Русия реагира радостно на изборите в България чрез Калашников- чакаме какво ще изстреля тук Макаров

“Резултатите от изборите в Молдова и България показаха, че евроинтеграцията не е пътят, от който двете държави се нуждаят. Това, каза председателят на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД) Леонид Калашников, съобщи РИА Новости.

„България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят”, каза пред РИА Новости Калашников”. ( actualno.com)

Както виждаме, под дулото на Калашников от Москва ни сочат пътя. Той е утъпкан от Решетников ( Леонид), неофициалния досегашен надзирател на българското русофилство,  който обаче изненадващо за неговите питомци в България беше свален от Путин миналата седмица от поста директор на Руския институт за стратегически изследвания ( РИСИ).

За какво ли е наказан генералът от КГБ Решетников при тези успехи, които жъне в единствената страна в света, в която има Национално движение Русофили? “В коя друга страна има национално движение на русофилите?!” , възкликва с основателен възторг от успехите си Решетников, специалист по русифицирането на България в едно интервю : http://rusofili.bg/38202/ ).

Не бих се учудил да се окаже, че в престараването си да направи невъзможно повторението на президентския пост в България да има проатлантически държавник Решетников е допуснал да бъде сринат Бойко Борисов, истинският гарант за безметежното поцъфтяване на русофилщината тук, вмето да направи така, че маргиналната все  пак президентска позиция да съчетае своя нов прокремълски профил със запазване на най-голямото завоевание на путинизма в лицето на досегашния премиер, изпаднал в беда от приятелския огън на Румен Радев.

Остава да видим какво ще изстреля по въпроса и посланикът им в София Макаров ( Анатолий).

21 мнения за “Русия реагира радостно на изборите в България чрез Калашников- чакаме какво ще изстреля тук Макаров”

 1. Тези избори си бяха купен мач. Още от момента в който Борисов се обърна против Плевналиев и не го предложи за втори мандат, пък и всичките му последвали действия, включително и спокойствието с което приема резултатите говорят за това, че спазва руския сценарий за дозагробването на България от руснаците.

 2. Дали е полезен идиот Радев и какво ще стане когато той разбере ,че е определен за такъв?

 3. Погледнете данните на ЦИК и социолозите-сами ви говорят!
  ДС-Патриотите и ДС-ДПС , ЗАЕДНО решиха избора!
  И Радев , и Цачева-московски мекерета!

 4. Докато екселенц тав. макаров се накани какво да изстреля мекият пропутински сайт газета.ру вече го направи. Който има нерви да чете. И бас ловя, че статии като долната ще бъдат заметени у нас под килима на мълчанието.
  https://www.gazeta.ru/politics/2016/11/14_a_10328897.shtml

 5. По-интересно какъв десен проект ще направи ДСБ? Някак си се натрапва обвинението, че ББ с оставката си лишава во веки РБ и в частност ДСБ от участие във властта. Видяхме каква е стратегията на КГБ в България (а защо не и в САЩ). Сега се пита в задачата – има ли начин да се представи реална алтернатива на управлението до сега? (ако приемем ББ за абсолютен русофил с нищо по-различен от БСП). И има ли шанс подобна алтернатива да спечели повече от 5-7%? Ако не – изходът от кризата е един – “терминал 2”.

 6. Драги приятелю SMS,

  Няма нужда от нова Ялта. Старата (поне за нас) си е в пълна сила.

 7. Интересна информация:

  “Путин дал Додону на первый тур 80 млн, на второй — 140 млн долл……..”

  Информацията е от следният лик:
  https://inforesist.org/dodon-prezident-posledstviya-dlya-ukrainyi/

  П.П. А за НРБ колко ли деньги е отделил таваришч туПлер, след като е дал официално за молдовският президент 220млн. долара?!?!?
  Сигурно и буда не е “запознат”,а и уж подчинените му “спИциални служби” – данс, УБО, РУМНО, ………?!?!….

 8. Днес Ви честитя Радев, а догодина нов министерски съвет. Министър- председател Курнелка, министър на вътрешните работи Пеевски, министър на отбраната Каракачанов. Борисов има вина за това, но не по-малка е вината на всички, които от година насам говорят срещу ГЕРБ с идеята, че от Радан може да излезе нещо. От адвокат трудно излиза нещо, а от Радан е сигурно, че няма да излезе. 60% от гласувалите за Каракачанов и 25% от гласувалите за Трайчо са гласували за “генерала”, това се повтори и в Младост. Подкрепиха чалгаджията за мажоритарни избори, догодина на втори тур всички срещу ГЕРБ по същото схема и БСП и ДПС бетонират властта. дано да съм лош пророк и да не се наложи да Ви честитя и догодина, ама надали.
  И пак виновник ще е Борисов така както някога за всичко беше виновен Костов, който отсвириха по същата схема.

 9. Клюкарче, не всички “патриоти” са ДС !! Даже почти никой! Всъщност не знам кой е ! Ти като толкова знаеш кой кой е би ли ни информирал ?

 10. Към Ангел:

  Не знам на кого точно честитите тук не без ехидство, но фактът, че сред гласувалите за Трайков има САМО 25 процента, е все пак успокоителен- като се има предвид какви верни министри има между тях на телохранителя на Живков. Именно техният комформизъм и интересчийство отблъснаха хората, които се разочароваха от “реформаторския” службогонски устрем, който явно споделяте.В този смисъл Ви честитя попарата, която Борисов надроби с обезличаването на всяка своя алтернатива без косъм да падне в същото време от главите на откровените следовници на петата колона, спечелила с решаващата подкрепа на Борисовото “балансиране” в нейна полза.

 11. КАПИТАН НЕМО, достатъчни са агент иван и , агент сидериЧоВски.
  Те сами си назначават останалите , като теб. Например!

 12. КАПИТАН НЕМО/ПОДВОДНИЧАР/, не съм бюро справки, но все пак.
  Тарторите, Волен Каракачанов и Красимир Сидеров , единият “Иванушка” си открива конгресите в Москва, другият “Иван” бил македонски воевода в Добруджа/Русе/.
  Изобщо в ерата на Интернет ,ВСЕКИ САМ, може да се информира за всичко, което САМ пожелае.
  И никой не може го излъга за нищо, и не може го манипулира, ако САМ не го позволи!

 13. АНГЕЛ , буда имаше досега втори шанс да поправи грешките от първия си мандат!!!
  Но ТОЙ не само не ги поправи , а ми ги и мултиплицира не N-та степен! При това ЕДНИ и същи грешки.
  И ниКОЙ не може да надговори дитирамбите на заплатените с властови ресурс “медии” на винету. КОЙ според теб говори срещу буда???? Дай примери!
  Както виждаш буда не обръща внимание на съветите и предупрежденията , които ВСИЧКИ добросъвестно му давахме! Безплатно и безкористно!
  Но той предпочете подлизурковците си и лакеите , които КОРИСТНО го словославеха и величаеха за милиардни “подаръци” от него, и за сметка на ВСИЧКИ!
  Те го провалиха, не ние!
  И ако трябва да обвиняваш някого,- погледни първо гредата в своето око , преди да търциш треската в чуждото ви!

  П.П. И, ако не си следил,- повече от 20% от герберските ви “гласоподаватели” от първият тур са гласували за Радев на втория. Защо?
  И докато 20% от Трайков са 50 000, то 20% от тези на Цачева са вече 150 000.

  И не си ти, и винету ,тези , които ще казвате дали Кънев ставал за нещо, – други ще го решат! Вие си гледайте вас си и ГЕРБ!
  Ако Кънев не ни устройва , – ще го сменим , и без вашата “помощ”!

  Кое число е по-голямо според теб

 14. П.П.П. И само още една добавка за накрая: винету САМ(или с нечия задкулисна “помощ”!) реши, САМ реши да си подаде оставката!
  А, и съвсем забравих, но беше преди почти 2 години. Та точно преди 2 години ДПС даде “великодушно” на буда 600 дни “свобода на действие” на правителството му! Е, дните свършиха , и…….и, буда подаде оставката си!

 15. @ Georgi NIkolov

  Истина, Саша Дугин (подкрепям нежното му назоваване) е в евразийско кресчендо. Между другото, преди няколко дни попаднах на екстравагантен момент в неговата ‘адженда’, хвърляйки едно око на програмата на… ooh-la-la… parti national-bolchevique.. http://www.alaindebenoist.com/index.php/2016/11/02/a-lest-du-nouveau/

  Или окултистът ще активира допелгангер на 19 ноември в Париж, или черният списък на ЕС е мой лек сън, или без да усетим е трансформирал европейското възприятие (мизирмата, цвета, плътността, тежестта и т.н.) на феномена ‘санкции’.
  При всички случаи, евразийският маг е доказан (в рамките на ЕС) професионалист.

 16. Като за пример ще Ви посоча Велизар Енчев,който стана депутат от с листата на Патриотичния фронт…Да продължавам ли?

 17. Каквито и анализи и изводи да се направят истината е една-антикомунизма в България загуби по всички направления, затова държавния глава е комунист.
  Но това е резултат и от детските игри на дясно и ляво, русофили и русофоби, червени и сини, задкулисие и предкулисие, олигарси и патриарси, патриоти и реформатори.

  Точно тези зи кръгове доведоха комунистическите представители на Президентския и Вице-президенстския пост.
  Та кой ще е следващия “десен проект”?
  Всичко си остава в комунистческия пакет.
  Наивността продължава на комунистическата морава.
  Комунизъм се лекува само с антикомунизъм!

 18. Към АНГЕЛ, честито и на Вас!
  Така ли трябва да си комуникираме?
  Осъзнавате ли колко злобно постъпвате?
  Знаем че сте афектиран но и ние не се чувстваме по-добре.
  Казвате че Борисов също е виновен ами ако сте член на ГЕРБ сменете го. Няма да ви питам кой и защо избра точно Цачева но искам да ви припомня че именно Радан Кънев на няколко пъти предлага на ГЕРБ да се обединят с обща кандидатура. И знаете ли на мен лично не ми пука за Кънев, ДСБ или РБ но ми пука за България и Трайков беше в пъти по-добър кандидат от всички останали. Водих с един познат (фен на ГЕРБ като вас) преди изборите спор за това как трябва да се гласува. Неговата теза беше че хубавите неща ставали бавно. Да ама не защото на хората бързо им писва. Затова когато ГЕРБ имаше властта трябваше силно да удари корупцията и руско-“българската” мафия. Но не го направи. И тръгна да бори комунизма с още комунизъм (не се подигравам просто погледнете от страни). Е и този експеримент се провали. Хайде да се опитаме да се намерим общи принципи които би трябвало да ни свързват (а не да се делим на партии).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.