Пропагандаторите на властта се отнасят уважително към началниците от ДС

Фашизоидният сайт ПИК, който води истерична кампания в защита на властта, тази вечер за пореден път показа с какво уважение се отнася към началниците от ДС, като шефът на политическата милиция в НРБ Димитър Иванов, представян от “бореца срещу ченгетата” Недялко Недялков с подмазваческото “експерт” и “историк” по следния “екслузивен” начин:

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Историкът Димитър Иванов разкри трите алтернативи пред Бойко Борисо

http://pik.bg/ексклузивно-в-пик-tv-историкът-димитър-иванов-разкри-трите-алтернативи-пред-бойко-борисов–news604030.html

7 мнения за “Пропагандаторите на властта се отнасят уважително към началниците от ДС”

 1. Според мен Борисов разчита на нова правителство тип “Орешарски”(разбира се след бъдещите избори за парламент)и пак да се върне да управлява. Това, че той не е държавник, мисля че е ясно на всички пишещи в този блог. Но наистина го мислех за малко по-отговорен. Сгрешил съм.

 2. ДГД от една долна, мръсна гад и за двамата!

 3. Борисов хариза властта на старите си другари от БКП. Също както преди три години и половина. Дежá-вю. Ето защо, Сия, когато и да МУ гласувате, все ще сгрешите.

 4. Не е само Борисов,а и тези,които не гласуваха и тези които гласуваха за комунягата и тези,които отидоха на риболов и тези,които не разбраха,че КОМУНИСТИТЕ са по големото зло.Ще работим като в Ербъс,а курволяците около него се смеят.

 5. Ето какво преподава въпросният професор по музеология в УНИБИТ:
  “Импресионистите рисуват само някакви носталгични картини с окапали жълти листа и е по-добре да си гей от колкото да харесваш дебелите модели от картините на Реноар …”

 6. Уважаеми Georgi Nikolov,

  Какво значи ДГД, отдавна се каня да попитам.

 7. Е, той Карбовски добре го беше казал в един стих :), а на недодялко крушата, явно няма да падне по-далеко, но може да падне по-ниско. Синчето пък, наредено в хранителната верига, яде на тати екскрементите. 🙂
  Въобще, външният вид никога не лъже, то си има дума “odious” за такива твари, не ти трябва много време да ги наблздаваш, за да ги квалифицираш 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.