Цецка Цачева и Румен Радев бягат ( от дебати) под ръка по пистата на Борисов и Първанов към “голяма коалиция”

В Нова телевизия днес (не) се състоя предизборен дебат, от който избягаха отново двамата най-неподготвени за него, но най-вероятни крайни победители на изборите, ако се вярва на социологическите пророчества.

У нас е така: ако не си учил ( например езици и дори се гордееш, че си ритал топка във времето за учене ), ставаш (за) министър-председател. Съответно, ако не си подготвен да бъдеш държавен глава и бягаш от опасността да бъдеш изобличен преди да е станало твърде късно, значи си фаворит за същия висш пост в държавата. “Висш пилотаж”!

Бойко Борисов лично призова да не се вярва на социолозите в един от своите монолизи в националния телевизионен ефир, рекламирани като “интервю”. Обаче, както се вижда, негавата фаворитка, която той придружава като съпруг в удобен за семейството телевизионен формат без опоненти,  се осмелява да Му противоречи.

Цецка Цачева, въпреки заръката на своя началник, явно вярва на всички другари социолози, които й дават преднина и дори допускат тя да стане първата жена главнокомандващ в българската история, макар в същото време мнозинството българи да предпочитат мъж на този пост ( според същите социолози). Въоръжена с тази вяра, тя бяга от сблъсък с онези, на които пък им се предопределя губеща позиция.

Уж изобразява образа на “човек от народа”, но и Румен Радев финтира във висините на високомерието интереса на “обикновения човек” да го види като истински мъж , какъвто се предполага да бъде един бивш военен, претендиращ да олицетворява качества като смелост, чест и чувство за дълг. Вместо това той демонстрира малодушие, безотговорност пред избирателите ( извън тесния кръг на партийните събрания) и чувство на преданост пред партийната централа.

Освен, че са неразличими в популистките си позиции по вътрешната и външната политика, особено по главния въпрос със санкциите срещу Русия, Цачева и Радев са тандем и в бягството от дебати с останалите кандидати. Тренират под ръка по една писта бягане от отговорност по двойки. Техният “симбиоз” ( по Станишев) е прототип на онова съвместно управление, към което БСП и ГЕРБ инстинкивно се стремят.

Двете партии имат дългогодишен опит в задкулисното разпределяне на порциите в лявото и дясното политическо пространство. Досега в това разиграване водещи фигури бяха Георги Първанов и Бойко Борисов. Цецка Цачева и Румен Радев вървят по утъпкания от тях път. Те просто продължават по траекторията, зададена преди това. Тя води към така мечтаната и все по-малко замаскирана цел:  “голяма коалиция” между двете големи партии, договарящи се сметка на всички “малки” партии и хорица в България.

14 мнения за “Цецка Цачева и Румен Радев бягат ( от дебати) под ръка по пистата на Борисов и Първанов към “голяма коалиция””

 1. Послушах и Аз малко от приказките между кандидатите за Президент на РБ. Това, което се набива в уши е общата коалиция от проруски дьонмета плачещи за бедите, които запада нанесъл на бизнеса им заради русия. Подчертавам техния бизнес, защото най-верните им избиратели пенсионерите, получават съвсем малки трохички от бизнеса на ченгетата. И когато Трайчо Трайков им каза, че не запада а таваришч путин е сложил санкции за цели отрасли, дьонметата изпаднаха в мълчание от което ги изкара таваришч калфин с безкрайно тъпоумния пример, как България също видите ли щяла да “реагира” ако някой забранял на наша Цецка да пътува. Тук направо ме разсмя с тъпотията си, която не очаквах от него. Тези нещастници не могат да разберат, че никой политик в модерния свободен свят няма право да се поставя над народа. И няма право да се разпорежда с този народ, все едно са му стадо рунтави овци, което живее за да блее, подире му. Просто за пореден път се видя, колко близо по манталитет са наще “политици” до руските си братушки (с изключение на г-н Трайков, който се държа достойно), отколкото до европейските си колеги. За мен тези хора са безкрайно пропаднали личности, които участвуват най-нахално и безсрамно в унищожаването на Българския народ и корена му! Г-н Трайков им каза съвсем ясно, къде отиват милиардите и дьонметата мигат на парцали с изключение на злобната реплика от вълка орешарски, че Трайков трябвало да си мълчи, защото СДС преди 20 години били приватизирали икономиката. Злобата и скърцането със зъби бяха достатъчни, човек да си направи изводите, кой ни управлява и как!! Аз честно казано просто нямам думи в какво превърнаха България. Едни мръсни, продажни ченгета, които нямат никакви принципи и днес са обърнати на запад а утре на изток според моркова и тоягата, сутринта викат алилуя и се кръстят а вечер се събират в масонските си ложи в които менторите им ходят с крака по иконите, най-нахално са седнали на пътя на Българския народ и не допускат демократичното му развитие, като предпочитат да го удушат, отколкото да му дадат да живее.

 2. Да не забравяме и почти сигурното прилепване на гоцэвото абв към гросе..- пардон!-большаята прокремълска коалиция! Знаем, триъгълникът е най- стабилната геометрична фигура, че и в любовните тънкости интригува приятно и от сюжетно сериално, и от креватно сексуално гледище.ББ трасираше това отдавна – Мая Манолова, Калфин, Бокова, култа към правешкия каскетлия и построените от него чудеса, пропутинското лакейство, копринкиното кебапче…чет нямат.Идва моментът на формалното узаконяване на взаимното привличане.И, бъдете сигурни, че путерингите от “сестринската ЕНП” съветват своите питомци от герб точно за такъв вариант.

 3. Ето и още едно доказателство: няма изненади от коя партия е кметът, осигурил този рай за пенсионираните (?) кремълски ченгета край Чьорното море. А лакейското подмокряне на драскача от “труП” си е задължително правило.

  http://trud.bg/%D0%B2-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8/

 4. С надежда цитирам TERVEL:
  “Спомнете си какво направиха БЪЛГАРИТЕ през 1885 ГОДИНА. Тогава някой друг в света, освен тях да е вярвал, че така ще стане? Не, но стана! Ще стане и сега! Все повече и повече лица на БЪЛГАРИ се открояват и срещаме, и можем да разчитаме на тях в битката си за възстановяване на държавата на БЪЛГАРИТЕ. Един от тях е Трайчо Трайков. Всичко е вяра БЪЛГАРСКИ БРАТЯ и СЕСТРИ. Вяра в БЪЛГАРСКИЯ РОД, ВЯРА В СВЕЩЕННАТА НИ МАДАРА-БЪЛГАРИЯ, ВЯРА В БОГ. Имаме ли я тази вяра нищо за нас няма да бъде невъзможно. И ще направим така, че следващия Президент на България да бъде Трайчо Трайков, защото ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ ИЗБОР.

  СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!”
  Да бъде!

 5. Сатанистие винаги вършат жертвоприношения скрити в глухи дебри по потайни доби ,далеч от светлината и съвеста човешка. Още по-удобни са мазета за инквизиции или концлагерите. А най-сладичко за тези извратени робовладелци ,натрапени от московията е със помощ от полит-шамани, техно-магове и социо-врачки е да зомбират и кръвосмучат нас българите. (май че близо от 4-5 века). Да не забравяме и извръщенията на псевдо-православна плоскост. Робовладелците и дечицата им не дължат обяснения на робите, още по-малко на някъкви си дебати. Най-много да пуснат евнусите да оповестят фетвите и производните им фермани на раята. Но и това е до време. Не само Бог не забравя ,но и ние БЪЛГАРИТЕ ! * Благодаря на всички осъзнати и пробудени за които всеки ден е ден на БУДИТЕЛИТЕ ! И на този блог и създателя му, че е стожер на истина и свобода!

 6. Аполо, личи си, че водиш музите- ШАПО за коментара!
  ЧЕСТИТИ БУДИТЕЛИ- ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ, т.е.- ОМРАЗЕН НА КОМУНЯГИТЕ ПРАЗНИК, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПЪРВИ БУДИТЕЛИ-ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, НЕОФИТ БОЗВЕЛИ, НЕОФИТ РИЛСКИ.. СА ТВЪРДИ РУСОФОБИ, А БОЗВЕЛИ И НА ГЪРБА СИ ИЗПИТВА РУСКАТА МЕРЗОСТ И ЗВЕРСТВО!

 7. Г-н Инджев, честит празник на народните будители! Вие сте един от не чак толкова многото съвременни будители, които чрез словото се опитвате да “отворите” очите на заспалите българи (и гласоподаватели)! Но съм сигурен, че Вашата последователна и продължителна настойчивост, рано или късно ще доведат и до положителни резултати! Бъдете здрав!

 8. “В село Близнаци е рай за руснаци”

  (Тузарските им къщи го превърнаха в най-лъскавото село край Варна)

  Да, рай е, защото забележете само колко ЩЕДРО се изсипват в това руско село (на 2 км. от СОК “Камчия”, собственост на московското правителство) еврофоновете, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, еврофондовете, така оскъдни за северна и най-вече северозападна България, където също няма водопроводи, канализация, пътища и работа.
  Но Лилето спешно дошла точно в района на руските села да “оправи” инфраструктурата, да разшири и ремонтира пътя и да свърже селото с магистралния водопровод!

  Нали сега ви стана ясна истинската причина, поради която кметът “карал четвърти мандат”? 🙂
  Защото НЕ Е БЪЛГАРСКИ КМЕТ!

  (Името на този “руски” кмет, който не работи за българския, а слугува на чужди интереси, е Димитър Димитров – телефон за контакти 05105/41 91; 05105/45 95)

  ВЪПРОСЪТ Е КОЙ И ЗАЩО ДОПУСКА ДА СЕ ФОРМИРАТ РУСКИ СЕЛА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО ДАНС И МВР ПОЗВОЛЯВАТ НЕБЪЛГАРСКИ КМЕТОВЕ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ И ДА КМЕТУВАТ В РОДИНАТА НИ?

 9. Тежко на тази територия и най-вече на обитаващите я ако някое от двете безличия – лица на бандитите от ГЕРБ и на комунистите от БСП, всъщност на мафията по тези земи – стане президент на България!

 10. Тея двамата парашутисти и верни партийни лакеи , не могат даже самостоятелно да решат дали да отидат на дебати или не. Друг решава,вместо тях. А те са на двойно, тройно , четворно….библиотекарско-сарайско и най-накрая гасударско дистанционно управление. Много “бащи” ги командват. А щом едновременно изпълняват едни и същи “предизборни ритуали”, това означава ,че ги командва един и същ гасудар, макар през доста много и различни замгасудари.
  И предизборните и следизборните им “послания” и речи са готови, макар и те все още да не ги знаят. Трябва само да слушкат и да папкат.Друг ще им го измисли президентстването.

 11. “Руското” село (опасен прецедент в европейска България), е добър повод за постване на линка с полезния за “законотворците” ни в НС анализ+ законодателни предложения на уважаваната Даниела Горчева.

  Анализът дава лек за спасение от най- упоритата и лепкава плесен по хилядолетното българско дърво.

  Най-ефективно е предложението й
  руското нашествие в дадено населено място да не превишава 4% от местното население! Само така градовете и селата ще останат български.

 12. Благодаря ва СТАМБО за линка отвосно с.Близнаци, също и на колегите АПОЛО и SMS за вдъхновените постинги.

  Стиснах зъби и изгледах докрая едночасовопо предаване на TVC.ru, което по същество си е план-график на стратегия за нахлуване.

  Понеже служби няма, а начело на Задунайски Милиционеристан системно ни слагат продажни, страхливи, невежи, а напоследък и подли (предаването на турските бегълци обратно) ДЬОНМЕТА – по АПОЛО, пак ще повторя нещо, което може и да ви е омръзнало.

  СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ЕКЗАРХ, ИСКА КАРАДЖАТА.

  Стопанина си свърши работата на Екзарх. Наш ред е да запретнем ръкави с останалия инструментариум – сапьорни лопатки, бренекета и снайпери (за предпочитане М21 или кой каквато обича).

  Само с писане по форумите и пасивна съпротива няма да станат нещата.

  Имаме работа с организирана престъпна шайка с над 100 г. теория и практика и който вярва, че ще я пребори с чисти законови средства, не е наивник, а идиот.

  Респект на г-н Инджев!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.