Мигрант умря от студ и глад – точно спроред препоръката на комента(р)тора Андрей Райчев

Тялото на афганистанец бе намерено в землището на село в община Брегово и според данните от аутопсията мъжът е починал от глад и студ, съобщават от полицията.

Жител на село Косово, община Брегово сигнализирал вчера на тел. 112 за открит труп на мъж в помещение на помпена станция в землището на селото.

При оглед на местопроизшествието разследващите не са установили видими следи от насилие.

Намерена била регистрационна карта на чужденец, издадена на 18-годишен гражданин на Афганистан. Тялото е транспортирано във видинската болница.

Според заключението на съдебния лекар след извършената аутопсия смъртта на младежа се дължи на измръзване и недохранване.

По случая в Районното управление на полицията във Видин е образувано досъдебно производство. ( OFFNews)

От горното съобщение се вижда, че препоръките на любимия на българските телевизии комента(р)тор и ментор ( от “менте”- например прогнозата му от миналото лято, че всеки момент Меркел ще бъде почетена, не само не се сбъдва, но е с обратен знак опровергана) на “политичския елит” Андрей Райчев се изпълняват. На 4 март 2016 г. той завия по БТВ, че бежанците трябва да знаят, че тук ги чака глад и бой. http://clubz.bg/36349-andrej_rajchev_tezi_balyci_liberalcheta_prodyljavat_da_se_zabavlqvat_sys_svoite_gluposti

Райчев, заедно с колегата си по фашизоидност проф. Михаил Константинов ( който пък препоръча по бежанците да се стреля), предупреди в същото предаване, че мигрантската вълна ще създаде лидери от фашиздоиден тип в Европа. И поне за това се оказа прав, доколкото самият той е сред лидерите, формиращи фашизоидно общественото мнение в една европейска държава.

Остава сега новината за гладната смърт на бежанеца да бъде разпространена достатъчно ехидно и обидно за всеки друг, подобен на него, за да се изпълни докрай указанието на Райчев- а именно, мигрантите да знаят какво ги очаква тук.

Така мисля аз, “либералчето” ( по Райчев), който си позволявам да обобщя с две думи: позор за страната ни!

31 мнения за “Мигрант умря от студ и глад – точно спроред препоръката на комента(р)тора Андрей Райчев”

 1. Това е нещастен случай. Нямаме много общо с тази смърт.
  От друга страна, задоволството, което лъха от съобщенията за този нещастен случай от много медии е отвратително. Плашещо също .

 2. Явно, българските евреи имаха щастието да живеят в онази, “монархофашистката” България. Иначе, ако Холокостът трябваше да се случи днес, “нашите” политици “интелектуалци”, вестникари, барабар с народонаселението (в 90%), щяха да ги тикат във вагоните към Освиенцим, Дахау и Треблинка, а Филип Петен, Хория Сима, Милан Недич, Анте Павелич, Йозеф Тисо и Ференц Салаши щяха да цъкат от завист пред каракачани, динки, пери и пр. фашизоидна сган.

 3. Въпреки вероятните възражения на колегите, никога не съм смятал този субект за дипломат от класа. За мен той е един от онези (разбира се, по правило демократи в дипломацията на САЩ, същият беше У.Монтгомъри), които освен да насъскват антиамериканизма с публичното си поведение, служат на неясни цели. Неяснотите пък се проясняват след време в изхвърлянето им от Държавния департамент, последвано незабавно от високоплатена работа “в частен сектор”, пряко или по-дискретно свързан с Москва.

  http://www.faktor.bg/novini/svjat/87327-dzheym-uorlik-zapochva-rabota-v-ruska-firma.html

 4. Когато човек говори малко, има шанс, остава му време, да мисли много.
  Мисленето не е наука и не се учи.Хората просто се опитват, аз също.

  Разликата между нормалното човечество и Кремъл е, че човечеството непрекъснато стига до проблеми, и си задава въпросът – Как да ги преодолее! Кремъл непрекъснато генерира проблеми, с които иска да преодолее човечеството!

  Гадно ми е, че един неандерталоподобен субект като Слави Трифонов е в състояние, и му е позволено, да очалгаросва хилядолетна държава! Да я тика в кочината, от която той самият е излезнал и стигнал до собствената си простотия . Кофти ми е, че праволинейно ченге без капка български патриотизъм в идеите си – Каракачанов, е с повече гласове от един истински български патриот като Трайков. Кофти ми е, че и до днес, петнайсет години по-късно , много български примати мразят Костов, и се качват на Бузлуджа.

  Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков, на всички Апостоли и Възрожденци…

  После се вгледайте в очите на Тодор Живков, Луканов, Беров, Доган, Станишев, гоце, баце…

 5. Какво може да се очаква от доживотните властови проститут.и , като райчевци и константиновци??? Те през целия си мизерен животец са обслужвали властть,- ТОТАЛитарнаТА власть!
  Да се очаква от тях някакво нормално човешко поведение е безсмислено. КОЙто се е продал ,- той не може да има нито собствен морал, човечност и ценности. Той е само оръдие, марионетка и лакей на плащащите си за това. Единственият дивашко-животински рефлекс и цел в животеца им е подчинението властоИМОТните и осребряването на собствената им проституц.я. Друго няма! Друго нямаТ! И никога няма да има! Няма да имаТ!
  При такова варварско отношение на варварите във властта, и техните лакеи , не можем да очакваме някакво по-патриотарско-ЦИВИЛизовано отношение от тях, дори и към всеки от “поданиците” им в НРБ. Защото в 21 век, преди да станеш патрЕот, трябва да си преди всичко човек. Без да си цивилизован човек, – НЕ ставаш за патриот!
  Ставаш за патреоФРЕНИК и патреоПАТ, който да крепи ВСЯКА самообявила се, и самоназначила шайка във властть. Без значение дали е большевишка,нацистка,кривославна,рашистка,фашистка и т.н..
  Такива патрЕоти са само съучастници на всяка престъпна властть. И тези престъпления са както към “чуждите” , и преди всичко към “своите”.
  За престъпленията етнос и религия няма.
  Няма патриотична и непатриотична престъпност. Престъпността е интерНАЦИонална, както и комунизма. Не можеш да сташе изведнъж интерНАЦИонален престъпник, без преди да си бил и НАЦИонален престъпник!
  Не можеш да станеш интерНАЦИст , без преди това да си бил НАЦИст!

 6. Та като съм тръгнал некоректно и с риск да се повторя – такива идиоти като Уорлык ( а в конкретната история и съветски шпиони) съветваха Рузвелт за Ялтенската подялба, такива идиоти край Кенеди натресоха САЩ във виетнамското тресавище след убийството на големия държавник и интегрален антикомунист НГО ДИН ДИЕМ, такива идиоти на Картър подариха Третия свят на Брежнев и оставиха поробената Източна Европа без поне морална опора, такива идиоти разръчкаха пълното безумие, наречено „арабска пролет”, което срина Европа и докара на България сегашното зло…

 7. “Всякой роб, стъпил на българска земя, независимо от неговия пол, вяра, народност, става свободен”

 8. Нещо не му вярвам на полицейското съобщение, най-вече по отношение причините за смъртта на лицето. Да умреш от студ и глад едновременно, трябва бая време и във всички случаи още нещо, плюс глада и студа. Тези хора винаги се движат на групи. Няма как цялата група да е здрава и читава, а само един брой от нея да е умрял от студ. Видинската околия не е със зашеметяваща надморска височина, температурите не падат като на Хималаите. Гладът, като причина за смърт също ми е много съмнителна. Или човекът е бил сериозно болен от нещо и е бил изоставен в безпомощно състояние или просто е убит- от групата, от някой местен патреот или от органите, които и да са те. Много е лесно на полицейските лекари да излъжат защо е починал човек, за когото е повече от очевидно, че няма близък или роднина, който да поиска доказателства, както и да ги проконтролира. Като гражданка аз лично настоявам за повече информация и по-голяма прозрачност относно причините за смъртта на този човек. Пак ви казвам, не е така, както ни обясняват.

 9. остава да възстановим и минните полета по границата,та ренесанса на комунизма да е пълен.

 10. Какво стана с мантрата от “народната република”, че бългаинът бил “гостоприемен”????
  “Гостоприемен” е колкото е и “работлив”!

 11. Към Иванова:

  Преценката за причината за смъртта е на лекарите, а не на полицията. Но и без е лекар човек , може да си представи как се мре от студ и глад едновременно: студът изтощава и гладът довършва. Или обратното.

 12. Г-н Инджев, лекарите, които са дали експертното заключение за смъртта на човека са на щат към МВР, най-вероятно патоанатомите от гр.Видин. В битността ми на адвокат /35 години стаж/имам предостатъчно примери как патолозите обслужват със заключенията си органите на МВР. Който доктор не подпише готов, вече изготвен протокол, направо да се счита за увОлнен. Да припомням ли самообесилият се проф. Ст. Раданов, безспорен авторитет в съдебната медицина. Професорът имаше свое си становище за смъртта на Чората, за сестрите Белнейски, които експертни становища изобщо не пасваха на версиите на МВР. Искам да кажа , че съдебните лекарите много лесно могат да бъдат и СА изнудвани и манипулирани от полицията. В 90% от случаите точно това се случва. Не подлагам на съмнение, че въпросният емигрант е починал от студ и от глад, но категорично твърдя, че не това е основната причина. Убедена съм, че има още нещо и то е с криминална окраска. Имам много богат опит и не случайно акцентирам върху достоверността на съобщението на МВР. Пак Ви казвам- това, което ни съобщават не е вярно. Като общество или настояваме за истината или ще поддадем на поредната манипулация на МВР.

 13. Ако някой иска да се запознае от първа ръка с омразата, цинизма, уродливостта и безкрайната, чудовищна античовечност на хибридните пропагандатори у нас, моля – прочетете коментарите под темата !
  (18+)
  Наистина не е за хора със слаби нерви!

  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1624251

 14. Към Иванова:

  Госпожо Иванова, не виждам каква полза имат полицаите или лекарите да фабрикуват толкова позоряща България новина. Да не би да очакват да ги наградят за това? По-скоро можехме да ги заподозрем основателно в прикриване на неприятната истина, според мен. Излиза, според Вас, че полицаите изведнъж са се превърнали в “либералчета”, които искат да заклеймят лошото отношение към мигрантите и в съюз с подчинените им панатоми са се наговорили да омаскарят невинните ни власти.Това звучи абсурдно

 15. СТАМБО, “монархо-фашизъмът” постъпи честно и морално спрямо своите граждани от еврейски и цигански произход. Факт.
  Може много да се спекулира – КАК би постъпил “монархо-фашизъма” спрямо чужди граждани?!?! И тогава . И днес.
  Не бива да ги идеализираме , но цар Борис III и Б.Филов не окървавиха ръцете си с кръвта на невинни български граждани от малцинствен произход.Тогава. Което щеше да деградира преди всичко българската нация. Няма как толкова невинни жертви, при това и български граждани, да не окажат огромно негативно въздействие върху обществените и политическите процеси в България, която освен това е и на само 50-60 години от 1878г. и 1885г, и само 30 години от 1908г..
  И само след няколко години комунистическите бандити избиха почти толкова невинни граждани(и то предимно с български етнически произход!),колкото бяха и българските евреи, и НРБ още не може да възстанови от този чудовищен удар на несправедливост и ненаказаност върху българската нация. Без да броим и останалите ограничения върху всички политически , икономически, религиозни права и свободи на всички поданици в НРБ. Още и Възродителният процес,още и затворените граници, още и……
  Няма как престъпления такива мащаби да преминат безболезнено. И точно заради това “монархо-фашистите” не изоставиха българските евреи през 1943г..
  Може само да се спекулира как биха постъпили за чуждите граждани, които биха потърсили убежище в царство България.Точно тогава.
  Все пак от всички войни през 20 век България приема милиони бежанци от български произход. И не само. Арменци. Белогвардейци.
  П.П. Докато, днес, за путинските пенсионирани бандити и военни престъпници – НРБ е рай(както е било винаги през последите 70 години!), докато за унтерменшените от български и бежански произход – НРБ е мащеха!

 16. Г-н ИНДЖЕВ, съвсем неправилно сте разбрал г-жа Иванова! Истината може да е още по-клеймяща и дамгосваща!
  Има “доброволни отряди”, има ВЕЧЕ убийство на афганистанец миналата година. Има каналджии. Има…..ИМА МНОГО други допълнителни “ФАКТОРИ”, в допълнение към глада и студа!

 17. Според мен полицаите с помощта на лекарите прикриват далеч по -нелицеприятна и позоряща страната ни картинка.Аз лично настоявам за истинско разследване на тази смърт, току-виж че имало още гладни и измръзнали посред циганско лято.

 18. В що за абсурдна държава живеем? 21 век човек да умре от глад и студ? Нямам думи!

 19. Гражданската култура освен политическа просвета включва и обществен МОРАЛ. Този последният все още се очертава като дефицит в България. Не става въпрос за образование, техническа грамотност, осведоменост, интелигентност и т.н., а за най-съществената характеристика на цивилизацията, а именно – НРАВСТВЕНОСТ ! Обществените нрави в БГ продължават за са изостанали, макар че някакъв напредък все пак има. – Благодарение на Европейския контрол поне се научихме на що годе функционираща демокрация. Някои хора дори не си дават сметка колко по-демократична страна е днешна „зависима” (от ЕС) България от „суверенна” Русия, например. Този напредък го дължим на членството в ЕС и НАТО и е същността на ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА. Предвид на това, всякакви инсинуации за „по-тясна обвързаност с Русия” са престъпни. Днес, най-големите врагове на България са национал-популистите и отляво, и отдясно.

 20. Каквото и да се е случило с този човек, резултата от новината е като от предната смърт на бежанец на границата – възмущение.
  В една християнска страна, за каквато се смята да бъде България е недопустимо човек да умира от глад и студ, дори и чужденец, дори и мюсюлманин, арабин, будист и т.н.
  Къде е християнското милосърдие, или още живеем в средновековието?!

  И още: милостинята, но само по Коледа не замества липсата на такава през останалите 11 месеца, напротив, показва лицемерие и двуличност.

 21. Тъжен край на млад човек. Трагедията е българска. Голяма част от коментарите във форумите са ужасяващи.
  Г-жа Иванова е права в това, че нямаме основание за доверие към каквато и да е информация от МВР.

 22. По повод на написаното от ALEX-DE/ имам
  Предложение за филмов сценарий:

  Камера в ракурс „0” – постепенно приближаване на обекта. Бледен, кашлящ, болен младеж – сгърчен на влажната земя в мрака на мъглива, студена българска гора. Младежът се е свил на студената земя, затворил очи в унесът на смъртта. Но, като, че ли посинелите му устни се разтеглят в слаба усмивка.
  Камера в ракурс „0” – Силна слънчева светлина облива всичко наоколо. Цъфнали дървета, наолкова е толкова красиво – бленуваната земя, а! Към него вървят усмихнати в дълги бели роби майка му и баща му. Те протягат ръце към него, в очакване да го прегърнат, те най-обичаните, най-близките му, те … И той тича, тича прострял ръцете си към тях…облян в слънчева светлина…
  Камера в ракурс 30 град. , магн. по вертикала в отдалечаване на обекта. Тялото на младежа е все така сгърчено, но очевидно вече е и бездиханно. Но, на мъртвешкото лице е застинала … усмивка. Проста, човешка усмивка, на един от нас намерил щастието. Онова щастие, което всички ние цял живот търсим, но малцина успяват да намерят.
  Камера надпис: Някъде в горите на България, страна от ЕС, 2016 г.

 23. Пожелавам ви по един емигрант в всеки ваш дом .Защо не съм чул някой от вас страдалци ,да прибере някой от тях в дома си .Много сме силни на приказки а на дела нищо …..Колко наши баби има ежедневно тормозени и изнасилвани, от пропаднали хора който преди години трябваше да са по затворите .Никой нищо не казва .Не ми сравнявайте българския еврейн с авганистански бежанец….Нелепо е.

 24. Към николай:

  Да бъде извиняван един убиец с това, че има и по-кървави от него главорези, е типичен подход на латентния убиец.

  Човекомразието, което пожелава нещастие другиму чрез “по един емигрант в всеки дом”, не се нуждае от коментар, особено след лъжата, че “никой нищо не казва” тук по този въпрос.

  И каква е разликата между “българския еврейн” и “авганистански бежанец”, това може да каже само един неграмотен примитив, който си позволява да категоризира по расов и национален принцип човешкото страдание.

 25. НИКОЛАЙ, нещо гоолем патреот се извади и ти като лумпен-дебилите на фурер-вожда ви сидеров.
  За мигрантите скачате според подхвърленият ви от руските бандити комат, а срещу 500 000 руските пришълци-колонисти мълчите ,като ……., сам се досещай! Или пък срещу мафиотските им бизнесмени ,които владеят половината от България, както се изказа вашият гаулайтер – Толстой!
  И ако не си в час – в България има 10 000 бежанци, срещу 1 000 000 руснаци през лятото. Така че ТИ, и продажната ВИ шайка рублофили трябва да приемате по 10 руски ватници във вашите квартири, защото те са 100 пъти повече от бежанците.
  П.П. Повечето от бежанците са обект на трафик, който пък е грижа на службите, които пък се командват от путинофили ,като теб, затова тях ги питай за “големият брой” бежанци от трафика!
  И си приготви и походни легла – защото 10 руски колонисти трудно се приемат и издържат само с путинофилски лозунги. А най-добре им остави квартирата си, за да им е най-удобно,и за да се чувстват “като у дома си”! А ти поемай към великата саецка страна на другарят путлер, за да компенсираш поне малко чудовищният наплив на крепостните му в НРБ. Верно 1 срещу 1 000 000 е неравностойно , но все е файда.Един путинофил по-малко в НРБ!

 26. До Николай:

  Моето семейство на драго сърце би се грижило за семейство-бежанци. Ние се отзоваваме на всеки зов за помощ. За мен няма разлика между “български евреин” и “авганистански бежанец”, всички сме хора, всички изпитваме глад, студ, жажда, страдание, всички имаме нужда от съпричастност и уви има моменти, в които някои от нас сме безпомощни и имаме нужда от подкрепа и милосърдие.

 27. До Иван Константинов:

  Поздравления за позицията ви която също споделям. Някой беше казал че най-големият проблем на България е православието и може да се окаже прав. Непонятно е за мен как подобни “християни” третират изпадналите в нужда с такава злоба.

 28. Невероятно е това което чета по форумите след бунта в бежанският лагер в Харманли. Българина е оскотял окончателно.

 29. до някакъв дървен философ Николай (българското име е НИКОЛА, руската версия е Николай) относно въпрос ‘що си не вземем бежанци у дома:

  Служил съм в БА 27 месеца като командир на САУ на 200 метра от клъона на турската граница в Сакар планина.За пръв път излезнах в отпуск на 16я месец; 10 месеца от службата съм изкарал на палатки.

  Като сте ми такива големи петрЕоте и “родолюбци”, защо мамин сладък не отидеш на границата да я пазиш? ако не на втория ден,то на петия ще ми избягаш като премръзнало псе пред топлата клавиатура да “родолюбстваш”. ТИ и другите патрEоте що не отидете да пазите от бежанци ми е отговора.
  ГЕРБерастите и бесипе-тата и вся осталная сте много силни само на приказки и каквото ви спуснат от “Гаварит Масква”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.