Историческата истина печели от загубата на Борисов

Знаете ли кой загуби изборите тази вечер?

Загуби ги човек, който може(ше) да си поздволи всичко в България до днес. Включително да се подиграва на България с твърдение  ( за пореден път), че била обявила война на СССР.

Бойко Борисов вкара България във война със СССР

Не твърде добри познания по история демонстрира премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Техеран. По време на поредния си монолог в защита на идеята за демилитаризирано Черно море, министър-председателят заяви, че по време на Втората световна война страната ни е обявила война на СССР.

Това не отговаря на истината – макар Царство България да прекъсва отношенията си с Великобритания и САЩ на 13 декември 1941 г., връзките със Съветския съюз не са прекъсвани, макар да сме били съюзници на Германия. СССР обявява война на България на 5 септември 1944 г. – когато Червената армия вече е близо до границите на страната, а до комунистическия преврат остават броени дни”.

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/politika/bojko-borisov-vkara-balgarija-vav-vojna-sas-sssr.html

3 мнения за “Историческата истина печели от загубата на Борисов”

 1. “Чудовищна некомпетентност”. Така Иван Костов успя най-добре от всички с две думи да охарактеризира безхаберният слънчо.
  Ако имаше начин някой да го задължи баце да следи БЛОГА НИ и после с думи свои да преразказва съдържанието на статиите на Иво и коментарите, жална им майка на изпитващите. Но същевременно няма по-голяма наказание за безработният премиерин за всичкити дивотии кото при
  Най-страшното за него тепърва предстои. Минава през горнилото на народната мъдрост, нестихвашата болка от падането от високо. За нула време обкръжението МУ го напуска. Остава насаме с откраднатите милиарди. Които няма как да храчи в България. А в чужбина е никой и за такива кат него да излезеш от оибхвата на прожекторите е най-голямото наказание.
  бочко, свърши воята. Наигра се мутро-милиционера. Сал едно протоколно конгречулейшънс ще ти остане.
  Колкото-толкова.
  Каквото-такова.
  Сбогом, няма да ни липсваш, тикво!

 2. A нас остава да платим сметката от ритането на атовете.И да търпим Таско Ерменков и сестричката на Йотова.

 3. едно пророчество от ФБ
  Velislav Minekov
  8 ноември в 22:00 ·

  Бидейки победител в мрачни, но винаги сполучливи прогнози, длъжен съм да ви споделя бъдещето застанало пред вашата врата. Съзнавам, че шаманите с лоши прогнози трябва да бъдат убивани. Страшно няма, реалността е друга. „Страхуването“ е тактика на застрашения властник.

  1. Радев печели. Преднина от 8 – 10%. Бедата е, че „майка“ му Йотова също печели. Гоце Първи ще ви се стори ангел в сравнение с Гоце Втори. Агитацията за европейската Цецка оставя мастилен печат на челото.
  2. Баце подава оставка в понеделник. Това е единствен шанс да се спаси от бърз разпад подобен на царелюбците.
  3. Парламентарни избори без победител.
  4. Създаване на „правителство на националното единство“ – Баце и Корнелия плюс още някой за гаранция пред Брюксел /БКП 1 + БКП 2 и доносникът Иван/. Лек одеколон „РБ“ за срещата с госпожа Меркел.
  5. Създаване на марешка партия „Авицена на българите“. Цените на горивата падат с две стотинки.
  6. Нов десен проект в наследство на друг десен проект, който е наследник на по-предишен десен проект и където, слава Богу, всички се познаваме. Пари няма, медии няма, личност няма, но ние ще бъдем въоръжени с интелект и правда.
  7. Трагично събитие в новата партия ДОСТ. Извършителят остава неразкрит.
  8. Йоца търси Баце и си иска трите милиона дадени за охрана. Баце прекъсва футболната кариера и изживява дузпите пред домашния телевизор.
  9. Прокурорска проверка на ББ. Делото е отложено, отсъства свидетел
  10. Радев посрещнат с овации в централата на НАТО и целувки в Брюксел. Среща Путин–Радев без усмивки, но с декларации за обич.
  11. 2021 година – България най-бедна държава в Европа с най-високо ниво на корупция, липса на, справедливост и съдебна реформа, липса на медийна свобода, демографска криза и нови 250 университета. В Мало Конаре сирийски и афганистански семейства отглеждат отново онези ароматни домати, с които ме даряваше баба.

  Снощи разговарях с петричката врачка /бабаванга/. Там горе ни спрели бъдещето и ни обрекли на вечно настояще. Каза да говорим с децата и внуците. Само те имали възможност за бъдеще.

  ВМ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.