Пропаганда на властта е огледало на “успехите” й в кадруването

Рекламният агент на властта Недялко Недялков гледал тази сутрин телевизия и побързал да си заслужи сребърниците, като ми сложи в устата думи, които не съм изричал по адрес на Доналд Тръмп. Бил съм казал по Нова телевизия, че Тръмп бил “агент” на Путин. Така му се връзва в текста, така си го измисля. http://pik.bg/бай-тръмп-не-е-гей-не-е-и-негър-кофти-за-либералките-целият-псевдо-елит-го-плюе-подплашен–news602787.html

Лъжецът Недялков обаче, който ме ухажваше да му пиша за жълти стотинки в жълтия му вестник “Ретро”, опитвайки се да ме напазарува без угризения за това колко съм бил лош, сега (след като му отказах и дори се обадих на съратника му Крачунов с изрично настояване да спрат да препечатват мои статии в сайта ПИК), “прозря” , че ченгетата тук били срещу неговия кумир Тръмп, на когото той бил застъпник със сответна сума в долари ( похвали се самият Недялков на вълната на победата , присламчвайки се към успеха й).

Любителят на лесни решения по линия на обобщенията Недялков ме опакова и към Тома Томов, с когото от десетилетия сме на диаметрално противополжни позиции, но вкупом се оказвме “русофоби”. Което не му пречи да помести редом със своите твърдения за ченгетата интервю с Жорж Ганчев, представен с всичките му бомбастични самоопределения, но не и като ченге, подстрекавайки го да громи чрез него “соросоидите” ( същото се отнася и за много други, уважавани от Недялков ченгета, като Божидар Димитров, цитиран често в ПИК като авторитет от най-висша инстатнция за какво ли не).

Тома Томов бил русофоб? Още една тъпа лъжа на Недялков по адрес на коментатор, с чиято русофилия многократно съм влизал в задочен спор в статиите си. По-умните от Недялков агитатори се придържат към някаква достоверност, за да постигнат желания ефект в оплюването и да си заслужат наградата, но Недялков не се церемони много- кара през просото, преследва целта целеустремено чрез налучкване.

Фактът, че привличам вниманието на толкова важен агент за влияние на примитивния днешен управленски елит, би могъл да се възприеме (с повече въображение) като комплимент за моята значимост. Не знам колко скъпо струва на властта тази евтината пропаганда, но тя издава неспособността й да се справи с критиците си на друго ниво, освен с лозунги от рода на “всички са маскари, освен мен”. Защото Недялков може да се похвали си с едно единствено предимство, върху се опитва да гради самочувствието си на върховен съдник: че не е бил ченге, макар да е нещо доста по-лошо с днешна дата в качеството си на момче за мръсни поръчки на силните на деня.

Както в самата политика, в която Борисов и компания непрекъснато се дънят с кадрите си, така и в пропагандата, видно от изявите на Недялков, държавното и партийно ръководство е принудено да залага на онова, с което разполага:  Недялко и неговата команда, въоръжена с маркуч, който стреля с храчки срещу неудобни за началството хора. Пълнят си резервоара с измислени в Москва дивотии, като епитети от рода на “соросоиди”  и бойко насочват струята за гасене на пожари, предизвикани херостратовски от техния бос Бойко .

Който не вярва на моето твърдение, да си сложи противогаз и каналджийски ботуши, и да се гмурне в сайта ПИК, където Недялков и подобията му се изхождат обилно по въпроса за величието на Борисов, опитвайки се да  дискредитират по списък всеки негов значим опонент по ред на номерата – от президента Плевнелиев, през бизнесмени, журналисти, вериги магазини и кандадати за президенти, общото между които е едно: че явно не си плащат, за да не бъдат рекетирани с гнусотии от най-негнусливата работилница за компромати в днешното българско публично пространство.

Всичко това не пречи обаче на Недялков да проявява гъвкавост в подмазването на шефа, който сега е изпаднал в беда покрай изборния си провал. Пример от вчера: външният министър Даниел Митов, който не веднъж е бил въргалян в кал и перушина в ПИК като “соросид” и “русофоб”,  беше похвален в същото агиттабло, защото размазал червения генерал Радев- същия, от когото Недялков и компания в момента се опитват да опазят Борисов ( макар да се един дол дренки, но който плаща, той поръчва музиката).

Картинката е колкото жълта, толкова и жалка. И жална им майка на онези, които наемат такива защитници, като  ударната групата за бързо омаскаряване под командването на Недялков. С такива приятели, властниците ни нямат нужда от врагове.

Дали Борисов осъзнава това, когато се ръкува с Недялков, който го гледа верноподанически в очите?

Резултат с изображение за Недялко Недялков Бойко Борисов снимки

24 мнения за “Пропаганда на властта е огледало на “успехите” й в кадруването”

 1. Лоша новина за комунетата. В първото си интервю след изборите по CNN Тръмп е заявил, че санкциите срещу Русия трябва да се засилят и да се изолира ако трябва като С.Корея.

  http://ua-news.info/politika-mir/prazdnika-ne-budet_-tramp-prizval-usilit-sankcii-protiv-rossii.html

  Любопитно ми е Недялков (ПИК) какво ше каже.

 2. Единствения шанс на др.Тиквоний,да се добере до президентсвото е в последния момент да подмени др.Цеци Цач с др.Ирина Бокофф. 🙂
  Той ги може тези гимнастики,както всички видяха при надпреварата за шеф на ООН.

 3. Наистина- няма ли накрая вече дъно? И да има, плазмодии като гореописания още го задълбават. Усещането, че България се гърчи в смрадлив въртоп, поразява и младите, следващото поколение, нищо не им остава, освен Терминал 1 и 2, като ги гледам и слушам.А снимката казва всичко. Тя е и ЗНАК, и МОДЕЛ и ГЕНЕРАТОР на действителността ни. Но пък забавно е вече лекото отместване на “пик”ливатата лакейска палачинка по посока на новия червен вятър, който пак ще коси България. И след всичко това някой ще продължава да твърди, че ББ нямал едно-друго, но,виж, политически инстинкт имал предостатъчно в животински параметри!Тъпото си е тъпо, и ако от воняща тения като нэдадялька нэдадялькав не очакваш предателство и подлост, значи си за боклука като политик.

 4. Жалки нищожества! И властника и трубадурите му!

 5. Eто видеоклипът от участието днес на Стопанинът на БЛОГА НИ пред нова телевизия. Иво стартира някъде един час след началото на предаването, т.е. около 7,30 показва часовникът вляво или минус час и половина, вдясно, преди края.
  http://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/785039

 6. Днес е 10.11 – 27 години усилия и надежди на мислещите , припознавани като хора с дясна ориентация , за нещо по-добро !
  Историята на десните партии в България , е истинска хрАнАлогия (по Надежда ) на предателствата.
  Още едва млади издънки от партията майка , те започнаха да изпълняват предназначението си смело и безотговорно , за изненада и разочарование на наивните си избиратели.
  Какво ли не мина и не се представи за дясно (което трябва да се разбира “ най-демократично, прогресивно ,голяма работа , чудо, самата чиста идейност ” )какви ли десни артисти “светци “ не изгряваха и залязваха.Днес имаме “чистия , пречист ” десен БББ.Къде са днес символите на дясното ,къде е днес Методи Андреев , кого подкрепиха Петър Стоянов и Едвин Сугарев ?
  Днес “дясното” слънце ( над пустинята ), изгряло преди 10 години клони към пурпурния си залез.Опърлените от блясъка му сателити , с десен уклон на въртене ,скоро ще бъдат изхвърлени по допирателната , в дълбоката тъмнина на забравата , а други ще се прислънчат.
  Неспирната сателитна поредица –Румен Воденичаров ,Пламен Юруков ,Емил Кабаиванов , Румен Христов , Зеленогорски, …. И особено екземпляри като Орешарски ,Петър Москов , Лукарски , са блестящ пример за предателство към принципите на дясното.Омърсили се слуги за преходна слава и евтини сребърници.
  Проваленият преход към едно по-справедливо общество ,в нашата малка уютна и красива България ,се дължи до голяма степен на провала на зовящите се “десни партии” , уж гарант за справедливост и принципи , а всъщност неделима част от олигархичната партокрация , владееща всичко .
  Огорчението от многобройните приобщени към олигархичните кръгове “ десни трикаджий ” , остава както винаги за сметка на техните избиратели и замеряните с камъни ,че се цепят от колектива малобройни непослушници .
  Иначе ,те предателите са си добре и нямат терзания !
  Очакванията дясното да прокара европейските принципи и ценности , се оказаха лъжовни !
  Напротив затвърдиха се олигархични политически структури-наследници от комунизма , с влияние и отвън , притежаващи голяма част от общественото богатство!
  Днес България е олигархична демокрация ( с ампутирана справедливост )!
  БББ е резултат от провала на ”дясното “ !
  Като не идва питомното , идва дивото !

 7. Гледам тази снимка-загадка и се чудя, кой пред кого лакейничи?!
  Манталитетно “силите” и възможностите са изравнени…

 8. Присъединявам се към г-н Огнян Георгиев на днешната дата да отлеем малко вино, почитайки скъпия ни покойник “българската” демокрация. Коментарът ми не е много в унисон със статията. Обаче, и да, и не. Понеже съм жив свидетел и активен участник във всички след 10-то ноемврийски изблици на уникалното чувство за свобода, няма как да не констатирам, че свобода немА, а съобщенията за кончината на комунизма по тези места беше силно преувеличена. Ако да бе дошла свободата и да бе умрял комунизмът, то грозните дебелаци Недялков и Пеевски сега щяха да си къкрят в Геена огнена и никакъв шанс да заливат когото и да било с помиите си. Нямаше да се налага уважавани от мен хора да ме убеждават, че по-малкото зло/ Цецка/ е за предпочитане, защото нямаме абсолютно никакъв механизъм да попречим на голямото зло /Радев-Кремъл/. Опозицията Цецка – Льотчик е толкова голям абсурд, че дори не се наемам да го коментирам. И за едното, и за другото- твърдо Не, благодаря! Нашата демокрация не се състоя, отгледаните по митингите наши деца не са тук, останахме само ние- безгласни паметници на една несъстояла се революция. Бог да прости- я революцията, я нас- 10.11.2016г.

 9. Към Стамбо:
  Колега, не обиждай плазмодиите. Те не са виновни, че причиняват малария, те нямат разум, за да го съзнават-просто така са направени. Виж кръстоска между плазмодий и негодник е нещо друго. Нарича се ПЛАЗМОДНИК. Около Борисов се тълпят само такъв тип хора-както се казва, надушват се през девет баира. То се вижда и от снимката-почти са като близнаци.

 10. Специално за „антикомунистите”, които агитират против „червения комунист” Радев / т.е. за Цачева/.
  И най-вече за по младите, които не знаят, и за тези ,които не помнят и са раздвоени „ да гласуват с отвращение”
  Йънг и Янг на всяка диктатура са терорът и демагогията/пропагандата/.
  В българският вариант, това са ДС и БКП.
  „Бодигард” е „модерна” дума отскоро. По времето на Соца, Бодигард, и най-доверено лице на всеки директор, партиен секретар, и т.н., до министрите и най –големите началници от ЦК , бяха ЛИЧНИТЕ им ШОФЬОРИ!
  Цветан Цветанов- старшина от ДС!Син на шофьора и НАЙ ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ на началника на ДС Григор Шопов.
  Бойко Борисов – майор от УБО, син на полковник от МВР и личен БОДИГАРД на Тодор Живков!
  И не случайно двамата са Йънг и Янг на ГЕРБ.
  Както БСП и ГЕРБ са Йънг и Янг на днешното БКП!
  / По тази схема бяха конструирани дс-ДПС и дс-„Патриоти”
  „ ЛЮСПЕХА СЕ” дс- Сини и дс „Антикомунисти „ „ Земеделци „ и „Зелени” и т.н., но това е друга тема… И нито ББ е провал на „дясното” нито Радев е успех на лявото – проумяли са го преди хиляди години – ЙЪНГ и ЯНГ! И успяха временно да убият енергията на хората, но…отдолу КЛОКОЧИ! /
  П П. Само се питам: Къде ли са били на днешната „знаменита „ дата и Цв Цв , и Б Б и „фаворитката” им Це Ца.
  Едва ли са били по „низвергнати” от Радев и Нинова!
  Лично аз няма да гласувам изобщо. А всички останали-„Всеки да си шета на акъла!”

 11. Както БСП и ГЕРБ са Йънг и Янг на днешното БКП -КОЙ!

 12. Герб ще подкрепи Референдума на платената учидолска гювендия. Нищо чудно. Референдума е дюшеш за ДСстатуквото. Ще мине в НС, с гласовете на Герб,БКП,ДПС,и останалата пасмина. Ще има предсрочни парламентарни избори и коалицията ще е ГЕРБ,ДПС,БКП,ПАТРЕОТЕ и темподобна сган без опозиция. Тиквата по завоалиран начин го подсказа. Готов е да даде президентството на БКП и да хвърли оставка,срещу предсрочни избори и съвместна коалиция с останалите. Това е римейк на Кръглата маса от 90та .
  Очевадно е.
  А вие си гласувайте за по-малкото зло.

 13. До О.Георгиев.
  Незнам как разбирате понятията “ляво” и “дясно”.Според някои това са икономически категории,за които не съм длъжен да говоря.
  Вие може би имате други виждания и би трябвало,щом ги употребявате,да ги дифинирате за да са ясни вашите внушения за провала на дясното,както сам твърдите.

 14. Сутринта в предаването на НТВ , в което взе участие и г-н Инджев, г-на Гамизов се опитваше макар неуспешно да му опонира. Не вярвам никой от пишещите тук да подкрепя Клинтън, но Гамизов се беше фиксирал в нея и съпругът й – Бил. Г-н Инджев с факти и аргументи успяваше да го обори, и да постави проблема в вярната плоскост , но Гамизов само едно си знаеше – Клинтън , та Клинтън и демократите са били виновни за дереджето в НРБ. Сякаш за другите соцколонии друг президент е управлявал САЩ през 90-те години, а не Бил Клинтън.
  Тъкмо през 90-те всички соцколонии имаха огромни успехи в пътя си към НАТО и ЕС. С две-три изключения – СФРЮ и НРБ, в компанията на Румъния. Само балканските колонии на СССР нямаха напредък през 90-те. В СФРЮ – граждански войни. В НРБ – финансови и политически фалити и банкрути. И се пита – ЗАЩО в другите соцстрани ,управлението на Бил Клинтън успя да ги доведе до НАТО и ЕС, а в балканските не успя?!?!? И виновни ли са Клинтън и демократите за това?!?!?
  Как е възможно при управлението на Клинтън да има такива диаметрално противоположни резултати в Централна Европа и на Балканите?!?!?
  Или има няКОЙ друг, или други , КОЙто/КОИто са виновни за различните резИлтати?!?!? Освен Клинтънкратите, де?!?!?

 15. г-н STEFAN

  Дясно е условно казано , написал съм го в първото изречение.
  Дясно ляво , това са условности , но така се прие тогава като разграничение и то основно по отношение на собственост , и ориентация към НАТО и ЕС.
  Знаете , тогава беше друго ,статукво -ляво , промяна – дясно, имаше голяма съпротива.

  БББ е резултат от провала на ”дясното “ !- имам предвид БББ зае нишата на десните партии , изтласка ги не само като движещи сили за промяна в страната , но и от ЕС структурите .Там ГЕРБ е дясната (условно казано ) партия.
  Това имам предвид , автентичното дясно(условно казано ), като символ на промяната днес е провалено благодарение на такива като посочените имена , купени и купувани все така от властта.

 16. Драги Огняне,
  Историята и политологията боравят с научни категории, а не с пропагандни.
  Ляво и дясно беше наложено да се използва у нас от комунистите. Те вече не се представят за такива, а за “леви”.
  Наскоро бе взето интервю от възможно най-големия комунистически функционер -терорист Г-н Анжел Вагенщайн.
  Но той,оригиналния комунист се определяше за “ляв” още преди Девети и нито веднъж не каза че е комунист.
  Понеже вземащия интервюто беше младо момче, той не можа да реагира и да му се противопостави.
  Докато наивниците си играят на ляво и дясно, над главите им стои и се усмихва комунистическото бясно.
  И не случайно комунистическата пропаганда не определя Г-н Радев за “ляв”, защото е много примитивно,комунистите по-добре от всички знаят че той си е автентичен комунист.
  Само му добавят несъществуващата роля на “обединител на нацията”. Наивитет до полуда.
  Обединител на комунистите-да, обединител на наивниците-да, обединител на идиотите-невероятен, но съвсем не на нацията.
  Подобен бе и Бе. Бе.

 17. Драги Без Ник , STEFAN

  Прочетете това , и термините с които се борави .
  Десен проект ,Десен, син , червен ….и т.н … това не стели го чували , чели ….за какви научни категории говорите ?

  http://www.mediapool.bg/radan-kanev-tragva-s-s-nov-desen-proekt-ostanalite-v-rb-prodalzhavat-bez-dsb-news256406.html

  Кое от това което съм написал не е вярно ?

 18. Свидетели сме на поредното салто мортале на комунистите,то не бе широки,тесни,работническо/Георги Гергов!/социалистически,демократични и какви ли не партии,Сега са левица за България.Нито са левица,нито са за България,родината им е Русия.Заради тази Русия бунтуват войската на Добро поле,зер ядат бой от ген./ама истински/Колев.

 19. Драги Огняне,
  Партията на комунистите в България се счита от много хора , както и от комунистите за над стогодишна.
  Нищо подобно, това е голяма измама, ама толкова голяма че не може повече да бъде.
  Партията на комунистите престава да бъде партия през 1919г., когато се “болшевизира” и преминава съвсем официално към държавата Съветска Русия.
  Тази “партия” автоматически е превърната от съветските болшевики и органите им в шпионска и терористична организация.
  Въпреки че всичко се е знаело от нашите власти, а именно че компартията се ръководи от друга държава, те не взимат сериозни мерки и не оценяват замисъла на Съветския Съюз(от 31 дек. 1922г.)
  Никой по света дори не оценява правилно какво е това СССР и Коминтерн и какви са задачите на съветските комунисти.
  Дори след комунистическо-селските метежи през1923г., само след два месеца на изборите участва и компартията и излъчва ако не се лъжа 12 депутати.
  Чак по-късно е забранена след нови напъни за революции, въстания и др.
  Втората основна заблуда идва от това, че нито една истинска политическа партия не се занимава с революции, терор, атентати, бандитизъм, шпионаж и особено

  ДА СЛУЖИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГА ДЪРЖАВА.
  Сиреч, организацията на комунистите в България не е политическа партия.
  Такава е и до НЕкомукистическия преврат на 08 срещу 09-ти септ. 1944г.

  След извършването на преврата, властта е дадена в ръцете на комунистическите терористи и бандити, които почти нямат връзка със самите извършители на преврата.
  Те, превратаджиите са били съветски агенти, но само няколко са били комунисти, но съвсем не комунистичски терористи.

  Преврата е просто “Съветски”.
  След това т. нар. БРП(к) осъществява вече познатата комунистическа диктатура, наречена официално и измамно “диктатура на пролетариата”, казано с наша дума “диктатура на работниците”.

  Пълна лъжа-всеки може да осъществява диктатура, но работници в никакъв случай.
  През следващите три години са унищожени физически и юридически абсолютно всички партии, а повечето от лидерите им са убити и затворени.
  Спасяват се само няколко от тях.
  Последвалия период до 1989г. е бандитски, терористичен, криминален, престъпен, нехуманен, нецивилизован и пр.
  Под силата на истината и еволюцията, комунистическия режим беше прекратен от самите комунисти безусловно.
  Тогава те смениха името на организацията си от комунистическа на социалистическа, но пропагандата им си остана същата-комунистическа, просъветска и проруска.
  Е, кажи сега драги Огняне, това партия ли е било или бандитска органицация, узурпирала държавата.
  Тази основна лъжа за 100 годишната партия е осноаа за следващите лъжи за демокрация, декомунизация, преход и познатото “олевяване”, а то си е чисто оглупяване и видиотяване.И наивниците се хванаха на комунистическите съвременни лъжи-няма вече комунисти, има леви, няма вече комунистическа идея, има лява идея….
  Да продължавам ли?
  И не случайно комунистите не наричат бъдещия президент Радев за комунист.
  А ако не е комунист, какъв е?-ляв, червен, русофил …
  Но разумните хора знаят, че всеки комунист е ляв, червен и русофил!
  Изключение няма и не може да има.

  Надявам се да си рабрал правилно моята теза, позната до болка на нашия сайт.
  Дали е правилна, аз няма да кажа, но ще постъпя като теб съвсем добронамерено и колегиално-” Кое от това, което съм написал не е вярно?”
  Препоръчвам на всеки добър и честен коментатор да прилага твоя метод на ДОБРОНАМЕРЕНОСТ
  ( какво сгреших и какво не сгреших)
  Това е неподправена човещина!

 20. Драги Огняне,
  В препоръчаната от теб статия действително се говори съвсем упорито за “десен проект”
  Този “проект” има същата стойност като “лявата идея” или “комунистическата идея”, или “обществена поръчка”, или “Господ е Българин”, или “национален ефир”, или
  “декомуницация”, или “преход”, или “десталинизация”, или “съединяване на пролетариите от целия свят”(или дори само на тези в България), или “политическа класа”….
  Пример от съвсем скоро. Г-жа Ренета Инджова прави “страхотна” импровизация към американската демокрация по повод президентската овация( манипулация, излагация , ситуация …..)и кой каквото иска да каже все истината за Америка ще замаже.
  Не отива на НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН
  да се опитва да прави такава дисекция на изборите за президент на Щатите, просто не отива….Но както и да е, да допуснем, че Г-жа Инждова е познавач на Америката от най-висок клас и нейното мнение не търпи отклонение.

  И в края на интервюто казва нещо до болка познато-“политическата класа”.

  А класи няма, нито тук, нито в България , нито в Унгария, нито в Русия или Казахстан, дори в Азарбайджан.
  Класите са изкуствено, нехуманно, примитивно, арогантно,нецивилизовано разделение, по-скоро опит за разделение на едно общество или нация.
  Те са измислени от примитивците Маркс и Енгелс. И внушават на техните последователи че е неизбежно за човешката еволюция и прогрес да има “класова борба”. Точно в името на тази борба, комунистите убиха над 100 милиона човека, но така или иначе нито една “класа” не е отчела “класова победа” срещу друга класа или класи.
  Такава победа не отчетоха нито руските, нито българските комунисти.
  Не отчетоха и борбата срещу “капитализма”, въобще нищо не отчетоха и всичко стойностно пометоха.
  И какво става със статията на Г-жа Инждова-“брилянтен” анализ за американците, завършващ по класов признак, напълно несъществуващ.

  Голяма ли е инерцията драги Огняне???-няма край, затова е недостижим и земния рай.
  Това е инерцията на наивността и марксистката примитивност и нехуманност.
  Последния неин резултат?-за президент ще имаме 24 каратов комунистически прокат….
  Наивността продължава и все още на комунистическата морава, тя не може у нас да се укротява!
  По принцип готвещите подобни проекти са нискостъблени субекти, не им вярвай.

 21. Огняне,
  Благодаря, моите почитания за вниманието и разбирането!

 22. Огняне,
  Прочети какво пише Красноселски-допълнително уточнение за комунистическите превъплъщения.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.