Руски данайски дарове и премиерски бюджетни подаръци в подкрепа на Цецка Цачева

“Има добри новини, свързани с енергийните проблеми на България. Днес окончателно са приключили разговорите с руската страна по въпроса. „Атомстройекспорт” ще се откаже от натрупаните по арбитражното решение лихви в размер на 23.8 млн. евро, ако НЕК плати пълния размер на задължението си до 15 декември. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Раднево.

Тя обясни още, че с решение на правителството на Бойко Борисов над милион и двеста хиляди пенсионери ще получат по 40 лева коледни надбавки, заяви Цецка Цачева. http://www.faktor.bg/novini/balgariya/84979-tzacheva-v-radnevo.html

Гастролиращият в София руски пропагандист Дмитрий Куликов, консултатант на пресофиса на Путин, обявен от организаторите на днешната му пресконференция в БТА като “”човекът с репутацията на най-осведомения в Русия” , а също и като “специалист по Украйна…експерт по връзки с обществеността”, допълни Цачева от трибуната си в центъра на София. Той обясни, че опрощаването на въпросните лихви било жест към “българските братя”.

http://offnews.bg/news/Politika_8/Ruski-politolog-Oproshtavaneto-na-lihvite-za-Belene-e-zhest-kam-bra_638552.html

Цачева поднася новината за руския дар в Раднево, а пратеникът на Путин подкрепящо я обяснява от гледна точка на Кремъл в разгара на канадидат-президентската кампания ( на Цачева) от София.

Същевременно премиерът Борисов, който води кампанията на Цачева с всякакви методи, открито заплаши с разследване след изборите единствения открояващ се “скептик” по темата за “дружбата” с Русия от общо 21 кандидати за президент Трайчо Трайков. Борисов на практика се закани на бившия си министър да му бъде търсена съдебна отговороност за сделка ( с руския купувач на “Булгартабак” ВТБ), която самият той покровителстваше. http://bnr.bg/post/100752462?forceFullVersion=1

Междувременно Борисов смени версията си за това кой му е предложил министри в първия му кабинет, сред които и Росен Плевнелиев. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/26/2851118_borisov_se_razsurdi_na_prezidenta_i_smeni_versiiata/

Ето така “евроатланците” водят отчаяната си евроазиатска кампания на няколко фронта – с руски данайски дарове и заплахи към онези, които не се вписват в схемата, надзиравана лично от премиера Борисов.

8 мнения за “Руски данайски дарове и премиерски бюджетни подаръци в подкрепа на Цецка Цачева”

 1. Предлагам да се създаде “Музей на международния антибългарски грабеж.” В него да се изложат всички артефакти и документи свидетелствуващи за бруталното ощетяване на България. Там може да се поставят и атомните реактори и свидетелства за фалитите и изнесеното злато и тнт… Този музей – посетен от децата на България ще бъде една имунизация на идните поколения от рецидивите на този гнусен сериал…

 2. Е това, вече е впечатляващо-ВЕЧЕ сме “БЪЛГАРСКИТЕ братя” , а не някакви православни и славяни!
  Колкото до другата “щедрост”, най-точно го е казал българският народ:” Кон-за кокошка!”.

 3. „Има много мъчни работи на земята, но

  най-мъчната е да научиш роба да живее

  на свобода.”

  Ст. Чилингиров, „Вечното у българина”

 4. баце и добър ден да каже, задължително поглед в посока ан слънцето.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

  Трайяо Трайков-Президент!

 5. Сега ви давам връзка към една много характерна статия. В интресес на истината имам влечение към материали в които се гони И пропаганден ефект. Толкова ми се иска, час по-скоро да се сбъдне прогнозата на Бжежински. 2017г. приключва гражданската война в Русия с победа на белите.
  Каквото и да означава това. В долният случай “зомбирането” е сведено до миниум. Просто е невероятно колко са късогледи факторите формиращи кремълската политика.
  ОБРЕЧЕНИ са с туй мислене и поведение. Няма сила, вкл. и теоритично да допуснем, че Стопанинът на БЛОГА НИ и всички съблогари да почнат един по един да ме убеждават, че авторът не е прав.
  https://rufabula.com/articles/2016/10/11/naked-king

 6. Но как да накараш заблудените и хората с промитите мозъци да не вярват, не само на даровете на “данайците”, но и на тези, които с охота получават и се радват на тези дарове? Народе????
  Трайчо Трайков – президент!!!

 7. Давам връзка и към статия от “любимата” ми мека пропутинска медия газета.ру. Самата статия може максимум да я минете по диагонал. Заглавието е предостатъчно. Коментариите обаче наистина къртят миФки. И най-дисциплинираните мурзилки немощно заичат.
  https://www.gazeta.ru/army/2016/10/26/10280567.shtml#page10

 8. Посланикът на Русия в Унгария е извикан в унгарското външно министерство за да му се връчи протест за тови, че в предаването с водещ Дмитрий Киселев се е застъпила тривиалната опорна точка, че всяка форма на съпротива срещу комунистическата/съветската/руска политика е или плод на психично отклонение, или организирана и платена от ЦРУ провокация. http://graniru.org/Politics/World/Europe/m.255918.html.
  Забележете, това е казано от журналист, водещ на неделно предаване, не на депутат, не на управляващ. И въпреки това е повод за дипломатически протест.
  Сравнете го с реакцията на нашия външен министър, който окачестви обидно за България изказване на кандидат за депутат, който стана и заместник председател на Държавната Дума. Не било непременно официалната позиция на русия, няма какво да се косим.
  В друг ред на мисли, днес е националният празно к на Авссрия. На този ден през 1955 парламента приема неутралитета на републиката. Но също така, ни този ден съветските окупационни войски си напуснали страната. Не е само Австрия, която има за национален празник деня, в който руснаците са си отишли. Само нашите ниционални празници са в деня, в който руснаците са дошли. Много още дълго ще търсим повод за истинска национална гордост.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.