Шоуто на ГЕРБ в Пловдив премина при затворени прозорци

Лъснаха лъжите за връзката между ГЕРБ и каквото и да било, което би могло да се възприеме като някаква отвореност ( например “Отворено общество”) .

В Пловдив се доказа, че хората не трябва да бъдат отворени за шоуто на ГЕРБ и да махат просълзени с кърпички от прозорците си, а обратното: длъжни са да си затворят прозорците, когато ГЕРБ си затваря кампанията.

Държавно посещение на най-високо партийно ниво от ранга на  ЦК на политбюро на ГЕРБ е това!

Все едно , че шоуто на властта дефилира под тепетата като делегация на чужда държава, заплашена под тепетата от международния тероризъм. http://www.mediapool.bg/mvr-zabrani-da-se-snima-zakrivaneto-na-predizbornata-kampaniya-na-gerb-news256122.html

Напомням епиграмата на Радой Ралин:

“Качете се на тротоарите,

минават чайките на другарите”.

За по-младите другари и другарки обяснявам, че чайките бяха марка съветски автомобили ( прекопирани в СССР от американски модел- бяха лимузините на властта и символ на лускозния й живот), на които се возеха комунистическите величия в НРБ.

Явно и днес  властта изисква от своите поданици да се “качва на тротоарите” и да си затваря прозорците ( и устите), за да не стане някоя катастрофа с “народната лобюв”.

 

Някои шегаджии биха казали: днес закриват кампанията,  утре някои от тях ще трябва да се прикриват от компанията, в която са се снимали, срамуваийки се инстинктивно от срамотията да бъдат част от нея.

 

Резултат с изображение за Пловдив ГЕРБ закриха кампанията снимки

 

НА СНИМКАТА ОТ ЗАКРИВАНЕТО В ПЛОВДИВ: Застинали в миманса (  в еднакви пози с кръстосани ръце като смокинови листа), хористите от ГЕРБ слушат почтително соловата ария на  дон Борисов

22 мнения за “Шоуто на ГЕРБ в Пловдив премина при затворени прозорци”

 1. Днес е един важен ден за България!
  Нека всички дружно да се прицелим в … СЕДМОРКАТА!!!

 2. ================================================================================

  5 ноября в 14:03
  КИБЕРВОЙНА. Пентагон взял под контроль телекоммуникационные сети и систему командования Кремля

  Киберподразделения Пентагона проникли в энергосистему России, телекоммуникационные сети и системы командования Кремля, сделав их уязвимыми для атак американского кибероружия. По сути, США взяли под свой контроль важнейшие структуры жизнеобеспечения России.

  Об этом сообщает телеканал NBC со ссылкой на высокопоставленного чиновника разведки, а также секретные документы.

  Подготовительная атака проведена на случай, если США посчитают использование оружия необходимым, например, если русские попытаются помешать выборам в США.

  По информации телеканала, США внедрились в «российские контрольные системы в ключевых областях». Иными словами, американцы взяли под контроль энергосистему, коммуникации и систему командования России.

  Источники телеканала сообщают, что Белый дом по неофициальным каналам уже предостерегал Россию от попыток вмешательства в ход голосования на выборах президента США.

  В случае, если Россия инициирует значительную кибератаку против инфраструктуры, США могут пустить кибероружие в ход и отключить некоторые российские системы в качестве мер активной защиты.

  Ранее в октябре NBC сообщал, что США разрабатывают тайную кибератаку против России. Госсек США Джон Керри назвал такие меры сигналом Путину. В Кремле назвали эти угрозы беспрецедентными и пообещал принять меры предосторожности.

  Керри заявлял, что Обама определит время, когда США примут против России меры в связи с обвинениями в кибератаках.

  В начале октября министерство внутренней безопасности США и Нацразведка обвинили Россию в намеренном взломе почтовых серверов американских граждан и политических организаций с целью вмешательства в избирательный процесс в стране.

  ================================================================================

 3. Имаше и една по-солена епиграма на Р.Ралин:
  “Ония с чайките
  ни е––ха майките!”

 4. На самото “мероприятие” бяха раздавани одеала с логото на ГЕРБ. Вероятно, защото някои може скоро да се озоват на място, на което тези одеала може да им потрябват…

 5. Във Варна преди малко кацна за десетина минути и отново излетя ИЛ-86. Някой знае ли защо му е разрешено, след като сме в ЕС? Знам, че не е по темата, но ако имате отговор, пишете.

 6. Днес много ме озадачи, възмути и разочарова изявлението на проф.Милан Миланов (един от активистите на СДС и ОДС), който в тазсутрешното предаване по Нова ТВ заяви, че няма да гласува за президент, тъй като нямало нито един от тях, който заслужава да бъде избран (и това е при първия тур). Нали точно това е целта и тактиката на противниците на демокрацията, която да доведе до втория тур двама кандидати, за които действително не желаеш да гласуваш (както беше случая с гоце и бялата златка или гоце и жорж ганчев). (Изписването на имената им с малки букви не случайно или грешка!)

 7. Дано и ГЕРБ скоро да спусне кепенците, така както стана с НДСВ и лъжливото овчарче (царче)!

 8. НЕ СМЕ НАРОД

  Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  хора, дето нищо не щат да вършат.
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  “Аз не зная! Аз не мога!” – общ е глас.
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  Само знаем и можеме, и щеме
  един други злобно да се ядеме…
  Помежду си лихи, буйни, топорни,
  пред други сме тихи, мирни, покорни…
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
  щот сме туткун, щото не сме кадърни…
  Всякой вика “Яман ни е нам хала!” –
  а всякому мерамът е развала…

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  1875

 9. В Троян раздаваха листовки и бонбони.

 10. От милиционери не може да се очаква да станат полицаи само с надписа на гърба ПОЛИЦИЯ!

 11. Простака си е простак!!Да сте видели фотоси или клипове на държавни мъже в Европа,които да си държат ръката в джоба:на шлифера,панталона или друга дреха на публично място?!!”И аз съм прост, и вие сте прости”девиза на простака,Прости и глупави сме след ката допускаме такива боклуци на чело на държавата ни!!

 12. До coco : Сигурен ли сте, че е бил ИЛ-86? И аз видях кацащ голям самолет, но в този момент шофирах и нямах възможност да се загледам. Единствените летящи ИЛ-86 са на руските ВВС.

 13. Вижте облеклото на БББ при гласуването и пред секцията ,където го спряха журналисти.Сако и пембяна тениска , повече приличаща на лигавниче.Около него 4 охранителя с вратовръзки , светли ризи и сака.Зад него К.Велчев надничащ с костюм синя риза и вратовръзка.

 14. Скрито в сърцето си се надявах, че кандидатът на Свободните българи ще успее да събере двуцифрен резултат, но явно и тази надежда ще угасне.
  Кой каквото сам си направи(избере), никой друг не може да му го причини!

 15. До Петър: Да, чайките и гълъбите се виха над града около 5-6 минути в паника от адския шум, алармите на колите запищяха. Но ИЛ-86 са и туристически, приемахме ги до 2005 година.От тогава са забранени за приемане в европейските летища, поради недопустимото ниво на шум.

 16. Срам за ‘Reuters’. Тихомълком подмениха агит-материала с ‘интервютата’ (посочих го по-рано през деня) с друг – под същия линк. Първият материал изчезна, изпари се, кълдупна се в небитието. Приемам, идиотът съм аз.

 17. До coco: От 2012-та няма цивилни ИЛ-86 или поне така пише в Уикипедията.

 18. Coco, Петър:
  Ако не е била руската лагерна смяна за ‘Камчия’, то тогава са докарали квас за кейтъринга на избиркома.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.