Двуликият Румен Радев е окрылен от двуглавия русский орел

Кандидатът на БСП за президент Румен Радев, разчитайки посланието му да си остане за консумация на подобните му и да ги мотивира да гласуват за него като за откровен путинист, е проявил истинската си същност на събитие в Казанлък.

В  зала “ Арсенал”  в града Радев е заявил на 23 октомври пред избиратели нещо, което досега не е споделял така откровено с националната аудитория.

На закритото партийно събрание, каквото на практика е представлявала срещата му, все пак са се “промъкнали” и хора, които се възмущават от негово откровение в подкрепа на руската агресия срещу Украйна. На тях дължа преразказа на онова, което той е казал като за ушите и душите на себеподобните си.

Запитан от местни другари да коментира украинската криза, генералът от резерва, който до неотдавна носеше натовска маска, е заявил, че Украйна трябва да се прости с Крим и да внимава какво прави, за да не й се наложи да се прости и с районите около Донецк и Луганск.

Защо преразказвам ли?

Явно ваятелите на неговия двулик образ са се постарали в публичното пространство да не се появи запис от закритото партийно събрание. Защото номерът им цели събудената руска “спяща клетка” да лицемерничи на национално ниво като привърженик на евроатлантизма по принцип, но при срещите си със съзаклятниците по партийна линия да се нагажда от сърце към онова, което те искат да чуят.

Тази подлост да действа “тихомълком” явно му е присъща. Разбира се не само от факта, че се е спотявал като “натовски” генерал до преди месеци, но и от негово предишно изказване в същата Казанлъшка губерния, отразено в един от русофилските сайтове.

Генерал Радев: Санкциите срещу Русия са вредни за България

Публикувано от: rusofili

12 септември 2016

“Санкциите обикновено се налагат шумно и се отменят тихомълком. Така, според генерал Румен Радев, ще се случи и със санкциите на ЕС срещу Русия. Според него, колкото по-бързо бъдат отменени, толкова по-добре.

Санкциите вредят на народите. Те могат да обслужват правителството, но вредят на народа. Санкциите са вредни за България, каза генерал Радев пред журналисти по време на 13-ия Национален събор „Приятелите на Русия”, който се проведе през уикенда на язовир „Копринка”, край Казанлък, предаде репортер на КРОСС.

Присъствието си на събора на русофилите генерал Радев не обясни така ( така е в оригинала – бел. ivo.bg) : Всички тук са българи и за мен е важен диалогът с българските граждани”.

Ето така води “диалога с българските граждани”  безпартийният, т.е. безпринципният Радев, който се катери по превития столетен гръб пред Москва към върха на държавата. На партийните другари съобщава солидарността си с Путин, а на останалите- солидарността си с НАТО.

6 мнения за “Двуликият Румен Радев е окрылен от двуглавия русский орел”

 1. А няма ли някой да припомни на рр, че плановете за наварасия излагани със задгробен глас от любимият МУ лилипут.ин през пролетта на 2014г. включваше 10-12 области от Югоизточна Украина. Днес имаме 2 анклава доганската и луганската нр и то само парчета от тях. Не случайно кремълската пропаганда сне окончателно от дневен ред “грандиозният” проект за васална наварусия.

  Трайчо Трайков-Президент!

 2. Недоучилият шумкаро-шапкарин ,който даже не знае коя врата да отвори на президентсвото , за да влезе в него , въпреки че се опитват да го спуснат с червен идеологически парашут директно в президентският кабинет. Няма какво друго да се очаква от партийните офицери на БКП, които са си най-обикновени парашутисти , а не алпинисти покоряващи военната стълбица стъпало по стъпало, за да се издигнат във военната си кариера, чрез своят провесионален и командирски опит и знания.
  А пък за парашутният му скок(след катапултирането му от “воената му длъжност”) към политическото му назначаване за поредна пионка на любимата му партия , отново трябва да благодари на нея. Тя пак е решила , че освен за “военен” , може да го спусне и като и.д. пРЕЗИДЕНТ, макар и да си личи , че е за политик му “квалификацията” му е още по-малка , отколкото като генерал. Но пък не може и да се очаква нещо друго от един летец с партийна “подготовка”, освен да изпълнява партийните си заповеди.
  И ето и как се изпълнявали партийната заповед за поредният геноцид срещу чеченците в партийната прародина на генерал-пРЕЗИДЕНТът рр:

  https://youtu.be/6wPHy7T_h7A

  П.П. Както се вижда не само Хитлер е извършвал Холокост , а неговият съюзник е извършвал много повече етнически геноциди в много по-многонационалната си империя от Третият пайх.
  Холокоста въобще не е спирал отделните краища ,и по различно време , в московско-татарската империя.
  И съвсем резонна е хипотезата ,че Хитлер е “взимствал” собственият си “арийски Холокост” от Холокоста на большевиките срещу Украйна и другите савецки республики през 1932-33г.. Хитлер е видял вече, че ГолодоморЪТ е средство за изтребление на милиони, и след това само го е “доусъвършенствал” , като единствениЯТ вариант за “окончателноТО решение” за “арийски-непълноценните” унтерменшени.
  Но освен това в ссср-ето дори и след Втората световна война продължават отделните депортирания и геноциди по национален , етнически и религиозен признак. Повторният Голодомор през 1945-47г., след Втората световна война, също е част от интерНАЦИоналсоциалистическият Холокост , продължаващ над 30 години в ссср.

 3. Тези хора искат да са президенти на целия народ а нямат потребност да живеят справедливо и честно. Почти всички около тях са същите гадове. Отдавна са убили в себе си справедливостта и честността. Заместили са ги с интереси и са решили, че като живеят луксозно и са някои в очите на някои си като тях, значи живота им е смислен. А всъщност е точно обратното! Те отдавна са мъртви!

 4. Какво друго освен лъжи може да очаква човек от болшевики? Комунистът си е бил винаги, е и винаги ще бъде терорист. Във всеки един момент има ли възможност ще се подмаже и умилква на господаря си в Кремъл!
  А ако говорим за санциите на ЕС срещу империята на злото – те трябва не само да продължат, но и трябва да засегнат основния виновник за престъпленията в Крим и източна Украйна, а именно малогабаритния носител на високи токчета другар Путин. Който е крайно време да бъде изправен пред съда в Хага за престъпления срещу човечеарвото!

 5. Гледах снощи второто предизборно студио с “несистемните” кандиат президенти – паноптикум от съпрузи на рускини, синове- плод на българо-съветската дружба, рублофилски подлоги и митьопищовски лумпени.
  Змийското кълбо от изпълзели на светло войнстващи поклонници на Двуглавия евроазиатски мутант единодушно убеждаваше българите, че “нашият път е САМО Евразия” и те са готови да ни поведат към това светло бъдеще веднага щом ги изберем!

  Днес пък на входа на метрото до статуята на Св. София под звуците на акордеонни частушки и разни “разцветали яблани и груши” бодро подготвяше предизбоно мероприятие шабът на един “системен” кандидат президент, за когото любовта към България задължително минавала първо през любовта към Русия.
  Да се чуди човек към кого първо да отправи “благословиите си” – към системните или към несистемните национални предатели?

 6. Санкциите на ЕС са спрямо 146 физически лица и 27 юридически,най вече по отношение на кредитите,а не какво да яде или не,руския народ,Какво да яде го определя Путин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.