

  „…..възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!“- Захари Стоянов.

  Тук между нас и около нас едва ли, но според социологическите агенции това е най- възможното, предвиждайки, че цачева и радев отиват на балотаж. Прави ли са? Прави са за едно. И двамата смятат, че русия е наша „освободителка, покровителка и доброжелателка“, но дотук със съгласието ми към тях. Цачева няма никакви шансове да опре до балотаж. Тогава защо беше издигната кандидатурата на Цачева от Борисов. Според мен по две причини. Първата страх, че някой от номинираните трима /фандъкова, николов, дончев / за Президент, може да го обхване синдрома Плевнелиев. И втората, властта да бъде споделена с БСП (новата абревиатура на БКП), защото в същото време Борисов си запазва поста. Според мен вариант Борисов Президент никога не е съществувал. Това е и най-изгодния вариант за русия. Не се съмнявайте, че този вариант е бил изготвен там и е предоставен за изпълнение у нас на тези, които все още смятат, „че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!“ По този начин най-главните постове в държавата ни ще бъдат контролирани от русия.

  Не турския бакшиш, а русофилството развращава българското общество, съсипва устоите на българската държава. Никога не е имало такава огромна корупция и никаква борба срещу нея. Съдете сами. За 2015 год. 1.3млн.души плащат корупция, а са издадени само 72бр. присъди за 2015г. Паравоенни формирования обучавани от руски инструктори на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. Русификация на Източната ни граница.

  Имали успешен изход? Според мен ДА,ИМА, и той е връщането ни към древните ни корени. Трайчо Трайков ни припомни тези дни за един от непреходните добродетели на БЪЛГАРИТЕ-ДОСТОЙНСТВОТО. А аз ще Ви припомня още един път какво е видял и усетил в държавата на БЪЛГАРИТЕ по времето на КАН КРУМ, френския философ Мишел дьо Монтен:
  „В ДЪРЖАВАТА НА КРУМ ДУМИТЕ ОЗНАЧАВАЩИ ЛЪЖА, ЗАВИСТ, ПРЕДАТЕЛСТВО,, ИЗМЯНА, НЕДОБРОСЪВЕСТНОСТ, СКЪПЕРНИЧЕСТВО, КЛЕВЕТА СА НЕПОЗНАТИ.“

  Обичам те народе мой, но защо все още си гориш ръцете? Не си ли спомняш какво ти казваше един от най-великите ти синове ДЯКОНА ЛЕВСКИ: „Цели сме изгорели от парене и пак не можем да духаме“.

  Народе!!! Време е! Ти можеш. Направи го! ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ПРЕЗИДЕНТ!

  СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!

 6. Писах преди време, че в кгбистката агентурна шайка, кодирана като “българско” “дипломатическо” “дружество” и трите думи трябва да са в кавички. Истинското съкращение е ККК- комундели- копои на Кремъл.

 7. https://www.youtube.com/watch?v=nav85XNNaLw
  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  “Вишиванка”
  СЛАВА УКРАЇНІ !

  Украинците са нашите истински братя и сестри, по историческа съдба и произход!

  Г-н Трайчо Трайков за Президент!
  Генерал Събев – Вице!

 8. GEORGI NIKOLOV

  Скъпи Жорж, в линковете под линка ти виждам, че се сбъдва едно мое мрачно пророчество– вече и Таджикистан ни изпревари в десъветизацията и декомунизацията. Гледам, гледам, други зад нас не останаха, ако не броим Северна Корея, но пък и те онзи ден се гърмяха с руски катери!

 9. А като беше дума за особено омразната на Кремъл и особено обичана от нас Финландия-пак поздрав с твърд финландски метал и поетичен текст от епоса КАЛЕВАЛА. НО- с дискретен антисесесерски акцент! Първата сцена в клипа, кочината-това са жилищните блокове на сесесерските офицерски фуражки в ИЗточен Берлин, след като си събират партакешите и се измитат… Те са отровата на природата и цивилизацията! Затова (малка промяна в заглавието) YOU WE NEED, YOU WE NEED, Маршал КАРЛ МАНЕРХАЙМ!Стани от гроба, поведи пак финландците, трепи болшевишки изверги, а със строфата във финландския национален химн за битката край Горни Дъбник ела да ни отървеш от много по-страшно робство! Идваме опълченци при теб,

 10. … защото нашите офицери и генерали са в 90% ако не откровени рубладжии, то носители на мужишки манталитет…

 11. Преди 1989г. във вестник “Стършел” беше публикуван фейлетон за това, че съпругата на българския посланик по време на прием се изсекнала в пердето в залата. Това бяха комунистическите дипломати тогава, а вероятно и техните наследници сега. ЦЪРВУЛИ!
  Днес сутринта по Дарик научих, че един ден преди така чевръсто да бъдат върнати 7-те турци е бил хванат в Турция поредния български камион на “Булгартабак” с контрабандни цигари. Явно Ердоган добре използва българския контрабанден канал за да държи в ръцете си нашите управляващи(КОЙ). Като си припомним, че цацаров беше в Турция преди време точно по този повод, явно има договорка.
  ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ И СЪБИ СЪБЕВ!

 12. Ф„Боков се е обкръжил като дипломат с дипломатически помошници отбор от агенти на ДС, някои от които са издавали бойните си другари на Държавна сигурност, гледали са ги какво прават вътре в тоалетните в казармата, докладвали са каква тоалетна хартия използват, какъв цвят долни гащи и прочие детайли характерни за лубянкаджийте които опоскаха България и изгониха два мильона души да си търсат късмета по света и у нас

 13. Преди малко в панорамата на бойко василев, Трайчо Трайков се представи отлично, преодолявайки всички капани и провокационни въпроси на водещия, а големият льотчик военен генерал радев се ската както на времето гоце първанов, явно генералските му гащи са тънки!!!

 14. Към Стамбо:
  Наред с писането на качествени коментари, имаш вкус за истинска музика. Респект!

 15. Във връзка с неизбежното премахване на МОЧА, поздравявам мафиота Борисов и кремълския му робовладелец Владолф Путлер с това невероятно парче на Saxon, Red star falling:

  https://youtu.be/bu08vvfaWss

 16. Ето и текста на Red Star Falling:

  Where were you when the red star fell
  Did you hear the tolling of the bell
  A million people on the streets
  They march as one they march for peace
  Breakin´ free from the iron fist
  The price you pay a deadly risk
  Live no more in fear and shame
  The hammer´s gone release from blame
  The tanks have left the walls torn down
  The sound of silence all around
  Hear no more the screams of pain
  Freedom now the beast is slain
  The beast is slain
  Did you see the red star falling
  Where were you when the red flag burned
  The ashes gone the tables turned
  One by one the cracks appeared
  The overlord no longer feared
  The children sing they dance once more
  On the streets no signs of war
  The strangle hold that held you tight
  Broken now no will to fight
  The guards have gone the wire torn down
  The sound of silence all around
  Hear no more the screams of pain
  Freedom now the beast is slain
  The beast is slain
  Did you see the red star falling
  Falling down falling down falling down
  They marched as one
  To see the red star falling
  They paid their price
  The price for liberty
  Did you see the red star falling
  Where were you when the red star died
  Did you raise your voices to the sky
  Forgotten now the fear and pain
  Or does your memory still remain
  The people held in bonds of steel
  It took so long to break the seal
  After all that´s said and done
  A million people can´t be wrong
  The tanks have gone the walls torn down
  The sound of silence all around
  Hear no more the screams of pain
  Freedom now the beast is slain
  The beast is slain
  Did you see the red star falling
  The beast is slain
  They marched as one
  To see the red star falling
  The beast is slain
  They paid their price
  The price for liberty
  Did you see the red star falling
  Falling down falling down falling down
  Falling down falling down

 17. Защо да се крият? Кучето скача според тоягата-говорят нашите съвременници. Като няма тояга има рубладжии-измекяри нещастни!

 18. Вижте какво правят чехите срещу руската дезинформация, а банкянският гнусен лъжец продаде държавата ни на руснаците и най-нагло говори, че видите ли щял да предложи Плевнелиев за втори мандат, но РБ са му били развалили плана!
  http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2016/10/21/113473/russkaya-propaganda–rossiya-razvyazala-protiv-chekhii-informatsionnuyu-vojnu.shtml

  Ще гласувам за Трайчо Трайков. Нуждаем се от тази победа за да спре разпадът на държавата ни!

 19. Малко досие на началника на всички десарски троянски матрьошки на туПлерска зарплата:
  http://defence-line.org/2015/10/2687/
  П.П. Няма само те да пишат досиета. На принципа на чукчата ,който е “писател” без да читател.И да има е “сладко” , може и с водка, но е задължително да си водят сводка по горното досие!

 20. Драги INVISIBLE KID и колеги,

  Знаете нашите “Метални крила”-впечатлиха доста свят с това парче. Да, откровено е в стила на Nightwish, но това си е стил, а стилът е общ ресурс- можеш да изпъкнеш в него със шедьовър, можеш и само да го копираш, има публика и тя оценява. После- винаги е по-добре повече Запад, Запад и Запад в отровената ни от чалга и мухлясала соцестрада музикална среда. Но аз ви каня да хвърлите поглед върху коментарите. 95% западен и източноевропейски възторг, но руските… Има сред тях и силно положителни (молодцы болгары!), но пък други… как и почему не пеят на безкрайно близкия ни руски език, защо и тук болгарыте предават за пореден път Россия с този английски (?!?)… изтрещях до каква степен е отровено съзнанието на руснака- и то-уж рокфен в ютуб, а пък за йосыфкабзоните-няма думи!

 21. След толкова много железни сила и красота, няма как да не се присъединя за “Добро утро, приятели!” с две класически метални вдъхновения на Sabaton:
  https://www.youtube.com/watch?v=_FaRAixpwIM

  Talvisota (Winter war)(Зимната война)
  и логичният ендшпил в памет на легендарния финландски снайперист Simo Häyhä (1905╭•⊰✿2002)

  https://www.youtube.com/watch?v=iLTpKs2ylP4

  White Death

  Almost night
  A crimson horizon
  Painting thousand lakes red
  As your army approach from the east
  A hunter is switching his prey
  All alone, a man with his gun
  Wanders into the wild
  Tracks you down
  You cannot hide
  Once he is onto your trail
  Enter the night
  A flash in the darkness
  White Death is heading your way
  The fear of his foes, a hero at home
  Hundreds will fall by his gun
  ***

 22. Драги Българин,

  СИМО ХАЮХА Е ЕДИН ИСТНИСКИ ДЕМОКРАТ И ЕВРОПЕЕЦ- П Р А К Т И К! В ДЕЙСТВИЕ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.