Наръчник съвети за надприказване на Красимир Сидеров

Регистраторите на възхода на патриотичното говорене отбелязват колко печеливш е тандемът Каракачанов – Сидеров в тази предизборна кампания, в която Каракачанов въсщност е само говорител на Сидеров, дръпнат този път от ръката на Москва да помълчи малко в строя.

Само на пръв поглед обаче никой не може да надприказва говорителя на Сидеров. Иска се много малко. За тази цел публикувам няколко съвета.

Наръчник за надприказването на Красимир Сидеров в дебат

1.Ако Волен Каракачанов декларира близката до сърцето на мнозина избиратели теза, че мигрантите трябва да бъдат спирани със сила ( ако наистина се окаже вярно предположението им че и у нас има живот за тях , и че действително много им се иска да дойдат в твърде толерантната към тях България, където досега е застрелян само един афганистанец), неговият опонент може да го победи със следната теза:

Увъртате, уважаеми. Ако аз стана президент, не просто ще употребя сила, но ще изпратя нашите по чудо оцелели от предаване на скрап ( благодарение на многоуважаемия генерал Радев) съветски самолети да бомбрадират леговищата на мигрантите навсякъде, където те са се притаили в немерението си да ни залеят със себе си, барабар със зловредните си бебета, подрастващи терористи и антихристи.

2.Ако Красимир Сидеров заяви категоричното си несъгласие с диктатора Ердоган, конкурентът му за народната любов, която минава през трупа на всичко турско в ретроспекция, трябва да го надцака по следния начин:

Не е достачно, слабичко е вашето отношение и направо говори за тайно съглашателство с Анкара да бъдете мек, да мекате като Ме(р)кел. Ако аз стана президент, ще се върна към опита от репетицията с преименуванто на турците, която направихме в славното време на др. Живков и българо-съветската дружба. Тогава др. Горбачов ни подложи крак, вместо да даде едно рамо. Днес  обаче др. Путин би ни подкрепил в това благодорно начинание.

3. Ако говорителят на Сидеров извади печелившия си коз “борбата с циганизацията на България”, състезателят за място в сърцата на истинските българи има лесен и кратък вариант да го удари от земята:

Страхувате се, драги, от вашите мекушави националистически приятели на Запад ( които във Франция миналата седмица пратиха бащата на Марин льо Пен на съд заради  обещанието му към евреите следващият път да бъдат изгорени всичките в пещите). Ето защо ще бъдат кратък, ясен и изчерпателен какво е окончателното решение на циганския въпрос: циганите на сапун!

4. Ако вървящият по стъпките на Сидеров негов имитатор пак каже нещо за спирането на социалните помощи на цветнокожите у нас, трябва да отвърнете с нещо далеч по-приемливо за съответната аудитория:

Не се спира нещо, което не би трябвало да го има на принципа няма чаве, няма социална помощ. Кастрация на всички , които раждат повече от нас, чистокръвните българи! И никави линейки за кастрираните ( това , доказано, катапултира рейтинга на обещаващия справедливата мярка над този на Борисов).

5. Ако гласа на Сидеров зове отново и отново да бъдат свалени санкциите срещу Русия, трябва мълниеносно да бъде “дописан”:

Не санкциите, гащите си ще сваля пред Путин, ако това е добре за дружбата с него и с Пьотр Толстой, нашия благодетел, обещал да ни купи до един- нас, недостойните за тази чест. И синджир ще си донесем при разпродажбата на българите да връзваме соросоидите и либералчетата от центъра на София, които се дърпат, подучевани лицемерно от задападните бивши роботърговци.

6. Ако кандидатът-патриот се възмути, че обещавате неизпълними неща, отвърнете му светкавично:

Ти не си кандидат-патриот, а си най-много кандидат за патриот. Повтаряй след мен, да те видя колко струваш в очите на истинските патриоти : циганите на сапун, да живее Путин, смърт на турците, имигрантите да бъдат натикани откъдето са излезнали. Не щеш, а? Мамка ти политкоректна, разкрит си като подлога на американците!

Ако се придържате към горните съвети ( може и творчески), щръкването на рейтинга ви далеч над този слабак Каракачанов е гарантирано!

39 мнения за “Наръчник съвети за надприказване на Красимир Сидеров”

 1. Всичко си идва на мястото и завършекът ще е логичен.
  Днес вече е ясно , че издигането на Трайков за кандидат президент е експеримент , как един интелигентен човек ,би се чувствал ако е сред рецидивисти в затвор.Това издевателство над себе си Трайков прие с ясната увереност на оптимист , че светлина в тунела има .Но се оказа светлина от лампата на жп служител(някое от многото шарени пилета).
  Днес Трайков изглежда ,като чуждомислещ скаут пленен от дивашко племе , завързан насред вигвамите на кол , осветяван от огнището със загряващ се котел с вода .
  Чингачгук е поканил “Синовете на великата мечка” на угощение , ”Оцеола ”също е удостоен с покана , а от далечните пампаси е пристигнал и ”Конникът без глава”.И тъй като липсва една глава е поканена и” Главата на професор Доуел”.Дивашките танци , дъндънията на барабаните ,предвещаващи политическо пиршество , и опиянението от алкохолната власт , не дават дори малък шанс на чуждомислещия- “Танцуващият с(сред) вълци Трайчо“ да обясни за какво е дошъл , преди да бъде изяден.
  Както изглежда мъдростта и смелостта на населението няма да победят , а ще отстрелят долетялата (надежда Трайчова) бяла лястовица !
  Българска му работа !

 2. Великолепна “дикусионна инструкция”, макар че волэн каракачанав или красымыр сыдэрав заслужава само класификацията “дебелог..з рубладжия”!

 3. Само един пропуск: Непременно оплюване на робството в Еврапейския съюз и ограбването от страна на Щатите! Тези два важни факта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъстват за висок рейтинг!

 4. Опатриотарваш се и надприказваш. Можеш да надбягаш семантичния синтез К.С…. ако станеш част от него. Великолепна сатира!

 5. А тези полезни западни идиоти как ще ги надприказваме, Иво? Другият огромен лефт шит е Боно-той пък (мъж е, няма съмнение), но приел наградата “Жена на годината”(?) за борбата си срещу “сексизма, дискриминацията и бедността и неравенството” тези дни, по случайност, когато официално закръглил първото си МИЛИАРДЧЕ, бунтовния бард! Дано му го трансферират в рубли, севернокорейски вони, венцуелски революционни боливари, кубински песо, ама най-добро- в още по-революционни, че и деколонизирани зимбабвийски (долари) т.е.-мугабета! Да пие една чешмяна вода и да си затвори глупавото кречетало за всичко, освен за песни!

  http://trud.bg/%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%B0/

 6. Майтап и половина! Поздравления!
  Славните атакисти май че бяха “по-деликатни” в своите лозунги – Вместо “смърт на турците” и “циганите на сапун”, те крещяха “Турците под ножа!” и “Циганите на … Сатурн!”. Трябва да им се признаят, все пак, тези “художествени превъплъщения” на истеричните им пориви.

  Имаше един наш историк, който твърдеше, че българският патриотизъм на 19 век има една светла и една тъмна страна: Светлата е, че е спомогнал за просвещаването на 97% неграмотното население на България от преоброяването през 1881 г. Тъмната е, че е заразил това население най-вече с туркофобия, антициганизъм, ксенофобия и недоверие към съседите, които са същият “дол дренки”, разбира се (нали и те са се юрнали за величие “на три морета”, че и повече). Изобщо, балканска изостаналост! Дано Европа да може да ни изтърпи, че още дълго има да се интегрираме с такива като “Волен Каракачанов”.

 7. Д0 г-н Огнян Георгиев | ноември 3, 2016, 16:17
  Ако имаше поне една национална телевизия, сайт или вестник, споделящи, подкрепящи, разпространяващи емоционално и рационално идеите и каузата на г-н Трайков и г-н Събев в тази кампания(а и преди нея) резултатът от тъжната и правдива индианска приказка, която споделяте, би бил доста по-различен и оптимистичен!
  Но – млъкни, сърце!
  Задава се не особено весела, определено студена, да не кажа ледено скрибуцаща късна политическа есен и последваща я зима.

 8. Стратегията на комунистическите партии е ясна. Скриха фаротите да не се излагат при дебат с Трайчо и оставиха само ешалона от първата линия да се бори с него. Главна опорна точка в тази борба се оказва омразата към “небългарина”. Не разбирам защо Реформаторите не осъзнаят случващото се и да се противопоставят.

 9. Скъпи СТАМБО, извинявай, че се вмъквам в разговора. На твоя въпрос… да ти кажа честно, няма нужда от стратегия по надприказването на новопокръстените. Нямаме и време да се разгръщаме, те издъхват като мушици винарки; помним ефервесцентната любов от руските епизоди с депардио и бившия лондонски кмет… преметнаха се сами нещата за отрицателно време.
  What was the last thing that Rookie said before he died: ‘HEY, GUYS WATCH THIS!’
  Това от една стена в квартала.

 10. Всеки народ си заслужава съдбата, респ. управниците!
  Народът български /каквото и да значи това/ трябва да застане пред огледалото, сам пред себе си и да си отговори най-после на въпроса как иска да живее – в семейството на проспериращите и благоденстващи западни народи или в досегашния мизерен катун, в ортаклък с разкапващите се мужици!
  Никой и нищо не му пречи да избира!
  С тъпото си упорство и неоправданото самочувствие на мъдър и богоизбран, българинът вече пропиля с лека ръка две поколения, избирайки да бъде воден от продажната русофилска сган! На път е да пропилее трето, избирайки си отново и отново да го водят недоразумения като бойко, цецка и цецко в съглашателство с гоце, меди, цацарко и прочие…
  Ограбват го с десетки милиарди, гаврят се с него, а той им се възхищава и великодушно им се доверява да го водят отново!
  Няма нито морал, нито логика в претенциите да си мъдър и да обвиняваш “международното положение” за това, че си затънал в лайна, след като перманентно си избираш миризливи мухи да те водят!

 11. youtube Болгария: между Западом и Россией. Право голоса
  Въпросът към зрителите е ”Българите братушки ли са или предатели?”Те едва ли са чели Санстефанския договор, където не се споменава България-аз го прочетох благодарение на ИВО ИНДЖЕВ.

 12. Коментара е леко пресилен (надявам се нарочно).
  Макар и в правилната насока aнти-Путинското говорене звучи заучено и кухо.Анти комунистическите лозунги cа изветрели отдавна.20-30 годишните даже не знаят за какво става въпрос.За какво РФБ приютиха Касим Дал е загадка.
  Още по голяма загадка е защо РФБ непрекъснато се делят и разделят след като споделят общи идеи и имат общи цели.Явно делят нещо друго ,но то си е тяхна работа.Избора им да заложат на “харизмата” на г-н Трайков също.Каракачанов с нищо не е виновен ,че Реформаторите не могат да реформират дори себе си.

 13. Когато попадна на образа на това скапано ченге при превключването на каналите, остава на екран до 4 секунди и то ако дистанционното ми е далеч.Пълен лъжлив нагъл бълвоч.Патриот бил. Какво изобщо знаеш за патриотизма надут кресльо?
  Ще бъде интересно преброяване в неделя. На мислещи и не мислещи. Семейството и аз ще гласуваме за Трайков.Силно се надявам всички трезвомислещи в България да оценят драматичната важност на тези избори.Не ни ли чуят силния глас идва тъмнина. Тежка и лепкава.И пак всичко отначало. И на приятели и на съюзници дотегнахме вече до смърт.И ще си носим кръста.

 14. Струва ме се господин Инджев че пропускате уточняващ въпрос към фалшивия войвода.Ако руснаците по българското Черноморие(които,уви скоро ще са мнозинство)обявят Варненска и Бургаска народни републики,обединените “патриоти” пак ли ще пратят телевизия Aлфа възторжено и напоително да отразява “референдума”?

 15. Тъжен помен! На днешния ден се изпълва една година от смъртта на професор Пламен Цветков! Да го поменем и отдадем по заслуги! Липсва ми!

 16. Много ме е гнус от Каракачанов, почти толкова и от Сидеров.

 17. Пак за полезния идиот Стивън Сегал… Вижте каква пенсия го чака във владенията на неговия кумир Владимир! 5000 рублички = точно на 78 $.
  Молодец, хорошо, здорово!
  Сега обаче остава само да се опита и да живее с тази внушителна сума в страната, где так вольно дышет человек. Печалният изход е ясен, освен дишане все пак трябва да се яде, затова тов. стивэн сэгал да приготви завещание за милионите си, заработени в зловещия бездуховен капитализъм! Да ги дари на мавзолея със сифилистичната мумия, например!

  https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5852040

 18. Трайков и цачева са на балотаж и каквото сабя покаже!Или пак ще ни е
  виновно международното положение и
  четирите годишни времена!!АГИТИРАЙТЕ!!!

 19. EVERYONE ELSE, приятелю, ето обаче пример от Лондон как модерният “инсталационен арт” може да служи и на достойна кауза! Кога ли и ние ще направим нещо подобно пред бърлогата на лакомия хищник на адрес бул. Драган Цанков (с извинение за гнусното предателско имце),№ 28. Според моята визуална концепция, най-добре ще е с глави на местни агенти, тъй ще покрием цялото “пасольство”, да помолим духовете на СТЕФАН СТАМБОЛОВ И ПРОФ. АЛЕКСАНДЪР ЦАНКОВ да ни предоставят ноу-хау за арт-инсталацията!

  http://www.dnevnik.bg/photos/2016/11/03/2856533_snimka_na_denia_kupchina_ot_krainici_pred_ruskoto/

 20. Ето го и самият гоцэв дружок Валодя с явните му приказки и (полутайните) кранчета газпромски (т.е.- кремълско-лубянски), захранващи логореята на оядения рубладжийски толуп красымыр сыдэрав.
  Ето обаче и точен пример за координираното взаимозахранване на путиновия пропаганден цинизъм и западния мулти-култи идиотизъм-пак двоен подарък за оядения рубладжийски толуп красымыр сыдэрав.
  ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО на европейската класическа десница е, че пъзливо и услужливо остави тези болезнени теми в устата на такива като него. Сега търпи последиците.

  http://www.faktor.bg/novini/svjat/85765-putin-evropa-e-kontinent-bez-badeste.html

 21. Към Стамбо:

  Стивън Сегал, драги Стамбо, е добре известен на някои нашенци от честите му идвания тук. Интересното е, че под страх от съдебна разправа или нещо по-лошо , никой не смее да проговори публично или поне под псевдоним за това как му удовлетворяват определени желания. Защото и доставчиците на непълнолетна плът попадат теоретично под ударите на закона.

 22. Да, скъпи ИВО, и аз дочух нещо по въпроса. А и съм чувал в случайна среща с един правозащитник (узбек, емигрант) за подобни подвизи на мерзавеца- с далечни корени в Тувинско-Хакаската република. Той и е посланик на добра воля и лобист пред света на тази невероятно красива (там отдыхает дружокът на гоцэ) , но смазана от болшевиките (заради будизма!) страна.
  https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHr62s1o7QAhVJOBoKHQltDwUQ_AUICSgC&biw=1366&bih=638

  Затова и оставят дори “неутрален суверенитет” като Репубика Тану-Тува (Манджукска аналогия), тя „влиза като съюзник” на СССР във войната 1941 -45 и сред това- почва сатъра. Когато НКВД спуска бройките за разстрели и лагери, там както на Чукотка местните НКВДстки гаулайтери завалиите, все пак намират кураж и пишат, ами просто няма кого, тов. Берия и тов. Круглов, будистките монаси ги избихме, търговците, дюкянджиите и тях, авторите на тувинската граматика- че как!, който е имал повече от 5 крави и 100 овце-тоже.
  Eто далечната рода на стэвэн сэгаль-добри, кротки и природни хорица, които негодникът опозори с лакейството си пред техните палачи.

 23. Блестяща сатира! поздравления, г-н Инджев! И щеше да ми е много смешно, ако не ми стана тъжно от цялата тази реалност, която се разхожда из всички ТВ студия на родния ефир за да убива и малкото останало българско съзнание и да се подмазва на лилиПутин…

 24. Към СТАМБО:
  Не става ясно обаче, защо самовлюбеният извратеняк иска да прекарва годишно само месец-два в така привличащата го путландия? И защо единствено в компанията на подбрани /?/ приятели? Не го ли привличат необятните сибирски простори? Не му ли се иска да захвърли омразното американско гражданство и да се засели завинаги там където ще може да задиша волно и щастливо. Ако само пожелае, вовка ще му подари мезонет на красната плошчад и хасиенда в подмосковието… И девочки ше му осигури, смуглые, зер той си пада по азиатския тип!
  Ама не ще копелето!
  Иска само да прескача -регулярно и за малко, колкото да припере и да покрие туй-онуй. А и сигурно хонорарът си го бива…

 25. Не знам точно как до го опиша но се замислете нашите “патриоти” как раздухват темата с бежанците, за да изглеждат като опълченци, бранещи България от напиращия ислям.
  Било голяма грешка демографския проблем да се решава с заселване на имигранти… Сетили се те да решават демографски проблеми!! Обезлюдяването на Българските села и градове не е просто проблем. Това е последица от опустошителния Цирк, който се върти в държавата от всичките Клоуни взети заедно. Но кой да го каже това ? Ако си политик и го кажеш, значи трябва да си ходиш. Тогава кой ще го каже? Затова и Клоуните никога няма да ви кажат истината! Те ще продължат да си играят номерата, докато народа окончателно измре и ще останат дори и без задрямала публика в пустинята, която ни готвят тук. Освен това Аз не мога да разбера щом не искат чуждо племе в България, тогава какво правим с ромския народ, който бавно изпива силите на Българския и така оцелява и се размножава до степен, че преди седмица обявиха 80% ромски ученици в Сливенско – Града на стоте войводи но сега останал със 100 хиляди старци вместо войводи?! А мислите ли че Клоуните дори драпат за власт ?
  Не те дори и това не искат, защото да искаш власт, значи да имаш идеи които да осъществиш и куража да го сториш а те горките и това нямат. Единственото за което са им платили е да са там и да заемат местата на Достойните Синове на България! Тяхната роля е като на маймуната, която са поставили на високо, за да може когато се появи Лъва да го обсипят с обелки от банани и да заглушат рева му с крясъци!! Но един ден на арената ще дойде Лъв, който дори няма да чуе маймунския писък. Просто ще ги погледне и те ще замръзнат вкочанени от стоманения му поглед в който ще видят смърта си. За този Лъв се молим Боже! Събуди го в сърцата ни и нека да бъде по-скоро!!!

 26. ПАВЕЛ ТИНКОВ,

  Всичко си казал, Павле, само язък, че трябва да си хабим времето, нервите и клавиатурите за подобни плазмодии!
  Щото малко ни бяха през комуната, малко са ни през “демокрацията” у нас, малко са и Путинстан, че и в мечтаният ни Запад да гъмжат!

 27. Иван,
  Ама ти си комуне оригинално,щом твърдиш че антикомунисическите лозунги са изветрели.
  Те никога не могат да изветреят, защото са истински, морални, човешки, колунистическите лозунги са изветрели и комунистическите ви безмозъчни глави.

 28. МИНАЛОТО НИКОГА НЕ Е МЪРТВО. ДОРИ НЕ Е МИНАЛО
  „Стига сме вадили скелети от шкафа! Да се обединим и да гледаме напред!”, вика агент на ДС.
  „Няма да ви измамим. Ще умножим парите ви!”, кълне се банкер, източил няколко милиарда през 1996-а.
  „За доброто на хората, на милия наш народ, жертваме личното си спокойствие, богатството и бъдещето на децата си!”, бърше едри сълзи партийна лидерка, чийто деца учат в САЩ с чисти пари, дошли от непрозрачна приватизация.
  „Равна отдалеченост и от Русия, и от Запада! Собствен път, неутралитет, никакво обвързване с агресивни блокове!”, сече въздуха младолик политически ас, завършил двуседмичен курс по пилотиране на държава.
  „Безплатни лекарства, безплатен бензин и погребение с 50 % отстъпка за пенсионерите, гласуващи за нас!”, с мелодия от арията на Мефистофел запява усмихнат бизнесмен с маската на зомби от клипа на Майкъл Джаксън „Трилър”.
  Хуманитарна пауза. Реклами за хуманитарните удари на руската хуманитарна авиация срещу 2-годишни сирийски ислямисти.
  „Летете с „Аерофлот”!”. „Купете си билети за концерта в НДК на Хора на руските джуджета! Руското джудже – най-едрото джудже на света!”
  Клип от социален дом на социалната социалистицка партия: „Помните ли, другарко Пешева, как преизпълнявахме бригадирските норми в Хаинбоаз? Ех…”
  Извънредно съобщение: „Български рекорди в Книгата на Гинес! Българският изтребител МиГ-29 – най-старият летящ изтребител в света! Българският фрегат „Кашчей Бессмертный” – най-старият действащ фрегат на планетата!”
  Социолог: „Според последните социологицки данни, Кириак Стефчов води пред хаджи Иванчо Пенчович с 1,3 %. Трети е поп Кръстьо с 14,7 %. Следва ген. Радко Димитриев от партиотарската патриотична коалиция на родолюбците-патриоти.”
  Платено съобщение. Обръщение на коалиция „Обединени главорези за устойчиво развитие”: „Ако 14 % от мигрантите, заловени след 23 часа в български населени места, бъдат сварени на сапун, в хазната ще постъпят допълнителни 1,3 млрд. лева, с които ще превъоръжим войските и ще нанесем превантивни удари срещу коварните съседи от юго-западно, юго-източно, северо-южно и юго-северно направление!”
  Отсъстваща кандидатка за президент припада. Отсъстващ кандидат-президент я откарва със служебния си хеликоптер в „Пирогов” и успява да се върне за заключителното си обръщение, като пътьом е успял да разработи нова Концепция за национална сигурност.
  Водещ: „И така, остават ви по две минути и половина. Накъде смятате, че трябва да се развива туристическият бранш – към привличане на повече руски туристи или на учтиви зелени човечета?”…
  Избухва караница кой пръв да прочете опорните точки. Понеже точките са еднакви, първият по време се смята за първи по право.
  В караницата едва се дочува звукът на самотен тромпит. Нещо старо, познато, почти забравено.
  Ода на радостта. „Радост, ти сестра от Рая…”
  Кой беше написал тая глупост?

 29. Днес пощенските кутии на кооперацията ни бяха претъпкани с “ОСВОБОЖДЕНИЕТО”, което ни носел русСкият съпруг и русСкий вОзпитанык с одухотворенное лицо Веселын Магарешки, който (както твърди изданието) със сигурност печелел на балотажа! 🙂

  “Освобождението” било орган на Национално освободителното движение ” За чиста и свята република”.

  От какво ли пък ще ни освобождава тоя рублофилски примитив нас, българите ? От изтерзания ни стремеж към национално достойнство и независимост на България ?

  Боже ! Не искам повече НИКОЙ и НИКОГА да ме освобождава, особено пък тоя с “бистрия” газпромовски поглед!

 30. Благодаря СТАМБО, денят тук започна изненадващо! и то благодарение на чудесното обертоново пеене, което си пуснал горе. Рибарите и дупките през леда ме подсещат за влизащата и тук зима.
  По-горе, за посочената от ‘Reuters’ инсталация. Интензивна естетизация на престъплението? Моето разбиране е: всяко изкуство е политическо, а политическият активизъм в изкуството е нещо различно; но все ми се иска да вярвам, че възможностите му са по-големи от това да илюстрира клането в Сребреница с инсталация от сребърни лъжици.
  За идеята ‘драган цанков’28 имаш пълна подкрепа, и да ти кажа, то е само защото каквото и да дойде от теб, то няма да е морално вяло и политически нефелно.
  Жив и здрав ни бъди!

 31. @IVAN KONSTANTINOV

  Вчера държах една от книгите на проф. ПЛАМЕН ЦВЕТКОВ отворена през целия ден.
  С мисъл и памет за него сме.

 32. Да оставим противоречията настрана и в името на БЪЛГАРИЯ да се съединим, защото нещата, които ни събират са много повече от нещата които ни разделят. Тези избори са битка за НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ и за нашето благополучие, както и това на децата ни. Отстъпването от ценностите и свободите на цивилизования ,демократичен свят е повече от опасно, както за държавата ни, така и за нас. Спомнете си думите на Уинстън Чърчил: “ Великобритания и Франция трябваше да избират между войната и безчестието. Те избраха безчестието. И ще получат война.“ И получиха война. Спомнете си и думите на ВЪЗРОЖДЕНЦИТЕ НИ: „Докле е мъничка змията, ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ, с крака да й строшим главата, СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ.“ Именно тази наша сила да бъдем СВОБОДНИ ги плаши и мори. Тези избори ще бъдат катастрофални за тях. ЕДИН срещу всички, и въпреки това тръпнат от страх. Пред вехнещи гербери в Благоевградско Борисов казва: „Не бием ли, си отиваме. Затова мислете много в неделя“. Ама разбира се, че си отивате и попътен вятър. Какво друго очаквахте? Май се оказа, че хората вече не вярват на угодните Ви клишета „всички са маскари“ и „ и магаре да предложа и него ще изберат“. Кой ти е крив Борисов, като сам си избра Цецка? Какъв човек би гласувал за нея? Но на изпроводяк, за да не Ви помним само с лошо, направете поне едно добро. Подкрепете БЪЛГАРСКИЯ ИЗБОР – ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ПРЕЗИДЕНТ!

  КЪМ ВСИЧКИ: ДОБРИТЕ ВЕСТИ ИДВАТ СЪС 7 НА ШЕСТИ!

  СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!

 33. EVERYONE ELSE, помня твоя пааралел с мечкарското пеене на апачите ли беше, ирокезите ли?… Уф, забравих, че баш по “Винету” имаме тук абсолютен спец, да го вземем за консултант по етнокултурната антропология (ако знае какво значи това) 🙂

 34. А, бе, този хард НАТОвец извинява ли се с това пъзливо заглавие, в редакцията ли са го натресли, или някой мирен гълъб го е замазал с крилото си, че, ей, да не дразним Русия, щото Деситу да уреди компотите, Ангелкова – туристите, пък успешните кметове- още руски комплкси?

  http://www.faktor.bg/novini/balgariya/85863-nikolay-nenchev-dopalnitelniyat-amerikanski-kontingent-v-evropa-ne-zasyaga-balgariya-zasega.html

 35. И МВРО ,и сидеров са само част от общата ЕТНИЧЕСКА партия на ДС.
  Няма никакво значени дали различните крилата на тази етническа партия са етнически чисти българи , турци, цигани. Няма значение дали се наричат МВРО, хатака, или дпс(Доставчици на Порции и Сараи), – всички са “различните” етнически клонинги на ЕТНИЧЕСКАТА партия на ДС, наброяваща за съжаление над 1 000 000 “патриотични избиратели”. И, взаимното им ФАСАДНО противопоставяне едно на друго , скрива общият им корен , който няма нищо общо с тяхната етническа принадлежност, а само с общата им зависимост от интерНАЦИоналните им гасудари, за които няма значение КОИ са техните “етнически” троянски коне, – важно за тях е да изпълняват техните заповеди.
  Даже привидната етническа вакханалия между различните крила на ЕТНИЧЕСКАТА партия на ДС е желателна, защото така взаимно си повдигат собствените рейтинги, и така общата им тежест сред гласоподавателите расте, което намалява тежестта на някаква реална алтернатива на ВЛАСТОкрацията , която ги използва само за отклоняване гласове и “балансьор” в различните политически конфигурации и “коалиции”.
  И ,както се вижда “борците за права и свободи” от дпс(доносници за порции и сараи) , и техните “етнически опоненти” от патриотарските партии ,де факто са против бежанците, едните безгласно(макар да се борят за права и свободи!) , а другите за сметка на това със своята антимиграционна гръмогласност компенсират и тяхната съучастничестки безгласна антимигранска подкрепа.
  Важното е да са ЕДИННИ, и да се ПОДКРЕПЯТ в етническото си “противопоставяне” , и така да увеличават ОБЩАТА си електорална подкрепа , надвишаваща подкрепата и на формално най-многобройната партия в НРБ.
  След етно-монархо-болшевизъма на сакскобурготски, сега най-многобройната пария остана ЕТНО-интерНАЦИсткият Отечествен фронт на ДС, съставен от различни етнически чисти партии за “права и свободи”, герб са след тях!
  Но както се вижда крепят само ВЛАСТОкрадцията на своите кукловоди!

 36. СТАМБО, потвърждавам: цялото атабаско езиково семейство напява по бензиностанции и сергии за цигари в резерватите – за многото подвизи на Винету на Статуквото от земята на Горешляците. Статуквото го познавам, но от тях разбрах какво е ‘горешляци’.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.