Мъже(н)ствената Дончева

“Ако президентската двойка беше тройка, щях да предпочета Трайчо Трайков – по-нежен е”.

Това заяви пред Нова телевизия кандидатът за президент на Движение 21 Татяна Дончева, като цитира мнение на своя кандидат-вицепрезидент Минчо Спасов. https://www.actualno.com/cite/ako-prezidentskata-dvojka-beshe-trojka-shtjah-da-predpocheta-trajcho-trajkov-po-nejen-e-news_571343.html?utm_source=direct&utm_medium=cite_right&utm_campaign=webground

В това изречение няма политика. Има простащина в наднормено тежки количества и извънредна доза комплексарска наглост от страна на претендент(кат)а да определя нечия мъжка “нежност” от гладната точка на своята женска мъже(н)ственост.

Дончева се закача каруцарски по темата за “мъжката нежност” спрямо човек, който е баща на две деца, при положение, че нищо подобно от женска позиция не може да противопостави матерналистично чрез своята подигравателна претенция за женственост.

Никога не бих си позволил подобна реплика, ако Дончева не си я беше изпросила.

Резултат с изображение за Татяна Дончева снимки

11 мнения за “Мъже(н)ствената Дончева”

 1. Писах преди ден за това какво отношение заслужават войнстващите простаци и наглеци. От мен поздравления, господин Инджев.

 2. Карикатура на самата себе си е каката тд.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

  Трайчо Трайков-Президент!

 3. Нямах идея, че Минчо Спасов си пада по мъже! Та даже и по тройки! Но не се учудвам, сигурно са добър тандем с Т.Дончева!

 4. А откъде знае таваришт дончев(а), че “женственият” Т.Трайков иска да е в “тройката” с такъв(а) “мъжествен(а)” типове, като нейната особа?!?!?!?
  И защо си мисли ,че мутрите , с които е работил(а) над 20 години в мутригруп и след това и с другите червени олигарси , са много “мъжеНствени”?!?!?! Те ли са нейният “пример за мъжеНственост”?!?!?!?
  П.П. Ми щом си ги сака -да си оди пак при тех!
  Вари го ,печИ го, реституирвай го , демократизирай го, -комуниста се си сака тврЪдата ръка на партийнийо си ВОЖД! МъжеНствената му ръка си сака, дори и да го прати в ГУЛАГ или на братската могила. Важното е да е вождеНствен!

 5. Още пикаещият във фонтани румен петков доста отдавна съвсем правилно беше отбелязал, че тишината в спалнята на татяна дончева ражда кошмари! Тя би се зарадвала и на таласъм, но дори и такъв не се намира за същество като нея!

 6. Нагла и отблъскваща твар. Може би мястото и е на остров Лесбос, а не за президентския стол

 7. Когато човек няма с какво да опонира,няма с какво да възбуди интрес,се захваща с най-лесният начин да унизиш някой-външният му вид,а тук простотиите със сексуалната ориентация са връх на неграмотност и нетолерантностНадявам се ТД да има огледала в домът си.Да се оглежда често,духовно да се оглежда най-вече

 8. Не зная какъв адвокат е, но че е комплексарка винаги й е личало. Ако се върне човек малко назад във времето и проследи какви коалиции е правила включая и сега с половин файтона ндсв, ще добие представа за морала й. Чудя се дали някога се е опитвала да се погледне отстрани с гоооолемите си претенции…..

 9. Както се вижда комунистическите жени са твърде мъжествени. Друго си е закалката на партията мила.
  Песимистът в мен казаха 20 ченгета срещу един нормален българин – няма шанс, а оптимистът поне има един нормален българин за който да гласувам.

 10. Преди време Румен Петков беше подхвърлил по адрес на Татяна Дончева една реплика,която ми се струва че до голяма степен е основателна:”Тишината в спалнята ражда безумия.”

 11. Бравос, фучи ли фучи в пеньоара!
  Няма начин… покрай такава жЕна всички мъже изглеждат женствени и крехки.


  ТРАЙКОВ – ПРЕЗИДЕНТ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.