Бойко Борисов класира ДСБ на трето място в изборите (си)

“Вече има ново мнозинство – БСП, ДПС, ДСБ и други. Нека да си направят правителство, ние ще им помогнем с кворум, ако се наложи. Винаги сме се съобразявали с волята на народа”.

Това заяви премиерът и собственик на ГЕРБ Бойко Борисов, подреждайки по важност своите врагове в деня на своето първо политическо поражение.

Честито на ДСБ за признанието да бъде трета по важност партия в класацията на Първия партиен и държавен ръководител! 

7 мнения за “Бойко Борисов класира ДСБ на трето място в изборите (си)”

 1. Иво, трижди шапо за джакпота който си уловил в оценката на баце.
  Сега или никога, ДСБ трябва да направи и невъзможното и да спретне нов, силен, печеливш десен проект. Пробългарски. С березервна евроатлантическа ориентация. Никакви заигравки с раззия на путин. Проект на база “разбитите авари” на герб и рб. В България има милиони избиратели които повече или по-малко предпочитат ЕС и НАТО пред евразия.
  Да бъде!

 2. За съжаление Иво Инджев пак беше прав, като подозираше,че Борисов пада за дузпа – целта беше да се премахнат реформаторите от правителството, т.е. всеки, който е проевропейски ориентиран – справка Божидар Димитров. А днешният, както и всички следващи избори ще са, ако продължим футболната аналогия, все едно левскар да избира между ЦСКА на Васил Бошков и ЦСКА на Гриша Ганчев. Така е, като сме “един файтон” хора…

 3. Абе за какъв нов десен проект говорим? Сега, БСП и Герб заедно като въведат мажоритарна избирателна система многопатийният модел в България ще умре Нали това беше целта на така наречения референдум.

 4. Разсъждавам.
  Атаката на Борисов спрямо Р.Кънев е в същност,срещу Иван Костов.От немай къде,Борисов този път не артикулира името на последния.
  Ако се анализират резултатите на двамата опоненти,ще се установи с голяма степен на приближение ,че АНТИКОМУНИСТИТЕ В БГ са от порядъка на 5%от гласувалите което е ужасно малко.Защо смятам така:ами гласувалите с квадратчето”не избирам никого”в същност те казват:не избирам комунисти!!!Малко оптимизъм в това мое съждение е факта,че въпреки задължителността за участие в изборите,почти 50%от бт гласоподавателите пренебрегнаха това идиотско изискване,наложено от голямата част от парламента,вкл– и от правителството.Ерго,всред тях има и антикомунисти непожелали да се легитимират като такива по най-различни причини.Една нова политическа формация за каквато говори Р.Кънев би следвало да анализира случилото се и да се опита да привлече онези БГ гласоподаватели,за които споменах преди малко……

 5. В снощното си изявление БХ.. на два-три пъти “удари” по ДСБ. Такава чест не бе отдадена нито на бсп-то, нито на дпс-то, а патрЕотите директно ги подминаха. Ние, десебарите, се оказахме най-големите гадове, орки недоубити. “Разбити авари” ни нарече още Петър Стоянов. Разбити, разбити, колко да сме разбити? Ето, че ни има и продължаваме да сме трън в петата на всеки “необут” варварин и диктатор. Не сме много, обществената ни тежест не надхвърля теглото на едно трънче, обаче ни има и ще продължава да ни има. Забиваме се в петата всеки път, когато ни настъпят. Днеска съм трънче, пожелавам си утре да бъда мотика. Тя също не е пожелателен уред за настъпване, удря лошо и то в челото. За европейските селяни пояснявам- чело е онова нещо между веждите и косата. Ако не си го виждате в огледалото, просто го нямате. Еволюцията си е почивала, ЕНП също.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.