Започна медийното обръщане на палачинката

Понеже нормалните хора хора не следят какво става в ненормалните палачинкови медии, отбелязвам за протокола как ПИК, фашизоидният проправителствен сайт на Недялко Недялков, борец за най-виден виртуален пропагандатор на Борисовата правда,  взе рязко завоя в нощта на победата на червения генерал Радев, когото по заръка на онези, които плащат музиката,  преследваше доста долнопробно с папарашки и прочее номера левашки.

Особено ярко жълто внимание в ПИК отделяха на Радев и на една жена, която тази нощ медийните прислужници на Борисов  от въпросната “агенция” вече наричат подмазвачески “първа дама”. http://pik.bg/новата-първа-дама-на-българия-доброто-побеждава-не-само-в-приказките-news604151.html

Няма да давам линкове към този сайт за досегашните  му оплювки и жълти закачки. Не се занимавам с препоръки да се консумират жълти храчки ( желащите да го направят могат да ползват съответните търсачки).

Защо изобщо правя тази реплика, при положение, че явно съм гнуслив?

Защото за разгрома на Борисов и неговата компания\кампания, тъпанари , като слугите му в медиите, имат съществен принос.

16 мнения за “Започна медийното обръщане на палачинката”

 1. Ха ха, то да са само те!
  Ами вижте в Блиц.RU какво става…Слугите се втурнаха да прегъват гръбнак пред вече уж “новия” си господар.
  А всъщност горките не забелязват, че левият и десният ръкав се сливат в едно общо туловище.

 2. Действайки по плана на кукловодите си от КГБ, проектът Грабливи Евразийски Рекетиори на Българите се насочва към своя край, за да даде път на поредния кремълски такъв. И така докато… русия я има.

 3. На никакви медий не може да се вярва. Главният редактор на Ню Йорк Таймс обеща в статия след изборите, че неговият весник щял да стане ‘по-обективен.’ Ако това си пожелават от НЙТ, какво да говорим въобще за обективност на БГ медийте. Мечти.

 4. Един много тъжен ден за България!Това, че избраха един безличен генерал и една к..ва в президентството не е толкова страшно,колкото че България и децата ни се обричат на комунизъм и изолация от Европа и всички напреднали страни. Голяма част от младите дори не осъзнават какво ги чака… Срамувам се от невежеството и робската психика на мнозинството – руски подлоги…

 5. Честито на генерал Р./етрог/ Радев!
  Навремето Франк Запа казваше за дискотеките, че това са места на които хората се събират да слушат диско музика и се размножават…
  Днес България е такава дискотека с музи-калния фон на Слаги Трифонов, пСидеров, Лойко Ларисов и Пуцин.

 6. Така и не разбрах Лъчо Мозъка, какво правеше в щаба на Винетуто. Сигурно е давал ценни съвети ?! От цецка пък лъхаше на ужасна плесен и болест! Не я изтраях да я гледам и една минутка. Безпринципни мутрички наредени зад един див Шмекер, чакащи парче баница. Народа не ги иска, обаче като видях радев до двете красавици корнелия и йотова ми призля. Все едно виждам таласъм до две дебели селянки. Мъка!!!
  Така, че не се учудвайте на Шутовете, които са си накупили, да ги разхубавяват по вестниците. Какъвто шута, такъв и господаря му…!

 7. Не знам, колкото и да се мъча да бъда сдържан и в рамките на пристрастията си умерено-обективен гледам снимките на баце и въздухарят рр и ефектът е един и съш. Излъчване на празнота. Чета, че новият ни президент щял да “работи за сваляне на санкциите срешу Русия”. И как точно ще стане тази работа. Какво “разбиране” ще намери в колегите си от НАТО и ЕС които прекрасно си дават сметка, че ако утре Америка се врътне, те са най-върлият “фен” на санкциите и поеме пътя на изолационизма-85% от бюджета на НАТО се формира от парите на янки-данъкоплатците, вдругиден, “безаналоговите” армати са на Атлантика. У нас няма нужда и от едно зелено човече. Мераклии да се веят на Дондуков 1 и 2 руският трикольор имаме в излишък. Само лилипут.ин да свирне и готово. Самият главнокомандващ е негов върл почитател.
  Единствената надежда остава в екипа на Донъад Тръмп. А и трябва често на самият него-ДТ да му се проипомнят собствените думи-коментар преди няколко месеца по повод на опасните лупинги на самолетите на разийските вкс над американски кораби и авиони. “На мястото на Обама аз бих заповядал да ги свалят.” Цитирам по памет, смисълът запазен 1:1.

 8. Ама “първта дама” как само се беше “барнала” в нощта на балотажа, а! 🙂 Предстоят… интересни времена и все… “по-готино” ще става на наша територия! 😀

 9. В този коментар се пише за “диктатура на простите” като определение за режима на ББ и специфичната му “културна политика”. Тя се развива така: за самия Бос- Цеца Величкович- за ординареца Цецо Цв- Весо Маринов, а за наставник на народонаселението- Божо Димитров…

  http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/11/13/2862901_otmushtenieto_na_ednorukite_ili_zashto_zagubi_borisov/

 10. Така и не разбрах от двамата комунисти, кой е по-голям антикомунист!
  Но винаги няКОЙ печели.
  Все пак да отбележим:
  1.Януари,2017г., САЩ и НАТО,разполагат в Румъния и България корпус „Атлантическа решимост-ЮГ.
  2. Да се надяваме, че летецът ген. Радев е държал за МИГ-овете, просто защото не може да пилотира друг тип самолети .Сега Президента Радев няма нужда да пилотира МИГ.
  3.Сред екипа министри и изборния щаб на ГЕРБ , в изборната нощ някак странно беше присъствието и на Лъчо Мозъка. Обяснението е просто.Просто личния лекар на Борисов, трябваше да му дозира успокоителните и да му сменя памперсите…

 11. Има и друга външна новина и тя пак е също показателна (а нека този, който може да сравни)
  Русские националисты призывают русскоязычных граждан Молдовы не голосовать за промосковского кандидата
  http://rusmonitor.com/russkie-nacionalisty-prizyvayut-russkoyazychnykh-grazhdan-moldovy-ne-golosovat-za-promoskovskogo-kandidata.html
  12 ноября 2016, 18:37
  Объединенная организация русских националистов – политических эмигрантов «Силы добра» обратилась с призывом к русскоязычным гражданам Молдовы: русским, украинцам, гагаузам и представителям других национальностей не голосовать за поддерживаемого Москвой кандидата в президенты этой страны социалиста Игоря Додона, а поддержать кандидата от демократических сил Майю Санду.
  В обращении в частности говорится:
  Если вы проголосуете за Игоря Додона Молдова утратит свой суверенитет, и превратится в колонию РФ, вас будут грабить и обирать до нитки, рассказывая, что во всём виноваты либералы. У вас начнутся полномасштабные политические репрессии, аресты, обыски и даже убийства несогласных станут обычными будничными новостями (за последние три года в РФ возбуждено не менее 1 700 дел по политическим статьям). У вас больше не будет честных выборов. Вы потеряете свою страну, свою свободу, своё право решать. Вас опутает колоссальная паутина лживой пропаганды Кремля, и вы поймёте, что происходит, когда будет уже слишком поздно. Путин – это смерть, нищета, бесправие и политический террор. 13 ноября — проголосуйте за жизнь, свободу, и будущее, за Майю Санду!
  …..
  лидер социалистов И.Додон предлагает восстановить в полном объеме экономические отношения с Россией и отменить соглашение об ассоциации с ЕС. Он также известен своими заявлениями о Крыме. В частности, он говорил, что фактически Крым является частью России, однако юридически данный факт никто не признает, в том числе и Молдова. Идеи И.Додона стабильно находят отклик у более чем 30% жителей страны, оставляя позади представителей проевропейского лагеря.

  На выборах в Молдове побеждает пророссийский социалист

  14 ноября 2016, 00:06
  http://rusmonitor.com/na-vyborakh-v-moldove-pobezhdaet-prorossijjskijj-socialist.html
  ява):

 12. Да , наистина , без слуги и шутове не е можел нито един древен и средновековен владетел. И да нормалните хора не четат жълтите парцали – не е необходимо – въпрос на буквално расова хигиена във все по-нарастващото масово безумие около и в Родината ми . Радвам се ,че Ви има господин Инджев-аз и моето семейство Ви благодарим за това! С уважение !

 13. MARIA, агитация за ГЕРП ли прозира? Не го очаквах в този блог 🙁

 14. Има една много хубава българска поговорка: “Вола рие,рие с рогата си и хвърля (без да го предвиди)пръстта на рогата си!”. Познайте кой е ВОЛА? И друга: “Този е голям тарикат (ББ) и от тарикатлък дори блее!”.

 15. @ Веско
  Само Вие ли не разбрахте, че ГЕРБ=БСП=БКП – подкрепях и агитирам само за 1 кандидат – Трайков!Не гласувам за руски подлоги, без значение как се наричат

 16. Не са само медиите, айол. Целкупната държава се плъзна по килима и зае надупена поза, готова червените да й прегледат простата. Това показват даже последните социологически наблюдения.За няколко дена, тайно и полека, на БСП и порасте… до века.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.