Свободата на слово(блядство)то

Бившият министър на правосъдието Христо Иванов е отговорил на нещо ( което не може да бъде квалифицирано) като интервю с бившия главен прокурор Никола Филчев- то е като заклеймяваща пледоария по зададен от Сталин конспект с опорони точки срещу “враговете на народа”. http://clubz.bg/46221-za_bacho_kolo_filchev_paduana_mu_i_bydeshteto

Христо Иванов явно се е погнусил да цитира онова, което Никола Филчев е избълвал в синхрон със зададените му отговори в сайта БЛИЦ. Поемам риска да популяризирам оригинала на класиката в жанра на п(о)ръчковата журналистика, която подава сопата на екзекутора да се разправи с жертвите на своята налудна омраза.

Който има нерви, да чете…

СУПЕР СЕНЗАЦИЯ! Никола Филчев разкри пред БЛИЦ стряскащи факти за Плевнелиев и отсече: Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев, Христо Иванов са шайка вагабонти!

С просташката си проява Кънев даде още едно доказателство за своята нетрадиционна сексуална ориентация. Той е зависим човек, категоричен е бившият главен прокурор

Проф. Никола Филчев обясни какво се крие зад провокацията срещу премиера Борисов и главния прокурор Цацаров

Бившият главен прокурор Никола Филчев е известен с безкомпромисната си позиция. Професорът не се притеснява да говори от първо лице по най-важните въпроси в държавата. Ето как г-н Филчев отговори на въпросите на управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов.- Политическото напрежение в страната се повишава преди изборите. Засилиха се атаките срещу правителството и премиера Борисов. Някой се опитва да клати лодката. Вашата оценка за ситуацията в страната?

– Благодаря Ви, че се интересувате и от моето мнение, което отдавна няма значение. Не мога да давам генерални оценки и присъди за правителства, президенти, премиери и т.н. Нито имам нужната информация, нито имам моралното право за това. Едно е ясно – президентът Плевнелиев си отива, слава Богу. А премиерът Борисов остава. И то за дълго, слава Богу.

 

– Какво имате против г-н Плевнелиев?

– Нямам нищо против г-н Плевнелиев. Но напоследък той ни залива всеки ден с препоръки за нашия морал и хвалби за своите морални подвизи. Кой обаче ни учи на морал ? До 1990 г. господинът е щатен секретар на Димитровския комунистически младежки съюз, т.е. пропагандира комунистическите идеи срещу заплащане. След промените, когато няма хляб в тази работа, той става гадател и продавач на късмети в родния си край. След това печели по „паркинзите” на Германия като крупен бизнесмен. И днес голям радетел за демокрация и евроатлантически ценности. Световен борец срещу комунизма и Русия. Пак срещу пари. Стига вече. Народът не е чак толкова прост.

 

– Много строго съдите г-н Плевнелиев. Защо?

– Не е само той. Такива има доста. Едно време градяха комунизма, а днес се борят срещу него. Все за пари.

 

– Партията на Иван Костов ДСБ злостно атакува премиера Борисов. Засипва го с обиди и клевети. Споделяте ли тези отрицателни оценки?

– Познавам министър-председателя Борисов от двайсетина години. През това време той израсна много като държавник и ръководител, който работи за добруването на народа. Но упражняването на властта винаги носи негативи. При нашата бедност и безперспективност хората естествено насочват неудовлетворението си към началника, който и да той. Но управлението на държавата не е лесна работа. Едно е да ругаеш в кръчмата или пред телевизора. А друго е да водиш държавния кораб през бурята, така че да оцелее. Ветровете и подводните течения са много. А държавникът трябва да мисли за всичко.

– Щом като познавате премиера отдавна, разкажете ни за него.

– За премиера Борисов няма да кажа нищо. Но за главния секретар на МВР Борисов, с когото съм работил пет години като главен прокурор, мога да кажа много хубави неща. Той обичаше да работи. Уважаваше закона. Беше непримирим в борбата срещу престъпността. И имаше успехи, които бяха високо оценени от международните институции.

 

– Излиза, че не споделяте атаките на костовистите Радан Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев, Христо Иванов и други подобни?

–  Не възнамерявам да ги обсъждам. Те нямат никакво значение. Както отбелязват медиите, туй са една шайка вагабонти, които не заслужават внимание.

– Не сте ли прекалено краен?

– Думите са ваши, на журналистите. Вземете Костов, той е на бунището на историята. След като организира разграбването на България чрез разбойническата приватизация, той се оттегли на заслужен отдих. Затова днес няма пари за заплати, пенсии, за здравеопазване, за образование и т.н. Защото той продаде държавно имущество за 30 милиарда долара на своите другари, а в хазната на държавата  постъпиха обратно 3 милиарда долара.

 

– Но генерал Атанас Атанасов е респектираща фигура в очите на някои хора?

– Аз не искам да го коментирам. Но неговите колеги от службата  са го кръстили в официални документи „миризливия Гном”. Нямам какво да добавя. Освен че  е получил образование „моторист на малък речен кораб” и е карал локомотив като втори машинист, той какво друго е направил. Занимавал се е само с интриги, подслушване, мръсни операции за лично обогатяване и за злепоставяне на различни хора. Силата на такива мушмороци е, че нямат морал. Всичко това многократно е посочвано в медиите, а също и в документи на МВР.

За да внеса малко свежа нотка в нашия разговор, ще ви кажа кажа един случай.  Преди години ме покани на вечеря директора на ФБР Луис Фрий в резиденцията на американския посланик в София Ричард Майлс. На срещата присъства и Атанасов. Държа се толкова подмазвачески, толкова недостойно,говори такива нелепости срещу Русия, че гостенинът се засрами и сконфузено смени темата. Да не влизам в подробности.

 

– Напоследък много се коментира нецензурното обръщение на Радан Кънев към премиера?

– Срамна работа. Това е добре обмислена провокация, с цел да се предизвика премиера да отговори по същия начин. И тогава се забравя провокацията на Кънев, а ще остане казаното от премиера. Защото наистина, кой е „мъжкарят” Кънев ? – Несретно адвокатче, което не е спечелило нито едно дело. С просташката си проява Кънев даде още едно доказателство за своята нетрадиционна сексуална ориентация. Зависим човек.

 

– Катастрофиралият бивш министър на правосъдието Христо Иванов много остро атакува главния прокурор Цацаров в медиите на скандалния бизнесмен Прокопиев?

– За червенобузото момче няма какво да се коментира. Всеки момент то може да влезе в затвора, както усилено пишат другите медии. А що се отнася до т.нар. министър Иванов, той също е едно сбъркано момче. Никой не му обръща внимание. От неговите стратегии, концепции, директиви и т.н. за съдебна реформа днес нищо не остана. Никой не си спомня за него. И за да привлече вниманието, той казва нещо срещу главния прокурор. Та дано го забележат и да го направят и него главен прокурор след време. Иначе се прехранва от помощи от някаква американска фондация.

 

– Прокуратурата успява ли в борбата срещу престъпността?

– Прокуратурата не предотвратява престъпността, а действа пост фактум, след като е извършено престъплението. МВР събира доказателствата, а прокуратурата само обвинява, въз основа на тези доказателства. Но не осъжда. Това е работа на независимия съд.

Главният прокурор Цацаров отлично ръководи прокуратурата. Не влага политически пристрастия и предубеденост в работата си. Ще посоча само едно доказателство от последните дни. – По повод на АЕЦ “Белене” прокуратурата повдигна обвинения на министри от двата полюса на политическия спектър. Без да се интересува кой е от управляващата партия и  кой е от бившата или бъдеща управляваща партия. За това се иска много кураж и мъжество. Прокурорът си създава си много лични неприятности в защита на обществения интерес, в защита на закона. Ето това прави главният прокурор Цацаров.

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ                      

17 мнения за “Свободата на слово(блядство)то”

 1. Идиоти на мах!
  ДГД за филчев, цацата, баце, крачунов и вся осталная сволоч от една долна, мръсна гад!

  Трайчо Трайков-Президент!

 2. Другаря цацаров има много як хотел на Белинташ. Сигурно го крие но не е тайна, както си мисли!

  За боклука ф. ти стига да прочетеш това и ако си нормален човек никога няма да се доближиш до него.

  http://dnes.dir.bg/news.php?id=9927100

  Терора над честните и съвестни прокурори е жесток или както са се изразили ченгетата си е история от филм на ужасите. Тук съм съгласен с тях. Тази отвратителна система, служи само за едно нещо. Да пази комунистическото имане заграбено от Българския народ с много жестокости и несправедливост и да мачка с тежък ботуш, какъвто и да е порив за освобождение. Да мачка и омърсява всеки Българин, който не служи на комунистите, за да могат тези злобни, отвратителни боклуци да живеет демонския си животец. Но Господ се е погрижил за тях! Чака ги ада за претопяване.

 3. Много бих искал да науча истината – чие политическо откритие беше това животно?! Как, по чия воля и с какви цели този извратеняк беше лансиран в управляващата държавата върхушка и осъществи светкавична кариера /1997 – 1999/ през Зам. Министър до Главен прокурор?!
  Колкото до него самия – едва ли би могло нещо да се добави към вече написаното от Едвин СУГАРЕВ!

 4. А вот зарисовка нашего классика Александра Куприна, 1908 год.
  – Помню, лет пять тому назад мне пришлось с писателями Буниным и Федоровым приехать на один день на Иматру. Назад мы возвращались поздно ночью. Около одиннадцати часов поезд остановился на станции Антреа, и мы вышли закусить. Длинный стол был уставлен горячими кушаньями и холодными закусками. Тут была свежая лососина, жареная форель, холодный ростбиф, какая-то дичь, маленькие, очень вкусные биточки и тому подобное. Все это было необычайно чисто, аппетитно и нарядно. И тут же по краям стола возвышались горками маленькие тарелки, лежали грудами ножи и вилки и стояли корзиночки с хлебом.
  Каждый подходил, выбирал, что ему нравилось, закусывал, сколько ему хотелось, затем подходил к буфету и по собственной доброй воле платил за ужин ровно одну марку (тридцать семь копеек). Никакого надзора, никакого недоверия. Наши русские сердца, так глубоко привыкшие к паспорту, участку, принудительному попечению старшего дворника, ко всеобщему мошенничеству и подозрительности, были совершенно подавлены этой широкой взаимной верой. Но когда мы возвратились в вагон, то нас ждала прелестная картина в истинно русском жанре. Дело в том, что с нами ехали два подрядчика по каменным работам. Всем известен этот тип кулака из Мещовского уезда Калужской губернии: широкая, лоснящаяся, скуластая красная морда, рыжие волосы, вьющиеся из-под картуза, реденькая бороденка, плутоватый взгляд, набожность на пятиалтынный, горячий патриотизм и презрение ко всему нерусскому – словом, хорошо знакомое истинно русское лицо. Надо было послушать, как они издевались над бедными финнами.
  – Вот дурачье так дурачье. Ведь этакие болваны, черт их знает! Да ведь я, ежели подсчитать, на три рубля на семь гривен съел у них, у подлецов… Эх, сволочь! Мало их бьют, сукиных сынов! Одно слово – чухонцы.
  А другой подхватил, давясь от смеха:
  – А я… нарочно стакан кокнул, а потом взял в рыбину и плюнул.
  – Так их и надо, сволочей! Распустили анафем! Их надо во как держать!

  http://argumentua.com/stati/rossiya-tma-rodina

 5. И този болен мозък беше главен прокурор 7 години??! В отоговрите му ясно личи, защо няма правосъдие в България – защото подобните нему и на ЦацАров “защитават” “държавния” и обществен интерес?! Прогнила прокуратура по вишински образец, негодна за нищо смислено.

  Да кажеш, че Бойко Борисов “уважава” закона и “постигнал усоехи като главен секретар на МВР си е долна лъжа! Въпросният Бойко Борисов ежедневно ни дава доказателства за “уважението” на законите от негова страна – точно затова мафията процъфтява докато той е премиер, крадат и със задните си части поставените некадърници на държавните ясли, икономиката е спъната във всевъзможни обструкции, България задължня с нови 16 милиарда евро – това Никола Филчев нарича “добър, много израснал държавник”??? И очакваме подобни хора да налагат закона и да бранят обществения интерес!??!

 6. Убедете се сами колко подло спрямо матушката е постъпил през ВСВ чичо Сам.
  Да ги питам аз дали една хилядна от посочените по-долу исторически факти са стигнали до всички пишман кандидати за Дондуков 2 с изключение на ЕДИН-Трайчо Трайков!

  http://politkuhnya.info/novosti/spasibo-dedu-semu-za-pobedu-ili-pravda-o-lend-lize-dlya-vatnikov.html

 7. Има ли някой , който даже да си спомня за десарската марионетка н.ф.?
  Както са казали хората: -ку.ва веднъж , -ку.ва завинаги!
  Но не е важна поредната платена троянска мутрьошка с зависимо леко поведение и десарско-зависима “сексуалност”. Щом сутеньорите й от библютекар-сарайската десарска кочина са прибегнали до “услугите” на подобни свои отдавна пропаднали жрици на пълното им обслугване, си има причина. И тя е изказването на Кънев и Атанасов срещу “проКУРатурата” ,която се използва за политически цели преди поредните избори. А също и срещу раздавача на порциите за медийното обслугване и словоблядстване – будьони.
  П.П. Зависимостта от ДС е най-видима от обслужването й след 1989г.. Защото колкото по-късно след 1989г., продължава подчинението на ДС – толкова е по-голяма зависимостта от нея.
  А пък самопредлагането на ДС , след 1989г. вече не е съмнение за зависимост от ДС, -диагноза е!

 8. Отдавна е известно на всички,че Никола Филчев трябва да даде интервю,наречено снемане на анамнеза, пред лекар в психиатрично заведение.Това,казват,няма да му е за пръв път.
  В това психиатрично заведение,в реда на нещата е Ивайло Крачунов да му бъде пазач или слуга,връзващ в усмирителни ризи.
  Парадоксално е,но изявите на двамата прекалено жестоко се набиват в очи.

 9. А де сме ний, питам аз и отговор не чакам.
  Генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг заявил в среду, что шесть стран выразили готовность участвовать в усилении присутствия НАТО в черноморском регионе.
  “Канада, Германия, Нидерланды, Польша, Турция и США заявили о своей готовности внести вклад в наше присутствие в Черноморском регионе на земле, в море и в воздухе”, – заявил он в ходе пресс-конференции в Брюсселе по итогам первого дня переговоров министров обороны альянса.

 10. Всеизвестен е профилът на комуниста-сссрофил в сегашно време. Това е низко, злобно и бездарно същество, което може да вирее само и единствено в социлистическата абстракция и крепостно-феодаления путизъм. Там важат други “качества и закони” И ако трябва с една единствена дума да се охарактеризират тези грешки на еволюцията, това е ТЪПОТА. От там започва всичко. Само се огледайте, на кой убеден комунист-путинофил не може да се сложи определението “ТЪП”! Няма такъв, това е общият знаменател, най-малкото общо кратно на това множество, ТЪПОТАТА и всички последващи от това беси и катастрифи. Накратко аз познавам хора не много префинени и не изтънчено интелектуални, които са с нормален светоглед и качества полезни за човешкото общество, но не познавам комунист- “русофил”, който да не е тъп, излишен и врвден. (имаше. Един виц за автомобила “голф 3” и селенията. Един казал: аз голф без селянин съм виждал, ама селянин без голф 3 не съм виждал:))
  Що се отнася до сексуалните ориентации, екс гл. прокурор филчев много повече ми прилича на хомосексуалист отколкото цитираните от него.

 11. Този пък дядка к`во го вадят от нафталина ? Все едно чета донос на клеветник на дс. Ма тоя специално няма да е на крака за да доживее Правосъдието което му се полага /

 12. @BORETO:

  В предвид диагнозата му, мисля че още не е осъзнал, че вече не главен прокурор. 🙂

 13. Като е толкоз безпристрастна прокуратурата, що се ослушва по адрес на яневагейт, ктб и още куп скандални случки от нашето битие??? Ами КОЙ??? “Службите са на Делян” – това си говорят Янева и Ченалова!!! Очевидно е, че държавата продължава да е отдадена на концесия на мафията (българо-руската).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.